30713
TES
  • coolpet
    Ezt nem is ebbe a topicba akartam írni, ez Fallout: New Vegas :D
  • genndy
    Nincs ilyen trükk, bug lehet. Lehet hogy pont megtámadott valami amikor beléptél, a ház körül van pár enemy. A házból kilépés előtt konzolba írd be a "tgm" -et. God mode, sérthetetlen leszel. Aztán majd beírod újra és visszaáll.
  • coolpet
    Ha még nincs fenn akkor minél gyorsabban: CASM
    Nagyon bugos, és a mentések is elcsesződhetnek quicksavekor.

Ez csinál pár rolling teljes mentést. Sokszor mentett életet :)
  • Fantusz
    Bug lehet, mert nincs instant robbanás a ház elhagyásakor scriptelve.
    Régebbi mentés?
  • Kroki105
    Van egy Sinderion nevezetű halott egy műhelyben a föld mélyen. A naplójából kapom meg a 30 piros nirngyökér összegyűjtés küldit. De van egy olyan mókás dolog, hogy ha kilépek a házából, instant kinyiffanok valami robbanástól. Itt van valami trükk, vagy így jártál, vége a játékodnak?
    Pls help!
  • xblades
    Na elvagyok az SE modok telepítésével. Egy mod van ami nincs átportolva ez a high heels system, ami hiányzik mert nem vékonyítja el a lábszárat és meg is emeli a karaktert ha felvesz egy magas sarkút. Meg egy normális magas sarkú cipő se ártana. De ez van enélkül még meg lennék.
    Hanem a másik ami meg nem működik az a Horses mod ami meg nem tölt be nálam, vagyis nem jelenik meg bent a játékban a Mod menuben.
    Van akinek fent van és működére is bírta?
  • steweee
    ez micsoda ? vmi új kiegészítő vagy DLC ?
  • Although
    De ezt csak annak magyarázhatom aki érti mit jelent a witch, a tribunal, mit jelent a dark elf, mit jelent a Mournhold mit jelent a Morrowind sztori. És mit jelent mindez már Hollywood lett.
    Sztorikat jókat trailer gyártani nem nehéz. A DAO az egyik legjobb volt. Hasonlót azóta sem ami megidézné a játékot :)
  • Although
    Még ez sem gond csak legalább színvonalasan tették volna ne Hollywood stílusban. Középszer a táborok a birodalom vagy stromcloack. Persze ott vannak a karakterek mint a Rikke vagy Tullius vagy a másik oldal. Meg vannak írva de kezdetleges. Az egész.
  • Although
    Persze tudjuk mindez már múlt. De legalább legyen olyan amilyen az FNV színvonal. Tényleges színvonal több mint amit a percemberek adnak. Legyen befejezés valódi olyan amire csettintünk! Igen ez a mese amit vártunk.
  • Although
    Az a szörnyű mindezt ők maguk tették múlt időbe.
  • Although
    Ez a TES!!!
    Fagyhullás
  • Although
    Ja igen. Engem a morrowind után igen. Érdekel ne szar legyen. Legyen az ami regényekben a Fagyhullásban. Legyen jelen amikor Azura beszél a nerevarin karakterrel. Legyen jelen a tribunal. Amle, Sotha sill és mindez élje ahogy élt a morrowind idején és a TESO ban is él. Legyen több mint egy 8 éves gyerek színvonala. Ahogy ennek élni keljen. Mert ez egy élő lélegző világ volt amit megöltek a skyrim sztorival.
  • CrashBoostZoom
    Szerintem kb. egy kategória mind a kettő. De a Bethesda féle Fallout-okkal az a gond, hogy azoknak nem a modokról kellene szólnia. Azt nyugodtan lehet ekézni mert nem azt kapták az emberek amit vártak. Lást mit tudod kihozni az Obsidian a kapott rövid idő alatt a New Vegasból.

Szóval igen, a sok negatív kritika teljesen jogos. A Fallout játékok lehetnének sokkal jobbak is. Az Elder Scrolls-okhoz nincs ekkora elvárás, ott ha van modolhatóság akkor boldog a nép. A sztori, karakterek stb. senkit sem érdekelnek.
  • Although
    Aztán ha pont olyan karid van ami vámpírnak vagy vadásznak áll akkor jó. Az enyém régi vágású dark elf volt daedra hívő. Sajna kifogyott a sztoriból nem volt semmi ami miatt folytathattam volna. Egy szuper rpgnél ez nem lenne kérdés. Vannak modok amivel valami eljátszható. Ez a szörnyű itt tartunk tudjuk az alap szarral 1 hónap után nem játszana senki de istenítjük.
    Mai napig nincs, 10 év után amivel élvezhető lenne. Nem is lesz mert már nincsenek modderek akik befejeznék, talán a Beyond skyrim ha befejezi a történeteket akkor élvezhető lesz. Leírtál valamit amit 2011-ben is tudtam. De sokan nem mai napig sem. Ez a játék a középszer melegágya. Modderek tartják életben miközben az F4 messze jobb és több szidást kap.
  • Although
    Tudom, sok mod van kevés olyan ami komplexen javít rajta. A requiem az egyetlen. Ki lehet próbálni. Nem ad társakat nem ad jó sztorit. Ezt anno Xarriannak aki megírta az első verziót leírtam. Teljesen mindegy mit csinálsz az alap játék nem lesz jobb. Vissza küldött egy mosoly jelet. Ma ogerboss a 2.0 verzióval összehozta azt ami megfelel ennek a középszernek. Szerintem. Aztán majd kiderül. Kellene még sok sztori meg karakter meg történet meg sok minden élvezhető legyen. De lv1-től lv30 már jó. Ez is valami.
  • CrashBoostZoom
    Már senki sem az alapjáték élményért nyomja a Skyrim-et. Hanem a kismillió mod miatt ami letölthet és ökörködhet vele. A játék eddig kitartó népszerűsége nem a Bethesda-nak köszönhető hanem a moddereknek.
  • Although
    Oké hozzáteszem a 2.0 mint írtam alkalmazkodott ezt sokan gyalázzák mert nem az az ultra nehéz mint volt. Viszont közel befejezhető a játék. Lv30-om tökéletes időzítés! Kezdődik a dawnguard sztori a vámpírok tehát ha általános karit képzelsz el akkor utána jöhet a dragonborn sárkány vadászat, ha esetleg begyűjtesz pár shoutot az is segít. Tény nem túl kreatív de ha nord hősöd van, tökéletesen beleilleszkedve a masszába. Akkor lv35-40 között már sárkányvadász leszel. Ogerboss jó munkát végzett. Csak éppen nem mindegy milyen karaktert képzelsz el. De ez nem az ő hibája. Ha kicsit is élvezhető lett ez a gama az az ő érdeme. Legalább van elképzelés.
  • Although
    Mondom sajnos ez a játék ahol a Beth már sokat tanult az online grindből. És jól mérte fel ezzel nyerhet. Unalom a köbön. Kár érte ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni legalább annyit mint az F4 kihozott. Az legalább végigjátszható egyszer kétszer, még akkor is, ha harcrendszer szarabb is.
  • Although
    Alapvetően az a gond nincs felépítve ez nagyon látszik, ha csak nyomulsz és darálsz persze mindegy mert élvezni fogod, de ha befejezed a sztorikat és lv30 felett vagy de a sárkányok a requiemben még mesze nem legyőzhetők akkor ott álssz és gondolkodsz rajta miért is folytasd. Miközben unalmas az egész. Szar karakterek, szar sztori, a guild sztorik némelyikét leszámítva. Gondolkodsz rajta mi értelme menni a következő dungeonba, miközben már lv30-ra végeztél de a sárkányok kb lv40-50 és addig mit csinálj? Grindelj? Minek? Azért, hogy kibaszott dragonborn legyél? :) Minek, hogy a sok fasz tátott szájjal bámuljon rád? És van értelme?
  • Although
    Mondom teljesen mindegy mit teszel fel. Ha szint lépést akarsz akkor a Requiem. Kő papír olló. Megtanulod mert lenyilaznak sokan agyon vernek, értelme lesz az alkémiának, az enchatnak, elképzelhetsz karikat. Abbahagytam mert alapvetően szar az egész. A sárkányok meg több időt igényelnek. Lv30 felett is simán megölnek hiába megyek csapattal. Ott már master lv kell a fő skillekből. Meg felszerelés. És 100-as skillek egy mezei sárkányhoz ez a játék meg unalmas, hogy ennyit vesződjek vele. :) De akinek nem annak élmény, mert értelme lesz az egésznek. Amit elképzelsz karit azt jól kell használnod.

Egyik utolsó élmény a thief guild vezetője volt, már akkor sejtettem mikor vele mentem a tomb-ba. Mindent könnyedén levert, használta az illusiont és jó fegyverre volt. Élmény volt a harc. Kb 10-12x töltöttem vissza mire működött a nightmare spell és e tudtam verni. Élmény volt erről szól. Ennek nyoma sincs az alapba. Sajnos a a sztori vérszegény. Nem éri meg a vesződést.
  • laikuss
    Már szinte minden megvan SE-re. Ezerrel megy a portolás.
    Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.03.03. 18:21:34
  • xblades
    Na most már azt mondom megérte a 4500 Ft-ot az SE verzióért. Eddig nem tapasztaltam kifagyást mikro laggot és a környezet is szebb.

Bár néhány mod nem támogatja az SE-t ami lehet fájó lesz.
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2019.03.03. 16:32:21
  • xblades
    Igen megtaláltam hogy ahhoz is van 64 bit-es verzió.
  • laikuss
    A Racemenu kiválóan működik.
    Frissíteni pedig érdemes, a modok is ahhoz vannak igazítva.
    Ja és ha SE-t használsz akkor ne a belinkeltet.
    Utoljára szerkesztette: laikuss, 2019.03.02. 13:52:05
  • xblades
    Azt írták kommentben hogy nem szükséges frissíteni mert tökéletesen "működik" a jelenlegi verziószámmal.
    Mondjuk nálam még nem volt probléma vele az a pár percig működöt amíg játszottam. Csak a racemenu moddal nem indul el.
  • coolpet
    Current SE build 2.0.12 (runtime 1.5.62) SKSE

Nincs is 2.1-es skse.

SKyUI: Version 5.2SE - Requires SKSE64 2.0.4 alpha or newer and and Skyrim 1.5.3.

A jelenlegi Skyrim SE verzió: 1.5.62, szóval a SkyUI nem kompatibilis vele. 2017---es az utolsó update hozzá.

• xblades
    Köszi
    Csak mert érdekelt hogy felrakjam-e a nexuson található patchet hozzá.

Más, valakinek sikerült telepíteni a SE mellé a Racemenu modot? Mert nekem nem indul el a játék vele, ha be van pipálva a ModM.-ben, pedig legújabb SKSE 2.1 van fent és SkyUi 5.2
  • coolpet
    Ott a pont :) MIvel nem használom nem is égett be a neve :)
  • PiszkosFred
    Creation kit - szerkeszto :) Amire te gondolsz, a Creation Club nevu faszsag.
  • coolpet
    Igen, de nem DLC-ként, hanem az alap texture packot cserélték le.
    Szóval az SE-hez nincs DLC kiadva, mert mindent tartalmaz amit a sima+3DLC+HiResTexPack.
    Csiszoltak valamennyit az időjáráson, meglejent a lens fare, köd, bloom, stb, valamint több a flóra, virágok.
    Javítottak a memória kezelésen, a 4GB limitet eltörölték, több ESP-t és plugint lehet betölteni.
    Bejött a Creation kit, ahol lehet vásárolni /ingyen letölteni modderek által feltett módokat, tehát játékon belül is lehet már módokat hozzáadni.
    Az essential módok bennevannak.
  • xblades
    Az SE tartalmazza a High Resolution DLC -t?
  • xblades
    Köszi igazándiból csak nem szúrta ki a szemem hogy ott az SE verzió egy sorral lejjebb.
  • coolpet
    Nincs 64 bit patch.
    SE van 64 bites motorral.
    Kicsit húztak a textúrákon, memória kezelésen, de minden más ugyanaz.
    Ha legendaryd volt, akkor megkaptad az SE-t is, nézz rá steamen és tedd be a librarydba.

Vagy szerezz be egy virágbolti verziót.
    SE-hez külön SKSE van: Link
  • xblades
    Nincs is szükségem az SE-re csak egy működő 64 bites patchre.
    SE esetén nincs szükség az SKSE-re? Mert nem települ fel mivel nem találja a TESV.exe file-t.
  • PiszkosFred
    Nem PC-seknek keszult anno a Skyrim SE, ki se akartak adni, de mivel volt ra igeny (es hiszti), igy kiadtak. Akinek megvolt korabban a Legendary kiadas az megkapta ingyen. Akinek nem volt meg, az megvette.
  • xblades
    Azért az isteni hogy azért hogy stabilabban fusson a játék és használja a 64 bites rendszert újra meg kell vegyem a játékot. Majd újra telepíteni egy másik mappába ami miatt a modokat is újra kell telepítenem. :( egy sima patch helyet. (az anyázást ne részletezem)
  • coolpet
    Sok a ram, vegyél ki 12GB-ot :) 4DB korlátja van neki :D

Vagy tedd fel SE-t, az már 64 Bites, és nincs korlát.
  • xblades
    Alap + dlc-k, 16 gb.
  • laikuss
    Ez az SE? Mennyi a vramod?