22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #1321 Sose hittem az ilyen nostredamus meg ilyen hülye jóslatokban.Meg maya naptár meg minden hülyeség.Attól hogy a maya naptár pl véget ér 2012 dec.21-én vagy mikor nem jelenti azt hogy mindenkinek kampec, annyit ír ha jól tudom hogy gyökeresen megváltozik az emberek élete de egy szóval nincs benne hogy rossz vagy jó értelemben.Addigra meg úgy is végigtoljuk a me3-at akkor már lesz taktikánk az idegenek ellen.Még ha jönnek is ami sztem kamu akkor se biztos hogy azért mert ki akarnak irtani egy egész fajt.Akkor már jöhettek volna 50-100 évvel ezelőtt is akkor is láttak már UFO-kat.Miért várnák meg azt hogy fejlődjünk katonailag?Ha már 50 évvel ezelőtt volt itt UFO akár csak felderítés céljából már akkor nyugodtan támadhattak volna.Technológiailag már eleve évszázadokkal előttünk járnak ha már akkor űrhajón közlekedtek amikor mi még a levegőt is alig hódítottuk meg. -
KondorKhan #1320 Szerintem meg ha igaz is lenne, a híradó lenne az utolsó hely ahonnan megtudnád :D
Mellesleg akit érdekel annak itt van 2, igaz angolul amely rögtön lekontrázza...
2012 ALIEN INVASION? UM, NO.
Alien Vaporwarep -
Pares #1319 Nekem meg rohadtul más a véleményem. Egyet értek, hogy off, de nem akkora, hogy ilyen mértékű legyen a reakció. Csak az csesz fel egy "kicsit", amit már párszor leírtam, hogy míg itt pár hozzászólásért már moderátort hívsz, addig a másik ME-s topikban nyugodtan mehetett az off száz hozzászóláson keresztül, senkit se zavart. De tényleg hagyjuk. -
Ennek a hírnek kb annyi a hírértéke mint magának az oldalnak amin közzétették. Majd ha SETI vgay a HAARP oldalán lesz kihírezve akkor majd én is veszek magam alá liberót... Addig max kefélek h boldogan várjam 2012 végét :DDDDDDD -
Pares #1317 Egy jó tanács: Amit abban az ún. "híradóban" látsz, azt se hidd el! -
Evoluti0N #1316 Ameddig nem a híradóban látok ilyent, addig nem fogom elhinni :P -
Szerintem kedvenc filmzenék , meg random videok embedelése kimeriti a flood fogalmát ez a véleményem. -
LOL -
Renegade #1313 nos, lassan lehetne gazdája a topiknak, csak arra kell figyelni, hogy véletlen se Szeg007 legyen.
Figyelembe véve, azt az egyszerű tényt, hogy nem volt elraguszkadott a téma, cserébe közösségformáló. -
adler741 #1312 off
Csak szolok ,hogy a begyüjtők tényleg megindultak a föld felé:
http://ufoesparacikkek.gportal.hu/gindex.php?pg=19969135&nid=5835219&cmd=inscomment

on -
Pares #1311 Te miről beszélsz? Jó ég... De látom már intézkedtél...
Igazad van, ez a 18. offolós hozzászólás (és azon belül 12 nem ME videó) megölte az egész, amúgy ME témáktól "tomboló" topikot.

Máshol, ahol ennél ezerszer súlyosabb a helyzet, minden rendben...
De legyen igazad. Hagyjuk.
-
Hátha valaki olvasni is akar róla: Riport (keress rá az oldalon a Mass Effect szóra(szerkesztés-keresés)) -
Megkérnék mindenkit, hogy a további értelmetlen offtól azért kíméltjétek meg a topicot! -
ott a pont!
-
ja csak ha mindenki elkezd 5-6 embedelt videot berakni a hozzászolásba akkor oldalak lesznek tele videoval anélkül hogy bármi eszmecsere lenne a topicba most ez a forum kezd hasonlitani egy videomegosztora, pedig nem az a funkcioja. -
Pares #1305 Jajjj de nagy offolás-ellenesek lettek itt páran! Az bezzeg senkit sem izgatott, amikor a másik topikban majd száz hozzászóláson keresztül vitatkoztatok valami totális más dolgon. Akkor most hallgassatok...
Most legalább néhány jó zenét linkelnek, nem pedig valami értelmetlen dolgon megy a veszekedés. Úgy sincs mostanában miről beszélni... -
sanya200 #1304 Ez igen ez aztán az áradat.Még valami esetleg? -
A Reaperek kedvenc száma:) -
morzsi555 #1302 -
OFFOLJATOK MÉG -
Megfeledkeztek a Gothic széria (4. kivételével) zenéiről, nagyon jó darab mind.
-
Evoluti0N #1299 Erre csak annyit tudok mondani, h:
-
-
-
Am a Smokin Acceses számot meg a játék legvégére tudnám elképzelni mikor sphepard meghal; vagy vmi játék végi elkeseredett döntéshez, ami után aztán mutatják h még se úgy van mint az elsőre látszana pl, aztán főcím bla-bla -
Jó, de van benne vmi sejtelmesség ami sztem nem nagyon illik egy háborús hangulathoz (feltételezem h sok csata lesz a játékban) - inkább olyan mint cliff matrinez OST-ja a Solaris alatt, ott is ilyen szép és kellemes, elgondolkodtató, sejtelmes zenék szólnak. Persze a játék dilemmásabb, beszélgetős részei alá simán el tudom képzelni, pl mikor egy beszélgesté alatt emgtudnuk vmi új és sokkoló info-t a pusztítókról.
@Pares: jah, sajnos :\, minden homemade trailer és Anime AMV alá ezt tolják be ... -
Pares #1294 A többi több tíz/száz hozzászólásos off (ebben és a másik két ME topikban) eddig senkit se zavart, most meg 2 hozzászóláson fennakadtok.
-
Ja én se értem mi köze a topichoz random filmzenéknek, amit nyirog, meg én beraktunk azt azért tettük hogy izelitöt kapjatok a Mass Effect 3 uj zeneszerzöjének eddigi munkásságábol. Mondjuk még nyirog is 2x szurta be ugyanazt a számot:P -
Most akkor játszunk olyat, hogy mindenki beteszi a kedvenc filmelőzetesét!!!! 
-
Pares #1291 Szerintem egyébként az Immediate Music/Globus komponálja a legjobb epic (film) zenéket:
Bár konkrétan ezek nem Sci-Fi-sek, de attól még rohadt jók szerintem... -
Ha már OST akkor Basil Poledouris:
-
-
KondorKhan #1288 Az a film nagyon brutális..... -
sci-fi -ben is jártas nézzétek meg a The Moon cimü filmet -
Evoluti0N #1286 A Bioware játékoknak mindig is jók voltak a zenéik, ahogy a többi dolog és a játékaikban :) -
KondorKhan #1285 Azért ez is nagy szám....:D
-
Pares #1284 Nem lenne jó, ha ez benne lenne a játékban. Remek szám, az egyik kedvencem, de mégis, szinte már "közhely" lett ez a szám. Csak szépen komponáljon hasonlóan epic számokat és jó lesz! :) -
Viszont ezt a verziót jobban látnám a játék valamelyik nagy csatája alatt, vagy egy jövőbeni ME3 überfasza trailerben. Az eredeti az langyoskás :D
-
És:
-