30713
TES
-
#21870 Kieg: nem az a baj hogy a játék másik partíción van. Nekem is így van, de a plugins.txt mindenképpen abba a könyvtárba kerül. -
#21869 Ha nem keverjük bele a warezt, akkor a modolás abszolút ontopik, és másoknak is hasznos lehet, úgyhogy maradjunk.
Akkor elsőnek azt nézd meg, hogy a korábban leírt útvonalakon (oprendszertől függően) létezik-e a plugins.txt és van-e benne tartalom (Notepaddel meg tudod). Vannak benne rejtett mappák, tehát azokat is tedd láthatóvá.
Ha nincs ott a fájl, vagy üres, akkor pedig a Managert indítsd Rendszergazdaként, pipáld be a modokat, lépj ki, és nézd meg változott-e a plugins.txt.
Offtopikba még írtam egy sort. -
seraph27 #21868 Update 11-em van fenn... nem tudom hogy ez most egyenlő-e a legújabb patch-el. Hogy érted hogy hozzáférési gond? Sajnos az egész game, mod-okkal cakkom púder egy másik partíción leledzik, nem hittem volna hogy ez gáz. Eddig is sokat segítettél, de ha neked nem para, írhatnál az off-ba, és akkor én nem is terhelném tovább ezt a topicot a hülyeségemmel.. -
#21867 A moddolás maga nem warez.
Az update-t csak azért írtam, mert abból beazonosítható, hogy ha az fönt van, de a plugins.txt-ben nincs benne, akkor valami hozzáférési gond van a C:-hez.
Az updatet egyébként csúnya játékra is érdemes föltenni, mert sok hibát javít. Ha még gondod van, akkor írj az offtopikba, majd azt is nézem/zük. -
seraph27 #21866 Sooory nem tudtam, hogy ez warezos kérdés. Őszintén vállalom hogy nem eredeti a játék, és csak azért ide írtam mert az off topic- ban nincs bejegyzés november óta, émmeg nagyon felidegesítettem magam tegnap ezeken a modolós dolgokon, és nem nagyon tudok máshol segítséget kérni hozzá. Köszi az eddigi helpinget, ha gáz hogy ide írtam akkor bocs. -
#21865 Ha a Launcherben nem látod, akkor az gond. Azt jelenti, hogy nincs semmi a plugins.txt-ben, tehát a Manager nem fért hozzá, nem mentett rá. Így nem fognak betölteni a modok, nem lesz jó. Legalább az Update.esm-et látnod kellene ott (mert remélhetőleg eredeti a játékod).
Egyébként ha Managert használsz, a Launcherben NE nyisd meg a Data filest. Összekavarja a modsorrendet.
Ha végképp nem boldogulsz a Mangerrel, akkor a plugins.txt-t simán kézzel is szerkesztheted (Notepad). A modok .esm és .esp neveit kell csak a megfelelő sorrenben egymás alá beleírni. -
seraph27 #21864 Ennyi lenne? Ezért vert a víz engem tegnap egész délután? Hát ez parádés :D Köszönöm a gyors választ.
Még egy röpke kérdésem van: miért lehet és probléma-e, ha a launcherben nem látom a Data filest? A játék elindul, és tökéletesen fut, egyenlőre modtalanul, nade majd délután :).... -
#21863 1. Ha kész a lista, és nem akarsz már rajta változtatni, akkor tedd írásvédetté a fájlt. Ezután a Managert el se kell indítanod, elég a játékot. Tehát modolt játékot se kell a Managerből indítani. Itt van a fájl:
XP : c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Skyrim\plugins.txt
Win7 : C:\Users\Felhasználónév\appdata\local\skyrim\plugins.txt
Azt még el tudom képzelni, hogy nem Rendszergazdaként indítod a Managert, és emiatt nem fér hozzá a C:-hez, ezért nem tud a fájlba írni, ezért nem tudja aktiválni a modokat.
2. Ezt nem oldja meg sem a BOSS, sem a Wyre Bash.
3. Igen, tudod folytatni. Gond abból lehet, ha a modok nélkül akarod majd folytatni a játékot. Ha hiányoznak modok, abból lehetnek problémák. Ez attól is függ, milyen modokat használsz. -
seraph27 #21862 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, ha fent van a mod manager és szépen be vannak töltögetve a mod-ok ,akkor hogy lehet hogy elindítom a játékot és a manager-ben inaktívvá válnak a modok, vagy telibe bezáródik a manager a játék indításakor? Egy BOSS vagy egy Wyre Bash meg fogja oldani? Illetve a modolás előtti mentésemet tudom majd folytatni?
Előre is köszi. -
#21861 Érdekes, anno az obli megfelelő mappájába elég volt mp3-at bemásolni.
Melyik mappába raktad?
Skyrimban még nem szórakoztam ezzel, de az előző játékban attól függött melyik mappába raktad, hogy combat közben, dungeon-ben, vagy épp a szabadban lehetett hallani az adott zenét. -
Tom6 #21860 Valaki nem tudja hogy tudok zenéket berakni a játékba? Találtam egy dekódert ami xwm formátumba konvertál át számokat de se hogy sem akar működni. Előre is köszönöm a segítséget -
#21859 Ettől egyáltalán nem kell félned, mert:
Egyrészt: 2 külön stúdió fejleszti mindkettő a saját malmára hajtja a vizet úgymond.
Másrészt: a TES MMO sosem fogja befolyásolni a crpg TES sorsát már csak azért sem, mert az MMO korántsam akkora biznisz mint pár évvel ezelött. Nem véletlen, hogy az MMO-k sorra állnak át free-t-play modellre és mikrotranzakciókból próbálják fenntartani magukat.
Bethesdának gazillionokkal biztosabb bevételforrás egy ilyen szinten bebetonozott IP mint a TES (crpg) - amit a Skyrim csak tovább érősített - mint egy ingoványos területen megjelenő új mmo.
Következő játékuk legyen az a fallout új része, vagy új TES nagyobbat fog tarolni pénzügyileg mint eddig bármelyik címük és hülyék lennének az aranytojást tojó tyúkot lecseréln
De imsét megjegyzem hogy 2 külön stúdió. Csak az anyacég (zenimax) és a kiadó (bethesda) ugyanaz.
UI: énis totál leszarom a TESO-t :D -
mike01010101 #21858 Nagyon jó a trailer, de ha csak a közepétől láttam volt és a végén tippelnem kellett volna a játékra, nem az Elder Scroll ugrott volna be. Ez persze semmit nem jelent. -
#21857 Én leszarom a TES mmo-t, szeretem az MMOkat, de ez annyira nem vonz. Attól félek csak, hogy vége lesz a single player TES szériának és a pénz miatt maradnak majd az MMOKnál -
MaRee #21856 Elolvastam a cikket és megnéztem a gameplay videót, érdekesnek ígérkezik mindenesetre. -
#21855 Erdemes elolvasni a novemberi pre-alpha tesztrol irt cikkeket a nagyobb gamer portalokon (vagy "nalunk"), mert az nagyjabol megmutatja, mit lattak az esemeny alatt a meghivott sajtosok, mint tesztelok, es ugy amblokk mirol szol majd a TESO. -
bega82 #21854 Igen, ettől én is félek kicsit, hogy a hangulata el fog veszni. -
MaRee #21853 Még nem. Jó trailer, bár nagyon assassins creedesre sikerült. Engem személy szerint egyáltalán nem vonz egy TES mmo. Bár nem tudok semmit a játékról, de szerintem pont az egész varázsa(az élő világ, stb) fog kimaradni belőle, de hátha tévedek. Akkor viszont még jó is lehet :) -
bega82 #21852 Ez vótmá'?
-
#21851 Hiányzik az adott test textura mód vagy nincs helyesen felrakva !
Általában vagy CBBE vagy UNP kell a follower-ekhez ! -
Tom6 #21850 Sziasztok nem tudja valaki hogy miért van az hogy ha berakok módként a játékba egy követőt akkor valamikor a játék nem jól jeleníti meg a testét gondolok itt arra hogy a teste sötétebb lesz vagy alkalom adtán korom sötét folt lesz az egész teste és csak a körvonala látszik? Meg hogy mi ért nem jeleníti meg azt a tüzet amikor lángol egy karakter a játékban és még akkor is így marad amikor újra rakom a játékot.
Előre is köszi -
#21849 Kész. -
#21848 Szívesen betenném a fejlécbe, de Maximus munkájába nem szeretnék belekontárkodni - úgyhogy ezúton szeretném megkérni rá, hogy tegye rá a képre. Köszönöm. Egyébként mi a neve ennek a fontnak? -
#21847 régebben már linkeltem, de Skyrim Gems-et érdemes átnyálazni, itt fent van minden kicsit is értelmes mod, és folyamatosan frissítik (new! menüpont)
Mehetne akár a fejlécbe is, érdemes oldal. -
Party Hard #21846 Hát nem tudom. Hogyha erre gondoltál akkor itt csak alap modokat sorol fel.
Felraktam a Bosst de még nem jöttem rá sokmindenre.
Ha van kedve valakinek azért leírhatja pár szóban, megköszönném.
De ha nem az se baj majd szépen lassan.
Mostmár legalább jobb -
MaRee #21845 Oda van írva magyarul is, mi nem érthető? A modok telepítéséről meg ilyenekről a fenti 'modok' menüben olvashatsz. -
Party Hard #21844 Köszi.
Sajnos nem a legjobb az angolom, tehát lenne pár kérdésem.
Illetve szerintem egyszerűbb ha megkérnélek benneteket, hogy akinek van egy kis ideje az írjon le nekem pár sorban, hogy mi is ez a program és hogyan merre mi, mert eléggé elvagyok kavarodva
Előre is köszi -
#21843 Hello
Hogyan lehet itt Esp-ből Esm-é alakítani egy mod fájlt?
A Nexus Mod Managerrel is lehet? -
obe #21842 köszi, eola küldött verulushoz, probálok párszor ki be lepni...köszi -
#21841 Pedig jól csinálod... Próbáld meg hogy párszor ki-bemész, hátha úgy jön utánad. Meg Eolának beszélnie kell hozzád (vagy Verulushoz), úgy küldi el az oltárhoz. -
MaRee #21840 vagy
Wrye Bash:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/1840
A modokhoz nyújt segítséget, aki sok modot használ annak érdemes kipróbálni, kompatibilitási gondokat is megoldja sok esetben. -
MaRee #21839 BOSS:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/6
http://code.google.com/p/better-oblivion-sorting-software/downloads/list
Mod-sorrend adatbázis. Sok mod használatakor ajánlott, a modokat a megfelelő betöltési sorrendbe rendezi. -
obe #21838 meg valami, a játek kezdetekor tettem fel csak ragdoll es 2k hd modot, textura packot, azota, nem...jééé, és az is furcsa hogy például a nirnrott küldetesem magátol felszivodott -
obe #21837 srácok
a taste of feath küldetesben elkadtam, a verulus velem jön a barlang bejáratáig, - pénzt kapot érte - majd a barlang elött azt szajkozza hogy ne aggodjak menjek csak,..bent eola vár meg páran az asztal körül, a nyil egy oltárramutat, de mivel nem jön be verulus, igy nem törtenik semmi...elötte elvegeztem verulusnak egy küldetést is...mit csinálok rosszul ?...köszi -
Party Hard #21836 Üdv!
Az a problémám, hogy folyamatosan kifagy a játék.
A hangoknál beállítottam amit kell.
Az lehet a probléma, hogy nagyon sok modot használok. Persze folyamatosan tesztelem minden mod felrakása után, hogy fut e, de mindig elcsúszok valahol. SKSE-t használok.
Van valakinek aki nálam tapasztaltabb moder ötlete vagy megoldása? -
Although #21835 3dnpc
Reggel kis angol tanulásként nagyjából átolvastam az interjúkat. Érdekes. Főleg látni sokan nem képesek átlépni a sztereotípiás gondolkodásukat és a lore-ra koncentrálni amikor npc-t készítenek. :) De ettől ez még a legjobb modok egyike a skyrimhez szerintem.
Főleg Zora Fair-child abszolult, jelenleg a legjobb companion ami létezik a skyrimhez és most már quest is úgy néz ki teljes a children fair. Nagyon hasonlít a New vegas companionjaihoz, mindenre van valami megjegyzése, ha nem is éri el realisztikus tekintetben őket de ez egy fantasy world :)
Nekem abszolult kedvenc volt persze éppen milyen karakterem volt. :)
Az is jó ebben hogy nincs semmi mark meg egyéb teljes meglepetés a találkozás vagy a questek ha valaki nem olvassa el hol mit talál meg. :)
Zora fair-child -
steweee #21834 öööö,ez most hogy jött ide ? elég rég megjelent már. igaz játszani nem érdemes még vele, peccselgetik azóta is -
#21833 Köszi a hírt! Várjuk szeretettel. -
#21832 Feltévedtem a Bethesda Blogjára: Dragonborn DLC február 5. én jelenik meg PC-re, PS3-ra is a másik kettő DLC kiséretében.
link -
#21831 Pontosítás: már korábban megjelent, csak most lett elérhető Steamen is. Ettől még persze Viszont olcsóbb mint a készítők oldaláról véve.
Mondjuk az eredetit még én se próbáltam... Na talán majd ezt.