The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dark brotherhood belépõküldetése után mikor kapom meg az a hülye levelet?

SzirmosSzisza
Hát a mentések még nem origi játékból vannak, de közben megvettem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cSuwwi
ha nem vetted meg, akkor a rossz crack miatt van. nekem is volt egy ilyen gondom, hogy az ingame kurzor mellett látszott egy winfos homokóra is, együtt mozogtak de kicsi elcsúszva egymástól 😄
ha normál verzió akkor passz

shit happens

SzirmosSzisza
Játék közben megjelenik a kurzor. Ezzel lehet valamit kezdeni ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

csõcsõ
Valaki ért a modólás-hoz?
Ezzel van problémám
Egyszerüen nem találja a textúrát és egyszerû barna szemet dob be mindenhova. Apropó. Valaki ismer magyar nyelvû fórumot ebben a témában?? (Skyrim módolás)
Amúyg itt vannak vámpír klánok mint a quarraa morrowindben?
crackyS
csak megkellet mondani neki, hogy már megöltem. erre nem is gondoltam<#idiota>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
Valahol azt írták konzollal vissza lehet hozni a nyanyát, errõl tudsz vmit?

Fantusz
Passz.
A játékra mellesleg jellemzõ volt a bebugosodás, ha küldetés nélkül takarított ki olyan dungeont a játékos, ahová késõbb küldetéssel küldték vissza.
Nem tudom, hogy ezen a patchek mennyit segítettek.

A nyanya megölése után a küldetésben vissza kell menni a kölökhöz Windhelmbe - ott majd kiderül, volt-e értelme megölni küldetés nélkül.
Ha a kölyök ad jutalmat, aludj...

crackyS
Ha az árvaházban megöltem grelodot a dark brotherhood quest elõtt, akkor nem tudok csatlakozni?

IJIazz
Amikor engem támadott meg 3 thalmor (1 mage és 2 wari), akkor a magenél volt egy cetli, h likvidáljanak engem, mert nordpárti vagyok vagy vmi hasonló 😄

Fantusz
Vannak a vámpír-lakta dungeonok, ahonnan az éj leple alatt elkóborolhatnak a vámpírok.
Nem néztem utána, de szerintem véletlenszerûen jelennek meg, megvannak a területek, ahol a szabad ég alatt összefuthatunk vámpírokkal, de az nem törvényszerû, hogy ott is lesznek - tehát nem igen érdemes célzottan keresni a vérszívó zombikat a szabad ég alatt.
Elég sok karakterrel kalandoztam Skyrimben, de a dungeonokon kívül vámpírokkal viszonylag ritkán, s kiszámíthatatlanul futottam össze (leginkább távoli mágia-harcra felfigyelve, pilgrimek, és vámpírok csatájába keveredtem bele)
Egyik karakteremet egyszer Thalmorok támadták meg a pusztában, ez is valami random akció lehetett, a jelenet valami rabszolgavadász akcióra hasonlított, az utaktól távol, a semmibõl elõbukkantak az agresszív thalmorok, s azóta sem tudom, mi volt a támadásuk oka.

crackyS
Az ice form 3. szavát akarnám megtanulni, viágít a szó a falon, mikor oda megyek elhalványodik, majd teljesen elsötétül, de a szót nem tanulja meg. Ha átmegyek egy másik helyre, majd vissza, a szó megint világít, de megtanulni szintén nem tudja. Tud valaki valamilyen megoldást?

Régebben találkoztam az úton éjszaka egy vámpírral emgkövetõjével, vannka ehylek ahol gyakrabban elõforsulnak éjszaka az úton vámpírok? Melyik Hold-ban gyakoribbak?
nem, de valami gépzene volt. Egyébként egy elég Nord fejû emberrel. <#hehe>

cSuwwi
a mostani top 10 topikból 6-ban is látom, csak elterjedt, megérte vele szenvedni 😊

/off

shit happens

cSuwwi
ha van házigazda be kell rakatni a fejlécbe az ultimateInsertTool js-t, ott nincs alap video, meg jobb is. zöld színû a videógomb, sok helyre bekerült már

shit happens

Calver
mert az sg fejlesztõi hatalmas trollok <#gonosz1>
régebben Rebecca Black - Friday volt <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Metalmilitiakid
Scooter - Jadore Hardcore ? Általában az szokott lenni az alap a youtube video beillesztés macroban.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hát ez nagy (kicsi OFF)
másik topikban be akartam linkelni egy videót, és a ctrl+c-ctrl-v közben egy olyan másik videó url-je keveredett a történetbe a semmibõl, amit soha nem is láttam. Ez mi a franctól van?? A youtube öntevékeny lobbiprojektje, vagy mi?<#wow1>

OFF vége

illetve még annyi a bajom vele, hogy épületkülsõ elemeket alig találok, leszámítva a házakat, de azok készen vannak, a interiorra meg sok elem van. Nagy gótikus ablakra pl nem is találtam külsõ nézetes elemet. Illetve hogy egy az összes íves, girbegurba meg szabálytalan elem nagy egybegyártott és kevéssé felhasználható tömbökben van, és csak a hagyományos oszlop-fal-boltív elemeket lehet tetszõlegesen összerakosgatni. Solitude épületei például majdnem mind teljesen egy darabban vannak, ami tök rossz, mert annak a városnak egész jó az architektúrája.

oké, köszi. Egyébként valami nem stimmel vele, mert a wildness terepeken nem tölti be csak a domborzatot meg az alaptextúrát.

Metalmilitiakid
Köszi!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

PTW
humanoid lelket csak black soul gembe vagy a black azura's starba lehet tenni

PTW
ha nem találod az interior listában a belsõ részt akkor legegyszerûbben úgy tudod megtalálni, hogy megnyitod a shrine ajtajánaik tulajdonságait (duplaklikk rajta) és ott kell egy olyan opciónak lennie hoyg "load connected cell" vagy valami ilyesmi.

egyébként nem kiborító a tool csak meg kell tanulni használni ami nem kis feladat, de rengeteg tutorial van mind írásos mind videó

Metalmilitiakid
Mekkora gem kell egy human lélekhez ? Mert grand ba még nem akarja felfogni, a felett meg már nemtom mi van egyáltalán, mert szerintem én még olyannal nem találkoztam.

szerintetek oblivion fájlokat tud kezelni a creation kit?

Smúgy mindig csodálkoztam mire lehet használni az átlagembereken meg a zsákokban hordókban ládákban található common tunic, belted tunic, shirt, fine clothes meg egyéb ilyeneket. Kis az aki extravagant clothesban kalandozik? 😊
Katana alatt a Blades swordokat értem, én két blades sworddel harcoltam midnig, a skyhaven temple 7 darabot tartalmaz és delfin szobájában is van egy. ezeket enchantoltam majd fejlesztettem, dualwield orc szamuráj daedricben és otar maszkkal 😄
okés, köszönöm!
kicsit kiborító ez a construction set. A Mehrunes Dagon shirne belsejében van egy cucc, az a kis lámpás, amit fel akartam használni, de egyszerûen nincs meg a shirne interior. Csak az exterior. Innen kéne valahogy "bejutnom"? (amúgy van mellette egy sárkányfészek, amit nem is tudtam, meg egy rohadt nagy erõdizé is, ami szintén tele van opcionális sárkányokkal)

PTW
***az új engine neve (írás fail)

PTW
az "új" néve creation engine, ezért lett a kit neve creation kit

Looooser
PC: Y
PS: R2
X-box: RB
gomb megnyomásával

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Igazából nem nehéz megtalálni mintha mondaná is. De egyébként ott vannak ahol a varázslatok csak shout menü alatt.
Sziasztok!

egy kis segítséget szeretnék kérni! Hogyan tud a karakterem ordítani? fent vagyok a papoknál ahol prezentálni kéne ezt a képességet de sehogy se jövök rá hogyan. Valaki el tud igazítani?
Elõre is köszi!
Üdv,
még annyi érdekessége van a programnak, hogy nem tud kilépni, csak kifagyni 😄

amúgy miért hívják a skyrim construction set-et creation kit-nek? Mi volt a bajuk a construction set-tel? <#fejvakaras>

Akarok csinálni egy "25 000 vagy szopjále" modot a solitude-i házra.

én nem tudom. De sehol nincs, hogy new cell vagy valami. Az oktató is így mutatja. Csak new object window van, aminek meg semmi értelmét nem látom :S
Miért, te tudod hogy kell?

benőmenő
Jah ezt tényleg így mutatja 😄
De akkor az elsõt hogy csinálták?
az oktatója szerint egy meglévõt kell duplikálni, aztán átnevezni. De gáz <#wilting>

sziasztok, construction kitbe hogy kell teljesen új helyszínbe kezdeni? Miért csak a meglévõket tudom megnyitni?

Lehet, van róla youtube guide itt

De van hozzá mod is, azzal szerintem sokkal kényelmesebb itten e

Más: a kiosztott perkpontokat nem lehet valahogy sztornózni konzolból? Nincs kedvem megint új karit kezdeni, és az elején olyan helykre raktam pontot, amit inkább mégse akarok majd használni. :S
Lehet csinálni katanákat???
Markarth feeling... 😊

PErsze, amúgy érdekes ajáték, ha tényleges rpg elemeket viszel bele, az elsõ karakterem egy amolyan ork tisztelet/becsülete szamuráj volt, true neutral jellemmel, nem loptam és nem is bûnztem vele semmit. ÉN black start csináltam mondjuk, mert pusztító katanákat csináltam😄

Ezen gondolkoztam, hogy meg kellne próbálni egy tlejsen sneak, illusion, speechcrafdt karaktert csinálni, és alehetõ legkevesebbet ölni, ami csak afõszálhoz kell, az élõholtakhoz emg ilynek, boltokba invesztálni, satöbbi.
Én például azura-t használtam. Jóindulatú karakter voltam és mindig jót cselekedtem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A játékban melyik könyv foglalkozik azzal, hogyan keletkeztek a sárkányok?
Akatosh volt az elsõ, nem? aki egyben Tiber Septin is?