The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello köszi a választ de nembiztos h pontosan megértetted😄 Nemvolt ez nagy gond csak mégis zavart h pl Markarthban ahogy bemész a városba a fõtérnél az egyik fatönk lila színû volt...elég feltûnõ jelenség😞 és miután kikapcsoltam a pack-ot és vissza utána is ezvolt...Riftenben ugyanígy 1 ugyanolyan fatörzs...A vízzel kapcsolatban pedig tudom h az egyik patch megváltoztatta a víz alatti nézetet és miután ezt a patchet felraktam nem megváltozott hanem eltûnt minden a víz alatt tehát elõtte minden jóvolt😄 Remélem így érthetõbb nem túl nagy hibák ezek de mégiscsak zavaróak😉
benőmenő
win7-en atom stabil, és már viszonylag ritkák a bugok, semmi game breaking.
A hivatalos textúra packkal pedig semmi gond nincs, a víz átlátszóságát, pedig tudod moddolni, vagy vmelyik .ini config fájlban tudod állítani, ahogy neked tetszik.
Sziasztok!
Csak nemrég regisztráltam.Rég játszottam már skyrimet és lenne 2 kérdésem.Az egyik az h mennyire stabil és bugmentes a legújabb patchel a játék? A másik ,hogy a hivatalos HD textúra csomagban oylan hibákat találtam, hogy néhány fatörzs városokban lila színû volt (valszeg textúrahiány), és h a vízalatt semmi sem látszódott, tehát nemláttam a víz alját sem a karakteremet.( ez HD textúrák nélkül is így volt)
Van ezekre megoldás?
PiszkosFred
Akkor ezzel el is vesztetted a jogot, hogy az ugy kapcsan barmifele nyilatkozatot tegyel vagy velemenyt formalj a kialakult helyzetrol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

David2
áh én nem élek ilyenekkel

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Aztan a Steam majd sikit ha jon a DG-s achi? 😊

David2
ncore-n már kapható. Sok esze van a kedves kiadónak, ha a fizetõ vendéget szopatja meg

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

http://www.gamekapocs.hu/hir/30418/hazankba_osszel_erkezik_a_pc_s_dawnguard

www.gamekapocs.hu

a varázslóiskola alatti atronacch forge-nál taáltam egy kezet amikre rálehet húzni gyûrûket, a gyûrûk már megvannak csak nem mertem ráhúzni mert ott volt egy levél hogy valami láthatatlan valami9 szétégette az arcukat a gyerekeknek mert nem volt valami szellemlátó spelljük vagy mi 😄 mit csinál az a kéz ha rárakom a gyûrûket mert melyik ujjra melyiket kell? 😄

bsa egy tömörített fájlforma, spec ezt jó használni, a Steames workshopon szinte minden abba van + az esp, esm hozzá.
A loose fájlok az a kitömörített forma texture,mesh és a többi könyvtárba.
A fomoddal tudsz az ilyen formából is bsa formát csinálni.

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a különbség az Unofficial patchek közötti két verzióban:
- BSA
- Loose files

drop
dlc be kapsz egy küldit ami elküld riftenbe ha jól tudom de ott nincs sehol

Molnibalage
A SkrER kompatibilis ezzel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PiszkosFred
Ha menet kozben akarsz a karakter kinezeten valtoztatni, akkor console es showracemenu parancs. Elotte egy backup save nem art, es ha egy mod van ra, fajt ne varialj, vagy nemet, mert az neha gondot tud okozni.

Ha mas "arcvaltoztatot" keresel, akkro passz.

drop
sziasztok a arcváltoztató hol lehet megtalálni? mert egyszerûen nincs sehol aki tud segítsen köszönöm.

PiszkosFred
1.7.7.0.6.

1.7.7.0 patch az ez, vagy volt elõzõ?

Most jut eszembe, ott a kép...

bajgunar
Jah, legfrissebb.
1.7.7.0 a Skyrim verziószámod?

Igen ez van leszedve...
skyui 2.2, 2.1 is panaszkodik, hogy nincs alatta SKSE, egy nagy hibaüzenetet dob a jobb felsõ sarokba...

bajgunar
Akko nem is megy nálad az SKS-e?
skse_1_05_10.7z -ezt szedted le, raktad be?
chopin42
mindent úgy csinálok mint annó:
+smithinges ruha
+fortify smithing poti
éss az eredmény mégse ugyanaz

Calver
nem lehet h enchantolt cuccban + potival raktad össze régi fegyvereidet, és most az hiányzik?

"The trees move. Do you not see it?"

chopin42
Öhh kérem ne szidjon meg senki de egy elég noob kérdés :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig daedric fegyvereket használtam, de ugye a dawnguard óta a dragon picit jobb. a gond: van egy frankó smithing cuccom, hozzá poti, éss: hiába, nem tudom olyan szintre fejleszteni a kész fegyvert mint amilyen most van. hogy érhetõbb legyen: 464es sebzésû legendary daedric gs-t ebben a cuccban készítettem, de a dragonbone megfelelõje csak 300 körüli sebzésû legendary lesz, nem tudom jobban felhúzni. valami változtatás van a formulában azóta, vagy ez bug ??

Na nekem ott alul a verziószám mellett nem látszik a SKSE...

bajgunar
bajgunar
Na törlje admin. Nem megy ez a képfeltöltés. xD
bajgunar
bajgunar

Na még 1x!
bajgunar

Nekem simán megy!
+ Dawnguard DLC + HighResTexture01, 02 + WorldMapInFull3D + EnchancedBlood Main + Detailed Face + NoMoreBlockyFaces + Realistic Sun Glare + RWT texturesFullHighRes + Alternate Skyrim Cursors + ColoredMapMarkers + ItemIcons + FPS Limiter + SkyBoost + SKSE 1.0.5.10 (skse177) + PostProcessInjector + SkipIntro.
Ezeket módosítottam, de semmi gyík nincs vele.
Próbálkoztam rendszergazdai üzemmódban indítani, de úgy se megy...

Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy 1.7-es Skyrim alatt a legújabb SKSE 1.5.10 nem akar elindulni? (pedig SKSE-loaderrel indítom)

AnarchoiD
nem, ha megveszem xboxra 😉most lattam hasznalt 5k -ert elado 😉 ... meggondolando

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Dobozost is steamre kell majd regelni ha lesz egyáltalán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnarchoiD
ezzel az a baj hogy en pl mar csak konzolra veszek dobozos jatekokat pc-n mindent csak letoltosre .. ha nem tolthetem le az o bajuk, buknak egy vasarlot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ingyenes dlc egy dolog, mivel az alapjáték kijött ugye dobozosban. De a fizetõs tartalom már teljesen más tészta.

Azzal indokolták amúgy az alapjáték hiányát steamen, hogy félnek a dobozos eladások rovására menne.

Azonban ha dobozos Dawnguard nem lesz, akkor nem értem a tiltás fenntartását. A másik eshetõség, amit még jelenleg nem tudhatunk, hogy lesz majd dobozos Dawnguard kis hazánkban is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem fog kijönni, de oroszból tudok neked szerezni.

AnarchoiD
tuzfalban tiltva a steam = nulla kockazat , en igy tolom , ha majd valah kijon ittis valszeg raszanok penzt igyis, addig workaround

benőmenő
Ezt én értem, de akkor a játék maga nem elérhetõ. Kijött egy kis, ingyenes dlc, ami elérhetõ. Jön még 1 dlc, az megint nem. WTF Bethesda és Cenega?!
Hát én nem kockáztatok inkább! Annyit nem ér!

Steames Skyrim szindróma miatt nem elérhetõ. Helyi terjesztõ döntött így.

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha eredeti a játék a steam-et offline-ba kell indítani, vagy nem bannolnak érte? Elég gáz lenne, ha ezt is crackelni kéne, holott ott figyel a polcon :S

A dawnguard, miért nem elérhetõ? A hd textúra pack is dlc, mégis elérhetõ steamen MO-ról.
PiszkosFred

bEnableFileSelection=1

Skyrim.ini-ben. Elotte azert egy backup nem art.

Fogalmam sincs, nekem nincs meg.

drop
hogy lehet engedéjezni a dlc mert nekem szürke a lancherbe a data rész?

Dawnguardban már lehet fegyvert is!

Steam gift formájában lehet, de az nem áruházon keresztül megy.

Tudok neked szerezni, ha érdekel, többit privátban.

Solid Snake
<#banplz><#pias>
rage
Köszi!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10