30713
TES
  • koschwarz
    gyerekek kellenek bele, mindig is furcsa volt, hogy nincsenek porontyok, de legyenek csak városban, és ne lehessen őket megtámadni. ennyi. pl. ha gyerekre viszed a kurzort, akkor - mint valami FPS-ben, ahol ha barátra mutatsz, feltartja a fegyvercsövet - nem nem tudsz támadógombot nyomni. ilyen egyszerű lenne.
  • wedge31
    Én azért nem vagyok biztos benne, hogy meghagyják ezt a ficsört elég nagy támadási felület.
  • Solid Snake
    xD
  • grebber
    "Lesznek gyerekek is, kiket megkínozhatunk, ha úgy tartja kedvünk" - Phychogyilkosok előnyben!
  • wedge31
    " A PC Games jóvoltából napvilágot látott új beszámoló alapján újabb részletek kerültek felszínre a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán. Kiderült ugyanis az, hogy a fejlesztők egy igényes gazdasági szimulációt építettek a játékba, a világ aktuális jólétét tükrözik majd a kereskedők portékáinak árai is.
    hirdetés

Néhány erkölcscsősz már hangoztatta aggodalmát, miszerint ugye a játékban gyermekekkel is találkozunk majd (szinte mindenhol a provinciában), a Bethesda egyelőre még nem nyilatkozott azügyben, hogy vajon képesek leszünk-e elektrosokkal vagy tűzlabdával megkínozni a derék porbafingókat. Jelen állás szerint igen.

Korábban felreppentek pletykák a Facebook-integrációt illetően, nos Pete Hines rácáfolt erre. A Skyrim vérbeli szerepjáték lesz, a mai divatos, könnyed közösségi szolgáltatások kimaradnak a szórásból. Nincs is rá szükség véleményünk szerint.

Lássuk akkor a német PC Games információt:

-A térképünk 3D-s lesz, viszont nem lehet rajta jegyzetelni.
    -Néhány sárkány barátságos lesz, legalábbi addig, míg beszélget velük a játékos.
    -Bizonyos mértékű gazdasági szimuláció, a világ aktuális jólétét tükrözik majd az árak is. Pl. a megélhetési termékek egy olyan városban drágák, ahol egy sárkány tizedeli az embereket és az állatokat.
    -A szél hullámokat ver a vizeken.
    -Öt nagyváros kap helyet a Skyrimben, de ezen felül 8-9 kisebb települést látogathatunk meg.
    -Újra vásárolhatunk házakat, melyeket be is tudunk rendezni.
    -A zárfeltörés egy minijáték keretében valósul meg.
    -Lesznek gyerekek is, kiket megkínozhatunk, ha úgy tartja kedvünk. "- GK
  • Teppik Amon
    már csak egy fél év!
  • wedge31
    Twitter interju a rajongokkal.
  • Although
    Thank you :) A hallásom nem tökéletes így idegen nyelvet nem értem hallás alapján plán nem az Amit :) Szóval főleg az írásos anyagokat keresem :)
  • wedge31
    Ez a lényeg belöle :

Kicsit sarkít az a korábbi információ, miszerint immáron sehol nem lesz töltési képernyő: nos, ez nem vonatkozik az öt nagyvárosra, mivel ha ezekbe belépünk akkor bizony malmoznunk kell pár másodpercet.

Lesz rasszizmus és faji konfliktus, elsősorban a nordok és az elfek között.

Az alkímia néhány apró változatáson ment keresztül.

A játékban található kazamaták csaknem fele nem lesz olyan nagy, és végig lehet rajtuk szaladni körülbelül 15 perc alatt. Másik felül hosszabb, több órás felfedezést tesz lehetővé. Valamint lesz pár eposzi
    nagyságú, még több órás alvilági utazással kecsegtető is.

Találkozunk nekromantákkal is a játék során.

A Nine Divines és a Daedrák benne lesznek a Skyrimben, melyek közül néhány egyedi küldetést is ad.

Lesznek mammutok, őzek, szarvasok és nyulak is a vadvilágban. A fejlesztők eltökélt célja az volt, hogy a valóságban is megtalálható lényekkel gazdagítsák a világot, a nagyobbak fészkében találunk számos egyedi cuccot is.

A mammutok egyébként előfordulhatnak az óriások közelében is.

A közeljövőben a Bethesda újabb lényekről rántja le a leplet.

A Crafting képesség keretén belül megkülönböztetünk páncélkészítést, favágást, bányászatot, főzést és bőrkészítést is. Ezek nem minijátékok lesznek.

Néhány crafting skill, mint például a főzés külön menürendszert is kap.

Minden élelmiszernek megkülönböztetjük a nyers vagy főtt változatát.
  • Although
    g4tv
  • Although
    http://www.g4tv.com/videos/52736/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Gameplay-Preview/

Egy kis video a producerrel :)
  • Teppik Amon
    Csak én látom mind2-t ugyan annak? Amúgy jó ez is.
  • Kly
    Ezekhez mit szólnátok?

Tetszik valamelyik?
  • Solid Snake
  • Kallahiosz
    pörögj pörögj pörögj pörögj pörögj pörögj
    pörögj máááár!
  • Solid Snake
  • wedge31
    Valahogy így nézne ki.

A banner persze lehet a másik is plusz mehetne egy kép még a text area mezőbe is.

Ha megoldható engem nem zavar a számláló.
  • benőmenő
    szvsz a 2. a jobb és azon van hely a számlálónak, mag még amit rá akarsz rakni.
    Am nem túl magasak ezek a képek?
  • Solid Snake
    Mintha magam mondtam volna
  • Teppik Amon
    számláló maradhat, bár a 11 11 11-et nehéz elfeledni.
    szerintem a 3.kép a legjobb.
  • Kly
    Én benne vagyok a bannercserében. A jelenlegit 2 perc alatt dobtam össze paintben - meg is látszik rajta

Akkor a kérdés az, hogy második vagy harmadik kép (vagy esetlegesen egy új alternatíva); illetve, hogy maradjon-e a számláló?
  • wedge31
    Találtam ezt a képet háttérnek.

Ezek közül valamelyiket meg bannernak.

• Kly
    Lehet, hogy már olvastátok ezt az SG-s cikket vagy esetleg más forrásból jutottatok az információhoz, de azért berakom.

#318 - A screenshotok nagy része látható volt már korábban a trailerben valóban, de vannak köztük újak is (legalábbis általam eddig még nem látottak pl. az ork handzsárral a kezében)
  • obe
    kétlem hogy lenne benne új jelenet, az alatta lévő 5 komment mind azt írja ,hogy minden jelent már látható volt a hivatalos trailer-ből

de azért köszi, magam is ugrok minden új infómorzsára
  • grebber
    Gameplay jelenetek!
  • cSuwwi
    Már kevesebb mint 200 nap, hellyeah
  • pointer4
    Reméljük a legjobbakat!
    Csak azt kívánom, hogy ez is olyan ál-leejtős, és székbe-ragaszót legyen mint az obli, vagy a morro volt :D
  • Although
    Szóval ha láttad a gameplay trailert akkor, nos nekem az elég lesz, és messze messze ütősebb lesz mint eddig bármelyik ha olvastad az infokat :) Persze lehet nem lesz annyira jó mint szeretnénk, de nem a grafikával lesz gond :) Az nagyjából versenybe lesz a Witcher 2-vel. Szóval ebben az évben ehhez a két játékhoz kell négymagos gép ütős videokarival :)
  • Büdös Bohóc
    bazz úristen hát 2011-et írunk... 2003 körül debütált a dx9, már a 10 is egy ősöreg platform hogyúgymond
  • pointer4
    Morrowindben meg Oblivionban is az volt a meghatározó, hogy erőmű kellett hozzá, és igen látványos technikai demonstráció volt. Most ha ezekre a játékdoboz szarokra is megírják, akkor nem fog túl jól kinézni, és egy gyenge közepes gép is elég lesz hozzá... :(
  • Prince23
    Ja, de legalább így minden kihoznak majd a dx9-ből.
  • Bence94
    hála a multiplatformosításnak...
  • cherubim06
    Nem olyan nagy baj, de azért a DX10-es vízcsillanások hiányozni fognak:-(
  • grebber
    Később kaphat DirectX 11-támogatást
  • Hotomi
    Egy mai friss cikk Todd Howard -dal. A képek közt van egy ork harcos és egy Khajiit íjász is.
  • mindero
    Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert én pl a fantasyt szeretem (a poszt apokaliptikus marhaságokat nem annyira, úgyis első kézből fogjuk látni ). Az oblivion a sekélyessége miatt nem tetszett, a F3-tól meg pont ezért semmit se vártam, aztán nagyon kellemesen meglepődtem.
  • PTW

hear ya brotha'
  • Munszu
    Sziasztok, csak láttam ezt a Fallout vs. Oblivion 'vitát'.De szerintem egyik félnek sincsen igaza, azok akik a fantasy stílust részesítik előnyben(kardok,pajzsok,varázslatok stb.) az Obliviont fogják jobban szeretni. Azok meg akik a poszt apokaliptikus környezetet, a lőfegyvereket,stb.. kedvelik azoknak meg az fog jobban tetszeni.
    Például én nekem is jobban tetszik az Oblivion mint a Fallout,de nekem azért mert jobban bele tudom magam élni, egy szép fantasy környezetbe, kardokkal/páncélokkal stb. felszerelve; Mint a Fallout elég borongos sötét/barnás nyomasztó posztapokaliptikus környezetébe. :)
    Ez szimplán ízlések és pofonok, kinek ez kinek az tetszik.
    Szerintem a skyrim nagyot fog szólni, és ha hozza a nyitott világot,craftolást, karakter fejlesztést stb. Akkor ezzel is nagyon sokáig el lesz az ember, ugyan úgy mint az Oblivionnal vagy Fallouttal. :)
  • mike01010101
    Én mindkettőt szerettem de a fallout nekem jobban bejött
  • Teppik Amon
    Hamár véleményezünk.
    Nekem az Oblivion jött be jobban, a Fallout csak hajszálnyival ugyan, de elmaradt tőle, SZERINTEM.