22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát mindennek lesz hatása a 3. részre ha minden igaz, az se mindegy hogy wrex megmarad-e vagy nem.Én arra leszek kíváncsi hogy annak lesz-e hatása hogy milyen múlttal kezdted az 1-et.Ha a szüleid élnek akkor kiderül a 2-ben hogy az anyád egy csatahajó parancsnoka ami nem kis szó.Az embereknek van össz-vissz 8 csatahajója.
  • Cef
    Biztos, hogy lesz. Ha átprogramoztad őket a gethek erősebbek lesznek, ha elpusztítottad őket akkor gyengébbek, ez kihat majd a reaperek elleni harcra. Legion mondta, hogy habár ők is gépek a reaperek nem akarják meghagyni a getheket, mert mások, ráadásul nem illenek bele a terveikbe, csak fel akarják őket használni a céljaikra. Ezért reaperek a gethek számára is fenyegetést jelentenek.

Na meg a quarianokra is lehetett hatni, hogy foglalják-e vissza a bolygójukat vagy tartogassák a seregüket a reaperek ellen. Szerintem ha azt mondtad nekik, hogy foglalják vissza, akkor sem a quarianok, sem a gethek nem fognak a reaperek ellen harcolni, mert egymással lesznek elfoglalva. De ez csak saját vélemény.
  • ferenc001
    Elméletek szerint, ha egy fajt kiirtasz, meggyengítesz/megmentesz, mint mondjuk a rachni-kat, akkor segítenek, vagy éppen elpusztulnak/megfogyatkoztak, akkor meg ugye nem segítenek majd az ME3-ban. De mivel erről hivatalosan nem olvastam (ami mondjuk nem nagy dolog, mert ME3-mal kapcsolatban nem olvasgatok szinte semmit), ezért nem biztos hogy így lesz. Hacsak nem jelentettek be valamit, és hülyeséget írok :D
  • Renjike
    igen le tudtam fordítani én is . de azt nem értettem h lesz e valami közük a Mass Effect 3 hoz
  • PiszkosFred
    Hat ket dologra utalhat, igy belegondolva.

1. Legionra, bar ot nem probramoztuk ujra, csak reaktivaltuk miutan magunkkal vittuk a hajora.
    2. Asszem Legion szemely kuldetesenel volt valami a virussal, ami fertozi a getheket es reaper kovetokke teszi oket. De azt hiszem meg is lehet ezt forditani, es atirni a virust, hogy forditva mukodjon. Lehet erre utalt a cikk. Sot, belegondolva, szinte biztos.
  • Cef
    Inkább azt írja, ha átprogramoztad az ellenséges getheket azok visszatérnek a kollektívába és a jó gethek erősebbek lesznek.
  • Renjike
    pedig legion-t bírtam :D Mirandáról még mindig nincs sok minden.... m it tudunk róla összefoglalná nekem valaki ? :S hátha kihagytam valamit .
  • PiszkosFred
    Hat, visszanyal a fagyi, ugy fest Legion eseteben.
  • Renjike
    3. ban a Legionosat nem értettem teljesen :D valaki sugjon pls :D
  • ZSOOLT2
    A PC Gamer magazin ME3-ról szóló előzetese [scan-ek]
  • RAMyMamy
    mert inkább csak olvasok
  • sanya200
    Beszélgettem én vele, jó persze szar élete volt de attól még nem kell mindenkit kinyírni aki szembejön.

XD te vagy az ramy, nem láttalak még itt nagyon:)
  • RAMyMamy
    ha megcsinálod a loyalty missionjét meg beszélgetsz vele, akkor megértenéd, hogy miért olyan, amilyen... szerintem semmi baj nincs vele
  • Kopiati
    Azért az EA még mindig nem Activision:) Világra szóló faék is lehet a játék, ha a játékélmény isteni (lásd Minecraft)
  • cdr74
  • cdr74
    "..Ami viszont egy kicsit elrettentett minket, hogy a játékot úgy szeretnék átalakítani, hogy az "szélesebb tömegek számára is vonzó legyen". Ezt már az EA feje, John Riccitiello nyilatkozta egy befektetőknek tartott konferencián. Elmondása szerint Ray Muzyka és csapata lépésről lépésre csiszolgatják a játékmechanikát, hogy tökéletesebb ötvözete legyen a shooternek és RPG-nek..."

EA "mindenki számára érthető\élvezhető" ergo faék szintű játékmenetet gyártat a BW-rel, úgy, hogy addig faragják az amúgy is combos RPG részt, amíg...

• sanya200
    Meghalni én se hagytam senkit de attól még nem vagyok oda érte.Bár lehet a galaxisnak jó tett volna ha jack megpusztul.
  • bendáj17
    én is senkit nem hagyunk hátra :)
  • Renjike
    én mindenkit megmentettem :D
  • RAMyMamy
    nekem szimpatikusabb jack valamiért, mint ashley
  • sanya200
    Persze hogy az, mivel mindenki úgy szabja testre ahogy akarja, valaki full renegát, valaki full paragorn, valaki ez is az is.
  • Kopiati
    Sztem Shepard a legjobb karakter!:)
  • Snexi
    jacket énis,hagytam megpusztulni a végén,a legunszimpatikusabb karakter szerintem az egész me-ben
  • sanya200
    Még akkor is jobb mint jack.Valahogy utálom azt a karaktert.
  • Pares
    És mi van akkor, ha az.
  • bendáj17
    én is így voltam mondom mi a fene :) meg ilyenek
  • nyirog
    akkor viszont nem tiszt a lelkiismeretük h elég jó a játékuk és ezért szartak be, nem? :D
  • sanya200
    Én mindig őt.Nem volt szívem kinyíratni, mondjuk Kaident se de ez van.Emlékszem tisztára bepánikoltam mikor először toltam, 2x is visszatöltöttem mert meg akartam menteni mindkettőt de persze nem jött össze:(
  • bendáj17
    jaja jó kis karakter volt én általában öt mentettem meg.
  • sanya200
    pedig csak a haja van kibontva.Persze az egyben annyira nem nézett ki jól, de ez csak a grafikus motor miatt van, már akkor se volt a legjobb a piacon.De aki kinyírta az első részben az úgyse látja viszont szóval vagy
    Kaiden vagy Ashley.Sokan lehurrogják a csajt hogy rasszista de ha elbeszélgettek vele rájöttök hogy nem az.
  • Piszkos  Fred
    Ash lenne szvsz, nekem jobban bejön az új külseje :D
  • Renjike
    EA játék ... igen de akkor is egymás nyakán vannak . és szerintem azért lettek széthúzva.
  • sanya200
    Hát a bf3nak köze nincs a mass effecthez, teljesen más kategória a 2, de amúgy se jelenne meg egy időben.A BF3 elvileg szeptember körül a me3 meg év vége lett volna, de átették jövő év elejére.
  • Kopiati
    Nevezd akárhogy, de engedtek:)
  • Pares
    Ezek nem hivatalosak, csak rajongók által rajzoltak... A Bioware sose fedi föl Tali arcát... Vagy ha igen, akkor minimum ilyen Ctulhu pofát tesznek be neki... remélem.
  • Renjike
    faszság h beszartak .... de mivel Battlefield is EA játék meg a Mass Effect és két elég nagyot durrantó cím nem akarták full egymás után kishozni mind a 2-t :D amúgy meg mi fenyegetné a mass effectet? Cod ? csak a fanboyok vennék Mass Effect helyett ... Elder Scrolls? sokan nem szeretik bár iszonyat jó játék . Battlefield 3? talán még ős sem veszélyeztetné annyira.
  • Renjike
    ja jó k:D én Mirandára vagyok kíváncsi vele mi lesz , meg Kasumira még nicns meg a DLC de szimpatikus karakter nagyon :)
  • Muttley
    ez hivatalos definíciója annak, h
    besz.rtak
  • Renjike
    ha megveszem a DLC ket és már megvan kasumi meg már hű is hozzám akkor lehet még vele beszélgetni , románcot kialakítani stb? :O
  • Prince23
    Artwork képek! karakterekről.

A 8. képen kicsoda az a szépség?