The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
annyival többet nyújt black starként (humanoidból dögivel van, eltenni valaki láb alól nem nagy kunszt), hogy már felfogható egyfajta cheatnek is, szvsz
shit happens
Ja, az emberek lelke Grand méretû, ezért jó enchantolásra.
Riva Tnt32mb al NFS3 aztam. MX 440el NFSU 2ztem. 6600 Go 256mb al már Far Cry oztam de az nagyon nem volt nyerõ és 8600Gt vel Skyrim / Cod 5/6 Witcher 😄 Jó lenne ha már az átlag fps 25 fölé menne magas felbontásokon is 😄
Bosszant mert elvileg minimális 1-2 fps esést kéne produkálnia csak de nálam sokkal több. 3,2 es core2 duo, 4 giga ram és egy 4850 512-vel (vga sajnos már nagyon öreguras kezd lenni)
Én a 8600Gt vel csak olyan modokat tettem fel ami pl a vizet vagy jeget szebbé teszi amikor egy Winterhold HQ textúrát feltettem a városra ott eléggé akadt a játék és le is szedtem. Jó volna ha menne most 😄
Lenne egy olyan kérdésem szerintetek egy HD 6670es ddr3 as 2Gb os kártyához (Nyilván lassabb a DDR5 nél de dupla fedélzeti memória)érdemes lesz leszednem a nexuson lévõ High textúrázó modot? Nem hd felbontásba használnám hanem 1280*1024ben. A régi gépem (sajnos nem megy már)nem birkózott meg vele rendesen a 8600GT 512Mb kártyával és 2Gb rammmal. És remélhetõleg a hétvégén meglehet az új konfig egy 4 magos Amd vel 4Gb rammal. Mert ha van értelme szívesen játszanék felmoddolt grafikával hiszen nagyon jó Game 😄
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy a gyorsaság! 😄 Minél hamarabb le kell verni õket, és minél hamarabb odajutni a közelükbe, hogy a nagy tûzgolyót ne tudják többször is kilõni.
Legalábbis harcossal ez a legjobb taktika, de másfajta karakterrel nem tudom. :/
"The downside to using daggers is that they do not have a weapon specialization (they get a perk in the Sneak skill tree instead which works only with sneak attacks) and they do not benefit from Fortify One-handed effects, which can dramatically increase the damage output of one-handed weapons. Temporary enchantments like the Elemental Fury shout, poisons, weapon enchantments and the Armsman perk do work with daggers."
Tehát egykezes, és az armsman perkjei is erõsítik, csak az egykezes sebzést növelõ enchantok nem érvényesülnek a tõrök esetén. Mondjuk az is elég sokat tud ám számítani, bár megfelelõ sneak-szint, meg ugye a 30x sebzés szorzó esetén nem vészes. 😄
a tõr az one-handed-nek számít, vagy nem? Tehát érdemes fejleszteni az egykezest meg a perkjeit, vagy azok nem érvényesülnek a tõr használatakor?
Viszont hátha más is keresi majd a megoldást: ablakos üzemmódban atomstabil, tegnap éjjel toltam vagy 4 órát, egyetlen fagyás sem volt.
Szóval semmi baja a hardvernek, ez megint csak szoftverhiba volt 😊
MÁS: Black star mire jó? nem igazán értem. Azt látom, hogy bele lehet rakni black gemet, de minek? (sajna kipróbálni nem tudom mert eladtam a lélekgyûjtõs fegyverem) 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Alt-tab nem opció, mert viszamenni olyankor már nem tudok a skyrimbe - megfagy (úgy tudom ez nem egyedi dolog hanem skyrim feature).
Hardverre azért nem tippeltem mert tolok mást is és ott nincs baj (Arma2, RUSE, World of Tanks). De majd megnézem akkor, ezek szerint itt másoknak nem volt ilyen gondja.
- - És igen! Khajiit fajjal nyomja.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Level 10-11ig nem volt jellemzõ, de mostmár akár 15-20 percenként is eljáttsza a dolgot. Természetesen más programoknál ilyen nincs.
Esetleg vmi ötlet?
Hátba szúrósnak legjobb módosítókkal a khajiit indul:.
+10 sneak, +5 one handed
Karom támadás mellékes, de az Eye of Night (éjjel látás) hasznos.
(Wood elf az orvlövészetre, argorian a tolvajlásra van állítva, de a harcos fajok közül is bármelyikbõl lehet orgyilkos nevelni.
fajok - módosítóik
A perkek adnak fontos módosítókat, azokból kell kimazsolázni a neked hasznosakat.
Orvlövésznek azonnal van egy komoly segítsége: Feandel.
Ha nekim kedvezõen rendezed a szerelmi háromszög küldetést, csatlakozik hozzád, s lényegében ingyér felhúzza az íjászatot 50-ig.
Mivel kezdetben 5 skill fejlõdés szintlépést ér, ki sem kell mennetek a faluból adpet szintû íjász lehetsz, s még a 10-es szinten sem éred el (csak aranyad legyen).
Marksman és sneak, amit elsõsorban perkelni kell.
A sunyi hátbaszúrós karakter picit nehezebben kezd, nincs rögtön segítsége.
One hand, sneak a két kulcs képesség, fõleg az utóbbi.
A sneak jobb oldali ágán van egy perk, ami hatszoros, késõbb tizenötszörös szorzót ad a tõrrel hátba támadónak.
Ezt ráadásul meg lehet duplázni, ha a Dark Broterhood-hoz csatlakozol, s megkapod a páncélt.
Az egyik darab meguplázza a hátbaszúrás sebzést, ami így harmincszoros lehet.
Egy rossz vastõrrel hátulról sunyizva egy sárkányt agyon lehet döfni egyetlen csapással - persze ehhez el kell érni a megfelelõ szintet, és képzést.
A két stílust ötvözheted is, a közös mindkettõnél a sneak, s annak a perkjei.
Itt a kovács nem javít neked páncélokat, fegyvereket, a mágusok nem enchantolnak, s nem töltik fel a lemerült mágikus fegyvereidet.
Lélekköveket (üreseket és feltöltöttet is) viszont kereskedõknél és lootban is sokat lehet találni, ezek a kavicsok nélkülözhetetlenek az enchantoláshoz, és a lemerült fegyverek újra töltéséhez.
A black soul gem necromanta kreálmány, de a Skyrimben kivették a lehetõséget, hogy fekete lélekköveket gyártson a játékos, marad a loot, illetve egy új lehetõség a Black Star.
A történet az, hogy az Azura Star-t megrontották, s a fõhösön múlik, hogy megszünteti a rontást, avagy kihasználja a megrontott lélekkõ adta lehetõséget.
Ez sajnos elég félszeg dolog lett így, mert egyszerûen nincs érdekében a játékosnak vissza állítani az Azura Start.
Ha egy fegyvernél van speciális sebzés írva (mondjuk X tûzsebzés) az pluszban jön hozzá a fegyver Damage értékéhez vcagy már benne van.
Példa:
Orcish Greatsword of Freezing, damage 48
Target takes 20 points of frost damage to health and stamina
Skyforge Steel Greatsword
Damage 56
Melyik a nagyobbat sebzõ a végén?
-------------
Másik: bizonyos karoknál van egy szürke csík ami fogy, másoknál nincs.
Az micsoda? A fegyver állapota?
Ha igen: hogy lehet javítani és mi van ha eléri a nullát?
"The trees move. Do you not see it?"
Az a jó az Azura Starba vagy Black Starba hogy soha sem fogy ki szóval érdemes belerakni egy Black Soul gemet egy ütös Enhancttal !
A jóöreg nightblade ami váalsztható class volt még az oblivionban és fõleg a morro-ban, a dunmerek miatt.
Köszi, én is a nettlebane-re gondoltam, de még csak lvl 5 vagyok, kicsit tornázom magam a winterholdi küldiken, aztán elmegyek érte.
Elõbb természetesen a fegyverismeretet kell tréneltetni, kimaxolni, a következõ a páncélismeret (és, vagy) a block.
A perkelés már más kérdés, páncélismeretet szerintem fölösleges maxra perkelni.
Nem használt, sokadlagos fontosságú képességeket fölösleges tréneltetni - legyen inkább erõs harcosod, mint egy gyenge "ezermestered"