The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
Végre ezis készül, ÓRIÁS hiánypótló:

PiszkosFred
Ezert nem ertem en sem ezt a konvertalos dolgot. Koztudott, hogy a DLC-k igy fognak jonni a jatekhoz (sok penzt kaptak ezert), vagyis egy honapig boxon lesz csak elerheto, de cserebe van nekunk PC-seknek modder kozossegunk es millio mod 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
óóó... hát azért én féllábon nem várnám azt ki.
legalábbis ilyet az emúlt 6 évben nem láttam amióta beth játékhoz DLC-k jönnek ki.

semmi az egy hónap, lehet gyúrni az új karaktereket addig 😊

PiszkosFred
Szerintem arra gondolt, hogy valamelyik modder/warez team megoldja/atkonvertalja a box verziot PC-re. Persze kerdes, hogy mennyi ertelme van, hiszen egy honap nem a vilag vege.

PTW
1 hónapig box exklúzív, úgyhogy nem.

Metalmilitiakid
Na asszem csak bug volt mert újraindítás után jó volt. Viszont kérdés lenne. Kaptam egy Ebony Mail-t ami ugyan heavy armor de az van ráírva, hogy sokkal halkabban tudok mozogni vele és bárki aki túl közel kerül hozzám az 5 dmg/s et kap. Most az Thief nek jó lesz akkor ? Nem fog a heavy armor hangja bezavarni ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Xboxos verzió megy PC-n is, csak 1-2 dolgok még konvertálni kell. Én 1-2 napot adok neki 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
A Knifepoint Ridge en valami uber skilles Bandit ok vannak vagy nekem bugolt be a sneak em? Mert mintha mínuszba fordult volna. Máskor szembõl is rásétáltam egy Master Vampire ra, itt meg a sima bandit ami sneak nélkül is egy ütés, sneak walk közben nekem háttal kiszúr.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szerezd meg a sanguine rose-t. Az daedrákat idéz. Ha kinyírod õket, akkor ott a szív. Vagy csináld meg az azurás küldetést. Ott is kapsz hármat.

gerey
Egy van Kodlak elõtt is, ahol napközben szokott ülni, Jorrvaskr alsó szinten.

Calver
nem morgok, nem sietek én sehova <#bohoc>
de amúgy ja, ez a friss bugok szindróma elég sûrûn elõforduló dolog Bethesda játékokban.

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Nem hogy orulnel, mert ismerve sracokat (Beth), hajlamosak egy-egy nagyobb tartalom kapcsan ujabb bugokat generalni 😊 Igy mire hozzank kerul a DLC, addigra lesz egy fix is, ami nalunk instant, de a konzoloknal a jovahagyas es hitelesites miatt tobb het is lehet.

Calver
na, dirty console gaming peasantoknak kijött Dawnguard DLC. PC-re még min 1 hónap várakozás <#rolleyes>

Calver
alkimistáknál véletlenszerûen szokott ám lenni, ments bolt elõtt, be, ha nincs nála, visszatöltés.
meg Azura's Star küldiben is találni hármat.

A Mehrunes Dagon oltárnál lehet szerezni potyán pár daedra szívet.Én oda szoktam járni.Idõnként ujratermelõdnek,ahogy a kincsek is a ládákban.A felhozatal néha egész jó.
Metalmilitiakid
Örülök, hogy megint ki tudtam magammal szúrni. Kellene deadra heart, hogy csináljak fegyót magamnak, csak persze pont bekezdtem a thief guild es küldit ami leköti nekem Enthir-t a winterholdból így nemtok tõle venni amíg meg nem csinálom a küldit...

Keress egy alvó embert és szívd ki a vérét.Idõlegesen elmúlik a vámpírságod.Velem az volt,hogy képtelen voltam megközelíteni bárkit,már kilométerekrõl kiszagoltak.Ha veled is ez a helyzet,próbálkozz láthatatlansággal vagy még inkább fejleszd a lopakodást.
Hali all lenne egy kis problémám épp ezt http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Joining_the_Stormcloaks a küldetést csináltam utánna szépen vissza tértem h beszéljek a csávóval de nem lehet mert mindenki megtámad mert vámpír vagyok -,- a bökkenõ csak az hogy eddig mielõtt elmentem a serpent szigetre kinyírni az ice wraithet akkor még bármeik faluba városba beementem nem támadtak rám !!!!
pls ha tudtok segítsetek mert ez nagyon felidegelt és nem is tudok tovább menni sem köszi elõre is
BSA kiterjesztésnek kell a mappában lenni és akkor látni fogja a skyrim data és a Manager is. Lehet ki kell tömöríteni.

minden könyvnél ez van?

Uhhh, akkor az durva. Sajnos akkor fogalmam sincs, hogy mitõl lehet. 😞
Hiába nyitom meg, ha el akarom olvasni, mert utána se elrakni nem tudom, semmit sem tudok vele csinálni.
Még kilépni se tudok a játékból, csak feladatkezelõbõl...

Nekem még nem volt ilyesmi. E-vel megnyitom olvasásra, utána mégegyszer az E, akkor elrakja, ha pedig a TAB, akkor becsukja és otthagyja. PC-n így van, nekem ez még nem bugzódott be eddig.
Van egy hülye hibám, illetve nem tudom, hogy hiba, de ha megnyitok egy könyvet vagy egy levelet utána nem tudom elrakni. Semmilyen gomb nem jelenik meg.
Én vagyok balfasz, vagy ez valami bug?

cataflam02
Hali!!
Leszedtem a hd text packból ezt a rész.
Skyrim HD v1_5 FULL BSA PACKED
de nem tudom mit kell vele csinálni :S:S hiába teszem a data mappába nem tudom bekapcsolni sehogy... nexus mod managerel se akar menni...
vki tud segíteni ?

One more story

Afe
Én úgy oldottam meg, hogy a My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini-ben a bDoDepthOfField-et átírtam 0-ra, így nincs semmi effekt a víz alatt. Szép tiszta😊

mousee
Hali,

Ha akartok mókás órákat szerezni magatoknak, akkor próbáljátok ki az emberbarát tolvaj karakterét 😊 Minimális gyilkolással jussatok be a tolvajok céhébe, és utána jöhetnek az ottani melók, szigorúan öldöklés nélkül 😊

A kilõtt nyílvesszõkkel lehet terelni az emberkéket, és utána lehet osonni mögöttük két centire, és arcátlan módon pickpocketelni õket, és persze megpattintani pár értékes cuccot a házikóból 😊

Jó móka, 2-3 órája ûzöm, és rendkívül szórakoztató 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ez engem is rohadtul idegesít, a legújabb peccs óta nem látok semmit a víz alatt! :S Nekem nincs is fent semmi mod, csak a javításokat pakolja fel a steam.
Afe
Hát ez az, hogy nem emlékeztem, hogy eladtam volna, de sem nálam, sem abban az egy ládában nem volt ahová pakolni szoktam.
Azóta megtaláltam a wikin, hogy van egy ilyen ritka bug, amitõl egyszerûen eltûnhet ez a maszk ha nálunk van valamelyik küldi alatt. Konzol parancs visszahozta.

Egy másik probléma: Felraktam a legújabb javítást, és azóta ha lemerülök bármilyen víz alá, akkor eltûnik a grafika, és egy nagy szürke kép látható.
Néha még meg is fulladok, mert nem sikerül megtalálnom a felszínt.
Egyedül a hivatalos HD textura csomag van fent, semmi más mod.
Lehet ezzel kezdeni valamit?

Sziasztok. Kijött már valami komplexebb mod a játékhoz nem tudjátok? OOO vagy Francesco's leveled modhoz hasonló kaliberûre gondolok.
Calver
+1, bár én Throat of the World-rõl THIS IS SPARTA! FUS-RO-DAH-t favorizálom.

Nem. Le kell õket lõni. Csak a helyet foglalják. <#ejnye1>

Srácok,

Tud vki valamilyen módszert amivel lehetne szabályozni hogy milyen fegyvert használjon a követõm?

Ugye alapvetõen telepakolom mindennel (cipekedjen nekem) ezért egyszere akár 5-8 fegyver is lehet nála, és elég hektikus hogy éppen mit használ.
Eddig néztem két modot is (Ultimate Follower Overhaul, Extensible Follower Framework) mindkettõ tele van tonnányi funkcióval, de ez nincsen.

Calver
legegyszerûbb btw h ráklikkelsz nyitott konzollal a saját karakteredre.

Metalmilitiakid
FFFUUUU kellett elé a target, de ezt miért nem írták le XD

Metalmilitiakid
Megpróbáltam addolni már 4 fajtáját amit találtam item code alapján de semmi nem történt, ilyenkor mivan ? Beírom, hogy: additem 000e1f16 1 és semmi nem történik, próbáltam már a nullák elhagyásával, de úgy sem érdekelte. Ilyenkor mit csinálok rosszul ?

Metalmilitiakid
Köszi! (nemtom miért írtak akkor guild et...)

Calver
Dark Brotherhood az, Shrouded Gloves a neve. de ha érdekel többi ilyen tárgy is, itt keress rá a backstab szóra.

Metalmilitiakid
Azt olvastam egy oldalon, hogy a thieves guildben az egyik asztalon van egy kesztyû ami megduplázza a 15x es sneak sebzést, de sehol nem találom (annyi, hogy még nem tudok bemenni az egyik ajtón, mert gondolom azt az utsó Q nyitja). Nem tudjátok, hogy az ténylegesen hol kellene lennie illetve mi a neve ? Mert ha tényleg volt és a legelején eladtam véletlen akkor visszaaddolnám egy árusnak. Annyi a pénzem mint a szemét, de igen kéne az a kesztyû.

PiszkosFred
Hasznalj console parancsot, DE az RP szellemeben ugy csinald, hogy a targyat annak a boltosnak a "zsebebe" tedd bele, akinek feltehetoen eladtad, es igy vasarold vissza penzert 😊 Talan ennyi "cheat" belefer.

Metalmilitiakid
ha 48 óra után mész vissza már nincs meg, de ha annyira fáj addold be magadnak console ból, tudtommal minden be lehet 😄

szerintem ott lesz annál, akinek eladtad. Mellesleg ilyet nem is láttam még, hogy valaki eladja? Minek adtad el? Annyira nehéz volt cipelni, vagy annyira le voltál égve? <#conf>

Fantusz
Úgy emlékszem, az eladott tárgyak ott maradtak a kereskedõ árukészletében, vissza lehetett vásárolni tõlük, persze irdatlanul drágán.
Kérdés, kinek is adtad el?

Afe
Kösz a segítséget. Arch-Mage robes már meg van, de maszkot tényleg nem kaptam. Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy van-e bármiféle mód visszaszerezni a Morokeit, ha azt már régen eladtam?

Maszkot a Lavyrinthianban szerzed meg mikor megölöd a bosst és töle tudod lootolni. Mage College küldi végén az Arch-Mage köpenyt kapod meg, nem Morokeit.
Afe
ja most olvasom, hogy végig kell vinni a varázslósulit, akkor megkapom.

PiszkosFred
Allitsd be a kamerat ahogy elonyos neked, majd akkor console, es tm/tcl a tiszta kep miatt. (egy kis | kurzor jel lesz max rajta). Fraps ajanlott, nalam az ingame screenshot neha bugos.

Afe
üdv! Lenne egy olyan problémám, hogy próbálom megszerezni a 9 maszkot, de a Morokei nem jön össze. Már jórégen megöltem valami küldetés közben, és talán akkor el is vettem tõle a maszkot, de sehol nem találom. Felkerestem a Labyrinthian-ban a tetemét, és nincs nála sem.
Valószínûleg nem tartottam fontosnak és eladtam valahol. Visszalehet ezt szerezni valahogy, vagy sem?

screenshotokat szeretnék csinálni. nincs valami cheat, amivel meg lehet állítani a játékot?
konzolba beírtam a "tm" és a "tcl" cheateket, ha nyomok egy escape-et, akkor megáll ugye a játék, csak nem tudom forgatni a kamerát😞
Ok mindegy kevertem a Bordeland 2vel....na mindegy.