22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #2241 Hát éppen az megy, hogy minden szinten tagadva van minden, a közember még azt sem tudja, hogy van olyan hogy Reaper. Az egész a Geth-re és Saren-re lett kenve... -
Azutan a csata utan, ami a Citadell kornyeken zajlott, es amelyben a Tanacs eletet vesztette, azt hiszem nem sok mindent kell magyarazni az embereknek, hogy miert is erositjuk meg a vedelmunket... Hulye pelda, lasd mi volt a WTC tamadas utan, minden orszagban minden repteren nagyon eros biztonsagi intezkedeseket vezettek be, megelozo es biztonsagi jelleggel. A Citadell csata utan nem hiszem, hogy barki is ketsegbevonna a fegyverkezes jogossagat :) -
cdr74 #2239 Ezt az egész helyzetet - főleg a gőgös turianok - arra is fel akarhatják használni, hogy az egészből jól jöjjenek ki, kapjanak elismerést és hatalmat. És ez az összes fajra igaz lehet. Szóval politikai oldala is tuti van ennek az egésznek. Ebből egy mikrocsepp az Inquisition k.regény. -
cdr74 #2238 Már nem emlékeszem pontosan milyen kavarás ment azon a bolygón, de nem alapból lettek az ágyúk odarakva, Shep is fel lett tálalva. Ráadásul lehet az csak egy tesztüzem volt. Ha meg nem akarok feltűnést kelteni, nem kezdem felfegyverezni mindenki szeme láttára (idegenek is) kérdéses technológiával a főbolygómat, mert az civil és idegen szinten is rengetek kérdést indítana el, amit nem lehetne kordában tartani. -
Személy szerint nem örülnék, ha egész seregnyi rebellis Reaper lenne. Az viszont jó lenne, ha csak 1 nagyon "öreg" Reaper-rel találkoznánk aki nem is harcolni jönne, maximum tanácsot adna és lehullana a lepel a Reaperek létreköttéről. Hasonló szereppel, mint amivel Vigil bírt. -
No oke, de minden civilizacio eloszor a sajat anyabolygojanak a vedelmet erositi meg, vagy fejleszti, vagy tokeletesiti. Hogy milyen technologiaval, az most mindegy. De ha a Fold, es persze az elotte levo telepitett vedelmek a galaxisban ennyit jelentettek csupan, akkor regen rossz. A Horizon bolygon Ashley/Kaiden fele agyu sem emberi technologia, igy feltetelezheto, hogy az Szovettseg civilizacioi a fejleszteseiket megosztjak egymas kozott (persze egy szintig), igy nem lehet tudni, milyen technologia mondott csodott a Fold vedelmeben. Felo, hogy csak nem made in china cuccok voltak, igy tenyleg kulso segitseg kell. -
cdr74 #2235 Egy Babylon 5 alapötletű megoldás sem kizárt, vagyis hogy nem kell legyőzni őket. -
cdr74 #2234 Ezek ellenére sem szeretném azt látni, hogy pusztán technológiai megoldás lenne, azaz egyszerűen szétlövik, felrobbantják őket.. -
cdr74 #2233 Mondjuk azon sem lennék meglepődve főleg az Evolution képregény után, meg esetleg az Inquisition után, hogy igen is rengeteget tudnak dolgokról főleg a turianok. -
cdr74 #2232 Hát a turian ágyú nem magűtól jött össze, a Reaper invázió pedig az embereket szerintem meglepetésként éri.
Amúgy ismerem a Serenity filmet, és az a jelenet tényleg tökös. -
Nem ugy festett a ME3 trailer, hogy a "letagadott fegyverek es technologiak" oly' sokat segitettek volna.
Az inkabb legvaloszinubb, amit SQJ irt, hogy lesz valahol egy rebellis frakcio a reapereken belul, akik segithetnek. Aztan mar csak a klasszikus Serenity jelenet kell ide (youtube - serenity somebody fire) :) -
Avagy régi öregeket, ahogy jobban esik. -
Kb. annyi esélyed van legyőzni a reapereket, mint a nagy ősöket (C. nevűre gondolok pl.). SZóval a semminél valamivel kevesebb. :D -
cdr74 #2228 Én azért nem nézném le ennyire az organikusokat, főleg nem az embereket, vagy TIM-et. A turianok is benézték, hogy lenézték az embereket, pl. ott az Evolution képregény is. -
Jah, hiszen valszeg. azért építtettek velük egy reaper-t, hogy az "belülről" nyissa ki a "zárat". -
cdr74 #2226 Ennek ellenére értem amit mondasz és egyetértek vele, és gáz is lenne, ha egy ultimate brutal force megoldás lenne, vagy csak a sok lúd disznót győz... Remélem több fajta megoldás lesz, ha már 2 játéknyi döntésed van. -
Persze, hogy jól haladtak a Collectorok, amikor közvetlenül a Reaperek adták nekik a parancsokat. -
Szvsz. az első rész legnagyobb faxsága, hogy Sovereign berepül és le tudjuk "győzni". Mégis hogyan?!? Ennyire még ő sem lehet elbizakodott (vagy gyenge), főleg, hogy előtte mindvégig rejtőzött. Az nem tetszett. Túl epikussá akarták tenni a győzelmünket, de ez így bullshit. A cselszövő sosem lép színre, csak a háttérből rendezi az eseményeket. -
cdr74 #2223 Hát jó pár év, most nem tudom Saren mikor találta meg Sovereign-t, de azóta eltelt pár év, ráadásul előtte is gondolom évekig csak próbált szimatolni, hogy mi a tököm van már :). Aztán mikor meglett Saren segítségével a Geth, berepült, de még így is kockáztatott.
Azóta meg tuti minden kormány 1000-el tolja a fegyókat, páncélokat hajókat kifelé, csak mindent tagadnak.
A Collectorok is jól haladtak a saját Reaper-jükkel. -
Képzeld el, mikor eljön a mélyűrből GIGA az ISTENGÉP és a fos, dömpingben kiszórt mobiltelódban is korszerűbb proca van, mint ami benne ketyeg! CIKKKIIIII! :DDD -
Ha pár éven múlna ide-, vagy oda, az már régen rossz vicc lenne! :D -
cdr74 #2220 Ezt nem értem hogy jött arra válasznak. Alapból baromság volt, de akkor se értem hogy lett ez a válasz.
A fejlettcsirkére meg válasz lehet, hogy nem tudtak időben jönni. És mikor úgy tűnt mégis, akkor meg szétszedtek egy Reaper-t, és nem csak időbeli, de technológiai előnyhöz is jutottak, azóta megint eltelt X év. -
bendáj17 #2219 az biztos meg hát volt ilyen feltevés is nem? a 2-ben amikor régi csapattársal( Ashley vagy Kaidennel találkoztunk) -
Vagy Shep feltolt egy virust a kozponti-mega-szuper-reaper-anyahajoba, ami mar az Independence Day-ben is megoldotta a problemat sok sok evvel ezelott :) Esetleg bevetik Niftu Calt - ha elve maradt - a Biotikus Volus Istent, az majd rendet vag a reaperek kozott. -
A gond az, hogy van az a technológiai szintbéli különbség, amit már nem lehet áthidalni. Ősemberek sem tudtak volna sok mindent tenni egy orbitális bombázással szemben, bárminő bátrak, elszántak és nemeslelkűek. Szimplán meghalnak, anélkül, hogy akár egyetlen ellenséget is valaha láttak volna. A reaperek elvileg pontosan tudják mi az a szint, aminél még könnyedén "learathatnak" minket és nem totál hülyék. Te sem hagynád, hogy a csirke atomfegyvereket fejlesszen ki ellened, meilőtt levágnád, hogy a vasárnapi asztalra rántott csibecomb kerüljön a gyereknek... -
Bhalage #2216 megy az otleteles - ez nem rossz - de szerintem lesz benne valami jokis csavar. renegat reapereket mondjuk nem feltetelezek ...
en is kivancsian varom mi lesz a vééége -
cdr74 #2215 Lehet mind távirányítós és 1 bolygó méretű, őrült ősgép irányítja őket. -
A reaperek ellen amúgy egy esélyünk van, ha vannak renegát reaperek, akik ellenzik ezt az egész aratós baromságot és beszállnak a buliba a végkifejletnél a mi oldalunkon. Akár... -
Bhalage #2213 az en shepardom befogja a reapereket kavefozonek -
cdr74 #2212 Még ha így is lenne, akkor se szólhatnál semmit, mellesleg én legalább konzekvens vagyok és nem pedig egy napraforgó szájkaratés, önirónia nékül. -
RAMyMamy #2211 na végre, nem csak én látom így akkor -
Lehet benne valami, az Illusive Man-ek még a szeme sem áll jól.
-
cdr74 #2209 Normális ember lenne ennyi :). Amúgy a halála szükségszerű és elkerülhetetlen. Ha hűek akarnak maradni az ME-hez és az 1-ben elkezdettekkel, akkor ahogy a 2-ben küzdeni kellett azért, hogy mindenki meghaljon a végén, most azért kell küzdeni, hogy ne haljon meg mindenki vagy rosszabb... Bár most a kimenetel 3 játékon át tartó küzdelem eredménye lesz nem csak 1 részé.
Amúgy kb 70-30 par\ren szerint játszom, és állítom, hogy sokkal butább és bénább alapból Shep, mint az 1-ben. -
Pares #2208 Tudjuk, tudjuk, cdr74... ME1 az überbrutál, a folytatásnak meg minden centije úgy szar, ahogy van.
-
sanya200 #2207 Hát nem feltétlen, abban a korban miért ne lehetne visszahozni valakit a halálból.Ez még nem jelenti azt hogy ha 1x felélesztették akkor meghal xy időn belül, ez hülyeség.Ha valakit elüt egy busz és meghal 2 percig amíg újraélesztik utána nem hal meg csak azért mert 1x már újraélesztették.A videóban se sokat lehet látni csak annyit hogy sodródik az űrben és szökik a levegője.Persze előbb utóbb meghal mindenképp de nem azért mert kijátszotta a halált egyszer, hanem mert megöregszik vagy lelövik vagy akármi, de csak azért nem fog meghalni egyik pillanatról a másikra mert már újraélesztették.De remélem hogy nem is hal meg, milyen befejezés lenne már,azért küzdesz végig 3 részt hogy utána megpusztuljon.Meg miért lenne nagyképű, persze ha renegát utat járod akkor lehet de én mindig a békésebb megoldást választottam, 1-2 kivételtől eltekintve.A liara-s dlc-ben meg ha meghívod a hajóra liara-t akkor látszik rajta hogy aggódik, meg nem tudja hogy mi lesz,csak ezt nem mutatja ki más fele.Milyen vezető lenne akkor ha összecsusszanna a nyomás alatt. -
cdr74 #2206 Lol nem látok...:) -
cdr74 #2205 Ha ismered az 1-et és a 2-őt, meg úgy az EA-t, akkor beláthatod, hogy még ezek a szar megoldások a max, amit kihozhatnak :). A 2. rész leggyengébb pontja rögtön az eleje, hogy megölik aztán vissza..., ez kb, olyan, mint a Becstelen Brigantyk végén a német fószer, akivel Tarantino sem tudott mit kezdeni, akkora karakter lett, ezért kapta azt a végén amit. -
cdr74 #2204 Hát a 2-ben alaphangon van ez, még mielőtt bármit nyomhatnál. A te választásod csak annyi, hogy még pluszba eltöröd a karját vagy nem. A szövegbubérok is kevésbé árnyalt, van a kék meg a piros, az egy sima meg nem jó semmire kb, míg az 1-ben sokkal több sima volt, amiért ráadásul kaphattál par\ren pontokat. -
Aztaaa, kemény vagy, mint a Dunakavics! Halljuk hát a "kemény", antipuhapöcs, klissémentes verzát! Halljuk, halljuk! :D -
Bhalage #2202 ennyi puhapocsu baromsagot es z kategorias kliset reg olvastam gyors egymasutanban