22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
de lesz, csak megjelenés után -
furgelab #2720 Most már biztosnak tűnik, hogy nem lesz magyar felirat sajnos:( -
ez a játék pont hogy keverék, és inkább akcio, megfüszerezve RPG elemekkel, mint forditva, de ez nekem teljesen megfelel. -
"azárt egy coop-ot eltudnék képzelni ME3-ban"
Inkább coop mint nyomorék multiplayer. -
sanya200 #2717 Hát lehet de ettől még nem kell belekeverni a coopot meg a multit se.Annak ellenére hogy nem vérbeli RPG még egy nagyon jó game.Persze nem ér fel egy dragon age-el vagy mással de én így is nagyon élvezem.Egy sci-fi világból azért nehezebb kihozni egy RPG-t mint egy dragon age-ből.Az utóbbi egy nagy helyszínen játszódik, de a mass effectnél meg nem, ezért rövidebb mert sok helyszínt kell megcsinálni és a játékidő is ezért kevesebb.Majd idővel talán jobb lesz.Ki tudja lehet a 3. rész még a da:originst is kenterbe veri. -
Pares #2716 Eddig ezen kívül az egy semmit mondó oldalon kívül, ahol szintén csak egy "titkos informátorról" (na persze...) beszélnek, sehol máshol nem olvastam. Szerintem a nagyobb oldalak, újságok biztosan több, vagy hamarább rendelkeznek ilyen belsős emberekkel, és tuti lehozták volna már ezt a "szenzációs" hírt. -
RAMyMamy #2715 a mass effect sose volt tiszta rpg és nem is lesz az -
sanya200 #2714 nem is tudnám elképzelni hogy egy történet központú játékba hogy férne bele a coop.Mivel minden a játékos döntésén múlik, most akkor max annyi lenne a coop hogy lehet lövöldözni benne ennyi.De a játék lényegét nem lehet úgy megcsinálni hogy coop legyen, vagy te hogyan oldanád meg a párbeszédeket, mindenki beleszól a döntésekbe vagy hogy?Az meg csak tiszta káosz lenne mert valaki renegáttal akarja megoldani a szitut valaki meg paragornnal, a 2 együtt nem megy.Annak meg hogy csak kullogsz shepard után és ráhagysz minden döntést annak meg semmi értelme nem lenne, mert akkor neked már nem rpg lenne hanem csak egy mezei lövölde. -
sanya200 #2713 Ha meg annyira akarnak multit akkor csináljanak egy külön játékot ami kizárólag arra épül és akkor mindenki boldog lesz.Aki nem szeretné nem veszi meg és így az alapjátékot se piszkálják meg, aki meg akarja megveszi külön a csak multira épülő játékot, ennyi. -
vg #2712 Hóhó, dehogynem. :) -
sanya200 #2711 szerintem a co-op se illene bele.Csak gondolj bele hogy a párbeszédek hogy zajlanának, mindig csak az beszélne aki shepard-öt alakítja.A többi meg csak bambán nézne max arra jó hogy esetleg garrus vagy liara bőrébe bújj.Plusz akkor a pályákat is úgy kellene felépíteni.nem mindegy hogy egy játék a coop-ra épül vagy csak belerakják.És szerintem ne coop-ra épüljön, elvégre ez egy rpg és nem egy rainbow six vagy akármi. Ne csináljunk már minden játékból multis szart, egyszerűen az RPG az RPG és kész nem kell itt keverni a műfajokat, ez így jó ahogy van.Van elég coop-os emg multis game.Ennyiből jó hogy nem azt mondod hogy egy kalandjátékba is rakjanak coopot. -
Pares #2710 Szerintem nem jelentgetnének ki ilyen nagy kaliberű dolgokat, ha nem lenne biztos. -
na belenéztem a videókba, hát ez szuper lesz:) -
azárt egy coop-ot eltudnék képzelni ME3-ban -
vg #2707 Hát őő, azért erre nem tennék akkora nagy pontocskát... lehet ezért késik a játék. -
Pares #2706 Nem értem minek kell rögtön készpénznek venni az ilyen különben is ordítóan kamu ("titkos forrás blablabla") cikkeket. Bioware fejlesztők írták fórumra, egyértelműen megfogalmazva, és újságokban is le volt írva, hogy NEM lesz multiplayer a Mass Effect 3-ban. Ennyi. Pont. -
MrAndree #2705 Kamu. Komolyan már, miért kell kamu hírekkel telenyomni a topicot? Túl kevesen anyáztak? -
Az ilyet mindig külön team hegeszti (lásd cod) nem vonank el miatta erőforrást (ha lesz, ha nem lesz) Szerintem inkább valószínű, hogy a következő Mass Effectben (4-5-6, vagy spin-off lesz multi, mint ebben.)
És már nem RPG:) -
Pares #2703 Nehogy már bedőljetek ilyen troll cikkeknek. A BW fejlesztői írták fórumon is, meg az újságok is írták, hogy nem lesz multiplayer. Fura lenne, ha ilyen gyorsan meggondolnák magukat. -
sanya200 #2702 Na elmennek ezek a picsába, már elnézést de egy RPG-be minek multi, hogy az ea ott rohadjon meg ahol van.Haza fogják vágni az egyjátékos kampányt a szar multi miatt,nem hiszem el.A végén majd kapunk egy 10h-s játékidőt aztán szevasz de akkor felrobbantok valamit.Ha lesz benne multi akkor az azt jelenti hogy a játék meg lesz osztva, legalábbis az erőforrások egy része amit a multira szánnak azt az egyjátékos kampányból kell elvonni.És ha ez a hír igaz akkor le merném fogadni hogy emiatt halasztották megint el vagy 3 hónappal a megjelenést. -
Ha tudnám mire gondolnának az emberek nem itt trollkodnék:) -
Pares #2700 "However, our secret source today confirmed"
LOL? -
Pares #2699 Szerinted én mire gondoltam? -
(google a barátod) ITT -
Mintha Reaper még nem tett volna ilyet:) De ami utána következik, hogy eldurran benne a reaktor, az jóóóó:D -
Pares #2696 Mijez? Forrás? Csak mert hivatalosan be lett jelentve, hogy NEM lesz multi. -
Pares #2695 A második részben 2:10-nél amikor az a Reaper lelövi a csatahajót:
-
multiplayer részletek:
The game will feature a Horde style multiplayer mode with “crap loads” of maps.
It will also have the regular modes such as Deathmatch, Team Deathmatch and Capture the Flag.
The Horde mode will have objectives like Capture The Flag, King of the Hill, and simple shoot-to-kill ‘waves’ as well.
Up to four players can play cooperatively in the Horde mode.
Maps are “fairly small” but well designed.
Players can choose from 6 different classes, or use a prebuilt one’s. Our source didn’t confirm what those classes were, but we reckon all those from ME2 will be present.
There will be a level cap of 60.
Some of the enemies were confirmed as well: Geth, Marauders, Husks, and a new enemy type called Brutes. The source described them as insanely “huge ass”.
The game will also feature a ‘multiplayer store’. The store will carry upgrades for weapons, etc. and other items.
Players will be able to buy said upgrades and items by earning in-game money based on their performance in the multiplayer. Our source wasn’t sure if the in-game money can be earned via the single player campaign as well, “but I doubt it. Seems like the (singleplayer and multiplayer) modes will be separate.” -
sanya200 #2693 Erre egyszerű a megoldás, okosabb ellenfeleket kell csinálni, ahogy láttam ezek se iq bajnokok.Remélem azért az összecsukható sisak benne lesz az nagyon tetszene.
Szerintem az AI-hez hozzá se nyúltak csak átemelték a 2-ből, bár a megjelenésig bőven lehet rajta csiszolni.Komolyan mondom a FEAR óta nem találkoztam jó AI-val, abban tényleg okosak voltak,mögéd mentek, bekerítettek, fellökték a szekrényt vagy akármit hogy fedezéket csináljanak...stb.Asszem fel is rakom. -
RAMyMamy #2692 erre írtam, hogy az szerintem Zaeed szinkronhangja -
A személyi pajzs már így is nagy segítség, ne legyen túl teknős a karakter:) -
sanya200 #2690 Mondjuk lehetne benne plusz pajzs is amit az omni tool-al lehetne létrehozni.Mint ami a shadowbrokernek volt.Nagyobb fegyver ellen lehetne aktiválni pár mp-re utána összecsukódna.PL ha rakétával lőnek vagy ha valaki köz elkerül le lehetne vele csapni. -
5:15 nél Szól Wrex, hogy jönnek... és neki is kamuhangja van:)
EBBEN -
Extended gameplay videóban az első részben van egy mondata. -
sanya200 #2687 Nem véletlenül nem mutatták a képességeket meg hasonlókat csak azt láttuk amit a 2-ben is a singularitást amit liara tud és a sokkoló lövést vagy mit amit garrus.Majd idővel ezeket is bemutatják,meg lehet ezek egy része még nincs is kész.És a most mutatott demo se biztos hogy végleges lehet a játékban más lesz.Nem lepődnék meg rajta ha így lenne.Szerintem igen is nagyot fog ütni a 3.Az első 2 rész visszajelzései alapján már tudják hogy mi az ami tetszik a népnek és mi az ami nem.Remélhetőleg lesz benne annyi rpg elem mint az egyben.És nem csak skineket kapunk mint pl a társak páncéljai, meg remélem liara végig használható karakter lesz,a 2-ben nekem nagyon hiányzott. -
Azokat nehez "latvanyosan" megmutatni, es az E3 a latvanyrol szol igazabol. Mozogjon, robbanjon, legyen tatva a szad (lasd Skyrim, ME3, vagy SWTOR videokat). Valoszinu, hogy az RPG elemek revampja majd jon elemzo cikkek formajaban. -
RAMyMamy #2685 szerintem az meg Zaeed volt, vagyis az ő hangja, de lehet nektek van igazatok -
MrAndree #2684 Kétlem hogy szinkronokat cserélnének, tényleg az lehet, hogy az ő szinkronjuk még nem készült el, van még majdnem 1 év a megjelenésig. A gameplay ütős volt, úgy tűnik a harcrendszerre rátettek még egy lapáttal, hogy még élvezetesebb legyen. RPG elemekből mondjuk nem láttunk semmit, azokra még kíváncsi leszek. -
sanya200 #2683 látni nem lehetett de ő várta a krogan nőt a leszállóplatformnál és beszólt rádión hogy jön az ellenség vagy valami ilyesmit. -
RAMyMamy #2682 én a videóról beszélek, a 2-ben Michael Beattie szinkronizálta, amúgy masseffect.wikia.com-on minden megtalálsz
#2680: persze, gondoltam én is, hogy ezért, gyorsan összedobtak egy demót E3-ra
te hol láttad itt Wrexet? :D (a gameplayes videókban az egy nő krogan)