The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
legalábbis ilyet az emúlt 6 évben nem láttam amióta beth játékhoz DLC-k jönnek ki.
semmi az egy hónap, lehet gyúrni az új karaktereket addig 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de amúgy ja, ez a friss bugok szindróma elég sûrûn elõforduló dolog Bethesda játékokban.
"The trees move. Do you not see it?"
meg Azura's Star küldiben is találni hármat.
pls ha tudtok segítsetek mert ez nagyon felidegelt és nem is tudok tovább menni sem köszi elõre is
Még kilépni se tudok a játékból, csak feladatkezelõbõl...
Én vagyok balfasz, vagy ez valami bug?
Leszedtem a hd text packból ezt a rész.
Skyrim HD v1_5 FULL BSA PACKED
de nem tudom mit kell vele csinálni :S:S hiába teszem a data mappába nem tudom bekapcsolni sehogy... nexus mod managerel se akar menni...
vki tud segíteni ?
One more story
Ha akartok mókás órákat szerezni magatoknak, akkor próbáljátok ki az emberbarát tolvaj karakterét 😊 Minimális gyilkolással jussatok be a tolvajok céhébe, és utána jöhetnek az ottani melók, szigorúan öldöklés nélkül 😊
A kilõtt nyílvesszõkkel lehet terelni az emberkéket, és utána lehet osonni mögöttük két centire, és arcátlan módon pickpocketelni õket, és persze megpattintani pár értékes cuccot a házikóból 😊
Jó móka, 2-3 órája ûzöm, és rendkívül szórakoztató 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Azóta megtaláltam a wikin, hogy van egy ilyen ritka bug, amitõl egyszerûen eltûnhet ez a maszk ha nálunk van valamelyik küldi alatt. Konzol parancs visszahozta.
Egy másik probléma: Felraktam a legújabb javítást, és azóta ha lemerülök bármilyen víz alá, akkor eltûnik a grafika, és egy nagy szürke kép látható.
Néha még meg is fulladok, mert nem sikerül megtalálnom a felszínt.
Egyedül a hivatalos HD textura csomag van fent, semmi más mod.
Lehet ezzel kezdeni valamit?
Tud vki valamilyen módszert amivel lehetne szabályozni hogy milyen fegyvert használjon a követõm?
Ugye alapvetõen telepakolom mindennel (cipekedjen nekem) ezért egyszere akár 5-8 fegyver is lehet nála, és elég hektikus hogy éppen mit használ.
Eddig néztem két modot is (Ultimate Follower Overhaul, Extensible Follower Framework) mindkettõ tele van tonnányi funkcióval, de ez nincsen.
Kérdés, kinek is adtad el?
Valószínûleg nem tartottam fontosnak és eladtam valahol. Visszalehet ezt szerezni valahogy, vagy sem?
konzolba beírtam a "tm" és a "tcl" cheateket, ha nyomok egy escape-et, akkor megáll ugye a játék, csak nem tudom forgatni a kamerát😞