The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hivatalos textúra packkal pedig semmi gond nincs, a víz átlátszóságát, pedig tudod moddolni, vagy vmelyik .ini config fájlban tudod állítani, ahogy neked tetszik.
Csak nemrég regisztráltam.Rég játszottam már skyrimet és lenne 2 kérdésem.Az egyik az h mennyire stabil és bugmentes a legújabb patchel a játék? A másik ,hogy a hivatalos HD textúra csomagban oylan hibákat találtam, hogy néhány fatörzs városokban lila színû volt (valszeg textúrahiány), és h a vízalatt semmi sem látszódott, tehát nemláttam a víz alját sem a karakteremet.( ez HD textúrák nélkül is így volt)
Van ezekre megoldás?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
www.gamekapocs.hu
A loose fájlok az a kitömörített forma texture,mesh és a többi könyvtárba.
A fomoddal tudsz az ilyen formából is bsa formát csinálni.
- BSA
- Loose files
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.gamekapocs.hu
Ha mas "arcvaltoztatot" keresel, akkro passz.
skyui 2.2, 2.1 is panaszkodik, hogy nincs alatta SKSE, egy nagy hibaüzenetet dob a jobb felsõ sarokba...
skse_1_05_10.7z -ezt szedted le, raktad be?
+smithinges ruha
+fortify smithing poti
éss az eredmény mégse ugyanaz
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem simán megy!
+ Dawnguard DLC + HighResTexture01, 02 + WorldMapInFull3D + EnchancedBlood Main + Detailed Face + NoMoreBlockyFaces + Realistic Sun Glare + RWT texturesFullHighRes + Alternate Skyrim Cursors + ColoredMapMarkers + ItemIcons + FPS Limiter + SkyBoost + SKSE 1.0.5.10 (skse177) + PostProcessInjector + SkipIntro.
Ezeket módosítottam, de semmi gyík nincs vele.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azzal indokolták amúgy az alapjáték hiányát steamen, hogy félnek a dobozos eladások rovására menne.
Azonban ha dobozos Dawnguard nem lesz, akkor nem értem a tiltás fenntartását. A másik eshetõség, amit még jelenleg nem tudhatunk, hogy lesz majd dobozos Dawnguard kis hazánkban is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steames Skyrim szindróma miatt nem elérhetõ. Helyi terjesztõ döntött így.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dawnguard, miért nem elérhetõ? A hd textúra pack is dlc, mégis elérhetõ steamen MO-ról.
bEnableFileSelection=1
Skyrim.ini-ben. Elotte azert egy backup nem art.
Tudok neked szerezni, ha érdekel, többit privátban.