22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Szthomas #2961 Remélem azért nem az lesz, hogy újra találkozunk Ashley-vel és pár dialógus után mindenki csak van (kvázi ücsörög a hajón bármiféle duma nélkül). Remélem itt azért belekalkulálják az addig eltelt időt is, nem csak annyi, hogy: szia, jó újra látni téged. Megyünk legyapálni a Reapereket? Aha... -
Szthomas #2960 A történettel túl sok gond már szerintem sem lehet, inkább csak a karakterek milyenségétől félek... -
MrAndree #2959 A sztorival kapcsolatban egyetértek, nekem is jobban tetszett az első részé. De a háromban kétlem, hogy gáz lenne. Az epikusság adja magát, a Bioware ahhoz meg mindig nagyon értett. -
Szthomas #2958 Jaja. Mondjuk Grunt-nál valamelyest érthető, mert neki nincs túl sok emléke a "múltból" (csak amit a tartályból megtudott). Kasumi karaktere viszont engem is érdekelt volna. -
sanya200 #2957 Persze az egybe is voltak ilyen érdektelen küldetések, a 2-ben pont erre mentek rá a társak küldetéseire, csak ezzel az a baj hogy a játék és a történet nagy részét ez teszi ki és a főstory egy kicsit a háttérbe szorult.Ezért is tetszik jobban az első rész főstoryja, sokkal változatosabb volt több helyszínnel, fordulattal.De mivel a 3-ban már meglesznek a társak alapból ezért remélem már nem lesz loyaliti küldetés hanem a fő történeti szálra mennek rá. -
Szthomas #2956 Ettől a kijelentéstől félek én is. Emlékszem, hogy a BioWare-osok hivatalosan ezt közölték, mármint hogy mindent megtesznek, hogy mindenki megkedvelje ezt a stílust, ergo kevesebb rpg elem, több akció, stb... -
MrAndree #2955 A DLCs karakterekével egyáltalán nem, pedig én mondjuk Kasumival szívesen elbeszélgettem volna párszor. Meg Grunt se volt túlzottan érdekes, annyira biztosan nem mint Wrex. -
Szthomas #2954 Ez mondjuk szimpatikus lépés. Remélem tényleg tanulnak majd a hibáikból, bár ameddig valami relatív sikeres és hasznot is hajt addig nem fognak komolyabb változtatásokat csinálni... -
sanya200 #2953 Hát mivel összesítve jó ha 80%-ot kapott a dragon age 2, talán magukba szállnak és visszatérnek a me1 szintű alkotásokhoz.
Mit is mondtak?Hogy azért ilyen mert a játékosok félnek az RPG-ktől nem akarnak/mernek komolyabb döntéseket hozni.
Ekkora egy rizsát pont ez az RPG lényege hogy nehéz döntéseket kell hozni ha tetszik ha nem.Aki meg nem "mer" vele játszani akkor az maradjon a cod-nál. -
MrAndree #2952 Ne mondja már nekem senki, hogy Wrex kockabunkeres family armoros személyes küldetése érdekesebb volt mint mondjuk amikor Samara kicsi lányát kellett levadászni. :) -
Szthomas #2951 Van ebben is valami. De szerintem azt leszögezhetjük, hogy a Mass Effect 2-ben bizonyos karaktereknél nem nagyon foglalkoztak a háttértörténettel. -
MrAndree #2950 Ha a főnök azt mondja, hogy 1 éven belül kell új dragon age, akkor pedig így vagy úgy de egy éven belül lesz új dragon age. De remélhetőleg tanultak belőle. Mass Effect-re simán megadták a két évet most. -
Szthomas #2949 Na erről beszélek én is... -
MrAndree #2948 Lehet, szerintem Garrus és Tali is sokkal érdekesebb karakter volt a második részben. Kaidan egy senki, Liara karaktere kimerült annyiban, hogy aranyos. Egyedül Ash és Wrex volt akik igazán tetszettek. A 2ben meg csak Jacket utáltam. -
sanya200 #2947 Ja így van, emlékszek azért az egyben mikor ashley egy csomó mindent mesélt a múltjáról, vagy éppen Kaiden is.Volt véleményük a küldetéssel társakkal kapcsolatban.Jelezték ha nem tetszik nekik ez vagy az a másik társsal szemben.Ezzel szemben a 2-ben csak joker mondogat ezt azt a csapattársakról, meg úgy a küldetésről is. -
Szthomas #2946 A fejlesztési időről még annyit, hogy ha a fejlesztő BioWare azt mondaná, hogy kell még idő nekik nem hiszem hogy az EA ne adna, főleg mivel elég szoros a kapcsolat közöttük (vezetőségi szinten). Egyszóval talán tényleg a BioWare mentalitásával vannak már problémák. Másra nem igazán tudok gondolni. A második részből is sokkal többet ki lehetett volna hozni, több háttérinfó, stb. -
sanya200 #2945 Ja az első rész legnehezebb fokozata meg röhejes volt, annyiban volt más az egész hogy az ellenfelek életereje egy tankkal vetekedett.Némelyiket iszonyat sokáig kellett lőni.De engem se tudtak egykönnyen leszedni.Igazából a me2 eleje jelent egy kis kihívást legnehezebb fokozaton de az is csak akkor ha 0-ról kezded a játékot, meg főleg sentinellel mert nincs plusz pajzs meg semmi fegyver szinte.De a közepe fele már sétagalopp az egész.A nehézség nem abból áll hogy növelni kell az ellenfél életerejét a játékosét meg csökkenteni, hanem abból hogy okosabb AI kell aki bekerít,fedezi a társait...stb.Így nagyobb kihívást jelentene még közepes fokozaton is. -
Szthomas #2944 Az érdekesebb karakterekben csak annyiban nem értek egyet, hogy hogyan lehet egy karakter érdekes, ha a játék során csak minimális dolgokat tudunk meg róla? Nekem ez jött át a második részből. Szerintem az első rész karakterei sokkal jobban fel voltak "építve". A második részben is próbálkoztak a dologgal, de szerintem kevés sikerrel... -
MrAndree #2943 Valamelyik fejlesztő azt nyilatkozta, hogy nehezebb lesz a játék mint az előző részek. Tény, hogy az előző két rész még insanityn is baromi könnyű. -
MrAndree #2942 Biztosan, szerintem mondjuk az ME 2 egyedül az RPG elemek tekintetében volt visszalépés (bár én még ezzel is vitáznék mert lehet, hogy kevesebb skill volt, de sokkal hazsnálhatóbbak voltak mint az első részben), minden egyéb tektintetben felülmúlta az első részt (oké, történetben sajnos nem). Élvezetesebb harcrendszer, szebb grafika, érdekesebb karakterek stb. DA 2 valóban visszalépés, de erről is inkább a rövid fejlesztési idő tehet, egyszerűen 1 év alatt nem lehet egy dragon age szintű játékot összehozni, ezért mondjuk jár is egy masszív tökönrúgás az EA-nak. -
bendáj17 #2941 én nem nagyon nézek videót eddig is tetszett, ez után is fog :D -
Csokis #2940 Mass Effect 3 -Normandy Rescue Gameplay Movie (Xbox 360)
Mass Effect 3 -Mordin Meet Up Gameplay Movie (Xbox 360)
Mass Effect 3 -Heads Up Shepard Gameplay Movie (Xbox 360)
E3 2011: Mass Effect 3 Stage Demo (Xbox 360) -
sanya200 #2939 Hát az ellenfelel itt is sík hülyék ahogy látom.Shep megy előre pisztollyal, 4-en vannak előtte de egyik se találja el, csak állnak bambán és várják hogy leszedje őket.Azért remélem javítanak az MI-n és a nehézségen is a 2. rész is elég könnyű még legnehezebb fokozaton is.Ott egyedül a begyűjtő tábornok kicsinálása jelent egy kis kihívást de az is csak azért mert a fedezékből is ki tud szedni.Mondjuk mikor kilövi azt a szart akkor jobbra-balra szoktam oldalazni a fedezék mögött lehetőleg akkor ha jó széles a fedezék, és akkor ha szerencséd van elmegy melletted a lövedék és nem lök ki a fedezékből.De nem értem miért nem lehet egy okosabb MI-t csinálni mert elég balfaszok a 2-ben is.Legalább akkor a játék is továbbtartana.Visszasírom ilyenkor a F.E.A.R.-t és a Halo 1-et ott tényleg kihívás volt legnehezebb fokozaton.Főleg a halo mert egy pillanat alatt kicsináltak, ott tényleg taktikázni kellett hogy túléld. -
mcgrape #2938 Azért igy elnézegetve ezt a videt, jo pofa hogy az ellen is tudja azokat amiket mi gurulás még a a Geth-ek is tudnak bukfencezni, noh meg nekik is vannak közelharci támadásaik , szoval tényleg pörgos és ez tényleg jó dolog, DE nem tünik egy kicsit tul gyorsnak a mozgás? mintha videón tekernél egy filmet előre , kicsit olyan nem ? ez a gyors gurulás jobra-balra, fedezékről fedezékre, még a tárcsere is, oké csak kilököd a hütőbordát vagy lemezt vagy akármi is az :D , de az is fellett gyorsítva. Ami viszont bozityv hogy, nem kell fél tárat kilöni valakire, ugy értem viszonylag gyorsabban halnak meg az ellenfelek, bár lehet hogy ez könyü fokozat volt fene se tudja. -
mcgrape #2937 nah ez már egy igen f*sza kis combat video, van benne minden, gurulás, biotika , sőt némi közel harc is, pisztolyal, csapodod az ellent, nem ám kis lökés mitn az 1-2 ben, nagyon menő.
http://www.youtube.com/watch?v=STNpP7ycKuI&feature=player_embedded#at=73 -
Nolan stílusát nagyon jól érzékelted (Nolan imádók kussolnak!) nagyon jó rendező, nem művész, de egy olyan iparos aki mindig AAA címet tesz az asztalra.
Egyébként a BioWare játékok elkurvulását :D (Pares, tájékoztatlak, hogy nem kell megvédeni a fejlesztők becsületét) "elkurvulást" mondjuk csak a DA esetén vettem észre mint külső szemlélő, amit kiválóan látni a női karakterek csöcsméretének növekedéséből... valami undorítóan nagy csőcsei vannak egy-két karakternek (hogy nem borul fel?) Mass Effect az stílustanulmány, egy olyan lövöldözés játék megalkotására, ami jól ötvözi a karakterfejlődést (sic! RPG elemek) Meg sokat javult a a szememben a széria minőségre, átgondoltságra, a teret, játékidőt jobban kitöltik. valószínűleg a világvége:P elötti legjobb játék lesz, ki kell élvezni:D Meg azért egy sci-fi-galaktikus háborúban kell egy pár robbanás...Launch trailert ne nézd meg:) majd, mert abban vannak OMG spoilerek... -
Kindred Blades #2935 Nem is erről van igazán szó. Az ember egy időben vett egy BioWare játékot, akkor a BioWare szócska különböző jellegzetességek összességét is jelentette. Hosszú, szerteágazó párbeszédek, kontroverziális karakterek, pazar skála a történetírás terén, vagy akár olyan női harcosok, akik páncélban szaladgálnak, nem egy szál bugyiban.
Ha ezeket a jellegzetességeket elvesszük, s a helyükre teszünk egy jó adag robbanást és mély dekoltázst, attól még mindig remek játékot fogunk kapni, csak már nem igazi BioWare RPG-t, mint amilyen az első rész volt. Ez történt az ME2-vel, ez történt a DA2-vel, ez történik az ME3-al.
Szóval én például igenis megnézem a videókat, mielőtt megveszem, mert nem vagyok benne biztos, mit fogok kapni a pénzemért. Akkor pedig legyenek szívesek viszonylag kevés spoiler-rel megspékelni a dolgot. Legyen mondjuk egyetlen epizód harminc perces walkthrough-ja, az alatt be tudnak mutatni mindent, ne lőjék el az összes helyet, melyet meg fogunk látogatni, ésatöbbi.
Az pedig tény, hogy egy -valóban nem művészi, de nívós- játékból lett egy blockbuster. Mint ha egy Christopher Nolan film folytatását Michael Bay rendezné.
-
MrAndree #2934 Ha a Mass Effect 1 nem akció orgia akkor nem tudom mi az... Baromi jó játék de azért tévképzeteink ne legyenek már, hogy ez valamiféle művészi alkotás. Az meg külön vicces, hogy itt egyeseket kényszerít a Bioware, hogy videókat nézzenek, vagy nemtom mi más lehet a sírás oka. Én a 2nél az E3 és a launch trailert láttam összesen és érdekes módon nem is éreztem úgy, hogy mindent ellőttek. Nem kell rögtön a play gombra nyomni csak mert Mass Effect. -
Szthomas #2933 A játékipar lassan tényleg már csak iparként jellemezhető. Profit maximalizálás, tömeggyártás, szenzáció hajhászás, akció orgia, stb. Azért ha az ember megnézi a Mass Effect 1-et ott a felsoroltakból szinte semmi sem igaz, a játék valamiért mégis jó. Ez van... -
Látom már a videókban spoilereznek. Hát ezért néztem max 2-3 vidit hogy azért lássam a játékot de ne hogy belefussak ebbe a csapdába. Meg amúgy is utálom mikor egy játékban előtörnek az emlékek a videóról és tudom hogy mi hogyan fog történni. -
Szthomas #2931 Mondjuk mivel a második rész is irgalmatlan siker lett(itt most főleg a pénzügyi részre gondolok), nem hiszem hogy odafigyelnének az ilyen aggodalmakra. Ha ott bevált, akkor itt miért ne működne? -
Szthomas #2930 Szerintem azért ez főleg a kiadón múlik. A játékos persze hogy kíváncsi a részletekre. A kiadó dolga lenne megítélni, hogy mennyi az az információ mennyiség, ami kellően felcsigázza a játékosokat, de közben a lehető legtöbb dolgot rejtve hagyja... -
Pares #2929 -
vitaro #2928 Azért elég sok mindent lelőttek. De igazából mi vagyunk a hibásak (meg gyengék
), nem kellett volna megnéznünk őket...
-
Pares #2927 Nem. -
sanya200 #2926 Hát nem is tudom, nézzük csak, tudtuk azt hogy elrabolták az embereket,tudtuk hogy kik rabolták el,tudtuk hogy öngyilkos küldetés lesz, tudtuk azt is hogy csapatot kell összeszedni.Tudtuk hogy Shepard meghal,azt is hogy új hajót kapunk.Most akkor mi a történet?Totál ugyanez, semmi olyan momentum nem volt benne amit ne tudtam volna, egyedül azon lepődtem meg hogy a collectorok proteaiak semmi máson. -
Pares #2925 Na jó, örüljetek, nincs már kedvem veletek "szöszölni". További jó szarozást és édes jó szép szarosmasseffect3 álmokat!

-
Szthomas #2924 Persze hogy túlzás, de tőled sem állnak távol az ilyen dolgok, nem? -
Pares #2923 Még az is túlzás. -
Szthomas #2922 Olvass figyelmesen: "szinte mindent lelőttek"