The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyéb mondanivalóm nincs.
SIMA AKCIÓ-RPG?
legalább annyit megtettél volna, h wikipedia oldalát megnézed. elég, ha csak a készítõket:
Brian Fargo (Fallout és sok más atyja), Jason Anderson (Fallout designere), Chris Avellone, akit csak linkelek, mert túl hosszú a lista, de többek között: FNV.
ehhez kapsz egy körökre osztott, igazi oldschool crpg-t izometrikus nézettel és minden finomsággal, és ez neked csak egy sima akció-RPG?

"The trees move. Do you not see it?"
Korrepetáló órákat bizniszelmék.
Nos igyekszem elfogadni a változásokat egy szintig.
A Witcher 2 nekem speciel annak aminek csinálták tökéletes Bár a harcrendszer az tényleg inkább akció játékosok számára jobb. De élvezetes. 😊
Mindenesetre a DA😮 volt az utolsó. És ahogy a metacriticen írók, ahol sok embernek a stílusa emlékezett az évekkel ezelõtt conanba összeszedett rps barátaimra, sokan szintén így látják 😊
A skyrim már sajnos túl sok ponton jelent megalkuvást számomra pláne egy Fallout New vegas után. Na az még odabasz rendesen az FNV 😊
De ez van.
PTW: nem értem ahogy elnézem a Wasteland 2 egy szimpla akció rpg lesz. Nem tudom attól hogy lehet csodát várni 😊?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
azt hiszem Wasteland 2 lesz az ami számomra -vénséges fejjel- megváltja a játékipart. Talán hosszú idõ után az elsõ, és valszeg utolsó igazi RPG lesz amivel valaha játszani fogok.
Ami még tetszett az Dragon Age volt az elsõ rész, csak ott nem volt olyan jó a környezet, nem volt ekkora szabad terület.
Jobb játék mint Oblivion volt, szerintem. Mondjuk Oblivionnak jobban tetszett a környezete, itt egy kicsit túl zord😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
#19129: 69 es az enchantom és ki van húzva az elsõ pont, meg az, hogy armorra jobban adja a skill húzó dolgokat. Úgy próbáltam pettyvel meg grand al, de nem akart az eredmény változni, ezért kérdeztem rá.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
illetve ha csinálsz valamit, akkor a nagyobb kõvel erõsebb lesz
shit happens
SkyUI is használja, de egy oldalról letöltesz egy csomagolt cuccot, amit nem a data, hanem a rendes skyrimmappába kicsomzol, majd az skse.exe-vel indítod a játékot és ennyi. Patchek utáni másnap frissül ez is.
Szerintem kihozza amit ebbõl e butuska perk rendszerbõl lehet. És tényleg élményt ad. Azt olvastam hogy a speech rész is jobban mûködik. Átnéztem a perk változtatásokat és jónak tûnik. Vége annak hogy kis ügyeskedéssel a bossokat kinyírod. És ahogy nézzem a lv11-en kinyírom a forst trollt is szintén. Ehhez már komolyan taktikázni kell. Most kezdtem el és érdekes már egy varázslat elviszi a manát. Már csak kombinálni kéne az attrib moddal és ez a játék is hozná az obli csatáinak élményét 😊 SKYRE
shit happens