30713
TES
-
#21508 Steames játékhoz kell a steam,mert úgy indítja el..de lehet offlineban is ,bár azt nem próbáltam még. -
#21507 A steames olyan,hogy kulcsot aktiváltam és letöltöttem.És az olyan,hogy nem telepít,hanem csak letölti a fájlokat,és a steam mappába teszi.eked is kellett aktiválnod a steamen vagy mi? -
#21506 Nekem is dobozos, de az is steames. Vagy nem értem. Steam mindenképpen kell neki. Vagy nem? -
#21505 A steames verzió elég sokszor crashel nálam :( A dobozos stabilabban ment. -
#21504 Az alapértelmezett steam mappába telepítetted vagy más könyvtárt választottál? Én először máshova telepítettem,mert a C-n van a steam mappa, és nem akartam ott foglalni a helyet.Akkor csinálta ezt,hogy nem találta az INI-t.Aztán az egész telepített könyvtárat átmásoltam az alapértelmezett steam mappába a C-re..és akkor csinált ini-t magának. -
#21501 Hali
Az miért van, hogy amikor feltelepítjük a játékot és elindítanánk kiírja, hogy hiányol valami ini fájlt és telepítsem újra? Háromszor lett újra rakva, de mindig ugyanez. -
#21500 Nem, nagyon régóta nem warezolok játékot. -
#21499 Tegnap toltam egy kicsit (hajnali 4ig), megszereztem a Basic Necromancy skillt, de aztán tele lett a farkam...sima banditákat, csontvázakat 1-2 másodperces flame destruction varázslattal kinyírok, viszont ha idézek 2 csontit, azokat egy csapással leszedik még a gyege szarok is. Ez miért lehet??
Van valakinek tapasztalata Skyrim Redoneval + PsiKotics Necromancy Moddal?
Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen nap van ma, még most is ezen a hülyeségen kattogok :]
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
#21498 Kösz papa! Akkor nagyjából jók voltak a számításaim :D
A wótör refleksönt még kivettem, most nagyon tűrhető lett, jól fut, és kilóméterekre látom már a lényeket/npcket. Sztem lassan megyek is játszani :] -
#21497 OFF:
Az enyémen egy csík maradt középen, tehát teljesen használhatatlan volt. -
MaRee #21496 OFF:
Nekem kb másfél éve képhibás, két vízszinteskb 4 centis csík megy a tetejénél középen. -
#21495 Listám nincs, most a cfg-maker alapján gyorsan írtam egyet, kb sorrendben (tehát elöl vannak a leginkább fps-zabálók):
- Anti-Aliasing
- Anisotropy Filter
- árnyékok
- Grids To Load
- Water Reflectionok
Ini miatt kb. ennyi, ami még nagyon eszi azok a nagyfelbontású textúrák.
#21492 MaRee : az ezelőtti nekem is egy 5-6 éves 19" iiyama CRT volt, szerettem nagyon, semmi gond nem volt vele tavaly év végéig, amikor elszállt a vízszintes szinkron. Akkor már nem volt kedvem megcsináltatni, karácsonyra jött ez az új 24" Samsung. -
MaRee #21494 Általánosságban az árnyékok és az anti aliasing nagyon zabálja, azokat érdemes kikapcsolni, mélyrehatóbban sajnos nem tudok. Anno az Oblivionhoz íródott magyarul ilyen cikk ahol ezeket az ini beállításokat vesézték ki, biztos van Skyrimhez is. Próbálj rákeresni google-ben, hogy Skyrim optimalizálás / optimalization -
#21493 Köszönöm. Míg ment itt a brainstorming, addig megoldottam ezt a windowed modot. Egész jól fut a játék, de még mindig nem tudok leülni játszani...
egész nap ezt a szart állítgattam, csinálgattam, és még mindig nem az igazi. Észrevettem, hogy bizonyos beállítások a cfg-ben baromi látványosak, de az FPS-t egyáltalán nem rombolják. Az összes ilyet jól fel kéne venni maxra...
Vagy esetleg van valakinek egy parancslistája, hogy mi az ami zabálja az FPS-t?
(az előbb pl beállítottam a LODot kb egy kilóméterre és meg se érzi a gépem) -
MaRee #21492 Nekem sem zavaróan sötét, de mondjuk a belső tereken tényleg sokat sötétít, azért mondtam, hogy ízlés dolga. Nekem kb 5-6 éves iiyama lcd monitorom van, holnap kapok karácsonyra egy fullhádés ledes asus-, kíváncsi vagyok mennyivel lesz szebb a játék. -
#21491 Full screen-nél nem. Régi CFG monitoromnál én is szenvedtem ezzel eleget. A mostani LED kb. 2x világosabb, jobb is.
Ezt próbáltad már?: Simple Borderless Window Idén novemberi az utolsó frissítés, ebből ítélve foglalkozik vele a készítő.
SweetFX is jó ötlet.
#21490 joceruza : nálam is teljesen jó, nála nem, mert a CFG monitora sokkal sötétebb. -
#21490 Szerintem lehet látni rendesen. A fényt nem próbáltam még állítani. -
#21489 próbáld ki SweetFX-et, ha beállításokban Tonemap-nál a gammát 1 alá tekered (ne kérdezd miért kisebb a nyerő), világosabbá kéne h váljon tőle a kép. -
#21488 Na, én a 2. képből alig látok valamit. A játékban szerintem még annyit sem látnék.
Én vagyok a hülye, vagy tényleg nem lehet az asztali fény/színbeállításokat a játékokra is alkalmazni? -
#21487 Kérlekszépen a monitorom (amit fizikálisan nyomkodok) FULL maxon van, a játékban a brájtnessz, FULL maxon van :D És épp hogy élvezhető.
Tudom, kéne egy új monitor, de ahhoz meg pénz is kéne. Sok játékkal való szopás után arra a megoldásra jutottam, hogy fullscreen-borderless windowed mod, és mivel az asztal szín/fénybeállításai lesznek az érvényesek, így kontrol panelből állítok mindent.
A CFG maker, pedig tényleg nagyon hasznosnak tűnik, ahogy nézem December negyedikén frissítették utoljára, dobálják a srácoknak a parancsokat, és ahogy nézem talán az összes beállítás/parancs már benne lehet. Legalábbis ez számomra kegyetlenül részletes. -
#21486 Tényleg nagyon frankó!
Előtte:
Utána:
-
#21485 Ez hasznosnak néz ki, köszi!
A játékban is lehet Brightness-t állítani, azt próbáltad? Nem segít, vagy már most is maximumon van? -
#21484 Jó játékot! Remélem később sem futsz bele semmibe.
#21471 Molnibalage : ha warez verziód van, akkor letöltöd, felteszed. Eredeti ugye a Steam miatt automatikusan patcheli magát. Dawnguardtól, Hearthfiretől nem függ a verzió, a legutolsó most mindenkinél ugyanaz: 1.8.151.0
Valószínűleg a Dragonborn majd hoz magával új patchet is.
#21479 joceruza : kompatibilis. Az IE egy 'külső' színező, a CoT a játékbeli lehetőségeket használja. Hogy mennyire néz ki jól a játék a kettővel együtt, azt ki kell próbálni. MaRee jól írja, a Pause-al kapcsolható, így könnyen meg lehet nézni akár összehasonlítás céljából, nem kell a játékba ki-be lépegetni. -
#21483 Hát, néztem én azt az Immersive Enviromentet, de baromi sötétet csinál a játékból...az a gondom nekem.
Ezer éves DELL CRT monitorom van, és ami másnak épphogy sötét, nálam hót fekete. Max ha van valami mod, amivel borderless asztali méretű windowed modot tudok futtatni, és akkor tudom állítani a színeket és a dolgokat control panelből. amúgy nem merném megpróbálni.
-
#21482 Köszi! -
MaRee #21481 És bocs a kettővel ezelőtti hsz-emben, az hogy javít a látványon, szubjektív, sok embernek nem tetszik hogy minden sötétebb, viszont nem lesz tőle olyan fakó minden mint alapból, nekem bejön. Sőt a pause gombbal bármikor ki és bekapcsolható, nem kell tökölni vele ha nem jön be vagy túl sötét egy barlangban tőle. -
MaRee #21480 Lényegében semmi mást nem csinál csak kicsit átszínezi, sötétebbé teszi a képet így szerintem igen, de azt nem tudom, mennyire nézne ki jól egyszerre a kettő. -
#21479 Az Immersive environment kompatibils a Climates of Tamriel moddal? -
MaRee #21478 Jó kis oldal. Egyébként ha low grafikával játszol kipróbálhatod még az Immersive Enviroment modot, ez nem okoz fps veszteséget, de sokat javít a látványon szerintem alacsony beállításoknál is. -
#21477 Lehet, hogy ezer éves dolog, de találtam egy tökéletes CFG makert. Érthető, egyszerű, és felesleges minden hülye tweak cfg-t letölteni ismeretlen parancsokkal. Ez az oldal a létező összes parancsot megmagyarázza ha ráviszed az egeret, a végén pedig legenerálja neked a 2 cfg-t amit csak copypastolni kell a régi helyére.
Szar gépem van, és szabad ég alatt +10 fpst kaptam minimum.
CFG maker -
#21476 igazából le van írva a readmeben: megfogod és bemásolod a főkönyvtárba, és ennyi. Onnantól, hogy ezt feltetted, ezzel kell indítani a játékot (mert beszarnak azok a modok amelyek igénylik ezt a hülyeséget) -
#21475 Ezzel mit kell majd csinálni, ha netán egyszer. :) -
#21474 rámész a TESV.exére (nem a launcherre) jobbklikk/tulajdonságok/részletek, és ott lesz a verziószám. Elvileg minden itt feltüntetett mod kompatibilis a legújabb verzióval: 1.8.151.0 (sőt, elvileg az SKSE CSAK ezzel kompatibilis, tehát régebbi nem jó neki) -
#21473 SKSE = Skyrim Script Extender: skse.silverlock.org -
#21472 Még valami, az SKSE az micsoda? Mert a "gems" oldalon ez a jelölés is van, de nekem semmit nem mond. -
#21471 Honnan tudjam, hogy a Patch 10 fent van e? Még csak alapjátékom van, a DG-t nem vettem meg.
A Skyre-hez most kell vagy nem? -
#21470 valahogy így volt:
Skyrim, patch 10 + dawnguard, patch 11, unofpatch, unof dawnguardpatch, hörtfájör, unof hörtfájörpatch.
Ezután jöttek a modok, megnéztem mihez mi kell, van script extender, a SKYREhez beállítottam az uncappolós szarságot, és igyekeztem a végén feltenni a SKYRE-t, ami pedig igényelt SKYRE updatelést, azt természetesen a SKYRE install után tettem be. Azt sem tudom igazából hol áll a fejem, de úgy néz ki, hogy működik minden. -
#21469 próbáltam ésszerű sorrendben feltenni mindent manuálisan és NMM-el (updateket manuálisan utánamásoltam), aztán a végén pedig lefuttattam a BOSS-t vagy négyszer, és elvileg mindent beállított és minden fasza...hibaüzenetet nem kaptam. -
#21468 A BOSS futtatása az mit jelent? Nexus modmannel hasraütésszerű sorrendben mindent felraktál aztán meg csak klikk-klikk és ennyi? -
#21467 Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Elvileg minden működik! Volt egy két órás telepítésem, újrakezdtem, de úgy nézem, hogy minden működik, és minden jó! Ahogy elkezdek egy új játékot, már a viskóban vagyok, ugat a nekro mod, ugat a SKYRE mod, a skilleknél már fingersmith van, és nem a tolvajlás, a conjurationnál pedig leszoptam magam, mert végre tudok egy igazi nekromantát csinálni :D
Próbáltam kialakítani egy sorrendet, aztán a legvégén lefuttattam a BOSS-t. Pöcsölt 3-4 másodpercet és ennyi volt.
Eddig működik minden...kíváncsi vagyok mikor történik valami baj, bár gondolom ha valami nem működne a hatalmas kupacból, csak szólna valamit a játék, vagy legalább a NMM.