The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden egyes TES jatek gorgette tovabb a loret, nem nehez kitalalni uj tortenetet. Foleg, hogy a TES jatekokban nem nagyon vannak mely es bonyolult sztorik, ez a jatek nem arrol szol.
A Black Marsh egy kiszivargott, de meg nem erositett pletyka, amely kering mar egy ideje. Ahogy anno a TES V. kapcsan is evekkel korabban pletyka szinten keringett mar a Nordok hazaja, es igaz lesz. De persze lehet barmi BM-n kivul, nincs kobe vesve, sot. Csak nem lenne senki sem meglepve, ha igaznak bizonyulna.
Agyatlan hentelos kapcsan pedig annyit, igaz, bar ez a jelzo igy kicsit tulzas. Igen, egyszerusodik, gyorsul es mar egyetlen rpg sem komplex annyira, mint anno. Ez egy tendencia, a mai vilagban a jatekosok csak ilyen szinten tudnak ervenyesulni, butul minden es mindenki. Az a keves kivetel, akik pedig ragaszkodnak a hagyomanyokhoz, es szomjazzak a bonyolult es regi stilusu osszetett jatekokat, azoknak ott a nosztalgia, mint egyetlen megoldas, a vilag tulhaladt ezen a regi, es klasszikus korszakon. Sajnos.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A TES Online kapcsan a lore iranyvonala es a kornyezet nagy resze adott, hiszen egy regebbi, ismert korban jatszodik majd, amely kapcsan sok konyv es sztori olvashato mar a jatekokban. Viszont nagyon sok a vak folt, igy aztan el tudjak varazsolni megint a jatekost a vilag bemutatasaval, hiaba jatszodik az ismert multban, a konyvek nem mutattak be eddig mindent ebbol a korbol.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
különben ti melyik tartományt várjátok a következõ single palyer tes-be?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez a Dawnguard DLC fizetos, vagy ne adj isten ingyenes?
(Egy ideje mar nincs fent a jatek, de mostanaban filozok rajta, hogy ujra feltegyem egy-ket kellemes mod-dal kiegeszitve.)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az a kérdésem volna, hogy az utolsó patch tartalmazza az elõtte lévõk javításait is, vagy pedig mindegyiket fel kell telepíteni?
A választ elõre is köszi!
Hogyan mûködik? Hogyan tudok belefutni a csatákba? Kell hozzá valamelyik oldalhoz tartoznom?
Még nem álltam se a Stormcloack se az Imperial oldalra. Jó volna már normális harcokban részt venni nem csak 3-4 katona ellen esetenként.
Valahogy nekem evidensnek tûnt, hogy ha rányomok, akkor felajánlja, hogy unlockolni akarom-e, nem pedig csak annyit ír, hogy "unlockoljá' tesókám". Láma voltam, duplán is, mert ahogy megnéztem, unlockoltam is tesztre a vihracsináló üvöltést, erre a villámok kinyírták Sanyit... és még a késem sem volt nálam, hogy legalább a bõrét lenyúzhattam volna. :-(
Egy ideje feltûnt, hogy a játék mindig ugyanazt a háttérzenét játssza (azt hiszem, azt, amit csak harc közben kellene). Mindegy, hogy éppen hol vagyok, mit csinálok. Elég idegesítõ 😊
Szerintem valami beakadhatott. Egy másik gépen kipróbáltam a mentésem, ott is jelentkezett a probléma. A saját gépemen egy sokkal korábbi mentést visszatöltve viszont rendesen mûködött.
Nincs valakinek ötlete?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
elég szánalmas, hogy megy a nyilpuskával, és minden lény két lövés. a közepe-vége felé egy folyosón ott áll egy master vampire, annak is elég volt kettõ.
így elkúrni vmit gyárilag...
ettõl azért többet várnék
A várakozás funkció aktív, várakozni kell, jó sokat... nekem három nap kellett, hogy idiótám kinõje a farkasbõrt.
Három napja ki akartam tombolni magam, ezért átváltottam vérfarkas módba, ráeresztettem magam egy-két bandita- és forsworn táborra, de ez a tökkelütött elfelejtett utána visszaváltozni.
Szerintem beakadt valami, rég visssza kellett volna vedlenem, de ez a hülye még mindig szõrös. Azóta leszedtem három sárkányt, beszipkáztam a lelküket is, megtanultam a falukra firkált kiáltásokat, de cseszik visszaváltozni.
Ilyenkor mi van?
(PC-ben így volt)
"Rejtélyes kérdés vagy láma vagyok-e" következõ témája:
Tényleg mióta megjelent a játék, azóta játszom vele. A kevés szabadidõ miatt (és a fast travel teljes hanyagolása miatt is) még mindig a fõküldetések eleje-közepén tartok, DE!
Mikor még sárkányok sem jelentek meg a játékban, már akkor a falakat el tudtam olvasni, így Shouts -nál sok-sok inaktív üvöltésem van. Aztán szépen jöttek a sárkányok. 16 Dragon Souls van a tarsolyomban, a Shouts inventory szerint.
Most tanítottak meg az utolsó szóra High Hrothgar -ban is, de ennek ellenére továbbra is csak 2 aktív üvöltésem van: Whirlwind Sprint és Unrelenting Force.
És hiába klikkelek az inaktív shout valamelyikére, azt írja, szereznem kell Dragon Soul -t. (Miközben ott írja jobb-alsó sarokban, hogy 16 Dragon Souls)
Tehát a kérdés: Én vagyok láma, vagy esetleg ez valami bug? (PS3 amúgy, tehát konzol-parancssor segítség kilõve)
http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/
ja és hogy vámpír lettem mostmár mindig vért kell szívnom?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#19205: errõl vmi bõvebb info? azt tudom mentéseket át lehetett hozni dobozról
"The trees move. Do you not see it?"
-varázslat
-balance
-mobok