22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #1361 Egész érdekes de sokat nem értettem belőle sajnos. -
Na ezt nézétek:D
-
bendáj17 #1359 ez tényleg nagyon haláli :D sanya én is csodáltam semmi extra pedig megmentettük az egész fellegvárt. -
Barnez #1358
Ezen behaltam!!! :D Should've kept the base XD -
sanya200 #1357 Mondjuk meglepődtem én is de nem voltam elájulva tőle:)
Ezért is jobb női karakterrel, sokkal poénosabb helyzetek vannak benne, mindenki azt hiszi hogy egy gyenge nő aztán odabasz egy akkorát hogy csak néznek.
Miután meghaltam egy nyamvadt szobrot azért megérdemeltem volna nem?Ha már a Kroganoknak jutott akkor nekünk miért nem.Ha nem léptünk volna közbe szevasz lett volna fellegvárnak még a reaper nélkül is.Érdekes hogy egy 4 milliós kolóniának tellett rá , a tanácsnak meg nem?Ebből is látszik hogy le se szarják shepard-öt meg az emberiséget. -
bendáj17 #1356 ja majd lehidaltam amikor elkezdte. :) -
Bhalage #1355 gilbert and sullivan ftw!! -
sanya200 #1354 Hát az inkább vicces mint megindító:)
Meg valami rémes hangja van. -
bendáj17 #1353 az tényleg nagyon állat :D -
Női Sheppard szvsz. már az ME1-ben is jobb renegade, mint a fickó. A végére tök gonosz feje lett a karimnak, pedig abban még nem málik a pofikánk, mint ebben. A hangja, meg a beszólásai meg odab@xnak. -
Ott van a doki, az énekel! :DDDD -
sanya200 #1350 Inkább hosszabb lenen annak jobban örülnék a többi rpg-hez képest nagyon rövid kb fele annyi.Fallout 3 nekem olyan 90h volt most a DA-t tolom és 80h-nál járok a vége fele de nincs fent 1 dlc se meg a mellékküldikből is egy csomó kimaradt, már amiket persze megtaláltam.
A DA-ban nagyon megindító mikor Leliana énekel valami hasonló tetszene a me3-ban is. -
KondorKhan #1349 Én mindegyik kijátszásomban próbálok valami másképp csinálni, volt olyan is, hogy négy híján mindenki meghalt, ennek a fele közvetlenül az Omega 4-be való ugrást követően, mert nem upgradeltem :D , ott voltam renegade ahol csak lehettem :) női shepard renegadeben nagyon bitch tudd lenni :D:D:D, de akkor sem haltam meg a végén, meg kellesz próbálni mégegyszer. Viszont ha bele gondolsz sokkal rövidebb, ha nem csinálod meg a loyalty missionoket :D -
sanya200 #1348 Nem mindig választom ugyanazt de pl wrexet nem fogom hagyni meghalni, lehet hogy a paragorn válaszokat jobb szeretem de nekem jó így.A lényeg hogy élvezzem nem?Most tuti nem fogom hagyni hogy pl shepard meghalljon az utolsó küldetésben, vagy bármelyik csapattag.Persze ez így tényleg nem teljesen jó kijátszás de én így szeretem és kész.
Az előbb értem megint a végére és még mindig lenyűgöz pedig már jó párszor végigvittem a hangulata nagyon ott van.Meg mondjuk én alapból is ilyen "paragorn" típus vagyok akinek tudok segítek a való életben is. -
Én is általában mindig azzal kezdem ami hozzám a legjobban hasonlit, mert kiváncsi vagyok rá hogyha magamat játszom el, akkor mi sül ki az egészből a döntéseimmel, de másodszorra mindig kitalálok valamilyen személyiséget és az alapján tolom végig, mert jo moka. :D Ahhoz meg annyit sanya hogy mindig ugyanazokat választod, akkor felesleges ujrajátszani, hiába vagy ellenséges a civilekkel meg stb, ha az ne mbefolyásol semmit, csak kapsz pár extra animáciot amit eddig nemláttál max youtubeon, ha ugyanaz lesz az egészből, Pont az a lényege hogy szerepjáték és el kell játszani egy szerepet. A többivel meg egyetértek. -
sanya200 #1346 Hát mondjuk én is úgy vagyok vele hogy általában, vagy legalábbis nagyrészt azokat a döntéseket hozom mindig.De ez azért van mert nem visz rá a lélek hogy kinyírjam a tanácsot valahogy én mindig is a paragorn hozzáállást kedveltem.Persze mikor hogy használom a renegde-t.Most úgy toltam legutoljára a me2-t hogy ahol lehet renegade vagyok de csak az ellenséggel-civilekkel esetleg de a társaimmal nem igazán.Egyszerűen megkedveltem őket és nincs szívem velük bunkó módon viselkedni.Vagy megtartani a játék végén a begyűjtő állomást.Egyszerűen túl sokan haltak meg, lehet hogy lenne egy reaperünk de mit érünk el egy hajóval?Nem sok mindent meg közel nincs befejezve, és gyanítom hogy illusive man befejezné bármi áron és ugyan úgy embereket áldozna fel csak kicsit diszkrétebben.Bűnözőket vagy hasonló embereket áldozna fel.
A másik dologban igazad van sajnos ez a mai divat hogy minden csak a grafikáról meg a lövöldéről szól.Most hogy így játszok a Dragon Age-el is észrevettem hogy ég és föld a különbség a 2 játék között.A dragon age-ben tényleg élnek a karakterek vannak érzéseik és ha nem figyelsz oda rájuk akkor nem csak annyi történik hogy kicsit megharagszanak.Itt konkrétan akár ellenem is fordulhat vagy meg is támadhat vagy megsértődik és faképnél hagy, a me2-ben ilyen nincs.Nincs ennyire kidolgozva a párbeszéd meg a történet, persze nagyon jó játék szó se róla de tényleg ég s föld a különbség a 2 RPG között.
Sajnos már a DA2-ben is elmennek az akció irányába,hiába lesz szebb vagy akármi szerintem gagyibb lesz mint az egy.És az az egy oka ennek azt egésznek, legalábbis szerintem ,hogy a sok amcsi kölök lassan arra is lusta hogy olvasson vagy megértse a történetet akkor meg minek törje magát bármelyik fejlesztő is ha annyi is elég a népnek hogy mehessen azt lőhessen, kardozhasson vagy akármi.És nagyon úgy tűnik hogy ez így is marad egy ideig.Hiába vannak olyan játékosok mint te vagy én akinek a történet vagy a párbeszéd az első ha azok vannak többen akiket marhára nem érdekel.Ugyan ez van a rep. szimulátorokkal is lassan kihal a műfaj mert lusták megtanulni irányítani azt a tetves gépet.Csak lőni lőni ezerrel más nem érdekli őket.A H.A.W.X. remek példája ennek is,persze vannak hardcore szimulátor rajongók csak hát kb 10-ed annyian.Ezért nincs egy normális NFS vagy másféle szimulátor mert sokkal kisebb a vásárló bázisa.Tulajdonképpen a NFS-ek közül a most wanted meg a hot pusruit 2 tetszett a többi egy kalap szar.De elég a népnek ez is, és ez addig nem fog változni amíg elég lesz annyi nekik hogy lőhessenek vagy ész nélkül száguldjanak a városban mindenféle realitás nélkül.
Sajnos ez van, de majd csak eljön az idő amikor a tartalom fog számítani és a merész ötletek nem pedig az hogy hogy néz ki vagy hogy mennyi embert őlsz le xy idő alatt,persze kell ilyen is de azért egy RPG maradjon már meg RPG-nek és ne egy akciójáték legyen belőle amiben van 2 mondat attól még nem RPG csak hasonlít egy nagyon picit arra a műfajra. -
Mass Effect 1-2t vanguarddal meg adepttel nyomtam végig, a Dragon Age-et először egy Elf mágussal, másodszor pedig egy ember nemessel (ezt csak azért, hogy én lehessek a király a végén :D), szal nemtom. :DD
Nekem amúgy nincs igényem nagyon karakterbuherálásra. Tökéletesen elégedett lennék, ha sepárd csak egyféle karakter lehetne (csak ne legyen túl ellenszenves wannabe badass übermacho). Amire ténylegesen szükség van, az az, hogy dönthess bizonyos kulcskérdésekben, az adja az ízét a bioware játékoknak. -
Olvasgatom a Bioware forumot néha és elég érdekes dolgokra leszek figyelmes, például egyes emberek játékstilusa nagyon furcsa számomra. Képesek a játékot többször végigjátszani, de tulajdonképpen döntéseikben soha nincs változás mindig megmentik a tanácsot, mindig ugyanazokkal a csapattagokkal mennek küldire stb.Nem is igazán érterm mi értelme ujra és ujra végigtolni egy játékot ha nem probál ki az ember uj dolgokat.
Van egy statisztika miszerint a Mass Effect 2-t az emberek 80%-a férfi harcosal játszotta , namármost én is végigtoltam alap harcos karakterrel, de lévén az a leguncsibb, olyanná válkik töle a játék mintha egy standard shooter lenne az egész és azért shooterekböl van rengeteg 1000x jobb amibe van multiplayer is.
Ugyanez igaz amugy Dragon Age-re is ahol az emberek mindössze 5 % kezdett törpét, ennél valamivel több kezdett elfet, de tulnyomo többség itt is mit kezdett férfi ember harcost.Hozáteszem az egyik legjobban kidolgozott eredettörténet a törpe nemesé volt Dragon Age-ben.
Nem tudom nektek mi a véleményetek, de ha statisztikák ezt mutatják akkor mi értelme RPG elemeket rakni a játékba ha a beépitett tartalom 50-70%-a a játékosok nagyrészét nem érdekli vagy nem vesz tudomást rola. És mi lesz a következö uj Bioware játék? Kapunk majd egy shootert amibe meglehet majd dugni Mirandát? Esetleg kapunk valami hack&slash játékot amibe dughatunk Isabelát?
Mert ha megnézzük akkor a statisztikák e felé mutatnak, a játékos társadalom nagy részének nincs igénye többre csak adjanak egy gépkarabélyt a kezébe meg toljanak valami ellenséget a képébe és legyen pár szép CGI átvezetö, meg sok akcio, és az az 5-10-20% aki esetleg szeret kiprobálni uj dolgokat kiváncsi uj tartalomra az le lesz szarva.Sokan már Mass Effect 2-re is inkább azt mondják hogy akciojáték, de szerintem igenis többet nyujt mint egy standard akcijáték testreszabhatjuk a karakterünket, választhatunk kasztokat fejleszthetünk, vannak különbözö képeségeink, de ha Bioware is elkezdi a trendet követni akkor lehet hogy ezek a funkciok mind kikerülnek ha nem is a Mass Effect3/Dragon Age2-bol, de az azt követö Bioware játékokbol, hiszen nincs igény rá.
Én nagyon remélem hogy a Bioware nem fog elmenni ebbe az irányba, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is a témával kapcsolatban, szerintetek mi várható a jövöben? -

-
Evoluti0N #1342 Gondolom néhányan láttátok már 
-
Pl. a Volus-t lehetne vinni a beszélgetős, mászkálós küldikben, mikor pl. árusoknál lehetne vele alkudozni stb. A Hanar jó lenne kapcsolatfelvételre nem humanoid fajokkal. Az Alcorok meg nagy tiszteletnek örvendenek és ezt is fel lehet használni. -
Pares #1340 Fú, az érdekes lenne, csak nem tudom, hogyan tennék bele őket a csapatba. Mivel az eddigi csapattagok kivétel nélkül mind humanoidok voltak, ezért nehezemre esik elképzelni egy böhöm Elcort a csapattal futkosni, vagy egy lebegő zselégolyót, ami össze-vissza villogva kommunikál, nem beszélve a pénz-agyú Volusokról, akiket nehéz bármilyen harcban is elképzelni. De azért remélem, hogy ismét sok jó humoros pillanat lesz a 3-as részben ezekkel a fajokkal kapcsolatban, ha már a csapattagoként való bevonásukra kevés esély van. -
KondorKhan #1339 Tudjátok mit akarok látni a 3-ik részben? Hanar, Volus és Elcor csapattagokat.... This one is shooting back:) -
Jönnek metrót építeni. -
Egy intergalaktikus támadás/elnyomás végre egyesítené a föld népeit, mert palesztin és izrraelita, angol és ír, német és francia, kínai és japán stb.-stb. válvetve, egymással versenyezve adnák meg magukat, amint lehet! Végre béke lenne és csendben, úriember módjára buknánk el! Ojvé! Éljen a marsi elnyomó rezsim! Ufff(ó)! -
lol...
"Két kérdés azért felmerül: Katonai – technikai fölényben vannak-e ,vagy nálunk fejletlenebbek?"
még ha igaz is, szted? idióta cikkíró...
fékengéj -
sanya200 #1335 Hát morzsi elég egyedi a stílusod
-
morzsi555 #1334 -
ZSOOLT2 #1333 M1NDMEGH1LUNK! -
Slashice #1332 Win! :D -
Lehet hogy intergalaktikus sztrádaépitök jönnek és pont utban vagyunk:P -
-
Pares #1329
-
Lényegtelen, annyiról van csak szó, hogy egy idegen fajjal, legalábbis a köznép számára idegen, szerződést kötöttek ami 2012ben jár le, amiben valószínűleg megegyeztek hogy a Föld nem támadható addig, de mivel nem sikerült hosszabbítani ezért kitalálták ezt a baromságot hogy jön a világvége, pedig csak gyarmat leszünk. és sajnos ebbe az intergalaktikus tanács sem tud beleszólni. -
Pares #1327 Tévedsz. Azonosítatlan repülő tárgyakról már több ezer évvel ezelőtt is készültek feljegyzések... -
Pares #1326 Ne Cifu-t okold. Ő csak SZEG007 "meghívására" jött ide... -
A vulkániak érkezése előtt volt ott egy 3. vh:) -
Cifu most viccelsz? Ennél sokkal nagyobb offolás megy akármelyik másik topikban néha, lásd Haditechnika. -
Baromság az egész egy nagy hoax, ahogy a 2 belinkelt cikk is említi. -
sanya200 #1322 Annak viszont örülnék ha úgy lenne mint a star trek-be jönnek a vulkániak és az emberiség elkezd végre komolyan fejlődni.