22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #2921 Ne igyál előre a medve bőrére. -
Pares #2920 Igen, vagyis nem. Olvasd el amit írtam. -
sanya200 #2919 Velem is trollkodott egy sort.De jó hogy jöttél, legalább te vagy a soron nem én:D -
Pares #2918 Látom, most ismét szarozós hangulatban vagytok, de akkor sem írnék le akkor blődséget, hogy "mindent" lelőttek azokban a videókban. -
Szthomas #2917 Már hiányoztál Pares. Imádsz velem szöszölni, mi? :D -
sanya200 #2916 Hát én is utálom ezt a fajta marketinget, már nem azért de ha emlékeztek a 2-re ott is szinte mindent lelőttek már a megjelenés előtt.Sokkal nagyobb a sokk és az öröm ha semmit se tudsz róla.Személyes tapasztalatból beszélek mert az egyet úgy álltam neki játszani hogy fingom nem volt róla, és le is ültem mikor jöttek a dolgok.A 2-ben már nem volt meg ez az érzés. -
vitaro #2915 Hát ez az. A második részből kiadott összes videót megnéztem, nem kellett volna. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy nem ütött akkorát számomra. -
Pares #2914 Mennyi mindent? Már bocs, de mutattak valami harcjelenetet, meg az elejéből egy lövöldözős részletet. Összesen pár perc az egész, és ez csak egy külön E3-ra készített demó, egy évvel a megjelenés előtt... Kitudja, hogy milyen lesz a végleges... -
Szthomas #2913 Csak nehogy az legyen, hogy amikor megjelenik a játék konkrét pályaszakaszokon már előre tudjuk hogy hol és hány ellen van és hasonlók. -
Pares #2912 Mert ha nem kapod meg a napi adagot, akkor mi lesz? 
Amúgy már most látszik, hogy a 2-esnél több lehetőség van a fejlődésben. -
Szthomas #2911 Én nem mondom, hogy ne nézd, egyszerűen csak furcsának tartom, hogy már most ennyi mindent megmutatnak belőle. Mi lesz akkor később? -
Szthomas #2910 Érthető az álláspontod. Ezt a fajta marketinget én sem szeretem... -
vitaro #2909 Az E3 végeztével befejezem a videók nézegetését. Legközelebb csak a launch trailert nézem meg. Ha kibírom... úgyse fogom.
-
Szthomas #2908 Az már most látható, hogy a grafikával és harcrendszerrel nem lesz gond, főleg ha még csiszolgatnak is rajta. A nagy kérdés az, hogy mennyi rpg elemet kapunk a játékban, de erre valószínűleg majd csak a megjelenés után kapunk választ... -
sanya200 #2907 Lehet befejezem ezeket a videó nézegetéseket.Miért kell az elejét lelőni a játéknak, játékmenethez elég ha egy szaros mellékküldetést mutatnak ott is van akció.A játékosok nagy része már úgyis játszott a 2-vel ha tetszett neki úgyis megveszi, jó esetben ha nem tetszett neki akkor ezt se fogja. -
Szthomas #2906 Elég komoly részeket mutatnak be a játékból és van egy olyan érzésem, hogy ezeket viszont is fogjuk látni. Azaz ugyanazt a marketing politikát kapjuk, mint a kettő esetén, vagy talán annál is vadabbat? -
sanya200 #2905 Hát kicsit spoileres de mindegy.Tetszik hogy végre a páncél is normálisan néz ki, és a szereplő is.Az a gyerek a szellőzőbe az is élethűbb volt mint a 2-ben más emberke. -
Szthomas #2904 Egyetértek. Nekem is elég gyorsnak tűnnek a mozgások. A futásnál nagyon jól kivehető a dolog. Valószínűleg a végleges változatban ez is változni fog... -
vitaro #2903 Jól néz ki! De kicsit mintha túl gyorsak lennének a mozgások, nem? -
Cat 02 #2902 Épp játszanak vele. -
mcgrape #2901 live most
http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect -
Pares #2900 17. perc környékén kezdődik. -
sanya200 #2899 Be tudnád linkelni a videót én ezeket még nem láttam. -
Pares #2898 Ez a kis trollkodás most jól esett.
-
sanya200 #2897 Jól van akkor ezt megbeszéltük. -
Pares #2896 Jelenleg nincs telepítve Photoshopom, nem tudom ellenőrizni.
-
sanya200 #2895 Na ne kötözködjé.Ha kell elküldöm a psd fájlt is.
-
Pares #2894 Kötve hiszem. -
sanya200 #2893 Tudom hogy létezik ps képzeld a #2856 képet is azzal csináltam. -
MrAndree #2892 Új szintet értünk el a "vitatkozzunk értelmetlen dolgokról" versenyben. :) -
Pares #2891 
-
sanya200 #2890 

-
Pares #2889 Csak kitaláltad. A screent se hiszem el, mert photoshop is létezik. -
sanya200 #2888 Jájj má tényleg mindenbe bele tudsz kötni.Jó hogy nem mondod azt hogy csak kitaláltam.Majd csinálok egy screent. -
Pares #2887 Nekem még sose nem jött elő. Akkor én nem ugyan azt kaptam? -
Pares #2886 Egyébként kivágtam néhány képet a videóból.
Itt látható a Dead Space-szerű hologramos menü:
Itt a fejlődés menüből látható az új, szerteágazó képességek, vagy valami ilyesmik:
A galaxis térkép pedig sokat nem változott, bár eddig csak ennyit láttunk belőle. Jó látni, hogy a bolygókon több meglátogatható helyszín is lesz:
-
sanya200 #2885 Nem mindig jön elő csak néha.Ebből is látszik hogy totál ugyanazt kapjuk. -
Bugos a játék, a bugos?
-
Pares #2883 Kipróbáltam, és nekem nincs ott semmi. -
sanya200 #2882 Én az előbb pont belefutottam megint, mikor a galaxistérképre kattintottam,csak érdekességként említettem.