30713
TES
-
mindero #181 Pontosan, legjobb taktika a "hiszem ha látom". Még a revieweket se érdemes előtte olvasgatni, az ilyen marketing videókek meg pláne nem, néha teljesen félrevezetők tudnak lenni. -
obe #180 ..detto, vakon collectors
-
felőlem...én nagyjából vakon megveszem a játékot :D
-
Hat aki mar legalabb egyszer vegigcsinalta a "varom az aktualis TES jatekot" ossznepi jatekot, azt tudja hogy fenntartasokkal kell kezelni a hireket es elore bemutatott "dolgokat" :) Jol hangzik minden, csak legyen is ugy minden. -
mike01010101 #177 Nem hittem, hogy idén fantasy RPG-ben lehet vetélytársa a Witcher2-nek, de a Skyrim több mint igéretes:) -
ha már karakterek, remélem lesznek szakállasok, pocakosok, alacsony termetű sunyik, hatalmas barbárok, stb. stb. szóval ne legyen mindenki sajtreszelő-hasizmú, "ugyanolyanmagas" tag. -
innovatívnak tűnik, és úgy látom, nem félnek inspirációt szerezni máshonnan :D -
ebbe a csajba már most szerelmes vagyok :DDD -
r4pt0r #173 Harcrendszer -
mindero #172 Hát ha ehhez még mimika is tárul akkor szép lesz. -
Gruffersten #171 mindenki rajtuk röhögött már az oblinál is, ez a minimum... -
oblivionhoz képest hatalmas fejlődés az npc-k arca :O
-
Vagy csak lelassítják a futási sebességet, meg a lovakat XD -
Chorrol-IC érkezik a második vágányra. A vágány mellett kérem vigyázzanak! -
Hátha a városok nőnek, és lesz bennük élet. -
Nah akkor egy kis matek:
Ha Skyrim területe eredetileg fele akkora, mint Cyrodillé (térkép alapján - valójában ~57%-a, csak nem akartam még tovább bonyolítani) és Skyrim területe egyharmaddal nagyobb lesz, mint az Oblivionban lévő Cyrodillé, akkor az Oblivionban jelenlévő "régi Skyrim" méretéhez képest az "új Skyrim" területe 2,66x nagyobb lesz, ergo a városok közötti távolságok 1,63x nagyobbak lesznek. Lefordítva és átültetve egy Oblivonos példára, ha eddig eddig a Chorrol-IC távolság 1 nap volt, akkor ugyanez ez a távolság 1 és 2/3ad nap lenne.
-
"..pletykák szerint egyharmaddal nagyobb lesz, mint az Oblivion Cyrodillje."
uhh, jól hangzik ^^ -
Gamekapocs előzetes! -
Nagyon jó lesz! már csak 296-ot kell aludni ^^ -
mindero #162 Hát ha ez tényleg betartják (nem úgy mint az Oblivionba) akkor -
r4pt0r #161 Ez részletesebb talán. -
Infók -
Hotomi #159 Bethesda többé nem használja a GameByro-t, és nem fogják használni az idTech 5-öt sem. Ha jól olvastam a cikk -ből a Beth saját motort készített aminek a Creation Engine nevet adták. -
Gruffersten #158 vagy elpusztította alduin :( -
mindero #157 Biztos még nincs kész :P -
Gruffersten #156 Csak én nem látom Winter Holdot és Dawnstart?Winterhold helyén partszakasz van... -
még jobb minőség:
-
-
Térkép:
-
info -
én nem zárnám ki, hogy másik céhbe is be lehessen lépni, mert miért ne? főleg hogy hangsúlyozzák is, hogy akár lehet a karakter "ezermester" csak akkor sokkal lassabban fejlődik, meg nem tudom, milyen hátrányai lehetnek még ennek, de ha meg van (igazán) nehezítve a több céhbe belépés, az lenne a jó. -
Gruffersten #150 jah, elég gáz volt, hogy minden céhnek a játékos lehetett a feje.
Én ezt a guildes dolgot úgy oldanám meg, hogy korlátoznám:settenkedős karakterek csak settenkedős guildben lehetnek (mondjuk thieves guild/morag tong/crimson scale/dark brotherhood) harcosok csak harcosban etc... -
Az újítások alapján úgy vélem, hogy adnak a játékosok véleményére, valóban figyelembe veszik a community igényeit és jobban nyitnak a realitás felé.
Köszönjük az infót és a képeket sherlock1! -
még azt is olvastam, hogy másfajta küldetéseket ajánlanak egy izomtibornak, és másfajtákat egy okostojás mágusnak vagy egy settenkedőnek. na, így tényleg megérné majd mind3 kasztot kipróbálni.
ha lesznek guildek, remélem csak az egyikbe lehet majd belépni, kaszttól függően, vagy legalábbis lesznek valami feltételek. pl. ha a harcos céhbe akarsz belépni, akkor legalább mittomén x szintűnek kell lennie bizonyos skillekenek. így azért nehéz lehetne egyszerre mágusnak és harcosnak is lenni. -
Na ilyen biztos nem lesz! -
"véletlenszerűen generált mellékküldetések"
Elképzelem, lenyúlom valamiét, és az lesz a quest, hogy találjam meg, mert ellopták :D -
Dobronski #145 VÁRÓÓÓÓSSS!!!! -
heady #144 Ezek alapján nagyon ütős lesz! -
köszi a screenshotokat! ószamnessz -
Még info:
- 200 év telt el az oblivion történései óta
- lesz level scaling, de a fallout 3/new vegashoz hasonlóan
- enchantolás visszatér, mint skill
- nyílt városok
- bárkit párbajra hívhatsz az utcákon/utakon (lol)
- szerepjáték elemek, gothichoz hasonlóan: favágás, fegyverkészítés, főzés, bányászat, stb
- 10 faj közül lehet választani
- új engine, dinamikus árnyékok, dinamkus hóesés, faágakat és lombokat külön lengeti a szél, szebb víz, vízfolyás
- npck megjegyzik, hogy miket csináltál és az alapján viselkednek veled
- pajzzsal lehet ütni
- többször lehet sárkányokkal találkozni és megtámadhatják a városokat is
- egyedi kivégző mozdulatok minden fegyverhez és ellenséghez
- dinamikus, taktikus harcot ígérnek
- npck párbeszéd közben már nem csak bámulnak rád, hanem sétálhatnak, végezhetik a dolgukat, nincs rázoomolás
- véletlenszerűen generált mellékküldetések
- megnövelt látótávolság
- fast travel lesz megint