22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hát igen nem lenne rossz, nem kell durva horror de azért egy pár sötétebb véresebb epizod illene ezekhez az eseményekhez, mégiscsak lerohanják a földet és folyik a népírtás vagy mi fene. -
RAMyMamy #2080 :DDDDD -
Pedig kéne bele. Faszom a PG13ba, meg a T besorolásba. -.- -
külöNben -
remélem külömben sírok :S -
RAMyMamy #2076 durva dolgok szerintem nem lesznek benne, ez azért mégse egy gow szintű ultrabrutál játék -
a harcrendszer maradjon csak olyan amilyen volt . az új lehetőségek (ugrás, fedezékből fedezékbe , gurulás) az jöhet de nem kell ide blindshot meg ilyenek ..... nagyon tré lenne főleg ha a kamera külön forogna az embertől harc közben mint gowban .... -
Szerintem meg ha csak a harcrendszer fog olyan lenni, az jó. Végigjátszottam a GoW-okat boxon, és kb. élvezetesebb irányítású akciójátékkal még nem találkoztam -
mass effect nek nagyon rossz ...... -
RAMyMamy #2072 én játszottam vele (jó játék), szerintem jobb lesz így, de már így is elég koppincs :) -
bendáj17 #2071 én se de láttam, majd kiderül mire gondoltak. -
Több hírben is említik, hogy a Gears of war féle harcmodorra jobban fog hasonlítani mint eddig. Mondjuk ezt nem tudom, hogy jó vagy rossz, én azzal a játékkal nem játszottam. -
bendáj17 #2069 és se nagyon örülök hogy egyre több mindent leírnak reméljük azért csak lesz meglepetés is. -
a spoiler rész csak következtetés , nemtudom milyen lesz a váktás tüzelés meg ilyenek de remélem nem megy át gears of warba és marad Mass effect mint eddig az új mozdulatokkal ..... szal remélem alapból is meglesz a célkereszt és nem össze vissza lehet külön forgolódni meg menni a csávóval ..... ennek nagyon nem örülnék és meg sem venném a játékot . -
A második rész előtt sokkal jobban spoilereztek, igaz még van majdnem egy év a megjelenésig, de eddig nem volt semmi durva spoiler, csak ha nem direkt keresi valaki. -
Evoluti0N #2066 Azért kicsit túlzás, h ennyire spoileres részeket leközölnek. Ilyen erővel leírhatnák, h milyen különböző befejezései lesznek a sztorinak. -
bendáj17 #2065 reméljük annyira azért nem és tudod ez se biztos ki tudja mi lesz benne. -
RAMyMamy #2064 kb. végigspoilerezik az összes hírt, lassan nem is lesz vele érdemes játszani, ha kijön... -
bendáj17 #2063 az lehet így volt leírva, a franc tudja. -
nem értem hogy az utolsó pont hogy függne össze az előtte lévőkkel -
bendáj17 #2061 újabb érdekes hírt olvastam íme: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Official Xbox Magazine cikkje alapján tudtuk meg a következő újdonságokat:
- Újfajta harci mozgások: ugrás, bukfenc, vaktában való tüzelés
- A galaxis népeit ugye meg kell győznünk a Kaszások ellen – azonban ha ez nem sikerül, akkor arra is megvan az esély, hogy a Kaszások kiirtják őket
- A puskáinkra háromféle fejlesztést pakolhatunk: távcsövek, markolatok és festés
- A főbb ellenségek a Kaszások húsbábjai és a Cerberus katonái lesznek – név szerint heavy bruisers (nehézpáncélos), media (közepes) és light (könnyű)
- A vizorok – mint amilyen Garrusnak is van – használatával a többi fegyverrel is képesek leszünk a távcső használatára
SPOILER – A cikk arra enged következtetni, hogy Garrus drámai, önfeláldozó halált hal majd a játék végén – SPOILER VÉGE
A BioWare több, fontosabb játékmenettel és csapattagokkal kapcsolatos bejelentéseket fog majd tenni a közelgő E3 rendezvényen.
-
Tőle veszi át az " i have to go" kifejezést XD -
ferenc001 #2059 Meg ír egy mailt is :) -
sanya200 #2058 Ja tudom Zaboleta hadnagy ügyében lehet felhívni.A 2.ben csak említik a hírekben hogy visszautasította az admirális címet és marad csak hajókapitány, így tisztelegve az emléked előtt. -
-
Pares #2056 "I was misrepresented in an article recently, which made it sound like I
wanted to remove RPG elements and stats from combat. What I actually
said was, I wanted RPG progression to have a more meaningful impact on
combat, but that was misrepresented as "cutting rpg stats" we actually
have more stats in me3 that affect combat, and the overall impact of rpg
progress on combat is greater. Anyway sorry for the longish tweet but I
just wanted ot clear that up, and a few people were asking me what was
up!"
-Christina Norman, Lead Gameplay Designer of Mass Effect 3
[URL=http://twitter.com/#%21/truffle/status/66885574451142657]"I was misrepresented..."[/URL]
Aztán ilyenekből keletkeznek a nyivákolások... -
Pares #2055 Az "I cut your balls of and sell them to a krogan" nem elég félelemkeltő?
Mert akinek mondta, az azonnal kitálalt...
-
Az a baj (és ez az egész Mass Effect sorozatra igaz) hogy igazán nem lehet beszólni. Tehát ha valaki fenyeget minket akkor is a legalsó opcióra kattintva Shepard csak egy laza mondatot oda szól. Hiányzik a Kotor-os "letöröm a lábad és összeverlek vele" jó kis beszólások.
Bár az igaz hogy a ME2-ben több durvább beszólás is elhangzik de leginkább az interakciók vittek mindent. Pl a csókát kilehet lökni az ablakon.
-
KondorKhan #2053 @Sanya200: A Mass Effect 1-ben beszélhetsz is anyáddal... -
bendáj17 #2052 mindenképp szerintem se fogják ezt kihagyni. -
én még a gyűjtői kiadásra leszek kiváncsi :D azt kéne már megmutatni :S -
csak a földön fog jáccódni szerintem max még az elején máshol . -
Prof William #2049 - Shephard! A Reaparek mindjárt teljesen lerohanják a Citadellát! Segítenie kell hogy a tanácsunk biztonságos helyre meneküljön!
- Ez igaz. Csak éppen nem fogok. Hiszen maguk mondták hogy nicsenek Reaperek szóval semmi baj. :)
Aztán Shephard lazán kisétál. :)
Remélem hogy a Reaperek nem csak a földet fogják cseszegetni, hiszen a földhöz egy ugrásnyira van a Charon relé amivel meg már bárhova eljuthatnak. -
Pares #2048 Klasszikus. Ez igazi internetes mémmé vált, és akkora igény mutatkozott a valamiféle elégtételre, bosszúra ezért a mondatért, hogy kötve hiszem, hogy kihagynák ezt a részt... Lehet hogy rögtön az elején revánsot vehetünk, amikor is a tudjuk mi fog megtörténni, közvetlenül a tudjuk micsodák tudjuk micsodája előtt...

-
Nyugi, én sem emlékszem pedig én is elolvastam mindig a leírásokat.
Arra leszek kíváncsi hogy bosszút lehet e állni a tanácson. Ugye ha megmentetted őket akkor sem hisznek neked és azt hiszik Shepard egy idióta aki csak képzeli a Reaper-eket. Erről eszembe jut egy vidi:
Ah yes, Reapers -
Pares #2046 Mindig elolvasom, mindegyiket...
Csak erre épp nem emlékeztem.
-
sanya200 #2045 Tuchanka körül van jó pár hold meg a közeli rendszerekben ahol némelyiket szitává lőtték.A bolygó leírásokat is érdemes elolvasni. -
Pares #2044 Az melyik? Most így nem jut hirtelen eszembe... -
Én azt a Krogan bolygót várom, ami körül a 2. részben a holdjának a maradványai keringenek a térképen:) mert a beteg "állatok" szétlőtték egy fegyverrel:D remélem beleteszik:) -
Pares #2042 Volt... A "Battle of the Citadel" óta, mióta az emberek is a Council tagjai, hidd el... gőzerővel építik a rombolókat...