30713
TES
-
#141 - A főtörténet Alduin sárkány visszatéréséről és a skyrimi polgárháborúról szól majd
- 18 skill lesz
- Dovahkiinek a "sárkány vadászok", akik közül lehet, hogy a te karaktered lesz az utolsó
- Harcolhatsz 2 fegyverrel egyszerre, vagy egyszerre varázsolhatsz és viselhetsz 1 fegyvert (bioshock 2-höz hasonlóan)
- A szintlépést meghatározza az összes skill, nincsenek többé minor/major skillek. Minél magasabb egy skilled, annál jobban meghatározza hogy milyen szinten vagy. Nincs szint korlát, de 50 után nagyon lassan lehet fejlődni.
- Ha szintet lépsz megnő a életerőd és választhatsz, hogy az életerőd, kitartásod vagy mannádat növeled.
- A hátrafutás sebessége csökkentve lett, a realizmus kedvéért.
- 5 varázslás iskola van - nincs többé Mysticism, a varázslatai átkerültek a többihez.
- Lesznek perkek a fallouthoz hasonlóan
- Már tényleg lesz Radiant AI, az npck végzik a dolgukat (hahahahaha ja, majd el is hisszük)
- a sprintelés csökkenti a staminát
- vérfarkasok
- nem lesznek többé retardált kinézetű, ronda arcok
- mindennek saját árnyéka lesz
- lesznek gyerekek (?)
- jobb menüket ígérnek
- 6 vagy 7 különböző vidék lesz
- 5 város
- HUD nélküli FPS nézet (?) és javított TPS nézet lesz -
#140 -
-
#138 -
heady #137 Köszi szépen! -
#136 Szép! -
#135 -
#134 -
#133 Tény hogy a térkép alapján (idekatt) Skyrim kissebb mint Cyrodiil, de ez még semmit se jelent. Lehet hogy így is 2 nap lesz mire átgyalogolunk az egészen (valós időben) Morrowind se volt kicsi. Szóval elég ha messzebbre teszik egymástól a városokat ^^
Bízom benne hogy iszonyat nagy lesz :D -
#132 A térképből ítélve kisebb lesz a bejárható terület mint az Oblivionnál. Ti mit gondoltok? :) -
#131 Bizony nagyon várós! Lelkiekben már most készülök a rengeteg órás játékra ^^ -
#130 Remélem ez is olyan lesz, mint a Morrowind, a Shader 2.0-val megjelenéskor, meg az Oblivion, hogy letérdel tőle a jó gépek többsége is. Olyan minőségű lesz a látvány :D -
#129 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/06/february-cover-revealedesv-the-elder-scrolls-v-skyrim.aspx
Jövő héten lehet keresgélni a magazin scaneket a neten. -
#128 Nem le van butítva, csak látszik az autómodelleken, hogy úgy vannak már most megcsinálva, hogy még a PS5-ön is jó minőségűek legyenek. A mostani vas kevés hozzájuk. 1280*1024-ben számol a játék, még a FullHD-t sem képes, csak interpolálva megjeleníteni.
3D-üzemmód meg egyszerűen fos minőség, visszaveszi 720p-re, mert nem bírja a proci. -
#127 még tuti hogy nem....hisz még csak most kezd nekik nagyobb nyereséget hozni az eladott konzol, úgytudom az új techeket jó ideig veszteséggel árulták -
#126 GT5 grafikája le van butítva ps3-ra? Mi van? -
#125 kicsit korai volt kirakni egy visszaszámlálót nem? 329 nap xd -
#124 Ez a konzolcsere móka kezd eléggé hasonlítani a pc hardver csere mókához ... -
#123 Nem, csak látom itthon mennyire gagyi minőségűek a ps3 játékok, hogyan vannak lebutítva, hogy elmenjenek a vason. És hogy a multi platform játékok, grafikailag a leggagyibbnak számítanak pc-n.
Egyik legjobb példa erre tényleg a gt5. -
#122 Ott a GT5, ahhoz már egy erősebb masina kéne pl.
De amúgyis egyértelmű, hogy jönni fog a PS4, meg új xbox, valamiből megint el kel adniuk pár millió darabot. -
#121 ilyen hozzászólásokat álmodás közben szoktál összehozni? -
#120 Hogy a bánatba ne lenne, PS3 már 1 éve dög lassú volt, visszafogja a játék fejlesztéseket. -
#119 +fav
Am mivel most trend sorolni, hohy min kéne változtatni az oblihoz képest szvsz felírhatjuk a hitboxot is (nemtom a fallout 3-ban mennyit javítottak, bár ott már asszem ha fejre lőttél többet sebzett meg ilyenek), de pl amikor egy csontvázat nyilaztál le az eléggé illúzió romboló volt.
A másik ami hiányzott azaz epic harcok, amikor 2nagyobb csapat csap össze (kb. mint az utolsó kapu előtt csak sokkal-sokkal több karakterrel), és hogy ne az legyen, hogy ha már 4-5 karakterrel harcolsz akkor már az fps a béka segge alatt. -
bgabor #118 Na de kit érdekel a PS4? Vagy a zikszboksz meg a többi gyökérség? Ez itt egy PC-s fórum. -
hapi #117 Szerintem nem lesz PS4 2014 előtt. És nincs is rá szükség. -
Ironman2 #116 -
#115 SZERINTED? -
Ironman2 #114 Ez a megjelenési dátum,nem véletlen?
11/11/11 -
Micsu #113 Failblog.org -
#112 a ps4 majdnem 100%-ban kompatibilis lesz a mostani architektúrával, ergo a rá programozás kb ugyanolyan lesz. -
#111 Hogy legyen miből eladniuk milliószámra újra. -
#110 PL az is egy jó ok lehet hogy nehéz rá programozni. -
#109 el nem tudom képzelni miért kell ps4 1-2 éven belül, még mindig csak feszegetik a ps3 vas határait nem? Sőt még el se érték igazából (?) -
heady #108 Az összes pontoddal egyetértek, és ezeket meg is fogják valósítani, akkor egy fantasztikus játékot fogunk kapni. -
#107 Nem lesz vadiúj motor olyan értelemben, hogy pl nem egy idTech 5 vagy egy Unreal fog alatta dübörögni.
Továbbra is a GameByro engine az alapkő mint ahogy Morrowindben (Netimmerse 1.0) és New Vegasban (GameByro 2.5) is. a különbség annyi, hoyg egyrészt az enginet eredetileg készítő cég azóta csődbe ment és most a Bethesda saját névvel teljesen átdolgozva lényegében csinált egy új motort belőle. De azt senki se felejtse, hogy még mindíg GameByrora épül.
Csodát senki se várjon egészen addig amíg a 360 effektíve hátráltatja a grafikai fejlődést. Nem fogunk pl sokkal élesebb textúrákat kapni (illetve boxosok, mert PCre úgyis csinálnak idővel hozzá) most sem, mivel a box egyszerűen ennyit bír.
Lényeg a lényeg, biztos sokkólóan szép lesz és rengeteg minden változik, de az alapkövek ugyanazok.
Nekem személy szerint ezzel nicns bajom ha olyan alapvető dolgokat megváltoztatnak/meg tudnak változtatni benne mint pl:
-Real/dynamic shadows
-Időjárás "motor" (trágya objektek alá beeseő eső, karakterrel együtt mozgó, a képernyő elött eső hó.....)
-texture/landscaping rendszer (azért nincsenek érdekes tájak oblivionban ala gothic mert ez a motor képtelen erre. A textúrákat egyszerűen megnyújta, nincsenek tényleges hegyek, sziklák vertikális szintkülönbségek. Egy nagy elnyújtott föld texúra van aminek van eg ymaximum meredeksége.)
-animáció (ez nagyrészt a animátoroktól függ és 'hálistennek Todd már lenyilatkozta, hogy tudja sárosak voltak etéren és nagyon elmaradtak másoktól, ezért ebbe rengeteg energiát és időt + tehetséget (új animátorok.. VÉGRE) öltek
-képernyőn egydejűleg kezelt karakterek száma (ez az egyik legnagyobb hátránya a motornak. "városnak" csúfolt házegyüttesek 5 db NPC vel?..... "csaták" amiben 10 ember vesz részt?....)
-karakterek csontváza/modellszerkezete (épp itt az ideje hoyg legyenek különböző testalkatú karakterek. Nics fantasy világ dagadt fogadós nélkül vagy épp eg yláthatóan két ajtós szekrény méretű izomagyú Nordot is említhetnék (ha már Skyrim), görbehátú nanyókát bármi.. a karakterek elképesztően unalmasak Oblivion óta. Morrowindben legalább a Beast fajoknak volt külön modellje....
-karakterek arca (szerintem mindenki egyetért azzal hogy OKÁDÉK, ahogy az arcok kinéznek.... sokkal többet nem kell ehhez hozzáfűzni)
-AI
Én ezeket tartom létfontosságúnak (játékmenetbeli dolgokra szándékosan nem térek ki, mert abból 6 oldalas tanulmányt lehetne írni mit kéne máshoyg csinálniuk), ahhoz hogy hozni tudja azt ez a játék amit várok tőle.
Daggerfall óta imádom a sorozatot/céget, de Oblivionnal óriás csalódást okoztak annak ellenére, hoyg többszáz órát játszottam vele. Fallouttal sem javult a helyzet, uyganazokat a hibákat követték el újra és újra.
Nálam egyértelműen utolsó esélye Bethesdának, aztán örökre temetem. -
heady #106 In January 2010 David Hufford, senior director of Xbox product management, said in a briefing at the Consumer Electronics Show 2010 in Las Vegas that there’s no need for an Xbox 720 yet. To quote: “I think it’s important to say that the Xbox 360 is the console of the long future for us. There is no need to launch a new console, because we’re able to give this console new life either with software upgrades or hardware upgrades like Project Natal. The Xbox 360 was designed for a long life, and I don’t even know if we’re at the midpoint yet.”
Ennyit tudok válaszolni. A cikkből van, amit linkeltél.
"Whatever the PS4 looks like, the final question to be asked is: when will it launch? Sony's Kaz Hirai has already given us a hint: "If you look at the history of the way we've managed our console business," he said, "we always try to hit a 10-year life cycle "
That might put any PS4 launch back to 2016."
Ez meg a Sony-s cikkből van, "biztos" úr. -
#105 OFF
[URL=http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/playstation-4-everything-you-need-to-know-about-the-ps4-464657]Tessék "biztos" úr[/URL]
mégegy
és tessék mégegyszer
ON -
heady #104 Biztos, hogy még nem jönnek az új konzolok. Azért dobták ki a saját mozgásérzékelős megoldásaikat, hogy kitolják még az élettartamukat. A Microsoft most dobta piacra a slim boxot. Minek jönnének az újak? -
steweee #103 mekkora baromságokat tudnak leírni egyesek. te, pár évvel ezelőtt leszopta volna magát a játékostársadalom, ha oblivion vagy fallout szintű grafikával van egy játék megcsinálva. most készítek az oblivionhoz ultimate telepítési útmutatót, még én se tudtam hogy ennyi tweak és optimized lehetőség és mod, script stb. van hozzá. és tényleg javul a minőség és a sebesség tőle. az f3-ban ezt kézhez kapjuk, ott a fejlesztett motorral jelent már meg, tanultak a készítők a korábbi hibákból, és hála a programozni tudó és ügyes játékostársadalomnak a rengeteg önálló fejlesztésért.
hogy a sok kis köcsög hajlandó fizetni kicsiny dlc-kért ? na ez röhejes. te szereted ha a munkádért nem fizetnek ? itthon szegénység van, de máshol nem. ott fizetnek érte sokat, mert 1x-űbb nekik megvenni mint szarakodni a keresgéléssel meg letöltéssel, crackeléssel meg amúgy is sokaknak jólesik hogy megveszik amit használnak.
te meg ha nem akarsz érte fizetni, megjelenés után nemsokkal letöltöd ingyen és használod. de ha nem lenne iránta fizetőképes kereslet, el se készülnének, mert a programozás nem karitatív tevékenység.
nekem van pár játékom amit megvettem, és tervezek is párat, m ert jólesik. de fel nem tudnám sorolni h ogy mennyivel játszottam ingyen, mert nincs rá keretem hogy megvegyem, vagy csak jóval megjelenés után olcsón. de ezen sztem nem kellene senkinek kiakadnia.
játszottál kjk könyvekkel ?
a döntés a Te kezedben van. megveszed és játszol, vagy letöltöd és játszol, vagy ha szted szar vmi akkor akár nem játszol vele,.... -
#102 Két éve fejlesztik, az esély gyakorlatilag egyenlö a nullával.