22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
vitaro #2121 Rajongói visszajelzésekből nincs hiány, kérdés, hogy mennyire figyelnek rájuk. Amit nagyon sokan kértek, a levehető sisakot, úgy látom visszahozzák, de engem jobban érdekelne, hogy mi a helyzet a társak páncéljával. Díjaznám ha ezúttal nem egy szál semmiben és légzőmaszkban rohangálnának, de az eddig kikerült képek alapján erre nem sok esélyt látok. -
Pares #2120 James Sanders-t átnevezték James Vega-ra. -
Pares #2119 Ráadásul most már két játék a hátuk mögött van, rengeteg tapasztalatot szereztek és rajongói visszajelzést kaptak. -
Pares #2118 Nem én tudom, a fejlesztők. Ez hivatalos forrásból van. Hamarább hiszek egy fejlesztőnek, mint neked... Ha ők írták, hogy már kijátszották, akkor miért ne higgyek nekik? Különben is tutira úgy fogják megcsinálni, hogy nagyot durranjon, egyáltalán nem sietik el, hisz már most is eltolták negyed évvel a megjelenést... Nem értem hirtelen miért kezdesz pánikolni, hogy elsietik?! -
Pares #2117 Karácsonykor is kijátszható állapotban volt a játék. Erre számíts még rá több mint egy év fejlesztési időt... -
cdr74 #2116 Mintha te tudnád... Btw elég ismerni az előző 2 részt és a fejlesztési időket, valamint azt, hogy miket "igértek". Mellérakod azt, hogy most mit igérnek és nem nehéz belátni, hogy ha normális munkát akarnak csinálni - nem csak e-maileket küldözgetni pl. -, akkor jelenleg kicsit szarban vannak. -
RAMyMamy #2115 azért nem mindegy :DDDDD -
Pares #2114 Jack frizurája:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"shaved at the sides with a ponytail at the back". -
Pares #2113 ...vagyis már karácsonykor is játszható állapotban volt... -
Pares #2112 Mert te aztán nagyon tudod, hogy hogyan és mikor fejlesztik, milyen fázisban vannak... Csak megsúgom, hogy néhány fejlesztő már karácsonykor kijátszotta a játékot. 2009 óta fejlesztik a háttérben. -
cdr74 #2111 Hát ontják megint a tehénsz*rt :). Félreértés ne essék, én örülnék a már megismert koncepcióknak, csak hát ezekhez rengeteg idő és agy kell. És a 2. se lett bajnok ilyen szempontból (csoffadt fősztori, elszáradó mellékágak), tulajdon képpen az 1. mostohagyereke. -emlékszem a 2-ről kikerült első videó a beszélgetős taxis rész volt Illium-on, és az volt beetetve, hogy ilyen az új "lift"...-
Most a komplett harc- és rpgrendszer elvileg egy újabb exponenciális ugráson fog átmenni, ráadásul egymásra szorosan támaszkodva - mintha ez lenne a legfontosabb... - . Mindent újra kell kalibrálni, összecsiszolni.
Amíg ezek nincsenek meg a pályákon se tudnak igazán dolgozni. Így a főszál se tud testet ölteni, az ME sava-borsát adó kesze-kusza borgőzös kisutcák pedig még sejtszinten se létezhetnek. A végeredmény pedig megint egy ÖNMAGÁHOZ mérten közepes iparosmunka, amiben tonnányi puskapor marad beizzadva.
A legjobb lenne, ha még1x eltolnák legalább 3 hónappal. Nem hiszem, hogy pont a 3. rész lenne anyagilag meglőve, ha késne pár hónapot. Nem értem minek erőltetik velük ezt a fél lábon marathon világrekord dolgot... Biztosan így is rengeteg dolog marad meg a tervezőasztalon, vagy kerül be a játékba csonkítva.
-
Pares #2110 Baklövést? Hol, mikor? Batáriánokat ölni miért baklövés? Főleg ha ez azzal is párosul, hogy a Reapereknek is keresztbe teszünk?

-
jólvan jólvan nem lesz ez Gears of war :) -
Sztem az elég nagy spoiler volt, hogy a ME 2 DLC-től folytatják a sztorit. valmi bakklövést csinált shepard, bíróság elé állítják... a többi jön magától, már mint az invázió :D:D -
sanya200 #2107 Hát remélem is hogy a történetből nem mondanak el semmit, bár a debut trailer az azért nem kis spoiler.Mondjuk kibírtam eddig is hogy ne olvassak el semmit róla,bár volt hogy fórumon vmi hülye gyerek spoiler nélkül írogatott én meg beleolvastam:(Nem itt azt azért hozzáteszem -
Evoluti0N #2106 A megjelenésig biztos még egy csomó spoilert lelőnek, de eddig többnyire játékmeneti dolgokat árultak el, a sztoriról nem sokat (szerencsére). -
bendáj17 #2105 igazad van annyira nem lőttek le mindent meg hát olvasni kell így eléggé fen marad az ember érdeklődése a játék iránt. Én is nagyon várom már de még messze van a megjelenés sajna :) -
Ez hogy mindent lelőnek, hát istenem, akkor nem kell olvasni infókat róla. Sztem eddig semmi olyat nem mondtak ami nagyon spoileres lenne vagy titokzatos. Sőt egyre jobban várom így az infók alapján.
-
bendáj17 #2103 na ez érdekesen hangzik. -
ZSOOLT2 #2102 Levehető sisak! -
ZSOOLT2 #2101 Bocs, láb, én nem méter -
ZSOOLT2 #2100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
XWM Magzin összefoglaló a Bioware fórumán
Volt szó átrendeződő pályákról, és 600 méteres Reaper bossfightról is :) -
bendáj17 #2099 pont most olvastam nagyon érdekes tényleg szinte mindent lelőnnek az ucsó mondat az jó lehet annak aki nem akarja újra az egészet végig tolni. köszi az infót. -
Új infók a Mass Effect 3-ról...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
• A srácok úgy érezték, hogy a második epizódban a 12 főből összeállítható csapat túl nagy volt, ezért az esetleges társak számát lecsökkentik, de ezzel együtt nagyobb mélységet is adnak a Shepard és csapattagok kapcsolatának.
• A csapattársak közül Liara, Kaidan és Ashley már egészen biztosan mellettünk fog harcolni a trilógia záró részében is.
• A srácok elárulták, hogy minden fő karakter vissza fog térni a záró epizódban, valahol ott lesznek a Mass Effect 3 univerzumában, nekünk csak meg kell keresni őket.
• A karakterek egy újabb design váltáson mennek át, Shepard és a többiek is alakulnak kicsit, elég, ha csak összehasonlítjuk az első részbeli Shepardot és azt, amit a harmadikban kapunk, ég és föld lesz az eredmény.
• A Cerberus katonái mindent tudni fognak, amit Shepard, így még kiélezettebb harcokra lehet majd számítani.
• Christina Norman, a játékmenet vezető tervezője azt nyilatkozta, hogy szeretnék, ha a harc nem szimplán csak a lövöldözés és a különleges erők használatában merülne ki. Fontos lesz, hogy hol állunk majd a csatatéren, folyamatosan mozgásban kell lennünk, mivel az ellenfelek is mozogni fognak, hogy a legjobb pozíciót szerezzék meg.
• A helyszínekkel kapcsolatban a legújabb infóbomba megemlíti, hogy eljutunk majd Turian, a Palaven és a Quarian anyabolygókra, visszatérünk a Tuchanka-ra, valamint eljutunk egy, a Martian kráter szélén lévő bányászati kolóniára is.
• A földön is lesz dolgunk, a főbb helyszíneket Seattle-ről és Vancouver-ről mintázták a srácok, külön kiemelték, hogy a Google Earth-ben akár össze is hasonlíthatjuk majd a ME3 térképet a valódi Seattle / Vancouver térképekkel, nagy lesz a hasonlóság.
• Bár a játékmenet a fedezékrendszerre fog leginkább támaszkodni a harcok során, nem olyan lesz ez, mint a Gears of War, nem fognak minden méteren homokzsákok elhelyezkedni, viszont magát a környezetet megpróbálják úgy kialakítani, hogy kellő mennyiségű és minőségű fedezéket kapjunk.
• A játék egyébként is sokkal nagyobb lesz; minden csata, minden ellenfél és minden terület sokkal nagyobbnak, szebbnek fog hatni, mint korábban bármikor.
• Korábban arról volt szó, hogy az interaktív képregény visszatér azok számára, akik nem játszottak az első két epizóddal, hogy megértsék a sztorit. Most Casey Hudson elárulta, hogy hasonló "save game editor-ra" van kilátás, de nem képregényes stílusban.
-
Nekem már eleve Illusive Man is gyanús. Lehet olyan mint Star Warsban az uralkodó hogy jól tud manipulálni, és minden úgy történik ahogy ő akarja. Még azt is elképzelhetőnek tartom hogy egy reaper szolga és úgy állítja be magát hogy ő egy vezető aki Shepardal együtt elakarja pusztítani a reapereket de eközben úgy manipulál mindenkit hogy a legvégén jövünk rá hogy hoppá. Még a szeme sem áll jól.
-
bendáj17 #2096 fogós kérdés majd ez is kiderül biztos el fogják mondani hogy miért üldöznek minket. -
Nem ismerjuk az "introt", lehet Shepard oli meg az IM-t valahogy, az elso percekben, amelyre persze hogy be fog ragni a Cerberus kozossege. Ha a ME1 happy endje utan rezzenestelen arccal kepesek voltak kinyirni Shepardet a ME2 elso perceben, akkor itt is lehet barmi, ami megalapozhatja a Cerberus-Shepard ellentetet. -
KondorKhan #2094 Tudom, hogy hülyeség, deeeee, lehet, hogy az Illusive Man ugyanazt akarja, mint amit Saren is akart, egy szövetséget a Reaperekkel. A Collectorok kiírtásával is lehet, hogy megakarta mutatni, hogy mit ér az emberiség. -
ZSOOLT2 #2093 Elképzelhetőnek tartom, hogy Illusive Mant egy puccsal eltávolították, és egy radikálisabb vezető került a helyére, aki nem komálja Shepardot, ez könnyen magyarázat lehet arra, miért fordult hirtelen Shepard ellen a Cerberus -
Prof William #2092 Nem értem ezt a Cerberus dolgot. Ugyebár arra mennek ki hogy az emberiség mindenekfelett... Erre egy Reaper invázió kellős közepén embert és erőforrást nem kímélve arra mennek rá hogy megöljék az egyetlen embert aki megmentheti az emberiséget?
Kissé elüt ez a dolog a Cerberus eddigi profiljától. -
Mindkettőnek két nagy befejezése van. Mondjuk úgy hogy egy jó és egy rossz. Ezen kívűl millió variáció előfordulhat (kimarad életben, kit választasz tanácsosnak, megmentesz-e valakit vagy inkább megölöd stb) -
befejezésből csapattagok száma* csapattagok száma+1, de minden döntést figyelembe véve több ezer... -
Helló egy olyan kérésem lenne hogy valaki összetudná foglalni hogy hány befejezése van összesen az 1 és 2. résznek Tehát az érdekelne hogy hányszor kell kijátszani mind a 2 részt hogy meglegyen az összes lehetséges befejezés. Azért kérdem mert neki állnék most mind a kettőnek hogy meglegyenek a befejezések mire kijön a 3 rész. Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszönöm. -
Vér felesleges, főleg, hogy a hullák is eltűnnek... -
vér nem kell bele :) köszi :) attól hogy ú de dark meg széjjelcsapatnak nem kell ide vér ..... eddig jó volt ahogy van csak a harcrendszer alapjai ne változzanak. -
RAMyMamy #2086 UT3 meg GoW-ról ne is beszéljünk szerintem, valami förtelmes :D -
RAMyMamy #2085 nemtom, de nekem bejött vér nélkül is, különösebben nem hiányzik -
a játékon ott a 18-as karika szoval ez nem akadály, joval inkább az játszhat közre hogy ez a letisztult steril vegytiszta környezet már hozátartozik a játékhoz, vagy UT enginel képtelenek kihozni valami hihetö vérfoltot:) -
Pontosan. Illetve örülnék, ha mindenképp lenne dráma. Például a második rész vége is sokkal drámaibb lett volna, ha mindenképp meghal a legénység mondjuk fele. Tininyál ez így. :Ð -
Pares #2082 Több vér kerülhetne a játékba. És jobb minőségű textúrákkal. Most nem szadizmusból mondom, csak valahogy fura volt, hogy a két játék alatt a rengeteg hulla körül alig láthattunk vért, és ahol volt, ott is hamarább mondtam volna, hogy sárfolt, mint vér...