30713
TES
  • grebber
    Ott a kezükbe az id tech 5 ha jól tudom azzal lehetne mit kezdeni :D
  • wedge31
    Teljesen új graphics és gameplay engine lesz.

Rég le kelett volna cserélni az obli motort már a F3 is öskövület ahogy kinéz.
  • Encore
    ne kezd már megint...
  • Sir Quno Jedi
    Najó de pl. a Gothic 4-nek nagyon faja grafója van terepre. Időjárást is nagyon jól szimulálják, fény-árnyék játékok meg egyenesen kiválóak. Szal. lenne mit tanulni tőlük azért.
  • bgabor
    Ez mutatja milyen jól sikerült anno az Oblivion motorja, eltelik X év és a New Vegas alatt is az dobog.
  • Büdös Bohóc
    Jah, ez kell csak meg egy kis enyhe polírozás vagy pár olyan plusz effekt, ami életszagúbbá teszi a kinézetet

(fú emlékszem mikor megláttam az első screenshotokat régen róla... befostam, hogy hogy néz ki, atomüber és a hab a tortán akkor volt, amikor elkezdtem vele játszani és kijutottam a börtönből és körülnéztem... az a háttérzene meg az egész táj... Nem viccelek, pár napig úgy játszottam a játékkal, hogy sétáltam egyik questtől a másikig, nem futottam, vagy valami! :D)
  • heady
    Ha az animációkat lecserélik, vagy legalább élethűbbek lesznek, akkor nekem semmi bajpm a régi motorral.
  • bgabor
    Hát a mostani konkurenciát(Gothic 4) sajnos nem lesz nehéz gyorsan maga mögé utasítania. Az Oblivion is durván lenyomta a Gothic 3-at, pedig az egy remek játék volt a Gothic 4-hez képest.
  • Sir Quno Jedi
    Már a vegas motorja sem rossz amúgy, pedig az ezeréves gamebryo. Igaz erősen idejétmúlt.
  • PiszkosFred
    Ugyanaz a motor lesz mint a obli/fallout, persze tovabb csiszolgatva.
  • bgabor
    Várjuk nagyon, az Oblivion a mai napig a stílus királya! Várjuk a folytatást!
  • Büdös Bohóc
    fú erről link esetleg? C:
  • steweee
    poisondreamz vmi finn játékjos és modder. ha jól láttam akkor a morrowindet irja át az oblivion enginéjére. fú aznagyon király lenne _:_)
  • Sir Quno Jedi
    Obli ma is csúcs, de azért ideje volt a folytatásnak. Remélem kap valami modern engine-t és odabax a többieknek nagyon.
  • Palinko
    Oblivion a 4 volt, aztán jött hozzá egy rendes kieg meg egy rajongói. rendeset próbáltam már kieggel addigra érett meg a gépem. rajongóit nem.

3 as pedig a morrowind volt, régi de igazából sok minden benne van mint a 4 ben. 1-2 teljesen kimaradt :D 3 asat is még nvidia karihoz kaptam úgy 6 éve :D
  • Mr_no_NaMe
    az nem a IV volt?
  • Palinko
    Szerintem mindekit kicsit meglepett a kutas jelenet, de hát ez a jó az egész játékban hogy nem sablon, úgy gondolom az MMO zás csak tönkre tette volna mert felborulna a játékélmény.
  • heady
    A Dark Brotherhood-ot én is imádtam, kurvajó mellékszál volt. Csak sztem a vége lett gagyi, hogy "csak" listener(asszem így hívták) lettünk. Valami nagyobbra számítottam.
  • Palinko
    jah tudom tolvaj meg bérgyilkos guildet szerettem azoknak volt a legizgalmasabb küldijeik. persze aztán minden városban zavartak meg gyilkoltak főleg ha vámpír is lettél :D de végül megbocsájtottak ha végigvitted a főszálat :D
  • heady
    Obliviont?
    Igen, én többször pc-n, és egyszer xboxon a kiegekkel együtt. Sztem jó volt a fősztori is.
  • Mr_no_NaMe
    végigvitte már valaki?
  • bardocz
    Lehet beleuntam egy idő után, aztán azért hagytam abba, és nem jutottam el odáig már.
  • Murder3
    ..hogy az jó lenne bele?
  • Murder3
    Ez annyira idegen dolog h egy modból következtetve vonták le?
  • Csirke4
    Felülsz egy másik sárkány hátára.
  • haxoror
    Fallout 3-hoz csináltak egy modot amiben különböző kiegészítőket lehetett a fegyverekre pakolni, tetszett a népnek, sokan használták.

...a New vegasban már gyárilag benne van a fegyver tuningolás.
  • Lunki88
    Főszálat érdemes volt a végére hagyni mikor már a mellékküldik nagy részét megcsináltad, mert az elején még túl könnyű ellenfelek vannak.
  • bardocz
    Aha. Valami már rémlik. De úgy tűnik nagyobb örömet okozott nekem a rablás, meg bérgyilkolás:D
  • koschwarz
    tudod, az elején, amikor az uralkodó átadja neked az amulettet, és el kell menned egy baráthoz...ott kezdődik a fősztori :DDDD
  • bardocz
    Én nem is tudom mi abban a fősztori. Bérgyilkos küldiket végigcsináltam, meg a tolvajokat eléggé sokáig, de ilyen fő történetnek tűnő dologgal nem is találkoztam.
  • koschwarz
    én a bejelentés hatására el is határoztam, hogy a nehrim befejezése után nekiállok egy modolatlan oblivionnak (pedig a nehrim közben még azt gondoltam, hogy soha nem akarok már a sima oblivionnal játszani). hogy miért? mert igazából SOHA nem játszottam végig a modolatlan obliviont, a fő sztorit és a kiegeket. ami vicces, mert szerintem több száz óra játékom van ebben a játékban. csak az unofficial javításokat teszem majd fel.

olyan régen játszottam a sima oblivionnal, hogy szó szerint nem is emlékszem, milyen élmény volt...főleg, hogy a skyrim állítólag egyenes folytatása lesz.
  • wedge31
    Épp ezért fognak elmenni mellette csak gondold végig...
  • PTW
    project offsetnek mi köze ESV-höz?
  • steweee
    http://www.youtube.com/watch?v=fs7dscJfx0M&feature=related

nos, nem úgy tűnik h ogy ne lenne fejlődés... ja, és lett kétkezes harc is meg kitérés.... nyilpuska....

sztem ebben már benne lesz minden ami a 4ből kimaradt, hála a modfejlesztőkenk, akik 5letekkel látják el a kiadót, és meghatároznak egy minimum szinvonalat az új részben
  • bardocz
    Jó lenne, ha itt lenne élet a városokban. Oblivionban nagyon zavart, hogy totál kihalt volt az egész.
  • steweee
    nos, az eltelt évek alatt annyi szuper mod készült, hogy nem igazán lehet elmenni mellette a fejlesztőknek sem. ami oblival most játszok, annak köze nincs az alapjátékhoz már szinte...
  • pointer4
    Az szép idő!! Én 160-nál abbahagytam.
    ő pedig másképp élvezi ezeket :D
  • Büdös Bohóc
    á de imádtam a 4-et, várom ezt is. Az basz csak fel, hogy ebből is meg pár másik játékból is értelmes trailert nem nyomtak még ki, csak ilyen szar CGI teasert... hát komolyan...
  • Hugh Hefner
    nehogymár nekem kelljen moddolni a játékot, hogy játszható legyen. oblivion nagyon jó játék volt, de egy-két elvi hibájától a falnak tudtam menni...
  • Teppik Amon
    +fav
    Szó szerint hónapokig nyomtam a Morrowindet + Obliviont +összes kiegészítőjüket. Életem legjobb számítógépes élményt nyújtó játékai, ezért nagyon várom a folytatást.