The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha volt már, bocsi...
Tudja-e valaki, hogyan lehet elõvarázsolni a grafikus karaktergeneráló alkalmazást a játék elindítása nélkül?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://skyrim.nexusmods.com/mods/18436/
NPC-k is használnak potiont és minden varázslatot (amit modok adnak hozzá azokat is!).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ennek ellenere szerintem is tuti, hogy jonni fog majd PC-re is, de hogy mikor es milyen formaban, azt majd a Beth bejelenti, egyszer.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
GS meg beszél zöldségeket... Játékújságírás Blikkje az a lap.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak annyi kellett volna Bethesda részérõl, hogy türelem jönni fog, de most nem érünk rá.
Erre azt mondják, hogy dehát õk nem is mondták, hogy xbox után 30 nappal érkezik is. Ez azért elég érdekes hozzáállás szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Scientia potentia est.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
De mi is tortent?
1. Bejelentettek a Dawnguard DLC-t, amely vampirok vs vadaszok sztorit, uj helyszint, perkeket, stb hoz majd.
2. Meglett a datum, jun 26, de egy honapig csak es kizarolag Xbox-ra jon, mert az MS megvette ezt az excluziv jogot.
3. Kijott a DLC, az xbox tulajok orultek, a kritikak alapjan fincsi kis DLC lett
4. Termeszetesen nem emberek lennenek a PC-s forumozok, ha nem jelent volna meg rakas siras azzal kapcsolatban, miszerint 20 dodoert kapunk egy "lopott" vampirlord alakzatot, kapunk egy gagyi perktreet, es amugy is, a tartalom lofaszjoska a Shivering Isles-hez kepest (ami persze kieg, es nem DLC, de ez persze mindegy)
5. Teltek a hetek, csend es hullaszag.
6. Jeloltek a Dawnguard DLC-t par gamer dijra, mert megsem lett olyan szar, ahogy par sirankozo PC-s azt irta.
7. Julius 27, mindenki kattingat a Steamre, de nincs a jatek sehol sem, csak az 1.7-es beta peccs.
8. Ragjak a Bethesda fulet, forumokon, faszbukon, twitteren, hogy hol a picsaba van mar a beigert Dawnguard PC-re, hsizen eltelt az "egy honap"
9. Bethesda berag, es mivel jelenleg az 1.7-es peccsre fokuszal, nem szandekozik kiadni a Dawnguardot (ami 1.6-os), ezert kiirja, hogy "acsi-bacsi kispajtas, senki sem mondta, hogy 30 nap mulva megkapjatok. Majd egyszer, elotte szolunk, nyugodjatok meg"
10. Kitor a panik, jonnek a fals hirek arrol, hogy nem lesz PC-re a DLC, a jatekosok morognak, vagdalkoznak, fogadkoznak mindenfele baromsagot (elegetem, nem veszek tobbet, hagyjallogva, stb.), pedig semmi sem tortent, csak egy DLC-t majd kesobb kapunk meg.
Az egyetlen, akinek lenne joga sirni, a PS3 tulajok, mert amig a Xbox mar megkapta a Dawnguardot, es amig a PC-seknek annyi mod all a rendelkezesukre, hogy a fuleden folyik ki ha csak vegignezed oket, addig a PS3 tulajoknak semmijuk sincs, csak az alapjatek es peccsek.
Ennyi, szokasos vihar a biliben.
Amúgy jó lesz az Dawnguard, ha egyszer kijön! Amiket olvasgattam nem a szokásos DLc minõség lesz, hanem Fallout 3 féle jófajta.
van valahol Skyrim-rõl olyan stat, ahol digitális eladások is benne vannak tán? látott valaki már ilyet? mert ez is egy olyan csodás dolog, ami ritka mint a fehér holló - okról tippem sincs, lehet Steam nem nagyon szeret tájékoztatni.
protip: írj valami konstruktív hozzászólást, attól senkinek nem fog forrni az agyvize.
nem kenyerem a személyeskedés, de kibaszott nehéz megállni ilyenkor szimplán annyit írni neked válaszként, hogy: idióta.
nem tudnád ezt a sírásodat máshova vinni? mondjuk... hmm, Afrikába? kurva unalmas már olvasni, de a bantu négerek biztos nagy elõszeretettel hallgatnák. fõleg mert már sokszor meg lettél itt is, máshol is kérve, h fejezd be a konstans rinyálást - nem elég, h idegesítõ, vagy hogy hülyeség, de valamiért kötelezõnek érzed minimum kibaszott 500-szor elismételni ugyanazt a faszságot.
tl;dr: hesspicsába ha semmi konstruktívat nem tudsz írni.
emlékeim szerint btw ebben a 14%-ban nincs benne a digitális letöltés - ami remek technikája az adatok teljes elferdítésének, mert ugye a PC-s hülye állatfaj, õt lehet kritizálni h "jajj mennyire nem veszi a játékunkat", bár ennek az értelmére még soha nem jöttem rá.
mindenesetre ezekbe a statisztikákba nem szeretik beleszámolni Steam-et és társait, úgy meg már mindjárt felugrik 20% fölé, ami már megint annyira nem elhanyagolható...
Elkészült( 1,4 milliót eladtak belõle), ergó innentõl nem nehéz kimatekozni az ebbõl következõ dolgokat.
Valaki a pc-s alapjátékot is pénzelte és szerintem nem számoltak ekkora eladásokkal! 100 milliós fejlesztési költségeket írtatok itt korábban a 3 konzolra összesen, erre bejött 620 millió, amibõl 86 csak pc-rõl (majdnem fedezte az egész fejlesztési költséget csak a pc-s eladás..arányosan pc-re esett 30 millió, erre kerestek 86-ot.... No comment). Akkor most milyen befektetést nem értek én?
Ha xbox-ra fejlesztésbe beleölnek 30 millió helyett 60 milliót, akkor se adnak el többet, szóval nem is értem az okfejtésed.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ellenben nekem a PC marad forvere a játékgép, mert a konzolos stílusok
ad. 1 limitáltak
ad. 2 ahhoz tudtommal nincsenek modok.
Vagy igen?
Nekem abban van a bizodalmam, hogy a legtöbb kickstarter project esetében ugye oldschool fejlesztõkrõl beszélünk, akik leginkább a saját "rajongóik"nak készítik ezeket a játékokat. Nyílvánvaló, hogyha a CODagyú 15 éves vérpistike elé odatolják a wastelandet, akkor az egy sikkes mozdulattal felborítja az asztalt miezafoshalmaz felkiáltással.
Azok, akik pedig a pc játékok aranykorából szeretnének újra látni valamit tárt karokkal várják majd mint a mennyei mannát és örülni fognak (fogunk) minden egyes morzsának ami szöges ellentéte a mai trágyának.
Nagyon sok a rosszindulatu es elerhetetlen almokat kergeto kiegett es frusztralt gamer, es sajnos nagyon nagy karokat tudnak okozni ezek...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Most tippelek egy nagyot: Szerintem jó lesz ez az üzleti modell. Be fog jönni!
Kickstarteré a jövõ: A vevõ elõre fizet egy olyan termékért, ami még nem is létezik. Egy zseni volt, aki ezt kitalálta.
Nincs körömrágás, hogy vajon mennyi megy el, visszahozza-e a befektetett összeget.
Megvan a fejlesztési költség, összedobták a userek, amit plusszba eladnak az már színtiszta bevétel (márpedig ha tényleg meg is valósítják, amiket elterveztek, akkor biztos eladnak még belõle jópárat ebben biztos vagyok!)
Kétlem, hogy ilyen kis árréssel dolgoznának (10 dolcsi körül saccolom példányonként). Ráadásul ez a tiszta haszon! A többi darabonkénti 52 dolcsiból már mindent kifizettek!
Attól, hogy a pc-s verziót készítõk dolgozhatnának a konzolos részen is semmit nem von le a nyereség nagyságából és ettõl még a konzolos részre ugyanúgy maradt emberük! Nyereség az nyereség függetlenül attól, hogy hol keletkezett.
Most azért nem fog portolni a Bethesda, mert pc-n csak (!) 1,4 millió vagy annál több bevételük van, mikor sorra megy tönkre a többi pc-s fejlesztõ (jelenleg a THQ is kakában van ugye). Én meg azt mondom hülyék lennének eldobni ezt a pénzt csak azért mert konzolon többet kereshetnének (meg is teszik ezt konzolon is és pc-n is és jól gondolkodnak ilyen szempontból... Megtérült a pc-s befektetés is nekik szerintem!)
Nem vagyok én mérges, csak kifejtettem amint gondolok.
A kickstarter majd akkor lesz tényezõ, ha legalább 4-5 gigaprojekt lement - értem ezalatt a Tim Schaffer féle nagyobb dolgokat - és ennél kisebb, de azért komolyabb dolgok is kijönnek Eddig csak egy kísérlet, ami nem még nem fejezõdött be.
A Microsoft bekavart, es akkora penzeket lenget folyamatosan a fejleszto elott, amitol bizonyos kerdesekben a javukra dontenek. Jelen esetben az MS elerte azt, hogy 30 napig csak boxra legyen a kieg, es csak utana kapja meg a tobbi platform. DE, ma kiderult - bar tovabbra is hihetetlen -, hogy PC-re nem jon automatikusan a 30 nap utan. Es ez csak a kezdet.
Ha belevesszuk, hogy a MS elkezdett studiokat vasarolni (mint tette az EA vagy Activision anno), latszik, hogy mit akarnak. Es hamarosan itt a nexgen konzol, amit megint el kell adni valamivel.
Szep uj vilag ele nezunk, at fog rendezodni a piac nagyon. Nem hiaba nepszeru a kickstart projekt, amolyan maroknyi lazadokent harcolnak ok, de eleg, ha csak egy projekt sikeres lesz, es onnantol bajban lesznek a kiadok. De addig az a 3-4 nagy kiado, aki kezben tartja a piac 80-90%-at, ok diktalnak.