30713
TES
  • Although
    Nem fogom neked magyarázni amit írok mert felesleges, a következő tesre írtam, én elképzelhetőnek tartom te nem ennyi. És azt se írtam hogy a Bethesda tehet róla ők csak jól megélnek belőle. Ha egy mondatban kell összefoglalni ha nem kívánnak többet a gamerek nem is fognak kapni többet. És ez egy lefelé vezető út. Egy másik topicba erről már volt szó nem ismételgetem megint kurvára mellélőtél. Magam részéről pont azért próbáltam írni egy kis időt szántam rá azok akik komolyabb módokat csináltak, de itt ott hibádzott szerintem, azoknak betettem a lore oldalt. Meg írtam egy két sort. Egy vagy kettő örült neki a többi elküldött a picsába ez van. De te csak próbálkozzál , öröké mellélősz de ne ad fel! És igen abban hogy a Bethesda is döntött amikor úgy döntött hogy a legalapvetőbb szinten készíti el a játékát. Ez is egy döntés.
  • PTW
    Te ezt keresed: Armed to the teeth

de ebből a kategóriából is legalább 2 nagy modról tudok, ez az egyik.
    Ennek is van csomó opciója, kompatibilitás patchek stb.

Szóval csak rosszul kerestél.

• PiszkosFred
    Ugy latszik megint radjott a "10 perc"... A Bethesda nem rakott bele cicababakat, es nem is fog. Mar a Morrowind ala is voltak ilyen manga/tanga/playmate/stb modok, es lasd, meg sem kerult bele az Oblivionba. Aztan igy a modderek beleraktak a kovetkezo millio moddal az Oblivionba is, es lass csodat, a Skyrimba megint nem kerult bele. Tudom, hogy szamodra a Bethesda a vilag osszes rosszanak a manifesztacioja, de neha atesel a lo tuloldalara.

Most is az armorokrol es azok kinezeterol es realitasarol volt szo, erre megint bekapcsolod magadon a hater gombot, es "nyomod a szar a rendszer-szar a bethesda-szar az egesz modok nelkul" monologodat.

Ne ertsd felre, csinald csak, de engedtessek meg nekem, hogy minden hater posztod kapcsan korrigaljak. Ezt azert irom, mert legutobb besertodtel, es nem akarok vitat.

Nem a Bethesda a hibas a vilag es a gamer tarsadalom butulasaert, az elmult 10 ev valtozasaert. A google generacio sajnos ilyen, csak ezt te nem vagy kepes megerteni es elfogadni. Amihez jogod van, csak akkor tegyel ellene, ahelyett, hogy folyamatosan frocsogsz es ugyanazt a 4 mondatot szajkozod. No offense.
  • kastil
    Szia Tirexi...
  • Ashtyra
    Csak nem :D Mondjuk én olyan modokat használok,amik idegesítő dolgokat javítanak mint pl. a vér a képernyőn,meg a sok killcam kikapcsolása.Viszont olyan modot még nem találtam ,ami azt idézné elő mint az egyik "bug"? .Amikor pl. egyszerre látszik az oldalán a karakternek a dagger meg a sword ,vagy a hátán a bow meg az oldalán a sword.Ha ez bugként megjelenhet ,csak van valami mod,ami ezt előidézi direkt.
  • Although
    Azért ne bánd mert az hogy a harcrendszer legalább élvezhető lett az is a moddereknek köszönhető :) Van egy kettő, nem sok aki tényleg jobbá tette a skyrimot. Igazából az a gond hogy ez a folyamat oda vezethet egy a vásárlóinak megfelelni akaró cégnél, mint a Bethesda hogy a következő TES-be már cicababák lesznek pl :)
  • Ashtyra
    Szerencsére akad sok olyan mod,ami a játék képi és hangulati határain belül marad.Bár néha nexust nézegetve szinte bánom,hogy modolható ez a játék :D
  • Although
    Igen ez tényleg így van műszakilag a világ jól van kidolgozva. Ha a tartalomba egy kicsit többet öltek volna akkor egész ütős cucc lett volna. Persze ez is egy szempont minek törjék magukat ha elenyésző már azok száma akik a világ miatt játszanak ezzel a játékkal, és nem azzal töltik az idejüket hogy cicababákat gyártsanak bele. Valószínű történetet se nagyon kell bele erőltetni mert úgyse érdekli őket. Sajna amit láttunk el kell ismerni megerősíti a Bethesda filozófiájának jogosságát de ez már az oblivionnal elkezdődőt. Egy ideig azzal töltöttem az időm kis részét hogy a lore oldalakat tettem fel különböző modok készítőinek. Pl. volt egy aki csinált egy chaurus idéző spellt mire jeleztem neki hogy a daedrákat lehet idézni nem az ilyeneket. De igazából semmi értelme.
  • Nos
    Tény, ízlések és pofonok, ez egy játék.
    De valószínűleg én soha nem játszottam volna a Skyrimmel, ha tangapáncélos manga"licák" szaladgáltak volna benne. Nekem épp azért tetszik, mert oké, hogy van benne mágia, de attól még nem rugaszkodtak el túlzottan az ésszerűségtől.
    Két méteres egykezes fegyverek, épp csak a mellet takaró nehézpáncélok, nagyszemű kiscsajharcosok, akkora bicepszel, mint az ujjam . . . ez már nekem nem fér bele.
    De ki hogy érzi.
  • Fantusz
    Nem zavarnak ezek a modok, de nekem nem bejövősek, és csak ennyit tudtam segíteni a kérdezőnek.
    Bizonyos határig én is szeretem, ha a karakteremre adott cuccok nem otrombák (ez is egyéni megitélés, kinek mi a randa).
    Mostanra már vannak elég jó modok a játékhoz, és pl. nekem a Frostfall mellé ezek a bikinik hangulatilag nem klappoltak.
  • steweee
    hát ízlések és pofonok. sztem ez egy játék, és ahogy varázslás sem létezik a valóságban meg szörnyek, úgy a páncéltanga is védhet annyit mint a fullplate knight armor. és még sokkal jobban néz is ki :)
  • Fantusz
    Beírod a gugliba: "skyrim female armor mods", és átböngészed a kínálatot.
    Ez is egy olyan terület, ahol véleményem szerint a modderek 99 százaléka ront a játékon, nem pedig javít.
    Páncélozott tangák, erényövek nálam a vicc kategóriába tartoznak, a youtube-n egyszer megnéztem egy videót a "top 10 skyrim female armor"-ról, a tízből egy volt páncélhoz hasonló (Nord Hunters Armor).
  • Tom6
    Szevasztok lenne egy olyan kérdésem hogy régen fent volt nekem egy olyan mód hogy a játékban lévő páncélokat át alakította de úgy hogy női páncélok lettek amit csak a női karakterek tudtak használni,elfelejtetem a nevét valaki nem tudja véletlenül melyikről beszélek és a címét vagy egy hasonló módot
    ? Előre is köszönöm.
  • bega82
    Szép ez a csaj, bejövős!
  • steweee
    most írtam ki a biztonság kedvéért lemezre is a zenéimet morro-obli+nehrim vonalon vincsiről a biiztonság kedvéért. a skyrimeseket is átkonvertálom vmikor. közel 8 giga, + amiket még be akarok konvertálni, illetve a dark soulshoz is van modként rendeget, majd azokat is beleválogatom.

vhol volt is nemrég egy cikk, hogy a morro óta a komolyzene mennyire meghatározó iránnyá vált a pc játékok terén, illetve az ilyen horror játékoknál meg a rock, pl: doom3 és társai

• steweee
  • Gubberx
  • sokszor
    Csak nem menteni próbálod magad, ha már ekkorát tévedtél?
  • Fehercsoki
    Elég gáz, hogy több ilyen ember is létezik:S
  • cSuwwi
    Több féle mentést használ a játék, de ha akarsz róla "biztonsági" másolatot, akkor a teljest használd, ami a menüben van.
    Az automentés és a gyorsmentés mindig felülírja az előzőt, és abban se vagyok biztos, hogy ezeket visszaállítva egy másik telepítésnél menni fog.
    Párszor megszívtam, hogy csak gyorsmentést használtam, és legközelebb nem ismerte fel a mentést a játék.
    Azóta quicksave, sima save, és ajtó/barlangba belépést (ez után van autosave) is tolok :D
  • sokszor
    Igen köszi, így már jó lett. Persze ezt is csak azért kérdeztem, mert, ha a menüből mentettem akkor annak csak egy hányada maradt meg, tehát nem minden mentés maradt meg.
  • genndy
    Ha nem gyorsmentést nyomsz, hanem menüből rendes mentést, akkor az nem tűnik el. Viszont erre nem lesz mod (rövid o-val), mert ez benne van a játékban.
    A legegyszerűbb, ha mentesz egyet menüből, és kilépés után átmásolod máshová is. A játék itt tárolja a mentéseket: Dokumentumok\My Games\Skyrim\Saves Ezt átmásolod máshová és kész, meglesz később is. (Elvileg a Steam felhő működik a játéknál, azt is be tudod kapcsolni, de ez a módszer a tuti.)
  • PTW
    fogod és csinálsz egy backupot a mentésről és elteszed tuti helyre. Nem tudom milyen más elmentési mód lehet az amire te gondolsz.

• sokszor
    Én úgy gondoltam, hogy van egy 34-es karakterem és azt el szeretném menteni valamilyen módon, ha újra azzal akarnék játszani, mert új kasztot szeretnék kezdeni. Persze van olyan hogy New Save a játékban, csak az nem mindig marad meg, és a skyrim nexuson is keresgettem ilyen módokat, csak sajnos nem találtam. Gondoltam rákérdezek itt a fórumon, hátha valakinek van valami jó ötlete a problémám megoldására. Másrészt Fehercsoki nem tudom ez most miért hülye kérdés és valójában nem is tudom, hogy most kiről beszélsz most jöttem elsőnek a fórumra, persze volt már itt max 2 db kérdésem. Én úgy gondolom ez a fórum azért is van, hogy segítsünk is másokon.
  • genndy
    Fehercsoki: nyugi, ez nem ő.
    Légyszíves pontosítsd a kérdést. Mit értesz azon hogy 'elmenteni'? Arcát? Tulajdonságait? Vagy egy mentésbe akarsz beimportálni másik arcot?
    A legegyszerűbb ha csinálsz még a játék elején egy mentést, és másodszorra másfelé indulsz el (ha először harcos voltál, akkor másodszor varázsló leszel, erre gondolok). Vagy nem tudom mire gondolsz.
  • sokszor
    Ezt most komolyan kérdeztem.
  • sokszor
    Tessék?
  • Fehercsoki
    Hiába jössz vissza más néven, úgyis tudjuk hogy ki vagy a hülye kérdésedből:S
  • sokszor
    Hali! Tudtok olyan módot amivel el lehet menteni a karakterem?
  • Although
    Megjelent thirteenorange dlc szintű kiegje. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=119305443&searchtext=
  • Nos
    Én szinte az összes játékomat ilyen helyekről vettem. Soha semmi probléma nem volt velük. (Egy haveromnak volt, hogy öt napot kellet várni a cd-kulcsra, de karácsonykor rendelt.)
    Egyébként nagyon ritkán tényleg megesik, amit mondsz, de szerintem tízezerből egyszer.
    http://steamunpowered.eu/steam-alternatives/ ezen az oldalon sokat megtudhattok a lehetőségekről
    dlcompare.com - a kedvenc árösszehasonlítóm, nem foglalkozik a gagyi oldalakkal
    gamersgate.com - itt tuti teljesen legit digital verziókat lehet venni, de nem mindig a legolcsóbb

A legtöbb helyen egyébként kapsz digitális számlát, ami egyenértékű a papírral.
  • Szaruman
    Konkrétan van, amikor visszacsomagolják. Hogy ez konkrétan az-e vagy sem, azt nem tudom, de ázsiában szoktak ilyet.
  • Malakai
    Nincs visszacsomagolás úgy tudom, akkor befürödnének azzal, hogy ugyanazt a kulcsot ketten próbálnák mindig aktiválni.
    És ez nem lopás, hanem szürkekereskedelem egyrészről, mert a náluk filléresen megvehető terméket "használtan" adnak el külföldre.
    Másrészről viszont a legtöbb játék EULA-ját sértik az eladással (te nem a vétellel), ami kicsit ingoványos talaj már jogilag.
    Úgyszintén a régióba átregisztrálás pedig a steam EULA-ját sértheti, de ezt már nem vágom annyira.
    De a lopás nem a helyes kifejezés erre.
  • Szaruman
    Onnan, h utánanéztem. Ezek a filléres oldalak vagy régió lockos kulcsokat árulnak (ugye d3ban páran szoptak, amikor csak oroszul ment a játék), vagy kicsomagolt, scannelt/fölírt/akármi, majd visszacsomagolt kulcsokat (ez a lopott). Mivel ez scannelt, ezért 99%, h lopott kulcsokról van szó. Ami egészen addig megy, amíg valaki tényleg meg nem veszi a boltban, beregeli, aztán aki innen vette meg, azt meg dobják ki a p*csába steamről. Ugyanis SEMMIVEL sem fogja tudni igazolni, h megvette a játékot. A másik oldalon meg ott lesz a nyugta+doboz a kóddal.
    Szóval ha vkinek nincs pénze a játékra, az vagy ne vegye meg (így semmiképpen), vagy virágbolt.
  • MaRee
    Egyébként miből gondolod hogy lopott, én sehol nem találtam erre vonatkozó információt, még steames fórumokon is írják, hogy legit.
  • MaRee
    Én már rendeltem innen, semmi gond nem volt. Akkor intkeys.com ott még olcsóbb is egy-kétszáz forinttal, én mindig itt vásárolok vagy a g2play.net-en, bár ott mikor hogy vannak az árak.
  • Szaruman
    Azért ezzel óvatosan, ezek lopott kulcsok.
  • MaRee
    4623 HUF
  • genndy
    GreenManGamingen van most rajta -33%-os akció, de még így is drágább (~9700 Ft), mint nálunk boltban (7000 Ft). Ja, meg éppen ki is fogytak, DLC-ből is, de amúgy DLC sincs most olcsón sehol.
    Úgyhogy ha most kell az alapjáték, boltban vedd meg.
  • Since
    Hol a legolcsóbb mostanában a játék? Főleg online boltot keresek, esetleg a DLC is érdekelne.