30713
TES
  • wedge31
    Mindig elfeledkezel a Witcher 2-röl nekem az volna a meglepetés ha nem az lenne az év rpg-je pc-én a konzol meg ugye ebbe a fórumba nem játszik.
  • Although
    Ha hozzák az FNV szintet, és nem csinálnak láthatatlan falakat, és az intro-ba látott dolgok ,gondolok például ,a rouge/assasin fatality-re, etc,etc akkor ez minden képzeletet felül fog múlni. Persze tartok tőle, hogy leegyszerűsítik én is, hogy minél többen megvegyék és akkor megette a fene az egészet :(. Meglátjuk.
  • Although
    Ne izgulj.. A DA2 kiesésével lehet nem csak az év játéka de az év rpg-je is lesz :) Illetve ez nem biztos mert tény 2010-ben ME2 kapta, mondjuk meglep Én az FNV-nek adtam volna több köze volt a rp-hez mint az ME2-nek,bár tény az ME2 volt a másik lehetőség. És lehet az EA keze messzire elér, meglátjuk. Reméljük a Bethesda nem változtat az EA rpg piacra való betörésével, és követi ezt a konzolos, egyszerűsítési irányt.
    Mondjuk én például sosem értettem Bethesdások miért húzzák le a DA:O-t mikor az egy másik műfaj ráadásul rpg-ként sokkal erősebb, mint akár a FNV is. Én is nagy rajongója vagyok a Bethesdának de tudok különbséget tenni. Tény az utóbbi 10 év legerősebb rpg-je az Origins lett. bármenyire is szeretem a Bethesda által adott korlátlan szabadság élményét.
  • sirdond
    ez most akkor jó,vagy rossz nekünk? mert szvsz én nem szeretném,ha a látvány a játékélmény rovására menne
  • Although
    Azért remélem láthatatlan falak nem lesznek és a "korlátlan szabadság" megmarad ellentéttben a FNV-vel...mostanában nem olvastam a híreket, nagyon messze a kiadás még. *sigh*
  • Although
    Hát én az alfa verzióra szavazok :)
  • Solid Snake
    Bal oldali csak egy kezdetleges alfa verzió, na de a jobb oldali a full, az már üt rendesen Kiadásra kész.
  • pointer4
    Na most jól lebuktak
  • Kly

n/c :D
  • Kly
    Interview Todd Howard-dal az elmúlt évek Bethesda játékairól. A Skyrimről semmi újat nem mond, de hátha érdekel valakit.
  • ratgab
    Nagy kár egyébként, de így is zseniális!
  • ratgab
    Én is imádom az Obsidian munkásságát!
  • zorrobomber
    agreed, kotor2-n is látszott a törődés, előrelépés, csak ugye befejezni már nem maradt idő...
  • Büdös Bohóc
    fasza lett a new vegas szerintem is, főleg az újításokkal együtt érzi az ember azt, hogy RPG hangulat. De szerintem a 3 is jó volt, jó a hangulat
  • PTW
    osztom! míg a fallout 3 at amolyan kötelességtudatból nyomtam (1-2 nálam a valaha volt legnagyobb etalon játékok) keserú szájízzel, addig a new vegas közben folyamatosan érzem a fallout hangulatot. persze ez sem tökéletes, de sokkal inkább visszaadja a régi érzést
  • Sir Quno Jedi
    Obsidian az Isten. Amennyire lehúzzák a szoftjaikat én mindet imádtam, mert van benne egy kis plusz, ami a többiben nyomokban sem.
  • MerlinW
    A Vegas mégis jobb lett, pedig a folytatásai miatt sokat bírált Obsidian készítette:)
  • PiszkosFred
    Hidd el, hogy tisztaban vagyok vele :) Maskent ertettem ertelemszeruen.
  • cSuwwi
    Top rated comment a youtubeon. Jó észrevétel :D

Wow this has 670.333 views in 3 days.
    Dragon Age 2 has 802.465 views in 6 months!
  • Murder3
    Bethesda már évek óta lendületbe van elég minőségi cuccoakt tolnak ki a többi nagy kiadóhoz képest.
  • PiszkosFred
    Persze hogy jo lett :) Nalam nagyobb fanatikusa keves letezik a franchisenak. En csak azt mondom, hogy most a Skyrimmal meg ezt si felul tudjak mulni, mert a Fallout miatt lenduletben van a csapat.
  • Kandurex
    Hibái ellenére, azért nagyon jó játék lett. Bár az ellen szintre emelése dolgot azóta se tudom megemészteni. Nem volt értelme a fejlődésnek.
  • PiszkosFred
    Obliviont is vartuk nagyon de nagyon anno. Ami miatt bizhatunk abban hogy nem lesznek olyan gyermeteg hibak mint az Oblivionban, az az, hogy a Bethesda a ket TES jatek kozott szepen osszerakta a Fallout 3 es kiegjet, vagyis ugymond nem estek ki a gyakorlatbol, es a Fallout kapcsan mar kiprobalt az uj otletek sem lesznek "vakon" belerakva a Skyrimba, hanem tudatos es kiprobalt ujitasokkal fogunk tobbnyire talalkozni - persze itt-ott ujragondolt es modositott valtozatban.
  • Kandurex
    szükségtelen, konzolokra is jön, borítékolható az alacsony igény
  • Kly
    Az elmúlt két-három napban összeszámolni sem tudom hányszor néztem meg a teasert és a helyzet az, hogy valahányszor újra megtekintem az előzetest, mindig egyre inkább várom a játékot. Szerintem nagyon eltalálták a trailert, hangulatos és sokat megmutat, ugyanakkor sok dologról még nem rántja leplet.
  • Prince23
    És a poén benne hogy Xbox360-on készült :)
  • Nos
    Wow, lehet nézegetni a legújabb videokártyákat
    de ez lehet idén a legjobb (nekem a ME sorozat műanyag az agyonismétlődő textúrákkal, DA grafikailag nincs a közelében, talán a Witcher)

De első blikkre (főleg hogy egyik sincs kinn) ez lesz nálam az év játéka
  • Kandurex
    +fav
  • mindero
    Ez a zene . Persze a játék is jól néz ki, de nekem a történeten fog múlni minden. Remélem majd lesz hozzá egy Nehrim 2
  • Teppik Amon
    Uhh. Szép. Milyen erőmű kell majd hozzá? :D
  • cSuwwi
    jah, jó lett a feltuningolt morrowind zenéje, az obliból is voltak ismerős részletek

ha csak fele annyira moddolható lesz mint az Oblivion (mert a hangulatban biztos vagyok) akkor újfent évekre megvan a szórakozás :) A mai napig játszom az Oblival és a Nehrimmel
  • obe
    óóóó, köszi a jó hírt, tehát pc-n még szebb lesz...nyami
  • rage
    Ez igen ütős animáció volt, de kiemelném a zenéjét is.
    Ez eddig nagyon bíztató.
  • koschwarz
    mondhatom, IGEN erős év lesz 2011. már most is csak kapkodom a fejem. és ennek a megkoronázása lesz a skyrim. a trailer...és a zene benne...
  • mike01010101
    Tegnap még én is ezt mondtam:)
  • mike01010101
    Igy kell kinézni egy rpg-nek 2011-ben! Remélem a bioware is látta:)
  • heady
    "the recently released Elder Scrolls V trailer were captured on the Xbox 360"

Forrás
  • Büdös Bohóc
    ez nagyon odabasz
  • wedge31
    Az biztos mivel a Witcher 2 mindkettöt leveri...
  • BoneDragon
    Mint cartman, wii megjelenés előtt?:)

Amúgy tényleg elég ütős. Ritkán látni ennyire jó trailert!