The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remelem nem utom meg a bokamat
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Bar a Steames faszsag miatt a legtobb hazai gamer ugyis illegalisan szerzi majd be, szal teljesen mindegy, megeri e az arat a magyar gamernek vagy sem. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Elfogadhatatlan felelõtlenség ez részükrõl. Period.
Nagy ötlet volt ez a régiózár...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
For the Empire!
whohaaaaa telepitem vissza a skyrimet 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A thalmoroknak elég, ha úton sétálva szóbaelegyedsz velük, miközben foglyot kisérnek valahova és rosszul válaszolsz, máris a nyakadba esik a brigád és onnan kezdve (már ha túléled, ami alacsony szinten igencsak esélytelen, lévén a csapatban van minimum egy tûzlabdahajigáló mágus meg két kemény harcos)minden thalmor õrjárat rádront, ahogy meglát.
Nem tudom mikor, de a játék elején valakit kizsebelhettem, mert találtam egy olyan levelet magamnál, ahol arra kérnek, hogy lássák el a bajomat. Aztán most egy bérgyilkos ugrott rám, akit a dark brotherhood küldött. Plusz thalos, vagy melyik népség tagjai is pikkelnek rám, az egyik küldetés miatt fõszálon(amikor bemegyünk a partira), azoknál is találtam egy levelet, hogy intézzenek el, de vigyázzanak, mert amúgy meg tudom védeni magam. Jó kis kezdet 😄 Viszont pickpocket még nem megy, mindig elkapnak :S
A fõküldetésnél is annyi a fordítópont, hogy ha nem mész el a sárkánykõért, nem röpködnek az idegesítõ dragonok - kezdetben még érdekesek lehetnek a sárkányok, de késõbb inkább idegesítõek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont a kettõ együtt baromi nehéz. Én SkyRe-t nem használom (még 😊 ).
SkyRe + ASIS too hard?
A sok mod amit használok HD textúrák inkább. A STEP-ben ajánlottakat raktam fel alapként: S.T.E.P.
Aki készítette a guide-ot, annak nagyon jó ízlése van. Nézi az összahatást (nem rugaszkodik el a vanillától) és kegyetlen aprólékosan teszteli a textúra modokat (értsd ütközésnél a modokat fileonként megnézni, melyik a jobb).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvileg kompatibilis midnen moddal, mivel egy script állitja elõ a meglévõ modokból azt a modot, ami által NPC-k használnak potionoket, varázslatokat stb.
(Én egyébként a Camping Lite, Hypothermia, Basic Needs és Realistic animals modokat használom, amik kicsit több életet tesznek a játékba és nehezítik azt. Túl nehézre én nem akarom, masteron ezekkel sem tudok haladni igazán 😄😄😄)
No meg egy csomó textúra modot. Összesen van 188 mod és nem rég kellett lecserélnem a 8 giga memóriát 16-ra, mert nem volt elég a Skyrimnek úgy, hogy semmi sem futott mellette. 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról