30713
TES
-
BladeW #21561 A Win 7-hez a dx 11-et hol kell letőlteni ? -
Ulthane #21559 Köszi a választ! Huhh, azt hiszem nem tudtam, hogy mibe vágom bele a fejszémet! :) Kinek van ennyi ideje erre? -
#21558 Igaz, tényleg volt ilyen is.
Itt van e: Skyrim configurator -
Nos #21557 Mire 4-5 karakterrel megcsináltam a főszálat, a guild küldiket, és a dawnguardot a vámpirvadász oldalról, nekem több mint 250 órám ment bele. Ha nem tökölsz annyit mint én, akkor is eltelik még pár óra, mire azokat végigtolod, és ugye itt van már a dragonborn is.
Hajrá :) -
Andriska86 #21556 Mi volt az a cucc, amiről a múltkor beszéltetek, amelyiknél minden beállításhoz külön kis kép tartozott? -
#21555 Notepad a legjobb...
Én még a netesnél jobbat nem láttam. -
#21554 Szia! Így van, nincs igazi vége, nincs egy végső videó, hogy 'THE END'. Addig mész, kalandozol amíg akarsz. Vannak küldetésszálak (főküldi, céhek) azoknak végük van egyszer, de ismétlődő, nem túl izgi küldetések lesznek mindig (menj ide, hozd el azt, menj oda hozd el amazt), ezekből tényleg mindig lesz.
Volt olyan karakterem, amit kimaxoltam a 81. szintre, az ~150 óra volt.
Erre jöhet még rá a kiegészítők ideje (Dawnguard: ~10-20 óra, Dragonborn talán ennek a kétszerese is lesz). -
Andriska86 #21553 Előbb unod meg, minthogy vége legyen...
Srácok, melyik a jó .cfg editor? -
Ulthane #21552 Sziasztok! Most kezdtem el a jatekot, es egy olyan kerdesem van, hogy a jateknak tenyleg nincs vege soha? Valahol azt olvastam, hogy veletlen kuldeteseket general, s ezert soha nincs igazan vege. Gondolom a sztori szalnak azert egyszer csak vege szakad. Ez kb. Mennyi jatekidovel erheto el? -
Skorzeny8814 #21551 Pff... Bocsi, rájöttem. Volt egy törölt, de nem unistallált modom, azt kellett neki megengednem, hogy törölje. -
Skorzeny8814 #21550 Na jó, most meg ezt a hibát kapom rá:
The following information is in the Trace Log:
Exception:
The Install Log has already bee initialized.
Full Trace:
System.InvalidOperationException: The install log has already been initialized.
.
.
.
Nem gépelem be az egészet, mert nagyon sok. Képet meg nem tudok feltölteni belőle, mert 86 kb a legkisebb méret, amire butítani tudtam. Ezzel mi lehet a baj? -
Skorzeny8814 #21549 Már mindegy, az új fajta NMM megoldotta a dolgot. Köszönöm a segítséget! :) -
#21548 Tuti hogy a gépeden jó az internetbeállítás? Minden más megy? Tűzfalon kiengedted? Routerben is?
Beállításokban nézz körül:
General - Check for Updates...
Download Options - Server Location; Only download from premium servers
Más: közérdekű információ:
Aki a 2K Texture Packot használja, az jobban jár a Full változattal. Feltettem a Lite verziót (betöltési idők rövidítése miatt), de a mentés nem mindig sikerült, néha szó nélkül kilépett (gyakran városok közelében), illetve sokszor volt hogy betöltésnél csak nézhettem a loading screent, de sose volt vége. Visszaraktam a Fullt, azóta nincs ilyen gond. Szerintem az optimalizálásnál elkutyult valamit a srác, de nem keresgettem hogy a négy közül melyik pakk volt a ludas, egyszerűen visszatettem mindből a Fullt. Azóta nincs gond.
Úgyhogy ha valakinek ilyen gondja van, vagy ne tegye föl egyáltalán, vagy csak a Fullt. -
Skorzeny8814 #21547 De eddig is ez volt. 3 napja még mindig ezt használtam és nem volt gáz. Nem lehet valahogy megoldani? Eddig internetkapcsolat sem kellett neki, nem értem, hogy most miért. -
#21546 Legfrissebb verzió? -
#21545 NMM-t töröld le teljesen és töltsd le a legújabbat. -
Skorzeny8814 #21544 Sziasztok!
Újraraktam a gépemet és meglepődve tapasztaltam, hogy az eddig tökéletesen működő Nexus Mod Manager-em már nem tud csatlakozni a nexusmods szerveréhez. Konkrétan ezt a hibát kapom, amikor elindítom:
Cannot connect to the Nexus server: A távoli kiszolgáló a következő hibát küldte vissza: (404) Nem található.
Na ezzel eddig még nem találkoztam ennél a programnál. Valakinek van valami ötlete? Az újratelepítése nem megoldás, mert nem először használom úgy, hogy újratelepítettem a windows, de a NMM-t nem és eddig még mindig működött ilyen feltételek mellett is. -
#21543 Ha azt hiszed, hogy azért írtam ezt mert boldog karácsonyt kívántál, akkor te már azt sem tudod hogy mit írtál... -
Andriska86 #21541 Srácok, melyik a legjobb .cfg editor?
Olyan érdekelne, amelyikben látom az aktuális beállításokat (az a netes felület nem jó). -
Although #21535 Kicsit tesztelgettem reggel a skyre modot. Szóval a x.21 változatban már van szélhatás effektként, és a farkas nyílt sebet okoz ami vérzést produkál. Nehézség a szokásos már experten sokat kell visszatölteni lv10 körül.
Továbbra is ajánlott nem egyedül szaladgálni. Kicsit ellentétben van a játék szövegi részével ami szuperhősre épül de ez van.
Mostanra tényleg érzem a fegyver súlyát. Két kezes és az egykezes között szakadék van könnyen bele lehet halni ha valaki elfelejti ezt. Javaslom blockkal indítást és ellentámadást. De erősebb ellenfelek kibillentenek időnként a a támadásra készülődés közben különösen a pajzsosokra kell figyelni. Tehát igazán nem lehet mindenre felkészülni. Főleg ha többen vannak akkor az már garantált visszatöltés, kevesebb a poti is a területen szóval gazdálkodni kell ha valaki nem alchemist és a skyre nehézsége nem teszi lehetővé hogy mindent egyidejűleg fejleszt mert lv20 körül kezdheted újra a játékot úgy. Szóval továbbra is a legjobb modok egyike. Még az old school akarom kipróbálni majd.
Gondolkodtam hogy lehetne kijavítani a debil sárkány megjelenős részt. Valahogy úgy kellene mondjuk egy tavernnek nevezet helyen egy csapat elit kalandor készülődik fel a hegyekbe valahova mert hallottak a helgen elleni támadásról és x helyen sárkányokat láttak, és te mint nyeretlen kétéves vagy már kicsit tapasztalt kalandor velük tartasz, utána miután épp hogy túlélted a sárkány támadást és a hősök fele ott maradt de legyőztétek a sárkányt...nos a többi :) Ez egy változat. Persze ez nem az amire a 12 éves amerikai vásárló célközönség tombolna a monitor előtt :)
Szóval Merry Christmas! -
És Boldog karácsonyt mindenkinek! -
MaRee #21531 Viszont! -
#21530 Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
#21529 Nem értem, pedig semmilyen aktiválást nem kér és még csak nem is látom, hogy lenne valahol ilyen lehetőség, hogy aktiválás. ._. -
#21528 Ha nem aktiválod,nem tudsz vele játszani,csak ha crackelt. -
#21527 Hát nem kérte, a kulcsot, szóval így akkor használhatom én is és más fiók is? Akkor minek az aktiválás? -
#21526 Ha a te fiókodhoz aktiváltad akkor csak te használhatod.Ha megvan a game de nem aktiváltad,akkor elajándékozhatod. -
#21525 Ja igen, olyat lehet, hogy egy másik steam fiókhoz is feltelepítem és ott is működik? Mert akkor én meg az alám nem tudunk játszani, csak külön-külön. -
#21523 Hm.rakd újra és csinálj a mygames-be egy Skyrim mappát meg bele egy Saves mappát is.Az a baj,hogy ami nálam bejött ,nálad nem. -
MaRee #21520 Először elég gyengék az idézett lények vanillában is. -
#21518 Talán a steamet ha elindítod,van olyan ott hogy a fájlokat át lehet vizsgáltatni,és ami hiányzik az letölti. -
#21517 Ja, az tök üres. -
#21516 Elvileg csinálna magának könyvtárat a c-re User/documents/my games -en belül "Skyrim" néven ,ahova a mentéseket rakja meg az iniket. -
#21515 De ugyanez ha nem változtatom meg, mert háromszor is fel lett rakva, mindig máshogyan. -
#21514 Mondjuk mivel oda kell :D -
#21513 Mert mondom nálam az megoldotta,hogy a steam könyvtárba raktam. -
#21512 Máshova, rendesen a mappájába. -
#21511 Hova telepítetted? A steam könyvtárába vagy máshova. -
#21510 Nem kellett, ezért is furcsáltam, hogy ott a kulcs, de nem kérte. -
#21509 wat, mindenképp Steames. Az, hogy a Steam a DVD-ről húzza be a fájlokat vagy letölti mellékes.