22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Ne igyál előre a medve bőrére.
  • Pares
    Igen, vagyis nem. Olvasd el amit írtam.
  • sanya200
    Velem is trollkodott egy sort.De jó hogy jöttél, legalább te vagy a soron nem én:D
  • Pares
    Látom, most ismét szarozós hangulatban vagytok, de akkor sem írnék le akkor blődséget, hogy "mindent" lelőttek azokban a videókban.
  • Szthomas
    Már hiányoztál Pares. Imádsz velem szöszölni, mi? :D
  • sanya200
    Hát én is utálom ezt a fajta marketinget, már nem azért de ha emlékeztek a 2-re ott is szinte mindent lelőttek már a megjelenés előtt.Sokkal nagyobb a sokk és az öröm ha semmit se tudsz róla.Személyes tapasztalatból beszélek mert az egyet úgy álltam neki játszani hogy fingom nem volt róla, és le is ültem mikor jöttek a dolgok.A 2-ben már nem volt meg ez az érzés.
  • vitaro
    Hát ez az. A második részből kiadott összes videót megnéztem, nem kellett volna. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy nem ütött akkorát számomra.
  • Pares
    Mennyi mindent? Már bocs, de mutattak valami harcjelenetet, meg az elejéből egy lövöldözős részletet. Összesen pár perc az egész, és ez csak egy külön E3-ra készített demó, egy évvel a megjelenés előtt... Kitudja, hogy milyen lesz a végleges...
  • Szthomas
    Csak nehogy az legyen, hogy amikor megjelenik a játék konkrét pályaszakaszokon már előre tudjuk hogy hol és hány ellen van és hasonlók.
  • Pares
    Mert ha nem kapod meg a napi adagot, akkor mi lesz?

Amúgy már most látszik, hogy a 2-esnél több lehetőség van a fejlődésben.
  • Szthomas
    Én nem mondom, hogy ne nézd, egyszerűen csak furcsának tartom, hogy már most ennyi mindent megmutatnak belőle. Mi lesz akkor később?
  • Szthomas
    Érthető az álláspontod. Ezt a fajta marketinget én sem szeretem...
  • vitaro
    Az E3 végeztével befejezem a videók nézegetését. Legközelebb csak a launch trailert nézem meg. Ha kibírom... úgyse fogom.
  • Szthomas
    Az már most látható, hogy a grafikával és harcrendszerrel nem lesz gond, főleg ha még csiszolgatnak is rajta. A nagy kérdés az, hogy mennyi rpg elemet kapunk a játékban, de erre valószínűleg majd csak a megjelenés után kapunk választ...
  • sanya200
    Lehet befejezem ezeket a videó nézegetéseket.Miért kell az elejét lelőni a játéknak, játékmenethez elég ha egy szaros mellékküldetést mutatnak ott is van akció.A játékosok nagy része már úgyis játszott a 2-vel ha tetszett neki úgyis megveszi, jó esetben ha nem tetszett neki akkor ezt se fogja.
  • Szthomas
    Elég komoly részeket mutatnak be a játékból és van egy olyan érzésem, hogy ezeket viszont is fogjuk látni. Azaz ugyanazt a marketing politikát kapjuk, mint a kettő esetén, vagy talán annál is vadabbat?
  • sanya200
    Hát kicsit spoileres de mindegy.Tetszik hogy végre a páncél is normálisan néz ki, és a szereplő is.Az a gyerek a szellőzőbe az is élethűbb volt mint a 2-ben más emberke.
  • Szthomas
    Egyetértek. Nekem is elég gyorsnak tűnnek a mozgások. A futásnál nagyon jól kivehető a dolog. Valószínűleg a végleges változatban ez is változni fog...
  • vitaro
    Jól néz ki! De kicsit mintha túl gyorsak lennének a mozgások, nem?
  • Cat 02 #2902
    Épp játszanak vele.
  • mcgrape
    live most
    http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect
  • Pares
    17. perc környékén kezdődik.
  • sanya200
    Be tudnád linkelni a videót én ezeket még nem láttam.
  • Pares
    Ez a kis trollkodás most jól esett.

• sanya200
    Jól van akkor ezt megbeszéltük.
  • Pares
    Jelenleg nincs telepítve Photoshopom, nem tudom ellenőrizni.
  • sanya200
    Na ne kötözködjé.Ha kell elküldöm a psd fájlt is.
  • Pares
    Kötve hiszem.
  • sanya200
    Tudom hogy létezik ps képzeld a #2856 képet is azzal csináltam.
  • MrAndree
    Új szintet értünk el a "vitatkozzunk értelmetlen dolgokról" versenyben. :)
  • Pares
  • sanya200
  • Pares
    Csak kitaláltad. A screent se hiszem el, mert photoshop is létezik.
  • sanya200
    Jájj má tényleg mindenbe bele tudsz kötni.Jó hogy nem mondod azt hogy csak kitaláltam.Majd csinálok egy screent.
  • Pares
    Nekem még sose nem jött elő. Akkor én nem ugyan azt kaptam?
  • Pares
    Egyébként kivágtam néhány képet a videóból.

Itt látható a Dead Space-szerű hologramos menü:

Itt a fejlődés menüből látható az új, szerteágazó képességek, vagy valami ilyesmik:

A galaxis térkép pedig sokat nem változott, bár eddig csak ennyit láttunk belőle. Jó látni, hogy a bolygókon több meglátogatható helyszín is lesz:

• sanya200
    Nem mindig jön elő csak néha.Ebből is látszik hogy totál ugyanazt kapjuk.
  • penge96
    Bugos a játék, a bugos?
  • Pares
    Kipróbáltam, és nekem nincs ott semmi.
  • sanya200
    Én az előbb pont belefutottam megint, mikor a galaxistérképre kattintottam,csak érdekességként említettem.