22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát várjuk szeretettel,múltkor pont erről kérdeztem csak nem voltál.
  • bendáj17
    egyetértek, hú de jó videók voltak az E3-on de jó lenne ha már a kezembe lenne a game :D
  • Szthomas
    Majd amúgy újra előveszem a Mass Effect-es rajzaimat és csinálgatom. Egy kis színesítésnek jó lesz a témához, főleg mivel a várva várt (általam biztosan) SSV Budapestből nem kaptunk semmit, persze nem is volt ígéret rá, csak remény...
  • Bhalage
    megneztem a videokat, varos lesz!!!! Caseynek olyan N7 pólója van, mint nekem lol xD
    az assassins creedes techpenget kihagyhattak volna, sztem faszsag tho
    -.-
  • Szthomas
    Így igaz. Milyen unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanolyan gondolatai lennének. Konkrétan nem is lenne értelme beszélgetni.
  • sanya200
    Hallgatom én csak érteni nem értem
    Ugyanis elég gyér az angolom
  • bendáj17
    nem vagyunk egyformák szerencsére. Mindenkinek más a véleménye. :)
  • Mimasz
    Remélem a renegát Shepből az válik ;D
  • Kopiati
    2. gameplay videó, 3:10 (hallgasd...)
  • Kopiati
    A videóban látható, hogy a Reaperek elég nagyok:) és kellenek nekik földi gyalogos egységek, kell parancsnoki lánc Saren is egy ilyen lánc része volt. Shep azért nem hal meg mert a Reapereknek kiváló választás lenne az alvezér szerepre.
  • RAMyMamy
    szerintem a végén azzal a kijelentéssel nem volt gáz, "finoman" közli vele, hogy el akarják tenni láb alól :)
  • sanya200
    Lehet hogy csak simán ki akarja csinálni shepardöt, de érdekes hogy átállt a reaperekhez, a 2-ben elég nagy szerepe volt abban hogy elpusztítsunk még egy reapert.Egy olyan ok lesz amiről még nem tudunk de a 2-ben biztos nem nekik dolgozik.Más különben minek hozta volna vissza Shepardöt ezzel csak akkor a reaperek alatt vágta a fát.A másik amit nem értek hogy mi a fiszt akarnak a reaperek shepardtől.Simán eltehették volna láb alól az arrival dlc-ben és akkor jöhettek volna leígázni.Ehelyett életben hagyták és ezzel együtt kockáztatták azt hogy valami olyat tesz ami nem tetszik nekik, hát így is lett szép nagyot robbantott a végén.De elég tré szöveget írtak az arrival végére benyögi a reaper hogy shepard kezd idegesítő lenni.Hát itt valahogy megerőltethették volna a fantáziájukat hogy vmi értelmes szöveget találjanak ki erre a részre.
  • RAMyMamy
    szerintem nem, mert ez kb. olyan, mint Saren esete
  • mcgrape
    Élő demó most
    http://www.ign.com/events/e3/2011/live-video
  • ZSOOLT2
    Igen, ha felrobbantottad a collectorok bázisát, akkor érthető, ha most ellened vannak, de én gyakran meghagytam, szal. ezért nem értem, miért mennek Shepardnak mindenképpen.
  • Szthomas
    Lehet hogy abban bízik az Illusive Man, hogy a Reapereket támogatva megkímélik majd és valamilyen befolyásos szerep jut neki a galaxis leigázásában, illetve az azt követő időkben. Eddig mindenki hasonló okból állt a Reaperek oldalára, persze erős mentális befolyásolás után...
  • Szthomas
    Köszi a választ. Számomra valamelyest érthető, hogy miért küldte ránk őket az Illusive Man. Szó is volt a második rész végén arról, hogy valószínűleg hajtóvadászat fog indulni ellenünk (Shepard és Jacob közötti beszélgetés a bázis elpusztítása után).
  • RAMyMamy
    nem tudom, hogy itt ki mennyire merült bele az első részben a mellékküldikbe, de a cerberusosoknál azért már ott is lehet sejtegetni, hogy mi is a szitu
  • Kopiati
    Mert a Cerberus összedolgozik a Reaperekkel (Casey H. mondja 2. videóban)
    Hogy miért? Ki tudja? (lehet a képregényben a válasz? lehet csak Pares tudja a frankót? (no offens, nem lehet kihagyni:D) vagy a 2 cselekményével A rejtőző uraság átvette a collectorok helyét?)
  • Pares
    Eddig nem hogy értelmeset, de semmilyen magyarázatot nem adtak ezekre, és remélem ez így is marad, és csak a játékban fognak kiderülni.
  • ZSOOLT2
    Cerberus emberei, akik Shepard ellen fordultak, egyelőre nem adtak értelmes magyarázatot arra, hogy miért is.

Ahogy arra sem, hogy hogyan szereztek ilyen komoly technológiát, meg erőforrásokat. Az első 2 rész kb. összes Cerberussal kapcsolatos mellékküldetésében a félresikerült kísérleteiket kellett eltakarítani, ehhez képes jól megerősödtek.
  • Pares
  • RAMyMamy
    hát lehet, hogy szar volt, de semmi rosszindulat nem volt bennem, hidd el, csak kiforgattam a szavait egy kicsit, mert én ilyen kötözködős vagyok
  • Pares
    Vagy inkább:

• RAMyMamy
    kk, ironmant szeressük :P
  • Renjike
    tudom értelmezni de azt sem birom ha viccből írnak ilyeneket ..... hirtelen felkapom magam rajta bocs :P
    de szerintem mostmár
  • Pares
    Ugyan már, miért lenne mindjárt szociális probléma, hogy a szar vicced nem jött le neki?

• RAMyMamy
    nem belekötöttem, hanem próbáltam poénkodni a sráccal egy kicsit, de nem jött le neki, ez már viszont egyéni szoc. probléma
  • Pares
    Én ezzel úgy vagyok, ha valami nem tetszik, akkor egyszerűen nem pazarlom az időm arra, hogy a topikban ízetlenkedjek.
  • Pares
    Csak tudod ez is érdekes. Mert az egy dolog, hogy nem tetszik. Kifejted a véleményed, hogy ez a játék nem neked való, mert nem ez a stílusod, satöbbi, és sajnálod, hogy szerinted így elrontották. Csakhogy nem ezt szokják csinálni az elégedetlenkedők. Az a szokás errefelé, hogy bár állítólag kurvára elrontották, meg jajdeszarlett (de azért persze kijátszotta), itt (vagy ott) marad a topikban, és csak szarozik és szarozik naphosszat. Van aki stílusosan, van aki alpári módon, de a koncepció ugyan az.

Arra meg szerintem semmi szükség, hogy 1 évvel a megjelenés előtt előre leszarozzuk a játékot.
  • Szthomas
    A baj csak az, hogy kontra követi a kontrát. Sokan tényleg csak erre vágynak, hogy belekössenek másba, de például engem érdekelnének a játékkal kapcsolatos dolgok is. Erről jut eszembe, a harmadik részben látható katonák milyen fajt képviselnek? Sajnos eléggé lemaradtam az infók nézegetésével.
  • RAMyMamy
    ha nem tudod értelmezni a szmájlit, akkor nagyon tudlak sajnálni... :( a személyeskedést meg szerintem most fejezd be
  • Renjike
    bocsi de nemhagyom magam ha egy kis kommenthuszár próbál oltogatni a nagy szájával :D
  • Renjike
    inkább nó komment annak az embernek akinek egy anyád a teljes neve :D ez a te szinteted is jelzi de talán és 6 éves korom óta jáccom különféle játékokkal szal kicsit megtudom külömböztetni a szart a jótól . így téged is az értelmes emberektől ;) No offense :)
  • Szthomas
    a civakodást pedig tényleg privátban kellene, vagy sehol...
  • Szthomas
    Jó látni végre más jellegű hozzászólást is :D Sajnos mindenki elég hamar belelovalja magát(sajnos nemritkán én is)a másik fél véleményének ecsetelgetésébe, illetve cáfolásába, pedig tényleg nem erről kellene szólni a dolognak. Amúgy az egész csak abból indult ki, hogy páran, köztük én kifejeztem aggodalmamat a tps részek túlsúlyával szemben. Ennyiről szólt volna az egész, amiből ez lett...
  • RAMyMamy
    mert te ugye nem vagy kis pöcs? no offense :D
  • bendáj17
    lehet de még messze van a megjelenés addig többször is végig lehet tolni.
  • cdr74
    Mivel egy trilógiáról van szó, nem is szabad ugyan olyannak lennie a 3 résznek, ezért mások lesznek az arányok, de attól még az eredeti színvonalat és értékeket vinni kéne tovább. Játéktechnikailag is érdemes csizsolni a dolgokon, de ez nem azt jelenti, hogy vmi mást csinálunk.
  • Pares
    Még jó, hogy nem vagyok az.