22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Szerintem nem beszarásról van itt szó, csak puszta üzleti megfontolásból... Szerintem a ME3 messze nagyobbat fog durranni, mint ilyen COD, meg BF, vagy akár Skyrim... Csak nem érné meg nekik akkor se, ha ezekkel egyszerre jönne ki.
  • nyirog
    Ha nem is attól de mástól szerintem is, részben ezért halasztottak...
  • Muttley
    besz.rtak az akkortájt érkező
    MW3-tól és BF3-tól
    sztem :)
  • Kopiati
    Nem az volt a célom, csak azért a Skyrim egy-két olyan újdonságot (nincs karakter generálás, játék közben lesz a karakter az, ami) Csak ilyenkor idegesít, hogy az ilyet egy-két oldalon "forradalmi" újításnak állítják be.

Úgy érzem 2012 március lesz a céldátum, mert bár a 2. rész az januári volt, de túl közel van az ünnepi dömpinghez (rossz értelemben, az embereknek már nincs pénze, Húsvét előtte datálva jó is lehet.
  • PiszkosFred
    Na ebbe a tobb mint 10 eves gothic vs TES-be ne menjunk bele, foleg ne itt :)
  • wedge31
    Mármint hogy kiadáskor játszhatatlanul bugos lesz ?
  • Kopiati
    Skyrem engem csak ezért érdekel, mert végre eljutnak a Gothic 1-2 szintjére:) ami nem kis teljesítmény:)
  • PiszkosFred
    The Elder Scrolls kovetkezo, szam szerint 5. resze. Varos nagyon, aki szereti a teljesen nyilt es szabad jatekstilust, annak be fog jonni.
  • sanya200
    A skyrim az egy játék lesz vagy mi?Még nem hallottam róla de látom már többen is írták hogy milyen ultra lesz.
  • Kopiati
    Hát őszintén, olyan mély az a játék nem tudom hol van benne a "játék":D
  • SZEG007
    EVE-el 1 orát játszottál? Nekem csak a tutorial végigtolása volt vagy 8 ora, és el is döntöttem hogy ez nekem tul komplex már:P
  • Prof William
    Majd maga mellé gyűjti a az eddigi csajokat és egymaga benépesíti a földet.
  • wedge31
    Bölcs döntés, túl erös az idei rpg-és felhozatal és az év vége meg ugy is a skyrimről fog szólni.
  • sanya200
    Sztem nincs, de ezek nem hátterek hanem screenshootok, bár nem értem akkor a gs online-on miért háttérnek írják.Mikor a BW oldalán a screenshootok között van.Max felnagyítani fel tudom de akkor romlik a minősége.
  • nyirog
    Az új háttérképek közül a városos nincs véletlen 1680x1050-es felbontásban? Én sajnos eddig nem találtam :\
  • Sforzan
    Először elszomorodtam, de jobban bele gondolva, így legalább nem kell a kevéske szabadidőmet szétforgácsolnom az ME3 és a Skyrim között. Ha kb. februárban jelenik, meg akkor pont folyamatos lesz az utánpótlás:)
  • Sforzan
    Nem vagyok egy mmo expert, a WoW-n és a Guild Wars-on kívül nincs tapasztalatom, de ezzel a kijelentéssel maradéktalanul egyet értek. Az említett 2 játékkal együttesen nem töltöttem el annyi időt mind a megjelent 2 ME rész közül bármelyikkel.
    Számomra sokkal nagyobb értéket képvisel a történet, mint az hogy harmincad magammal állunk körbe valami boss-t és várjuk, hogy kiessen belőle egy mágikus versenyzongora. Elnézést a sarkításért, de nekem még egyszer sem hiányzott a Mass Efectből, vagy teszem azt valamelyik Elder Scrollból a multi. Sokkal inkább vonzott, hogy az adott világot (vagy univerzumot, kinek hogy tetszik) felfedezhessem úgy, hogy közben nem vagyok rákényszerítve arra, hogy beszervezzek pár ismerőst, vagy hozzácsapódjak valakikhez, mert másképp esélytelen a dolog az adott küldetés.
  • Piszkos  Fred
    Pedig jól felépített univerzum az, csak el kell olvasni pár könyvet. A filmek elég szarul sikerültek szvsz
  • Fenrir
    Ha cserébe kijön az SW:ToR idén akkor maximálisan elégedett leszek.
  • morzsi555
  • Kopiati
    A Star Wars, mint "jól felépített" univerzum XD lehet más filmeket láttunk (könyvek nem számítanak Lucas is semmibe veszi azokat).

MMO, meg ott hal meg számomra, hogy egy világ, ahol MINDENKI hős, jaj:D Már az egy "hős" karakter is sok, de ez bevált irodalmi/filmes toposz, de az hogy x millió játékos n*x millió hőssel rohangászik, az felvet bennem egy-két kérdést (az mmo játékosok mentális higiéniájával kapcsolatban). EVE online-t tudnám kiemelni, mint alternatíva, DE kb 1 órát játszottam vele, úgyhogy komoly véleményem nincsen róla, meg kétlem, hogy valaki úgy venne ME mmo-t hogy ő lesz a stronciumöszvér daliás kapitánya, aki egész életében 2 rendszer között fuvarozza a nullemet:) (az általatok úgy ajnározott világ (általam is) ezt igényelné, nem azt, hogy hősök garmadája veszi fel questben a derítsd fel az elhagyott kutatóbázis küldit...

Van egy-két érdekes próbálkozás az mmo-k reformálására (a sokat leölt állatok kihalnak a világból, a sok fa kivágása elsivatagosodáshoz vezet, ha nincs mezőgazdálkodó, akkor nincsen a storeban termény stb...) de mmo-val elrontani egy franchise-t áhhhhh
  • BoneDragon
    Kicsit lemaradtál. Még délelőtt linkeltem.
  • SötétBarom
    Komolyra fordítva a szót, én a First Contact War-os játékot mindenképp Freespace szerűen képzelném el. De nem muszáj csak arra koncentrálnia, simán lehetne olyan, mint a freelancer.
  • SötétBarom
    Hála a jó istennek!
  • bendáj17
    ez még bele fér
  • Piszkos  Fred
    Ennyi még belefér, többet ha többet nem csúsztatnak
  • Piszkos  Fred
    Ha szerinted pocsék ötlet volt, kifejezheted normálisan is, nem kell játszanod a keménygyereket, aki bölcsen rávezet a megoldásra
    Ha már star warsban vannak ilyen, ráadásul elég jól összerakott játékok, a ME univerzumában is el tudnék képzelni pár ilyet. És szerintem még jó páran, ez a rohadtul felépített univerzum megérdemelné ezt.
  • Jimmyke
    Csúszik 2012 első negyedére.

Mégse bukok meg az utolsó vizsgaidőszakomon.
  • sanya200
    Láttam hogy új képek érkeztek a me3-ról a gs online-on fentvan.
    link
    Főleg a környezet kidolgozása tetszik, a táj valahogy sokkal hihetőbb mint eddig.
  • Evoluti0N
    A TOR eléggé történetközpontú lesz, majd meglátjuk, h az MMO részét mennyire sikerül összehozniuk.
  • SötétBarom
    Én egy theme hospital szerű kórházmenedzselős játéknak örülnék, ahol a Citadellán található klinikát irányíthatnánk. Esetleg egy elchor football spinoff? Vagy netalántán egy film noir C-Sec detektívtörténet hanar fetisisztákkal, point&click stílusban?
  • Piszkos  Fred
    ...a bioware megtörhetné ezt a csendet :D
    Mondjuk én egy ME űrstratégiának is örülnék, vagy egy FPS-nek a First Contact War-ból
  • Kopiati
    "közeledő" haha:) - remélem nem is lesz, nem kell mindenből mmo-t gyártani, játékélményben sehol sincs egy mmo, egy igazi történet központú játékhoz képest.
  • Renjike
    emberek :D
  • PiszkosFred
    Vagy, az utolso reaper itt marad, es o lesz a kozeledo mmo "foellensege" :) A kiegekben majd jonnek a tesok, meg rokonok, meg stb.
  • Pares
    Azt írták, hogy a befejezés nem a megszokott, hagyományos formát fogja követni... Hogy ez alatt mit értenek...
  • Gubberx
    Sephard :P
  • penge96
    Ez hogy jött ki? A maradék százalék mi lesz? Egy papucsállatka?
  • Renjike
    a föld sztem kifog pusztulni 99. 999999999 % ban .
  • Piszkos  Fred
    Kétlem hogy itt olyan alacsony tétek lennének, mint egy fregatt legénysége... A minimum az, hogy bolygók és fajok pusztulhatnak ki :D