The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dawnguard 600mega
kb 1 het mulva gyalulom
aztan ha majd lehet itthon kapni megvegyetek am! 😉

remelem nem utom meg a bokamat

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Fegyvert nem tudsz abból, csak páncélt. A legjobb fegyverekhez daedric perk-re van szükséged.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Hogy lehet készíteni DragonBone fegyvereket , mit kell hozzá csinálni ? Mert csak páncélt tudok belõle készíteni , már láttam wideókon , hogy fegyvereket is lehet. Elõre is kösznöm a segítségeteket.
rage
Tudsz esetleg megbízható webáruházat, forrást, ahol lehet?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Oroszból meg lehet venni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha úgy nézzük óránként 1 dollárt fizetünk! Az nem rossz ár.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

rage
Tudtok valami lehetõséget, ahol meg lehet venni, ha már Steamen ugye nem engedi?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PiszkosFred
15-20 oranyi extra tartalomert megeri. Persze itt a balkanon soknak tunhet bizonyos jatekosoknak es tarsadalmi retegnek a 4-5000 Ft kiadas, es emiatt az emberek hajlamosak ez alapjan megitelni a produktumot, ez is ertheto. Dontse el mindenki maga, de csak azert ne szarozzon senki, mert nincs ra penze.

Bar a Steames faszsag miatt a legtobb hazai gamer ugyis illegalisan szerzi majd be, szal teljesen mindegy, megeri e az arat a magyar gamernek vagy sem. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

450 rúbel alapáron jött ki oroszoknál. Erre jön még némi haszon az orosznak és a paypal fee. Legjobb esetben is 4000 körül lesz az ára így. (Amúgy USA-ban 20 dolcsinál indul, azaz 4800 Ft)

Hát igen, ez a kérdés merült fel bennem is! Ér-e egy DLC 3000+ Ft-ot?

enlightened
Ratgabnak igaza van régiókód nincs, annyi az egész, hogy a steamen nem tudod megvenni, mert kizártak a buliból 😄 De ugyanúgy mint a dobozost, máshol meg lehet venni és felrakhatod. Kérdés csak az, hogy megéri e a DLC?

Értem a dolgot és ha nincs régiókód, teljesen legális, ugyanis semmi szerzõdés nem köt a Cenegához. Így egy árat kérhetnénk rá és a DLC-re? (Akár rubelben is, azt naprakészen lehet számolgatni. Köszi)

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

"Annyi a lényeg, hogy nálunk nem lehet megvenni", ami annak függvényében, hogy dobozos verzióban meg meglehet egy ökörség!

For the record: Semmilyen régiózár nincs a játékon (Tudom, mert leellenõriztünk! Én is vígam játszom az oroszból vett példányommal! Nem kellett semmit trüközzni, VPN-ezni! Aktiváltam, telepítettem, játszottam, Kész!). Annyi a lényeg, hogy nálunk nem lehet megvenni... Ennyi.

Nincs régiós trükközés! Megvesz, aktivál, játszik... Happy! :-)

Megtudod! Szólsz nekem!

Most komolyan! Nem lett volna egyszerûbb mondani, hogy jövõ héten lesz???

Elfogadhatatlan felelõtlenség ez részükrõl. Period.

Én tudok szerezni, ha kell bárkinek!

Fehercsoki
Átváltoztattak vámpírrá, de most a vámpírok támadnak, mit lehet ezzel kezdeni? Töltöttem be régebbi mentést, de mindegyiknek az a vége, hogy miután átváltoztattak vámpírrá már meg akarnak ölni=/

PiszkosFred
Nos, majd megveszed egy all-in-one DLC/GoTY csomaggal, mast nem tudunk tenni (leszamitva par regios trukkozest, amely nem biztos, hogy megeri a faradsagot) A Cenega kibaszott velunk, ennyi. Ok a kizarolagos forgalmazok itt, ezert lengyelek, csehek, magyarok, stb most warezolni kenyszerulnek. Nem az elso eset, es nem is az utolso.

wedge31
Azért vicces, hogy rákényszeritenek a warezra mert ha akarnám se tudnám megvenni.
Nagy ötlet volt ez a régiózár...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Nem szopattak a nepet, egyszeruen csak bepanikolt par ember, amikor 30 nap elteltevel nem jott ki DG. Sracok megmondtak, szolnak majd, ha elerheto lesz. Most szoltak. Egy het miatt volt vilagvege hangulat cikk sok gamer portalon is, meg ragelt sok user a forumokon. Es milyen feleslegesen? 😊

Jericho19
Hát akkor jogtisztán valószínûleg majd kb 1-1.5 év múlva 😄

For the Empire!

Fehercsoki
Nem is fogják máshol árusítani, majd kijön még pár DLC, és megveheted game of the year editiont, de másra ne számíts.(marad a warez ha most akarsz játszani, de elég szánalmas, hogy nem lehet megvenni)

Jericho19
Csak az a baj hogy egyenlõre Steamen lehet csak beszerezni,de a mi régiónkban nem elérhetõ a cucc. 😄

For the Empire!

Fehercsoki
Látom igen, de ha ilyen gyorsan ki tudták adni, akkor minek kellett szopatni a népet?

Fehercsoki
Kijött vagy mi?😮

AnarchoiD

whohaaaaa telepitem vissza a skyrimet 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

De majd ha komolyabban érdekel a téma, akár a modolás, a Fallout NV topicba megtalálod Hotomi-t, Ryder-t és Xblades-t, õk nagyon proffok a mod témában. Biztos segítenek majd.

Köszi! 😊

Csinál egy alapot a Games könyvtárral ott fogja tárolni a mod fájlok master verzióját és mikor installálod akkor beilleszti a steames-be. De elvileg teljesen mindegy utólag is tudod módosítani. Ez már egy elég primitív eszköz, egyszerûen használható a fomod-hz képest. Szóval hamar belejössz. Pár funkció van benne csak.

Most használom elõször a Nexus Mod Managert, meg tudja valaki mondani nekem, hogy amikor a beállításnál a "Mod directory", és az "Install info" helyét kérdezi, azok játékfüggetlen könyvtárok, tehát tök mindegy hova állítom be õket?

Metalmilitiakid
Én master szinten kezdtem thief ként vicces dolog 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bardocz
Pont azt játszottam tegnap, picit vártam a válasszal, amíg a többiek elmennek, és egyenként lecsaptam õket, a varázslót meg utoljára hagytam, kiszabadítottam a foglyot, neki meg sparkkal leszívtam a manáját, aztán szétcsaptam õt is. Könnyû szinten kezdtem, mert szinte semmi tapasztalatom ezekkel a játékokkal, de kár volt.
A bérgyilkosok elõbb-utóbb mindenképp jönnek, akkor is ha nem loptál semmit. Azt a levelet egy bérgyilkos brigádból verhetted ki, általában hárman vannak...

A thalmoroknak elég, ha úton sétálva szóbaelegyedsz velük, miközben foglyot kisérnek valahova és rosszul válaszolsz, máris a nyakadba esik a brigád és onnan kezdve (már ha túléled, ami alacsony szinten igencsak esélytelen, lévén a csapatban van minimum egy tûzlabdahajigáló mágus meg két kemény harcos)minden thalmor õrjárat rádront, ahogy meglát.

bardocz
Köszi! Némelyiket elég gyorsan sikerült elintéznem, néhánnyal meg szenvedtem.
Nem tudom mikor, de a játék elején valakit kizsebelhettem, mert találtam egy olyan levelet magamnál, ahol arra kérnek, hogy lássák el a bajomat. Aztán most egy bérgyilkos ugrott rám, akit a dark brotherhood küldött. Plusz thalos, vagy melyik népség tagjai is pikkelnek rám, az egyik küldetés miatt fõszálon(amikor bemegyünk a partira), azoknál is találtam egy levelet, hogy intézzenek el, de vigyázzanak, mert amúgy meg tudom védeni magam. Jó kis kezdet 😄 Viszont pickpocket még nem megy, mindig elkapnak :S
Fantusz
Nincs idõlimit a küldetéseknél, a célpont türelmesen megvár :-)
A fõküldetésnél is annyi a fordítópont, hogy ha nem mész el a sárkánykõért, nem röpködnek az idegesítõ dragonok - kezdetben még érdekesek lehetnek a sárkányok, de késõbb inkább idegesítõek.

bardocz
Én most hetes vagy nyolcas vagyok, és fõküldinél most kell lemennem a csatornába. Szóval mindkettõt meg tudom csinálni egyszerre majd. Aztán még érdekel a bérgyilkos céh is, oblivionban nagyon élvezetesek voltak azok a küldetések. Fõszálon nem is csináltam semmit, csak ezt a kettõt vittem végig.
Metalmilitiakid
Nemhiszem, hogy baj lenne, én a fõ küldi sornak az elsõ részét, hogy menjek megszerezni a kõtáblát valahol 10 es szint felett kezdtem el, addig bóklásztam meg megcsináltam a tolvaj céh küldisorát addig hogy tag legyek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bardocz
Ugye az nem gond, ha néhány küldetést csak nagy késéssel csinálok meg? tolvajcéhest akarnám elnapolni, rögtön az elsõt. Nem ír sehol sem idõlimitet, de azért megkérdezem inkább.
Fehercsoki
A STEP az egész játékra kiterjed, nem csak a grafikára.(jó kis modok vannak benne, érdemes legalább átfutni, bár nem tudom mikor volt utoljára frissítve, egy ideje már nem skyrimeztem, a dawnguardot vártam, de hát az meg csak nem jön)

Molnibalage
A STEP az mi? Csak grafikai mod? Engem nem a grafika érdekel, nekem megfelel a mostani szint. Bõven. A játéktechnikai fejlesztések az, hogy nagyon sokáig jelentsen kihívást a cucc és legyen változatosabb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Megy együtt az ASIS és a SkyRe, de ASIS telepítése elég körülményes lehet egyeseknek. Plusz minden mod változás után le kell futtatni a scriptet, hogy alkalmazkodjon a modokhoz.
Viszont a kettõ együtt baromi nehéz. Én SkyRe-t nem használom (még 😊 ).
SkyRe + ASIS too hard?

A sok mod amit használok HD textúrák inkább. A STEP-ben ajánlottakat raktam fel alapként: S.T.E.P.
Aki készítette a guide-ot, annak nagyon jó ízlése van. Nézi az összahatást (nem rugaszkodik el a vanillától) és kegyetlen aprólékosan teszteli a textúra modokat (értsd ütközésnél a modokat fileonként megnézni, melyik a jobb).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Molnibalage
A többi mod az mit csinál? Modellez egyéb dolgokat? Ez így kezd tényleg fincsi lenni és rávesz arra, hogy még egyszer játszam, csak teljesne más vidékeken, mint amerra jártam. A térkép felén alsó hangon nem jártam soha. Három városba gyak. be sem mentem vagy csak éppenhogy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

yesname
Kerestem, de nem találtam melyik nehezítõ modra gondolsz.
Elvileg kompatibilis midnen moddal, mivel egy script állitja elõ a meglévõ modokból azt a modot, ami által NPC-k használnak potionoket, varázslatokat stb.
(Én egyébként a Camping Lite, Hypothermia, Basic Needs és Realistic animals modokat használom, amik kicsit több életet tesznek a játékba és nehezítik azt. Túl nehézre én nem akarom, masteron ezekkel sem tudok haladni igazán 😄😄😄)

No meg egy csomó textúra modot. Összesen van 188 mod és nem rég kellett lecserélnem a 8 giga memóriát 16-ra, mert nem volt elég a Skyrimnek úgy, hogy semmi sem futott mellette. 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

bardocz
Ellenfeleket sokszor nagyon késõn látom meg, fõleg farkasokat, ez miért van? Illetve a gyik-nál van olyan rész, hogy hogyan tehetjük szebbé a játékot, olyan leírás van, ahol gyorsabbá lehet tenni? Minimumon, ablakban futtatva, nem is max felbontáson néha beakad, és zavaró, inkább legyen kevésbé szép.
Uraim, egy nagyon nagy KÖSZÖNÖM!!!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Calver
ez az, köszi <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
FaceGen-t hasznalj az Oblivion es a Skyrim is, illetve ahogy irtad, ennek a modositott verziojat.