30713
TES
-
#261 Mindig elfeledkezel a Witcher 2-röl nekem az volna a meglepetés ha nem az lenne az év rpg-je pc-én a konzol meg ugye ebbe a fórumba nem játszik. -
Although #260 Ha hozzák az FNV szintet, és nem csinálnak láthatatlan falakat, és az intro-ba látott dolgok ,gondolok például ,a rouge/assasin fatality-re, etc,etc akkor ez minden képzeletet felül fog múlni. Persze tartok tőle, hogy leegyszerűsítik én is, hogy minél többen megvegyék és akkor megette a fene az egészet :(. Meglátjuk. -
Although #259 Ne izgulj.. A DA2 kiesésével lehet nem csak az év játéka de az év rpg-je is lesz :) Illetve ez nem biztos mert tény 2010-ben ME2 kapta, mondjuk meglep Én az FNV-nek adtam volna több köze volt a rp-hez mint az ME2-nek,bár tény az ME2 volt a másik lehetőség. És lehet az EA keze messzire elér, meglátjuk. Reméljük a Bethesda nem változtat az EA rpg piacra való betörésével, és követi ezt a konzolos, egyszerűsítési irányt.
Mondjuk én például sosem értettem Bethesdások miért húzzák le a DA:O-t mikor az egy másik műfaj ráadásul rpg-ként sokkal erősebb, mint akár a FNV is. Én is nagy rajongója vagyok a Bethesdának de tudok különbséget tenni. Tény az utóbbi 10 év legerősebb rpg-je az Origins lett. bármenyire is szeretem a Bethesda által adott korlátlan szabadság élményét. -
sirdond #258 ez most akkor jó,vagy rossz nekünk? mert szvsz én nem szeretném,ha a látvány a játékélmény rovására menne -
Although #257 Azért remélem láthatatlan falak nem lesznek és a "korlátlan szabadság" megmarad ellentéttben a FNV-vel...mostanában nem olvastam a híreket, nagyon messze a kiadás még. *sigh* -
Although #256 Hát én az alfa verzióra szavazok :) -
#255 Bal oldali csak egy kezdetleges alfa verzió, na de a jobb oldali a full, az már üt rendesen Kiadásra kész. -
#254 Na most jól lebuktak -
n/c :D -
#252 Interview Todd Howard-dal az elmúlt évek Bethesda játékairól. A Skyrimről semmi újat nem mond, de hátha érdekel valakit. -
ratgab #251 Nagy kár egyébként, de így is zseniális! -
ratgab #250 Én is imádom az Obsidian munkásságát! -
#249 agreed, kotor2-n is látszott a törődés, előrelépés, csak ugye befejezni már nem maradt idő... -
#248 fasza lett a new vegas szerintem is, főleg az újításokkal együtt érzi az ember azt, hogy RPG hangulat. De szerintem a 3 is jó volt, jó a hangulat -
#247 osztom! míg a fallout 3 at amolyan kötelességtudatból nyomtam (1-2 nálam a valaha volt legnagyobb etalon játékok) keserú szájízzel, addig a new vegas közben folyamatosan érzem a fallout hangulatot. persze ez sem tökéletes, de sokkal inkább visszaadja a régi érzést -
#246 Obsidian az Isten. Amennyire lehúzzák a szoftjaikat én mindet imádtam, mert van benne egy kis plusz, ami a többiben nyomokban sem. -
#245 A Vegas mégis jobb lett, pedig a folytatásai miatt sokat bírált Obsidian készítette:) -
#244 Hidd el, hogy tisztaban vagyok vele :) Maskent ertettem ertelemszeruen. -
#243 Top rated comment a youtubeon. Jó észrevétel :D
Wow this has 670.333 views in 3 days.
Dragon Age 2 has 802.465 views in 6 months! -
#242 Bethesda már évek óta lendületbe van elég minőségi cuccoakt tolnak ki a többi nagy kiadóhoz képest. -
#241 Persze hogy jo lett :) Nalam nagyobb fanatikusa keves letezik a franchisenak. En csak azt mondom, hogy most a Skyrimmal meg ezt si felul tudjak mulni, mert a Fallout miatt lenduletben van a csapat. -
#240 Hibái ellenére, azért nagyon jó játék lett. Bár az ellen szintre emelése dolgot azóta se tudom megemészteni. Nem volt értelme a fejlődésnek. -
#239 Obliviont is vartuk nagyon de nagyon anno. Ami miatt bizhatunk abban hogy nem lesznek olyan gyermeteg hibak mint az Oblivionban, az az, hogy a Bethesda a ket TES jatek kozott szepen osszerakta a Fallout 3 es kiegjet, vagyis ugymond nem estek ki a gyakorlatbol, es a Fallout kapcsan mar kiprobalt az uj otletek sem lesznek "vakon" belerakva a Skyrimba, hanem tudatos es kiprobalt ujitasokkal fogunk tobbnyire talalkozni - persze itt-ott ujragondolt es modositott valtozatban. -
#238 szükségtelen, konzolokra is jön, borítékolható az alacsony igény -
#237 Az elmúlt két-három napban összeszámolni sem tudom hányszor néztem meg a teasert és a helyzet az, hogy valahányszor újra megtekintem az előzetest, mindig egyre inkább várom a játékot. Szerintem nagyon eltalálták a trailert, hangulatos és sokat megmutat, ugyanakkor sok dologról még nem rántja leplet. -
#236 És a poén benne hogy Xbox360-on készült :) -
Nos #235 Wow, lehet nézegetni a legújabb videokártyákat
de ez lehet idén a legjobb (nekem a ME sorozat műanyag az agyonismétlődő textúrákkal, DA grafikailag nincs a közelében, talán a Witcher)
De első blikkre (főleg hogy egyik sincs kinn) ez lesz nálam az év játéka -
#234 +fav -
mindero #233 Ez a zene . Persze a játék is jól néz ki, de nekem a történeten fog múlni minden. Remélem majd lesz hozzá egy Nehrim 2 -
#232 Uhh. Szép. Milyen erőmű kell majd hozzá? :D -
#231 jah, jó lett a feltuningolt morrowind zenéje, az obliból is voltak ismerős részletek
ha csak fele annyira moddolható lesz mint az Oblivion (mert a hangulatban biztos vagyok) akkor újfent évekre megvan a szórakozás :) A mai napig játszom az Oblival és a Nehrimmel -
obe #230 óóóó, köszi a jó hírt, tehát pc-n még szebb lesz...nyami
-
#229 Ez igen ütős animáció volt, de kiemelném a zenéjét is.
Ez eddig nagyon bíztató. -
#228 mondhatom, IGEN erős év lesz 2011. már most is csak kapkodom a fejem. és ennek a megkoronázása lesz a skyrim. a trailer...és a zene benne... -
mike01010101 #227 Tegnap még én is ezt mondtam:) -
mike01010101 #226 Igy kell kinézni egy rpg-nek 2011-ben! Remélem a bioware is látta:) -
heady #225 "the recently released Elder Scrolls V trailer were captured on the Xbox 360"
Forrás -
#224 ez nagyon odabasz -
#223 Az biztos mivel a Witcher 2 mindkettöt leveri... -
#222 Mint cartman, wii megjelenés előtt?:)
Amúgy tényleg elég ütős. Ritkán látni ennyire jó trailert!