The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fagyhullás
Szóval igen, a sok negatív kritika teljesen jogos. A Fallout játékok lehetnének sokkal jobbak is. Az Elder Scrolls-okhoz nincs ekkora elvárás, ott ha van modolhatóság akkor boldog a nép. A sztori, karakterek stb. senkit sem érdekelnek.
Mai napig nincs, 10 év után amivel élvezhető lenne. Nem is lesz mert már nincsenek modderek akik befejeznék, talán a Beyond skyrim ha befejezi a történeteket akkor élvezhető lesz. Leírtál valamit amit 2011-ben is tudtam. De sokan nem mai napig sem. Ez a játék a középszer melegágya. Modderek tartják életben miközben az F4 messze jobb és több szidást kap.
Egyik utolsó élmény a thief guild vezetője volt, már akkor sejtettem mikor vele mentem a tomb-ba. Mindent könnyedén levert, használta az illusiont és jó fegyverre volt. Élmény volt a harc. Kb 10-12x töltöttem vissza mire működött a nightmare spell és e tudtam verni. Élmény volt erről szól. Ennek nyoma sincs az alapba. Sajnos a a sztori vérszegény. Nem éri meg a vesződést.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.03.03. 18:21:34
Bár néhány mod nem támogatja az SE-t ami lehet fájó lesz.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2019.03.03. 16:32:21
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Frissíteni pedig érdemes, a modok is ahhoz vannak igazítva.
Ja és ha SE-t használsz akkor ne a belinkeltet.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.03.02. 13:52:05
Mondjuk nálam még nem volt probléma vele az a pár percig működöt amíg játszottam. Csak a racemenu moddal nem indul el.
Nincs is 2.1-es skse.
SKyUI: Version 5.2SE - Requires SKSE64 2.0.4 alpha or newer and and Skyrim 1.5.3.
A jelenlegi Skyrim SE verzió: 1.5.62, szóval a SkyUI nem kompatibilis vele. 2017---es az utolsó update hozzá.
Battletag: coolpet#2467
Csak mert érdekelt hogy felrakjam-e a nexuson található patchet hozzá.
Más, valakinek sikerült telepíteni a SE mellé a Racemenu modot? Mert nekem nem indul el a játék vele, ha be van pipálva a ModM.-ben, pedig legújabb SKSE 2.1 van fent és SkyUi 5.2
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval az SE-hez nincs DLC kiadva, mert mindent tartalmaz amit a sima+3DLC+HiResTexPack.
Csiszoltak valamennyit az időjáráson, meglejent a lens fare, köd, bloom, stb, valamint több a flóra, virágok.
Javítottak a memória kezelésen, a 4GB limitet eltörölték, több ESP-t és plugint lehet betölteni.
Bejött a Creation kit, ahol lehet vásárolni /ingyen letölteni modderek által feltett módokat, tehát játékon belül is lehet már módokat hozzáadni.
Az essential módok bennevannak.
SE van 64 bites motorral.
Kicsit húztak a textúrákon, memória kezelésen, de minden más ugyanaz.
Ha legendaryd volt, akkor megkaptad az SE-t is, nézz rá steamen és tedd be a librarydba.
Vagy szerezz be egy virágbolti verziót.
SE-hez külön SKSE van: Link
SE esetén nincs szükség az SKSE-re? Mert nem települ fel mivel nem találja a TESV.exe file-t.
Vagy tedd fel SE-t, az már 64 Bites, és nincs korlát.
Most viszont elég instabil a játék, elég rendszeresen kifagy ha külső területre tölt be 😞
Nem tudom mit csináljak?
Mindent mod manager-el telepítettem de a sexlab mégis hiányt mutat, 4 helyen kérdőjel van még :
Erről arra tippelek hogy valami FNIS hiba vagy hiány van, mert ha telepítek egy FNISre élülő modot az sem indul el. Pedig az is telepítve van 7.4.5-ös verzió.

Utoljára szerkesztette: xblades, 2019.02.21. 16:20:30
Steam Creation Kit-el hogyan tudok betölteni egynél több master típusú filet?
Valamikor át kellet állítani egy értéket Fallout 3 idején, de itt nem tudom hogyan lehet.
Meg ott van még a Flowers mód, az még rátesz egy lapáttal.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.02.20. 11:21:34
Ezek szerint ez nem olyan mod.
Gondolom a követelmény módokat is feltetted.
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.02.20. 07:32:53
Köszi
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
The Elder Scrolls V: Skyrim
12,784 playing an hour ago
13,701 24-hour peak
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
13,366 playing 42 min ago
14,543 24-hour peak
Jelenleg a steames jatekok kozul a top35-ben csucsul mind a ket verzio kulon-kulon, ha egynek veszed, akkor top20-as lazan. Hja, nem erdekel senkit sem. Es ez csak PC... kiskeziccsoklom, tessek mar hasznalni a fejet Onnek is (tenylegesen), basszameg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.05. 20:08:08
Tanulságos.
Row Labels Count of Nick
Although 51
coolpet 6
Kroki105 5
Probatbicol 2
steweee 2
genndy 2
CrashBoostZoom 2
SaGa 1
PiszkosFred 1
mrkoli 1
Savaran 1
Fantusz 1
G0thM4n 1
IXEMGabeo 1
Dante73 1
molnibalage83 1
Montanosz 1
Grand Total 80
Gondolkodtam mi az amit ad még lv30 körül is. Nem hős vagy csak egy karakter, lehetőségekkel. Egyszerűen nem tudok úgy mozogni, taktikázni nem verjenek le vagy a geci mágusok a ghost trollal, vagy a pajzsos fickóik. Azért van mert ez az ami. Ami a neve volt. Nézem ezt az új csodát amit Antheimnek hívnak és valakit mint Daermon. Aki ismeri és jól nyomja a régi játékokat is meg ezt az újat. De nekem ez már nem kihívás. Ahogy a skyrim se volt. Ez a requiem mint mondtam az ami a neve. 😉 És nekem is ad egy könnyebb kikapcsolódást mert már nem úgy nézem a snow elfet a falmert mit az alap szarban. Hanem mint a Dragon agebe mikor elmentél a föld alá. A sárkány meg? Már a wounded sárkány megölésének is örülök, a többiről nem is álmodom. Kellene egy mód ahol speechtől függően kapok plussz társakat. Mert egyedül kevés leszek egy komoly sárkány ellen, ketten, hárman sem 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.05. 18:42:46