22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Szthomas
    Ha úgy érzed semmi akkor én sem tudok mit mondani...
  • RAMyMamy
    az szerintem borzasztó szar lett
    nekem a kasumis meg a shadow brokeres jött be
  • Pares
    Mi azzal a gond?
  • sanya200
    Hát azt biztos hogy összecsapták de ha akar a bw tud nagyon jó dlc-t is csinálni, lásd shadowbroker.Kenterbe veri az összes dlc-t.
    Párbeszéd terén meg miért ne lehetne újdonságot kitalálni, a 2-ben is mekkora meglepetés volt már hogy vannak paragorn vagy renegát akciók.A 2.rész megjelenése előtt nem gondoltam volna hogy ilyen is lesz benne.Szerintem ezt még tovább fejleszik megint valami olyan ötlettel amitől hanyatt vágjuk magunkat.Vannak ott kreatív emberek.
  • Szthomas
    Azért a Mass Effect 2 utolsó dlc-je óta vannak fenntartásaim...
  • Pares
    Ott a pont. Ennyi.
  • Szthomas
    Érthető, én csak remélem hogy nem lesz túlsúlyban az akció...
  • RAMyMamy
    az olyan aranyos volt, majdnem megkönnyeztem :')
  • Pares
    Hol tűnne már el, te jó ég. Nézd meg a videókat, ez mind a két részre rápakol egy 10x10 méteres lapáttal élményileg és hangulatilag. A befejező részt nem merik elrontani, hidd el.
  • SZEG007
    nem párbeszédeket fognak mutogatni egy demoban, hanem a harcot. Egyrészt párbeszédek terén nem lehet ujdonságot mutatni, ugyanugy egy kis szövegbuborékot kell kiválasztani, másrészt spoilerezne sokmindent ha hosszadalmas párbeszédeket mutatnának, harmadrészt nem lenne látványos, ami föleg egy ilyen kiállitáson iszonyat fontos.
  • Snexi
    2. gameplay-ben amikor a gyereket próbálja kihívni a szellőzőből alatta már nagyon hallatszik hogy clint mansell :D de a régi stílusa is megmaradt a zenéknek
  • Szthomas
    Hasonlóan látom a dolgot én is.
  • Szthomas
    Jó újra látni ismerős "arcokat" :D Hosszú kihagyás után újra jelentkezem és igyekszem minél jobban figyelemmel kísérni a történéseket. Nekem a hangulat terén az első rész marad az etalon grafika ide, harcrendszer oda. A második rész utolsó dlc-je kicsit lehangolt, de lassan túllépek a dolgon...
  • sanya200
    Igen ramy teljesen igazad van az első bizonyos tekintetben jobb másban meg nem.Talán csak a harcrendszer az ami nem volt a legjobb benne meg az irányítás is érdekes volt de azon kívül minden tetszett benne.Én nem rég toltam végig és még mindig kirázott a hideg a végén.Szerintem az első rész befejezése jobb, a másodiké valóban lezáratlan.Nincs következménye, hiába megyek vissza Anderson-hoz a küldetés után semmi nem történik.Az arrival vége szintén kicsit hiányos semmi következmény.Persze a 3-ban lesz de így olyan üres a befejezése.
  • sanya200
    Hát már a 2-ben elveszett belőle némi hangulat, legalábbis az egyhez képest.De azt tudom mondani én hogy ez csak egy demo, még csak szerintem nem is ez lesz a játékba vagy nem ilyen formában.Itt tényleg csak a kinectre meg a harcrendszerre mentek rá.Majd idővel bemutatják az RPG részt is, de nem hiszem hogy kevesebb lenne benne mint a 2-ben.Meg azért a bw szokott figyelni szerintem a rajongókra is, biztos nézik a fórumokat.
  • RAMyMamy
    én most tolom újra az elsőt és tényleg valahogy a 2-nek tök más hangulata van, részben jobb, részben rosszabb, egy picit visszakanyarodhatnának az első részhez ebben a tekintetben is
  • Szthomas
    Annak mondjuk örülök, hogy visszatér Ashley (illetve Kaidan), bár én a második rész végén talán jobban örültem volna a dolognak. Számomra a második rész vége elég lezáratlan (vagy úgy is mondhatnám, hogy jellegtelen), de remélem a harmadik rész elvarr minden szálat (tanács, társak, stb).
  • Renjike
    légy optimista és akkor nemfog :D
  • Szthomas
    A harcrendszer tényleg jónak tűnik, arra nincs is panaszom. Csak abban reménykedek, hogy nem vész el teljesen az a hangulat, amit a mass effect első része adott...
  • Renjike
    figy... az 1 demó volt megmutatták hogy hogy lehet kinectezni de mindenki az új emlegetett harcrendszerre volt kiváncsi ....így azt mutatták .... RPG elemek lehet kicsit unalmasabbak ha nem te jáccod :) szerintem korrekt és a gurulást meg a fedezékből fedezékbevonulást is jól megoldották a többi maradt a régi :) nekem bejött :)
  • Renjike
    eltudom képzelni hogy lesz olyan kiadás hogy 1-3 ig + az a normandy-s kis repcsi amit linkeltetek .... mint 1 figura + fémtok mind a 3 játék lemezeinek + még ami a sima CE ben van és így drágább lenne .. sztem full jó lene és fogyna is rendesen.
  • Szthomas
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a Mass Effect 3 E3-as játékmenet videóját megnézve arra a következtetésre jutottam, hogy beigazolódtak a félelmeim a túlzott tps-be "hajlás" felől. Egy másik Mass Effect 3 játékmenet videóban, ahol a kinect-ezésről volt szó sajnos ugyancsak ez jött le az egészből. Kb 3-4 dialógus után már ment is a csata ami végül is nem lenne baj, de ez számomra azért azt vetíti előre, hogy a rpg elemek igencsak háttérbe szorulnak majd.
  • Renjike
    maradhat minden úgy ahogy van csak a póló ne csak játékon belüli legyen és akkor megvettek kilóra :D
  • sanya200
    Női-férfi shepard fémtok?Az érdekes lesz, csak sajna nem az én karakterem lesz rajta.Én örülnék valami használhatóbb cuccnak pl egy egéralátét valami normális egy nagyon szép N7 logóval, postert is rakhatnának bele egy párat.N7 póló amit én is feltudok venni, és/vagy egy normandy modell.Annak nagyon örülnék.
  • ZSOOLT2
    CE változathoz adnak:

-Fémtokot, női-férfi Sheparddal
    -Artbook-ot
    -Képregényt
    -N7 tapasz
    -4x6 litográfia (képek)
    -N7 fegyverek
    -Robotkutya (ugyanolyan, mint amiket halomra lőttünk a 2. rész során)
    -Extra öltözék csapattársakra
    -N7 póló (játékon belül Shepardra)
    -Digitális formában letölthető zenei anyag
    -Xbox Live avatár

Végülis nem rossz, csak digitális soundtrack helyett adhatnák cd-n, robotkutya helyett meg benne lehetne egy Varren.

Esetleg egy Normandy makett kb. 1:400-as méretarányban.
  • ZSOOLT2
    This exclusive and limited package includes:

• Premium metal case featuring commemorative artwork of both male and female versions of Commander Shepard.
    • 70-page hardbound art book featuring hundreds of unique and gorgeous illustrations from the BioWare development team.
    • Limited edition Mass Effect comic by Dark Horse Comics, complete with unique cover artwork.
    • Join the ranks of the N7 with the premium fabric N7 patch.
    • Exclusive 4x6 lithographic print featuring a one-of-a-kind piece of artwork.
    • A full collection of in-game content that can’t be found anywhere else!
    o N7 Arsenal Pack – Bring the firepower with the N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG, and Pistol.
    o Robotic Dog – A faithful sidekick to keep you company on board the Normandy.
    o Squadmate Alternate Outfit Pack – New appearances for squad members Ashley, Kaiden, James and Liara.
    o N7 Hoodie – For Commander Shepard’s casual days on board the Normandy.
    • Relive all the greatest moments of Mass Effect 3 with the digital soundtrack.
    • Xbox LIVE Normandy prop for your Avatar. (Available on Xbox 360 version only.)
    • Display your initiation in the N7 ranks with a collection of forum and social badges, avatars, and perks.
  • TBTPumpa
    Igen... én is annyiért vettem anno 0day!
    13 000 Ft-ért nem tudom hol láttad!
  • Kopiati
    A 2. rész CE változata 9900 volt megjelenéskor, számlám is van róla valahol.
  • Prof William
    Mármint a fanok lefordítják vagy utólag lesz letölthető valamilyen patch formájában?
  • Renjike
    meg könyv , poszter szerűség és egy folt is... meg stb.
  • sanya200
    A 2. részé se volt sokkal olcsóbb az is 13000 volt kb
    De én se egyből vettem meg,szerintem úgy csinálom mint tavaly megvárom a húsvéti akciót akkor olcsóbb lesz valószínű.A ME2-t is így vettem meg, a ce változatot megkaptam 7990-ért, ugyanannyiba került mint a sima változat.Mármint húsvétkor, egy árba volt a 2.Elfogyni úgy se fog, vagy legalábbis a magyar mentalitást ismerve tuti marad raktáron még húsvétkor is.Viszont én az első rész ce változatát szívesen beszerezném de az már csak xbox verzióba találtam
    Amíg lemegy az ára játszok a tört verzióval,lehet hogy egyeseknek ez nem tetszik de ma 15000ft sok pénz főleg úgy hogy munkahelyem sincs.
  • TBTPumpa
    Megint DLC-kel szúrják ki a vásárló szemét.
    Letölthető zene, karakter és annak küldetése már a Dragon Age 2 SE-nél is nagyon gyenge volt. Gondolom itt is hozza azt a színvonalat.
    De legalább itt lesz ArtBook és Fémtok... Egy fokkal jobb, de még így is sokallom érte a 15000 Ft-ot!
  • Ryder62
    Minimum egy normandy modell, joker sr sapkája, N7-es páncél mintájú póló, felfújható asari gumibaba XD
  • Renjike
    szerintem egész jó a képekből kevés de ott kicsi betűvel also includes ..... és az már ha elolvasod nem rosz mert könyvet és DLC-t is kapsz... xd
  • broman191
    ui.: Valószínűleg akkor lesz nagy CE, amikor majd a 3 részt együtt adják, ezért nem költenek most többet egyedül a 3. részre. :)
  • ferenc001
    Utóbbiból el bírnék egyet viselni :D
  • broman191
    Milyen pluszra lenne még szükség? Figurák? Távirányítós, repkedő Normandy? :D [DiRT3 távirányítós autó után szabadon...]
  • TBTPumpa
    Mass Effect 3 gyűjtői változat előrendelhető:
    http://cdgalaxis.hu/PC/18939/mass-effect-3-n7-collectors-edition-.html

Eléggé szegényes CE, főleg 15 000 Ft-ért... Ezek szerint az EA úgy gondolja, hogy a trilógia zárórésze nem érdemel egy tartalmas CE-t!
  • penge96
    ENNYI! Megmondtad a tutit, itt leis zárhatjuk a magyar feliratos témát ^^
  • Szolnokboy1
    a PC-s verzióban benne lesz a hangvezérlés, vagy az kinect exkluzív? sztem zsír lenne, én tuti használnám. :D