30713
TES
-
#21466 Na, ezt én is meg akartam kérdezni. -
#21465 Lenne egy kérdésem. Ha FROSTFALL modot használni szeretném akkor kell mellé a HYPOTHERMIA is? -
#21464 Foglalam sincs, hogy mik, de plusz quest sosem rossz. -
#21463 közben megtaláltam én is
kössz -
Although #21462 Persze, ezek quest modok mindennel mennek nem változtatnak a játékon ha skyret használsz akkor azzal futnak. Szép hogy neked is tetszenek ezek amit a srác csinál :) -
#21461 Közvetlenül nem, de a leírásnál ott a link. Tessék: BOSS -
#21460 boss-t amúgy most honnan lehet beszerezni? a nexuson nem elérhető
valamennyire a nexus manager is rendezi, mert a jaysus-t előre tolja, de az unoff patcheket nem tudom feltolni -
#21459 Assszem ezekre gondoltam, hogy mennek -e a Skyre-vel. -
#21458 indithatod managerből is, de az indító gombnál ne a skyrim-ot indítsd, hanem válaszd ki az skse-t -
Although #21457 Akkor az off topik nevű warez rész a továbbiakban :) -
#21456 Lehet kövezés lesz az eredménye, de tényleg nem eredeti. Viszont, elérhető a 1.8.151.0 patch amivel a játék elindult (lecsekkoltam a menüben a verziószámot, tehát működik elvileg). Én úgy olvastam, hogy a 1.8.151.0 verzióhoz van az 1.6.5-ös SKSE.
NMM-ben klikkeltem, telepítette, aztán aktiváltam. De lehet az volt a baj, hogy a managerből indítottam mindig a játékot.
Most letöröltem az egészet a francba és újrakezdem. Tegnap mondjuk a vége felé már úgy telepítgettem a modokat, hogy oda se figyeltem, az is lehet, hogy félrenyomtam valamit. -
MaRee #21455 SKSE kell mindenképp, mint a modok szekcióban leírtam. Az se mindegy, hogy melyik verzió, főleg, ha nem eredeti a játékod, mert még ha be is töltia modokat, azonnal kivág a játék. Ha eredeti, akkor leírhatom melyik patchnek kell feltlepítve lenni a játékhoz és az melyik SKSE verzióval működik.
Egyébként a NMM-ben először a modok fülnél dupla klikk a mod nevére hogy aktiválja, utána a plugins fülön lehet kiválogatni épp melyiket akarod futtatni. Nem a NMM-el kell futtatni a játékot, hanem a Skyrim főkönyvtáradban levő skse_loader nevű exe-vel, de mondom, ha nem eredeti a játékod akkor érhetnek meglepetések. -
#21454 - Mod Manager hozzáfér a C:-hez, rendszergazdaként indítod? (ott van ugyanis a plugins.txt, amit módosít)
- Alap sorrend: Skyrim-USP-Dawnguard-USDP-Heathfire-USHP (mindhez van Unofficial Patch, tehát az mindig legyen az alapmodul után)
- BOSS-t szedd le, az majd összerendezi neked
- Script Extender: böngészd át a leírását, ott biztos írják. Szerintem igen, azzal kell indítani ha van mod ami arra épül. -
#21453 Srácok, én ehhez kevés vagyok. Tegnap óta próbálom őket feltelepíteni, nem megy. Azon kapom magam, hogy semmi hiba nincsen, pedig minden modot bemásoltam ami kéne. Kiderült, hogy bepipálom őket, elindítja a játékot, és kiderül, hogy nem is indult el egy mod se. Mikor megnézem a mod managert, minden deaktiválva van, de még a dawnguard is.
Valaki tudna írni valamilyen telepítő/bemásolási sorrendet?
Ezeket tenném fel:
-Alap Skyrim
-Hearthfire
-Dawnguard
-11-es patch
ugye ez eddig az alap, de őszintén ezt a sorrendet se vágom
és következnek a modok:
-Live another life
-Better vampires
-Better villages
-Economics of Skyrim
-Enhanced blood textures
-FSS Better Bards
-Immersive armors
-Jobs of skyrim
-Lively Inns and Taverns
-Populated cities
-Skybirds
-SKYRIM REDONE
-SkyUI
-SkyRealism - Time and travel
-Unofficial Skyrim és Dawnguard patch
-Winter is Coming Cloak
-Skytest - Realistic Animals and Predators
-Automatic Variants
-PsiKotics Necromancy Mod
-HiAlgoBoost FPS Performance Accelerator 2
-Optimizer Textures
Bocs a wall of textért. Fogalmam nincs, hogy mit milyen sorrendben kéne. talán a végére kellene a SKYRE?
Azt is megmondaná valaki, hogy ha felteszem a script extendert, akkor onnantól csak a script extenderrel indíthatom el a játékot, hogy működjönenek a modok amik igénylik?
-
Although #21452 Aki akarja még követni a skyrim egyik talán legjobb modere min dolgozik itt megteheti egy nem hivatalos dlc-n dolgozik éppen.
ThirteenOranges -
#21451 SPIKE.esm kétszer van, ez gondolom csak copy-paste hiba.
A mod managerben is jó a sorrend, és minden ki van pipálva ami kell? Szerintem valahogy így kellene lennie:
SPIKE.esm
Immersive Weapons.esp
hothrooper44_ArmorCompilation.esp -
#21450 Hát már nem tudom mi van. Minden jó helyen van.
Data könyvtár:
-Immersive Weapons.bsa
-Immersive Weapons.esp
-SPIKE.esm
-hothrooper44_ArmorCompilation.bsa
-hothrooper44_ArmorCompilation.bsl
-hothrooper44_ArmorCompilation.esp
-SPIKE.esm
Nincs külön mappa,semmi. Passz!
-
#21449 Ennyit a nagy mod rendszerezésemről. Tölthetem le az összes kibaszott modot újra, mert az a köcsög "egyszerű" mod telepítő, csak a rar fileokat képes olvasni, azokat meg kitöröltem a francba. Aki ezt kitalálta... -
#21448 Pedig nem szabadna nekik. Nézd meg még egyszer, biztosan mindent és a jó könyvtárba tettél-e. Esetleg nem jött-e ki új verzió a modból, vagy javítás, fix (lehet hogy ezt nem is a mod készítője adja ki, hanem valaki más csinálja meg).
A textúra hiányon a texture optimizer biztosan nem segít. A lila szín viszont hiány.
A fekete szín érdekes, mert a térkép biztosan nem véres, és a táborban meg össze se nagyon tudnád vérezni.
Ennél többet nem nagyon tudok segíteni, mert egyik modot sem használom. -
#21447 Úgy tűnik már a Skyrim is megkapta a modok javát, mert épp most jön le az 50. addonom xd
Most néztem meg, az Oblivion mappa telepítői is 16Gb.
Ezt nagyon kevés játék tudja még nyújtani, imádom ezért ezt a sorozatot! -
#21446 Köszönöm! A lila textúrák random előfordulnak fegyvereknél (Jaysus swords,Immersive weapons).
Sokan azt mondták hogy a "textures optimizer" segít ezen a problémán. El is indítottam a programot,de nem tudom mit mire kellene beállítani. A sötét folt is megjelent már egyszer ahol sok vér volt a földön.Az "Enhanced Blood Textures"-t használom. -
#21445 Lila: hiányzik a fegyverhez tartozó textúra. Modell van, 'bőre' nincs. Ha egyedi fegyvermod, akkor nem tettél fel mindent ami kell / rossz mappába tetted.
A fekete térképnél hasonlóra tippelek, bár nem tudom miért fekete, elvileg lila lenne az is. -
#21444 Helló mindenkinek! Valaki meg tudja mondani hogy miért van ez?
-
#21443 Habár nem sok Endorsmentet kapott de vannak olyan modok is ami nagyon jók tudnak lenni annak elleére hogy nagyon kevés szavazatot kapott !
Ez pedig a Noiral Race ! Nekem bejön jól elvagyok vele ! :D
Noiral Race -
#21442 link vagy név? talán érdekes lehet -
#21441 Na nálam ilyen nincs mert én nem a Vanilla Race-ket használom ami alapból benne van a Skyrim-ben hanem egy Új Race-t amit a Nexuson találtam ! -
#21440 a requiem és skyre-ben nincs hp regen a nordoknál, vagy nálam bugzik valami?
kellemetlen, mert új karival pénz nélkül (és hp regen híján) nem tudom az életemet visszatölteni (kaja csak a staminára hat)
requiem-nél ráadásul alapból semmilyen varázslatot nem ismersz
remélem hogy csak nálam van vmi bug valamelyik extel -
#21439 Azt kérdezte hogy melyiket válassza én csak a SkyRE-re voksoltam ennyi ! -
#21438 És miért nem requiem? :)
A Skyre mintha már tartalmazna fegyver és páncél modot, de hogyan korrelál az az enhace és másik kovácsos modokkal, vagy az íjászos modokkal? -
#21437 Egyértelműen a SkyRE ! -
#21436 Én elsősorban közelharcos/íjász + túlélőmoddal és nehezítő balanszoló modokat hasznélnék, némi UI és térképmoddal megspékelve + durvább sárkányok és kevésbé táp enchant nehezített, de színesebb kovácsolással. Ehhez mi a miminum és kompatibilis?
pl. Skyre vagy Requiem? -
#21435 Néztem a BOSS progit nem talált egy hibát sem de egy csomó modnál ez van kiirva !
Bash Tag suggestion(s): {{BASH: Delev, Relev}}
-
#21434 Most én is Necroval játszok de ugy tudom hogy max csak 2 lényt idézhetsz meg na meg persze ha társad is az már 3 ! -
MaRee #21433 A modoktól nem fog fagyni, legalábbis nekem semmilyen teljesítménybeli különbséget nem okoz hogy fel van rakva 30-40 mod. Arra azért figyelj, hogy ha nem eredeti a játékod, azért lehetnek meglepetések, meg nem biztos hogy minden zökkenőmentesen fog menni. -
#21432 Leszedem akkor :] Szerintem lesz kb 2-3 giga plusz dolog ami bekerül az alapjátékba. Ezekkel a modokkal nagyon kemény játékélményt csinálok, ha nem fog fagyni ötpercenként. Végre lesz egy fasza nekromata karim aki nem 2 lényt idéz hanem tizenkettőt. Háááááh :D -
MaRee #21431 Igen, szerintem megéri. Lovas harc, kapsz számszeríjat, meg új hangulatos vámpíros sztori, persze nem kötelező megcsinálni akkor is megkapod az új dolgokat. -
Although #21430 JA beszélt róla hogy a rajztehetségéből csak ennyire futja :) -
Although #21429 Reproccer
Javaslom nézésre a képeket :) Emberünk feje nem teljesen tiszta :)
De az biztos egyedül többre képes mint a teljes Bethesda team :) -
#21428 Amúgy nézegettem, hogy NON-Dawonguard, és Dawnguard. Megéri feltenni a Dawnguardos cuccot, vagy rossz?? Teljesen tiszta új játékot kezdenék (még a játék sincs lent, csak a modokat rendszerezem még). -
MaRee #21427 Na hát ez meg már mindenkinek egyéni dolog, nekem is mikor hogy van időm munka mellett.