30713
TES
-
Swarczi #301 Támogatom a Falloutos tábort, én az Obliviont meguntam a picit steril világa, rövid főszála miatt. Ja, meg a nem xp-alapú fejlődés az Obliban kevéssé tetszett, mint a Morrowindben - talán mert az előbbiben szinthez-igazított lények voltak, és ha nem jól fejlődtél egy idő után nemigazán volt esélyed a szörnyek ellen, a Morrowindben jobban visszahozhattad magadat. Meg a Morrowind világa jobban tetszett, mint az Oblivioné. -
#300 én meg az oblivionnal még mindig játszom (érdekes, a nehrim után kedvem lett visszatérni, pedig azt hittem, a nehrim után már semmivel nem lesz kedvem játszani :D), és szerintem csak a skyrim megjelenésekor fogom abbahagyni. -
mindero #299 Én is élveztem a Fallout-ot, pedig az Obliviont utáltam (a végére). -
#298 Fallout 3 azért klasszisokkal jobb RPG volt, mint az Oblivion. Tartalmasabb is, és jóval ritkábban éreztem azt a "statikus", unalmas, repetitív érzést, amit az Oblivion esetében. -
#297 alap, obliviont imádtam minden hibája ellenére. Morrowindről nem is bezsélek mert az a szivem csücske volt :D
fallouttal meg azért vagyok ilyenben, mert nekem az 1-2 az alltime kedvenc rpg-im -
Although #296 Egyébként speciel az év játéka lett az Oblivion és a Fallout 3 is anno szóval annyira nem voltak rosszak :) Rpsek lehúzták amiben igazuk volt, de zseniálisan találták el az arányokat mint játék. Nem egy Hackandslash lett. Volt egy relatív jó történet, és láttam észlényeket akiknek a játék még így is magas volt, mert nem értették miért nem találják el a VAT-al az ellenfeleket :) -
Although #295 Látom high level rpés lehetsz :) Nekem speciel tetszett a fallout 3 és a story-ja is. Lineáris volt de láttam jó pár sokkal rosszabbat is:) És voltak részei amik nekem sokkal jobban bejöttek mint az FNV. De ízlések pofonok. Persze az FNV mint rpg klasszisokkal jobb ez kétségtelen. Story részben meg soha nem lesz egy Bioware szint mert másra erősítenek. És a fejlesztési idő nem teszi lehetővé hogy mindenbe tökéletes legyen. Az minimum 4-5 év lenne mint a DA:O. -
#294 igen Bethesda adta ki, de obsidian fejlesztette. ezért volt klasszisokkal jobb mint a fallout 3. remélem bethesda az új animátorok mellé felvett jópár új írót is, mert szerintem az a második amiben a leggyengébbek -
Although #293 Bethesda égisz alatt az Obsidian nem ?:) Rajta van a Bethesda logo is :) -
mindero #292 Most én értettem félre, vagy nem Nehrim/Morrovind- féle területre jellemző erősségű szörnyek lesznek, hanem barlangonként eltérő, de mindig szinthez igazítottak?
Mert ez két teljesen különböző metódus.
Én a Morrowind-es stílust preferálnám, az a barlangos olyan exploit-szagú lehet... -
#291 csak egész halkan jegyzem meg, hogy FNV-t nem Bethesda csinálta :) -
Although #290 Nincs olyan kreativitásuk történetben mint a Biowarenak *sigh*. De ők is nagyon, de nagyon jók, zseniális volt az FNV sok "szálon" való futtatása. -
Although #289 Egyébként ez az egyik csodálatos dolog a Bethesdában, hogy nem szégyellnek "lopni", ötleteket beépíteni.Persze fizethetnének jogdíjat:D De tényleg figyelnek a rajongók észrevételeire. És ez már az FNV-nél lejött. Ezt egy nagyon korrekt dolognak tartom. Hm remélem igazad lesz. -
#288 Ha Nehrim szerűen oldják majd meg (nekem is ez jött le), akkor nem lesznek semmilyen láthatatlan falak. Egyszerűen csak lesznek olyan területek, ahová alacsony szineten belépve hamar Benny Hill-szerű jelenetekben lesz részed, mivel jóval magasabb szinthez igazított ellenfelek lesznek. -
Although #287 A gond az, hogy a bejárható terület drasztikusan csökkenni fog egy szinten, nem tudom hogy lehet ezt jól megcsinálni. Nekem teljesen bejött az oblivion verzió ahol több lépcsőbe látszott az instákba földön lévő tetemekből ahogy az erősebb ellenfelek átvették az uralmat és volt olyan is ahol épp folyt a harc. Sajnos ez az irány amitől tartottam ,valszeg a New vegashoz hasonlóan oldják meg. És sok láthatatlan fal is lesz. Nagyon morcos vagyok most :( Ez nagyon nagyon sok embernek nem fog tetszeni. Mert elveszi a korlátlan szabadság érzését ami a Fallout 3 ban és az oblivionba megvolt. Nagyon remélem csak az én fantáziám szegényes és meg lehet oldani jól is ezt. -
#286 Morroban sem volt veled fejlődő monszta..elején még 2 patkány is kicsinált..ugye később meg már jöhettek a daedroth-ok,dremorák,egyebek. Szóval nincs ebben semmi rossz..hisz ott is ütősebb dungeonokban azért táposabb ellenfelek voltak,nem csak csontik meg egyebek. Tehát ugyanúgy figyelni kell hova lépsz be majd. Nem lehet eszetlenül,csak nah fosztogassunk.:D -
steweee #285 ez a szintezős rendszer egész jó , aki játszott a nehrimmel ott már láthatott ilyet. én élvezem hogy idővel a nagyon nehezen legyőzhető "vidékre" jellemző monstrák egyre könnyebben legyőzhetővé válnak. az ember tudja mire számíthat ha meglát vmit, de azért nem kellett minden szinthez "szörnyet írni", mert van nekik level range.
tehát amíg alacsony szintű a kari, pl:1-5 akkor mondjuk az 5-10 szintű lényes rész nehéz, később már győzhetőek, csak néha okoznak gondot ha úgy jön ki, és mikor már frankó cuccban feszít a kari, mondjuk 15-20 szinten, akkor rutinfeladat legyőzni őket. -
#284 Hát ez még rosszul is elsülhet... -
#283 Kicseszésből úgy csinálják meg, hogy 1 kill-t kelljen ejteni :D Csak onnantól fixálja :D -
#282 Neue Screenshots zeigen Vegetation, Licht- & Schatteneffekte -
#281 De akkor nem fog majd xp hegyeket adni a bent lévők gyilkolászása! -
#280 akkor király, még a játék elején bemegyek mindbe és soha többé nem lesz semmi se nehéz :DDDD -
#279 [URL=http://www.pcgames.de/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-PC-128680/News/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Eingeschraenktes-DirectX-11-und-Mods-bestaetigt-818528/]The Elder Scrolls 5: Skyrim - "Eingeschränktes" DirectX 11 und Mods bestätigt[/URL] -
#278 Valszeg. nem jutnál el minden dungiba, mert a réginél is voltak level range-ek, tehát vannak területek ahol 1-6-ig, meg olyanok ahol 8-16-ig vannak monszták, namost ha a sztoirban oda is jutnál, akkor sem élnéd túlk a 8-16-ig területen első szintűként... -
#277 lvl 1 minden dungeonba benézés -
#276 hmmm, az azt is jelentené akkor, hogy 1-es szintűként körberohanok minden dungeon-be, még csak nem is harcolok, majd később sanyiként én vagyok a király :D
már ha tönkre akarnám tenni a játékomat :D -
#275 Úgy értendő szvsz., hogy bemész dungiba, akkor szintben hozzád igazítja a monsztákat azonnal. Ámde, ha megint arra jársz és újra bemész, akkor már nem emeli a szintjüket, hanem az eredeti marad nekik, mint amikor először jártál ott. Így számodra úgy "tűnhet", mintha fix szintjük lenne, hiszen ahányszor odamész utána, mindig csak ugyanolyan erősek. -
#274 egyre biztatóbb infók.
"Az ellenségeink többé nem lépnek szintet a végtelenségig, ahogy belépünk egy dungeonba az ellenlábasaink szintje rögzítve lesz az adott időben."
ezt vajon hogy értelmezzük?
MÉÉÉÉÉG 223 nap -
már csak 223 nap :D -
#272 Skyrim – Érdekes Információk, és Todd Howard Interjú -
Although #271 Nem tudom baromi nehéz lesz eldönteni melyik lesz az első a Witcher vagy ez :D Bár látom változtatnak a rendszeren remélem nem butítják le. Egyenlőre lehet jó lesz lehet nem :) konzolos szintű szarral nem akarok játszani!!!! *cries so loudly* -
Although #270 Nem mondod :) -
Jocisan #269 Nagyon tuti kis játék lesz ez!
Skyrim – Infók, Képek, Videók -
Although #268 Ezért volt az Oblivion az év játéka hollott az igényes rpg-ek fanyalogtak talán joggal is. Bár én most sem értem miért húzták le a Morrowindhez képest. Én imádtam a Morrowindet de szerintem sokkol sokkal statikusabb mint az Oblivon és igazából nem tudnék mondani olyan dolgot amiben a Morrowind jobb volt. A másik amit sokan elfelejtenek időben sokkal később játszódott, a Birodalom alkonyán, és így simán belefér hogy a Mage guild már nem olyan volt mint a Morrowind-ben. Szóval az egészet romantikázásnak éreztem mindig. Nem úgy mint most a DA2-nél ahol érezhetően tartalomban iszonyúan visszavettek. Itt egyszerűen minőségileg nem azonos a kettő tisztán az rpg-ként kezelve. De az Oblivon és a Morrowind? Igazából egyik sem volt olyan rpg mint a FNV. szóval szerintem. -
Although #267 Az év játékába szóval szerintem a casaul szavazatok is bele számítanak ott nem csak az számít valami jó rpg vagy sem. Ott akár a DA2-nek is nagyon sok esélye lehet. Mert azért a Bioware nem ad ki rossz játékot a kezéből, ott már nem számít valami jó rpg e vagy sem ott az számít jó vagy sem szóval szerintem :) -
Although #266 Meglátjuk..nekem csak a rögzített karakter nem tetszik a Witcherbe de igazatok van az is tökéletes lesz. De nekem az összes info alapján a Skyrim mert ott az kell tudni amit az introba látsz az a tényleges szint a játéknak. Tehát nem úgy mint akár a DA:O-nál ahol azért az intro grafikailag ütötte a játékot :) De aki ismeri az Elder Scroll világát az ezt tudja :) Végezetül a bensőségek döntenek szerintem. Ha nagyjából egy szinten lesznek akkor a Witchernek semmikép nem lesz esélye. :) Ha leegyszerűsítik mint a DA2-t akkor én is a witcher-re szavaznék. -
#265 igen így már megvan köszi. -
#264 Fallout New Vegas
egyébként gyakorlatban a Wicser kettőt találom az ÉV RPG-jének, de mivel Bethesda könnyebben mozog a nemzetközi frontvonalakon, így "egyértelműen" a Skyrim a legesélyesebb erre a címre. értem én a Game informert a gamespyt... de a Cdaction.pl és a PCgames.de magazinoknál EGYÉRTELMŰEN év rpg játéka lesz a Witcher 2. nincs mese.
-
#263 az FNV az melyik? -
#262 Nem kötözködésképpen, de logikailag 'az év játéka' erősebb az 'év RPG-jénél'.
A cikkre reagálva - én személy szerint egyetértek Peter Hines-szal, mai világban nagy hangsúly van a grafikán, az első benyomás nagyon is meghatározó, amit legfőképp a látványvilág vált ki és effektíve ez is adja el a játékot. Szerintem a játékokra is -ugyanúgy, mint az emberekre- jellemző a "külső megfog, a belső megtart" effektus.
A helyzet az, hogy a legtöbb játék -így az Elder Scrolls széria részei is- az idő előre haladtával egyre inkább leegyszerűsödik és egyre inkább a látványra éleződik ki, a sztorit háttérbe szorítva, aminek az oka, hogy a manapság szélesebb közönségnek készülnek a játékok, a nagyobb bevétel reményében.
Ha az első mondataimból nem is ez derült ki, de remélem azért a hozzászólásom végére mindenki számára egyértelművé vált, hogy én alapvetően nem a grafikai pártján állok. Fontos dolognak tartom ugyan, de sokkal szívesebben játszanék egy Morrowind összetettségű, Oblivion kinézetű Skyrim-mal, mint egy egyszerűbb világú, karcsúbb sztorijú, de grafikában "Crysis 82"-t verő új TES résszel.