22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    hát nekem az 1. sw film tecett az öszes sw film übejró nemtudom mi a problémád vele de szerintem ne veszekedjen senki senkivel itt zárjuk le az egészet ha értelmeset tudnak az emberek írni akkor jöhet a cucc...

amúgy nem rád céloztam csak most ez fog következni hogy a sok kis pöcs jön és lehúzz a agamot amikor még semmit se tudni szinte .... de az embereknek megoszlik a véleménye így mindig lesznek viták ami már szánalmas . szóval mindenki VITA LEZÁRVA
  • Pares
    A folytonos szarozással van a baj. Akár hányszor cdr74 hozzászólásait olvasom, valami újat talál, amit leszarozhat, és egy kicsit már idegesítő.
  • Szthomas
    Nem értem hogy miért fáj neked az, hogy másnak nem jön be a második rész az első után. Nekem momentán nincs komolyabb bajom a második résszel sem, de teljes mértékben egyetértek azokkal, aki szerint sok dologban a második rész visszalépés, és itt most természetesen nem a harcrendszerre és a külsőségekre gondolok...
  • Renjike
    igen van ilyen vélemény és tiszteletben tartom mert részben igaz nekem nem nagy külömbség volt a 2 játék között de azért érzékelhető volt . az 1 az hangulatban hozta a nagyobb szintet , a 2. pedig harcban , egyebekben hozta a jobb szintet mint az 1 de ezt nem 90 hozzászólásban kéne leírni . :)
  • cdr74
    Közel sem erről van szó, de mind1. A változtatás kell, de attól még ha vmi szar az szar, lásd SW (film) 1.rész mekkora atom szar. És az sem a CGI miatt lett szar.

• Szthomas
    Sok részletben egyetértek veled. Akármennyire is színes, akciódús, pörgős a második rész, hangulat terén nem tudja ugyanazt hozni, amit az első rész adott. Ezt lehet szépíteni, lehet belekötni, de szerintem legtöbben így vagyunk ezzel, még ha nem is valljuk be.
  • cdr74
    Hát ha nem lennél vérpistike, akkor emlékeznél, hogy nem 1x leírtam\tuk a kijelentéseddel nem azonos véleményünket.
  • Renjike
    tipikus nemteccik a változtatás húzzuk le a gamot " lö dejavu (dragon age 2 )"
  • cdr74
    Bocs már, hogy nem durrantok egy patront a gatyámba minden egyes ME-es megmozdulástól.
  • Pares
    Mondtál-e már te valaha valami pozitívat is a Mass Effect-el kapcsolatban, vagy nálad minden jóindulat kimerül ott, hogy az első istenkirály, a második szar?
  • Pares
    Ugyan már. Egy dolog az igényesség, de az már nevetséges, amit te csinálsz...

Ui.: Méghogy a második rész egy dzsíájdzsó...
  • cdr74
    Látom nem érted, amit írtam. Épp ez az, hogy telibeszarom az RPG részt, és felplem rózsaszín gumibottal is harcolhat az a szerencsétlen, ha debil.

Az 1. rész egyik igen kritizált részei a külsőbolygós mellékküldetések voltak, pontosabban az épületek és a bolygók kidolgozásának alacsony minősége. De ez mind technikai kérdés. Tartalom volt hozzá, volt egy hangulata, most meg minden csili-vili pörgős mészárszék lesz, Shepnek lobog a haja az új shadertől vagy tudom én mi, amire Casey is milyen büszke, de attól még a tartalom - főleg a 2 után - továbbra is kérdéses. Azt írta twitteren Casey, hogy ME2 szinten lesz a játékidő, de én nem igen szeretném, ha ennek nagy része arra menne rá, hogy kommandóst játszok sok, baltával faragott faék indok miatt.
  • Szolnokboy1
    lol, hagyjad már. :D majd' 1 évvel a megjelenés előtt mire menjenek rá a trailerben? nyilván a látványos harcokra és nem az RPG részre.
  • RAMyMamy
  • Szthomas
    Valahogy úgy. Én is ezt tervezem, de azért nem kevés idő lenne valljuk be...
  • cdr74
    Nem vagy egyedül, egyébként teljesen jogos az igényesség megkövetelése, az nem kifogás, hogy jelentéktelen, meg rövid, meg tökömtudja, a 2-nek se kellett felvezetéshez 15 DLC, és semmivel se lesz különb a 3 kezdése sem.

A részben kötött sztori megint normális dolog, de attól még elvárható, hogy ne idióta és igénytelen eszközökkel éljenek megoldás gyanánt.

Ha a sorozat hangulatát\komolyságát érzékeltetnem kéne, akkor
    1. rész Szárnyas Fejvadász
    2. rész G.I. Joe - A Kobra árnyéka
    3. rész egyelőre valahol a Star Trek és a Swarci féle Kommandó között valahol.

És attól, hogy emberibb RPG rész lesz benne, lásd fegyók meg ilyesmi, attól még nem lesz olyan, mint az 1, mivel azt sem a klasszik RPG-s elemek, vagy a harcrendszer miatt szerette meg mindenki.
  • bendáj17
    király game lesz, nem kérdés. Én várom nagyon. Újra kellene tolni mindkettő részt
  • Szthomas
    Ahogy Pares mondaná: ott a pont :D
  • Pares
    Szerintem meg nem. Valamilyen nagyobb szintű kerettörténetnek kell lennie, és az Arrival történetét nézve, hogy jönnek a Reaperek, mégis mi mást szeretnél csinálni, mint hogy megállítsd. Persze, egy kicsit sínre tettek, hogy mégse lehessen megmenteni a Batarianokat, de figyi, valami okot kell csinálni, mondom. Az végképp nem lenne jó, ha totál szabad lenne az egész történet, mert akkor pont a történet kidolgozottságának rovására menne az egész.
  • RAMyMamy
    én megérteni megértem, csak egyet nem értek vele
  • Pares
    Egyesek ezt nem akarják megérteni.
  • RAMyMamy
    most ugye van az, hogy nem lesz mindegyik csapattárs a 2. részből a 3-ban benne, mert nehéz lenne minden variációt kidolgozni... szerintem az arrival dlc-nél is pont ugyanez a helyzet és azért van egy fix történet, amin nem változtathatsz, ami egyrészt jó, mert kapunk egy epic kezdést, de pont ettől veszik el a játék varázsa szerintem
  • ZSOOLT2
    A LotSB DLCben kipróbáltak pár dolgot, amit az ME3-ban is használni akarnak, ezért volt kidolgozottabb, mint a többi DLC.

Az Arrivalt meg gyorsan összedobták, hogy valami magyarázatot adjanak, a 3. rész elejére, valszeg nem is kapott annyi időt/erőforrást, mint a LotSB, mert inkább a befejező részre irányítottak több embert.
  • RAMyMamy
    de tényleg, mi az már, hogy elfognak és kiütnek 2 napra, annyira nevetséges megoldás:D
  • Pares
    Mégis mi értelme lett volna? Gondolkozz már el egy kicsit. Választani választhatsz, ha lejár a határidő, akkor mindennek lőttek. Ilyen helyzetekben nem sok értelme van a választásnak, elég egyértelmű, hogy mit kell csinálni. A 2 napos határidőt meg a hasonló dolgokat, az emberek reakcióit a 3. részben fogják kivesézni. Ha mindent lelőttek volna a DLC-ben, akkor annál gyengébben indult volna a 3.
  • sanya200
    Hát jó de a többi dlc-be nem pusztítottunk el egy egész naprendszert, most a firewalker vagy a liara-s dlc-nek nem olyan sorsdöntő a vége, vagy épp az overlordnak.De mindegy is kinek tetszik kinek nem annyira ahány ember annyi vélemény.Nekem annyira nem jött be.Ez van.
  • sanya200
    Egyetértek ramyval azért az nagyot ütött volna ha eldöntheted hogy elpusztítod-e a relét vagy nem.Meg ez a 2 napos határidő is érdekes.Én is többet vártam el tőle, a csaj meg szintén egy senki, vagy pl amikor shepard és az admirális beszél.Shep még csak meg se lepődik azon hogy 2 nap múlva jönnek a reaperek.
  • Pares
    Az lett volna a legjobb, ha a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tárgyalást is rögtön megtartják,

nem?

A többi DLC után sem voltak valami bőszájúak a többiek emlékeim szerint.

Jó, egész biztosan lehetett volna jobb is a DLC, de most már a 3-asra koncentrálnak. Én speciel nem bántam a lövöldét, belefért. Ilyen dolgokon valahogy nem tudok kiakadni... És főleg nem kérdőjelezem meg a Bioware tudását, meg főleg nem a 3. rész hangulatát egy utolsó DLC miatt.
  • BoneDragon
    Semmi érdekes...
  • Szthomas
    Ez megint csak idegesítő (számomra). Azért annyi fáradtságot vehettek volna, hogy minden karakternek adnak egy új dialógust a küldetés után.
  • BoneDragon
    E3-on most megy videó.
  • Szthomas
    Na ja. Nem értem miért nem lehetett valami értelmes női karaktert generálni, arról nem is beszélve, hogy úgy nézett ki, mint valami dzsungelharcos.
  • sanya200
    Meglehetett volna jobban is oldani, nekem olyan egysíkúnak tűnt az egész mentem lőttem mentem lőttem közbe volt 2 mondat párbeszéd gyanánt és ennyi.Az oké hogy a 3-ban folytatják de Joker se mondott semmit se miranda, elvégre egy egész naprendszert hazavágtunk és még annyit se mondtak hogy szép volt Shepard vagy valami.
  • Szthomas
    Az nem baj, sőt örülj neki. Jobb elégedettnek lenni...
  • RAMyMamy
    a nő, aki meg kellene menteni, egy tök jelentéktelen valaki, nekem egyáltalán nem volt szimpi. nincs választási lehetőséged a végén, ígyis, úgyis szarul jössz ki a helyzetből. rövid, semmi újat nem mutat. egy közepes minőségű dlc szerintem
  • Pares
    Hát ezt én abszolút nem így láttam, na de mindegy.
  • Pares
    Lezáratlan... Talán mert a 3. részben folytatódik, nem? Épp ez volt a célja a DLC-nek, hogy valahogy összekösse a két részt, valami oka legyen annak, ahogy a 3. rész kezdődik.

Az hogy hent... Hát istenem. Biztosan belehaltatok.
  • Szthomas
    Jaja. Elég trehány munka, kidolgozatlan sztorival, karakterekkel. Akció orientált lövölde komolyabb tartalom nélkül, persze ettől még a BioWare-osok jók, de azért ezt így nem kellett volna kiadni.
  • Pares
    Arrivalra gondolsz, nem? Lehet kicsit sok volt benne a lövöldözés, de túléltem. A vége nekem tetszett. Meg az egész koncepciója a történetnek.
  • sanya200
    Hát azért az nekem se tetszett annyira.Volt vele gond azért, főleg egy Shadowbroker után visszalépés volt.Egyrészt rövid másrészt párbeszéd is alig van benne.Meg kb csak hent az egész,a befejezése meg lezáratlan.