22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ez attól függ, hogy te magad hogyan játszod őt. Az én női Sepim abszolúte vállalható volt végig, mind viselkedésre, mind emberileg. Igaz ez nem volt 1xű és rajtam múlott nyilván. -
Sepi amúgy is kijátszotta már a halált és ezért mindeképpen meg kell halnia, hiszen a feltámasztása nem stabil, csak időleges (bármit is állítsanak) és a sorsot nem lehet megcsalni. Kapott egy utolsó esélyt, hogy befejezze, amit elkezdett, de ezzel egyben mennie is kell, mert így kívánja az egyensúly! Korrekt abszolúte. Kb. mintha Arthur király feltámadna, ahogy a legendában van, hogy még egyszer utoljára megvédje Britanniát! Aztán visszatér a másvilágra... A hősök nem élnek sokáig és nincs békés öregkoruk, csak a kisdedeknek szóló a mesékben. :((( -
Az műxik Sepi nélkül is, ha nő, ha férfi, mert Liara már mintát vett a DNS-éből és az "elméjéből" avagy a lelkéből, ha úgy jobban tetszik. Innentől "szülhet" akárhány gyermeket neki, ha Sepi hősi halált hal, akkor is. Ha olyan jó alien-esen megmenti a végén Liara-t, mondjuk lefagyasztva/hibernálva a Normandyn, a mélyűrben sordódva és majdan sokszáz/ezer év múlva kiolvasszák és amikor a szükség újra eljő, ott lesznek a gyermekeink az anyjuk szépségével és biotikus hatalmával, meg az "apjuk/anyjuk" eszével és hősi erejével, vezetési képességeivel, akkor kő kövön nem marad és ÚJRA megállítjuk a repaer-eket a meszzi múlt távolából! Seppard vs Reapers 2:0! Ojvé! Mass Effect 3.5 Aftermath! -
bendáj17 #2198 igen nem lenne rossz egy ilyen befejezés se. -
vitaro #2197 Valami ilyesmi befejezésre lehet számítani, de remélhetőleg ez csak egy lesz a sokból. Bármennyire nyálas is, kéne egy olyan amilyet Shepard vázolt fel Liarának: "Marriage, old age and a lot of little blue children." -
bendáj17 #2196 valaki kérdezni hogy a cerberus miért volt fog üldözni én ezt olvastam az előbb: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég érdekes.A Cerberus és a Rejtőző Fickó a Kaszásokkal dolgoznak -
cdr74 #2195 A végére még el tudnám képzelni, hogy csak a szétlőtt Normandy marad meg és EDI beszél zagyvaságokat, mint valami krónikás, miküzben sodródik a mélyűrben. -
cdr74 #2194 Én is ezt tartanám egészségesnek, és látnám viszont "élőben". Remélem visszavesznek Shep arcából, mert már igen idegesítő 0 IQ-s, kőkemény amerikai focistára hajazott G.I. Joe bőrben. Nem volt messze tőle, hogy gondolkodás nélkül, kézzel verjen szét egy Reaper-t, és ha valaki bekérdezett volna őt is. Az 1-ben még értelmes, hihető katona és vezető. Bár lehet csak agyára ment a sok implant, vagy a halálból lélek nélkül jött vissza. OFF :).
Tali vagy Liara feláldozná magát úgy, hogy részben át kéne alakulnia husk-ká, mert csak így tudnának tovább menni, vagy elintézni valamit. Persze végül husk lesz és likvidálni kell, mikor kihuny a szemében az értelem.
Legiont félig beintegrálnák valamelyik Reaper belsejében, így hack-kelne valamit.
Jacob meg Miranda Reaper injekció után közvetlenül TIM irányítása alá kerülnek, eltorzult testükben tehetetlen, ép lélekkel.
Garrus meg egyszerűen hátramarad védeni és megeszik a batári huskok. :)
na mind1
-
Ülsz a Normandyn, mindenki full halott, csak Joker, EDI az AI, meg te nem. A raktér dugig bolygóromboló antianyagbombákkal. Kiadod a parancsot, hogy irány az ellenséges anyahajó, ütközőpálya! És Jokerrel kibontjátok az uccsó üveg Scotch-ot, nomeg meghallgatjátok EDI utolsó élcelődését a humanoidokról... -
Bhalage #2192 tokmindegy hogy mi lesz a csapattarsakkal, shepard a lenyeg, atobbiek csak golyofogok ameddiga parancsnok szivarozik es ujratolt -
Így kéne lennie. Tininyáltakony nem pálya. -
Mondjuk annyi szent, hogy Liara egyre csúnyácskább és mufurcabb. EZ baromi idegestíő, merthogy az Asari-k murva sokáig élnek (láttuk a muterján ugye), szal. neki pár év ide-, vagy oda nem számít, a viszontagságoktól meg nem változhat ennyit az arca. Mind1, majd elvidítom! :D -
Ha korrekten japók csinálnák a gammát, akkor elhullanának először a szövetségeseink, aztán a katonáink, aztán a legénységünk, aztán a bajtársaink, aztán a barátaink, aztán a szerelmünk a karjaink közt halna meg, mikor a testével védett meg minket, végül a csúcsponton mi is beáldoznánk magunkat for greater good! Finito! EZ korrekt vég. A faj tovább él... -
bendáj17 #2188 igen lehet valaki meghal de hát kit lehetne feláldozni, látni hogy meghal. Én nem nagyon örülnék neki. -
RAMyMamy #2187 tuti nem lesz magyar felirat -
Miranda és Jacob körül nagy a csönd, meg ez az egész üldöz a Cerberus, de nem mondják meg pontosan miért akarnak kinyírni(paragon/renegade döntéstől függetlenül) dolog. Lesznek nagy meglepetések az ME3-ban, abban biztos vagyok. És lehet, hogy most meg leszek kövezve, de szvsz elég hatásos lenne, ha a történet végén még a core-szereplők közül se élné túl mindenki, akármit is csinálunk és akárhogy is próbáljuk megmenteni őket. Elvégre sokszor hangoztatta a BioWare, hogy azt szeretnék érzékeltetni a játékosokkal mennyire reménytelen ez a helyzet és csak hatalmas áldozatok árán nyerhetjük meg ezt a háborút. Én már azon sem lepődnék meg, ha olyan helyzetbe fogunk kerülni, amikor az áldozná fel magát értünk, akivel bensőségesebb viszonyba kerültünk :/
Elég sötét képet vázoltam fel, de a Mass Effect világát nem Walt Disney álmodta meg... -
hogy ki marad a csapatban, és ki nem, az a Mass Effect 2 végétöl is függ, pl nálam Tali jopárszor ki fog maradni ME3-bol:) -
Pares #2184 Tudod hányszor olvastam már félreértelmezett információt? Sokszor. Nemrégiben Christina Norman szavait értelmezték félre. Ettől függetlenül a hivatalos fórumon is tényként kezelik, hogy Garrus és Tali teljes értékü csapattársak lesznek, ami szerintem eddig sem volt nagyon kérdéses. Hogy a PC guru mit ir? Hát kb. magasról tojok rá... -
Hotomi #2183 Casey Hudson a mass effect producere a bioware-nél
-
sanya200 #2182 Már csak a magyar feliratban reménykedek, hátha lesz.Lehet a 2-é se tökéletes de legalább értem miről szól. -
bendáj17 #2181 igazad van :) ez nagyon jó lesz, már előre tudom :) -
Pares #2180 Akkor most szerinted nem igaz az, hogy Garrus és Tali is csapattagok lesznek, amikor hivatalos infoból származik a hir? Bocs, hogy ilyen jött-ment PC Gurunak nem hiszek annyira, mint magának a Bioware-nek. -
sanya200 #2179 Azért jó lenne ha a játékidőt is megtolnák egy kicsit, pl a fallout vagy dragon age irányába.Azok vagy 2-3x hosszabbak.Nekem a me2 max 50h volt eddig de akkor elolvastam az összes bolygóleírást is. -
Hotomi #2178 Bizonyára hiszen Casey Hudson-tól szerezték az információt.
-
Pares #2177 Márpedig _mindenkivel_, minden csapattárssal találkozni fogunk. Ezt már most megmondták. Tehát nem mindenki lesz csapattárs, de mindenkinek meglesz a maga szerepe a ME3-ban. -
bendáj17 #2176 én is remélem hogy mindenkivel találkozunk és a döntésinket jobban befolyásolják a történetet. -
Lehet az IM nem vette jo neven, hogy nemet mondott neki es felmondott. Cerberus ugynokok ezek utan lehet levadasztak :) (persze ha Shep elotte robbantott egyet, es Miranda vegignezte) -
Pares #2174 Akkor jó alaposan melléfogtak... -
amm az nem biztos hogy kasumi benne lesz e? mert van artwork is róla meg volt újságban is hogy csapattag lehet nagy eséllyel ő nagyon szimpi :) örülnék neki :) -
Hotomi #2172 PCGuru legújabb számában van a cikk, négy oldalon keresztül írnak a me3-ról. -
sanya200 #2171 Szerintem is kizárt hogy tali nem lenne benne, bár ez így tényleg érdekes dolog, mert ha mindenki megpusztult akkor mivan?Elvileg mindegyik csapattag nélkülözhető, mivel megvan a lehetőség hogy meghaltak a 2-ben.Mondjuk tényleg baromi sok munka lenne az összes lehetőséget, kombinációt megcsinálni.Mivel 11 csapattag van ezért elég sok a lehetőség hogy ki éli túl meg ki nem.Így szerintem valószínű hogyha benne is lesznek akkor nem lesz akkora szerepük a történetben.Bár alapból erre az ötletre épül a játék hogy meghatározza az első 2 rész során hozott döntések a 3. rész végkifejletét.Lehet majd csak nagyokat nézünk, mert ha pl meghal legion akkor nem lesznek a gethek a szövetségeseink, vagy ha Tali nem éli túl akkor a quarianok nem jönnek segíteni.Így lenne értelme az egésznek, viszont így kitoltak magukkal és velünk is a fejlesztők mert ők nem tudják megcsinálni amit ígértek, legalábbis ebből a szempontból hogy ki marad életben meg ki nem.Erre gondolni kellett volna mikor a 2-t csinálták nem? -
Pares #2170 Hoppá, ezen a szar gépen nem tudok normálisan copy-paste-ozni se, bocsi. -
Pares #2169 "We know after the article on the Xbox World Magazine that we'll have a smaller group of squad members in ME3. Since Liara, Virmire survivor, Garrus, Tali and James Vega are confirmed as squad members, I'm thinking about which squad members of ME2 could return in ME3 as permanent squad members.We know after the article on the Xbox World Magazine that we'll have a smaller group of squad members in ME3. Since Liara, VS, Garrus, Tali and James Vega are confirmed as squad members, I'm thinking about which squad members of ME2 could return in ME3 as permanent squad members..." -
Pares #2168 Ki irta ezt a marhaságot? Garrus és Tali is garantált full-time csapattagok lesznek. Innentől kezdve pedig akár melyik ME2 csapattag visszatérhet még. -
Pares #2167 Már megbocsáss, de szerintem meg abszolút nem változott annyit, hogy azt mondhasd rá, hogy undoritó... Főleg nem a bőrszine alapján, ami szerintem semmit se változott. De hát te tudod. -
RAMyMamy #2166 nagyon remélem, hogy Tali is csapattag lesz
Miranda nekem nem hiányozna túlzottan... :P -
Nem hinném hogy Tali kimarad a csapatból...
Szerintem furcsa lépés lenne, hisz a második részben "átkeresztelkedett" Tali vas Normandy-ra. Mi értelme lenne őt kihagyni a buliból, amikor az első részben is már mellettünk volt!
Örülnék neki, ha Miranda is csapattag maradna! Az egyik kedvencem ő volt a második részből, illetve Grunt, de ő nem lenne számomra akkora érvágás, ha csak NPC lenne, viszont ha Miranda nem lesz csapattag, akkor
BioWare!
-
RAMyMamy #2164 neeee, Tali :((( másik nagy fav -
ferenc001 #2163 Ezt nem értem: "NPC-ként tűnik majd fel (ha életben maradtak az előző részben) ... Joker." Joker minden esetben életben marad, ő az egyetlen tag a legénységből, aki még akkor sem hal meg, ha Shep elhalálozik (szóval őt lehetetlen "megölni") -
Hotomi #2162 Nah akkor idézett a cikkből:
"Ha neked is az a kérdésed, hogy a me2 fantasztikus gárdája miért nem tér vissza a harmadik részben irányítható csapattagként, a válasz egyszerű. Mivel a döntéseidtől függött, hogy ki halt meg, és ki élte túl a végső küzdelmet, egyszerűen túl sok munka lett volna minden kombinációra felkészülni, minden lehetséges csapatösszetételt előre lemodellezni. Inkább megkapjuk csapattagnak azokat, akik biztosan élnek (tehát főként a me1-es társakat), plusz néhány új harcost, és a többieket kevésbé fontos szerepbe, nem játékos karakteri funkciókba taszítani. Így is körülöttünk lesz minden megismert, megkedvelt alak, csak harcolni nem jöhetnek majd velünk! Biztosan szerepel majd csapattagként Liara, Garrus (ha életben maradt), Kaiden vagy Ashley (amelyik életben maradt a me1 végén), valamint James Sanders (aki új karakter). NPC-ként tűnik majd fel (ha életben maradtak az előző részben) Tali, Jack, Mordin, Wrex, Legion és Joker."
Mirandáról nem esik szó, lehet hogy ő is csapattag lesz.