The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha normál verzió akkor passz
shit happens
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valaki ért a modólás-hoz?
Ezzel van problémám
Egyszerüen nem találja a textúrát és egyszerû barna szemet dob be mindenhova. Apropó. Valaki ismer magyar nyelvû fórumot ebben a témában?? (Skyrim módolás)
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
A játékra mellesleg jellemzõ volt a bebugosodás, ha küldetés nélkül takarított ki olyan dungeont a játékos, ahová késõbb küldetéssel küldték vissza.
Nem tudom, hogy ezen a patchek mennyit segítettek.
A nyanya megölése után a küldetésben vissza kell menni a kölökhöz Windhelmbe - ott majd kiderül, volt-e értelme megölni küldetés nélkül.
Ha a kölyök ad jutalmat, aludj...
Nem néztem utána, de szerintem véletlenszerûen jelennek meg, megvannak a területek, ahol a szabad ég alatt összefuthatunk vámpírokkal, de az nem törvényszerû, hogy ott is lesznek - tehát nem igen érdemes célzottan keresni a vérszívó zombikat a szabad ég alatt.
Elég sok karakterrel kalandoztam Skyrimben, de a dungeonokon kívül vámpírokkal viszonylag ritkán, s kiszámíthatatlanul futottam össze (leginkább távoli mágia-harcra felfigyelve, pilgrimek, és vámpírok csatájába keveredtem bele)
Egyik karakteremet egyszer Thalmorok támadták meg a pusztában, ez is valami random akció lehetett, a jelenet valami rabszolgavadász akcióra hasonlított, az utaktól távol, a semmibõl elõbukkantak az agresszív thalmorok, s azóta sem tudom, mi volt a támadásuk oka.
/off
shit happens
shit happens
régebben Rebecca Black - Friday volt <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
másik topikban be akartam linkelni egy videót, és a ctrl+c-ctrl-v közben egy olyan másik videó url-je keveredett a történetbe a semmibõl, amit soha nem is láttam. Ez mi a franctól van?? A youtube öntevékeny lobbiprojektje, vagy mi?<#wow1>#wow1>
OFF vége
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
egyébként nem kiborító a tool csak meg kell tanulni használni ami nem kis feladat, de rengeteg tutorial van mind írásos mind videó
PS: R2
X-box: RB
gomb megnyomásával
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
egy kis segítséget szeretnék kérni! Hogyan tud a karakterem ordítani? fent vagyok a papoknál ahol prezentálni kéne ezt a képességet de sehogy se jövök rá hogyan. Valaki el tud igazítani?
Elõre is köszi!
Üdv,
Miért, te tudod hogy kell?

Ezen gondolkoztam, hogy meg kellne próbálni egy tlejsen sneak, illusion, speechcrafdt karaktert csinálni, és alehetõ legkevesebbet ölni, ami csak afõszálhoz kell, az élõholtakhoz emg ilynek, boltokba invesztálni, satöbbi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akatosh volt az elsõ, nem? aki egyben Tiber Septin is?