22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Áá gyerekek, ez nagyon spoileres videó ami most megy élőbe ! -
miez a codos lövölde -
Pares #2639 Linket! -
ZSOOLT2 #2638 Megy az élő ME előadás -
YEAAAHAHHAHAHA -
vg #2636 Mass Effect 3 - E3 Gameplay Trailer 2011
itt -
Pares #2635 Azt írták, hogy minden kasztnak egyedi közelharci animációi lesznek. -
sanya200 #2634 Ja megkukkoltam az előbb.Egyébként nekem tetszik ez a kinect megoldás hogy utasítani lehet a csapattagokat hogy mit csináljanak.Így nem kell pl pause-t nyomni mindig ha akarok valamit.Meg kicsit jobban átéled a dolgokat, csak kérdés hogyha nem olyan a kiejtésem mint kéne akkor működne-e?Vibropenge helyett viszont jobban örültem volna valami kézitusának vagy 1-2 mozdulatnak, jó nem karatéra gondolok, hanem mondjuk mint a 2. rész cinematic trailerében hogy könyökkel fellöki vagy hasonló.Csak hogy arra a 2-3 mp-re ki lehessen ütni amíg betárazok. -
Pares #2633 Hát Epic lesz, az tuti. -
Pares #2632 -
Youtubeon keress rá, hogy mass effect 3, feltöltés dátuma MA, és az utóbbi 1 órában feltöltött vidik között lesz...újra... -
sanya200 #2630 Baró a 2. vidit már nem tudom megnézni.Letiltották.Amúgy nem rossz ötlet ez a hangvezérlés, a harcok alatt hasznos lehet.Párbeszéd alatt viszont felesleges, Mordin hangja viszont nem tetszett más szinkronizálta mint a 2-ben.Felesleges itt szitkozódni nem kötelező használni a hangvezérlést csak egy elérhető extra az xbox tulajoknak.És ezen mi a meglepő eddig is tudtuk hogy lesz kinect támogatás, meg ez a játék az xbox húzócíme nem kicsit, nem csodálom hogy mindent bevetettek amit tud a kinect.Az hogy meg van penge benne azt tudni lehetett eddig is felesleges ilyeneken rágódni.Engem elsősorban az RPG része és a történet érdekel hogy meg tudják-e valósítani a több részen átívelő mentéseket.A kienct támogatás nem érdekel mert úgy sincs boxom szóval. -
Ebből, már Shep se tudja kidumálni magát:) -
Pedig sokkal több harcot ígértek. -
Na ez vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Először is azt, hogy: ÁÁÁááá ez geci jóó!! A másik meg, hogy túl sok a harc...remélem nem mennek el DA2 irányba, mert akkor elásom magam. :( -
Újabb vidi! -
Off: Már "hallom" a I wanna fuck you Liara! parancsokat:)
On: Rohadt Spoileres a videó, ne már... -
De. Azt hogy ez a fő szenzáció a ME3el kapcsolatban... valszeg erre fordították az összes időt. Ja meg a hud pirosról kékre festették.
Ha már kinect, akkor belinkelem mert már nagyon régen nem linkeltem:
-
RAMyMamy #2623 mekkora ratyiság már, hogy mordint ugyanaz szinkronizálta, mint a férfi shepardot :DD remélem, hogy az eredeti szinkronhangja lesz, mint a 2-ben, nekem csak ennyi nem tetszett a videóban. amúgy jól néz ki -
ZSOOLT2 #2622 Nem tűnik nagy dolognak a kinectes vezérlés, gondolom csak amiatt csinálták meg, hogy rá lehessen írni a dobozra ezt is.
Ebből a pár percből még nem lehet véleményt formálni a játékról, bár a közelharc jól nézett ki, 2 óra múlva adnak le egy hosszabb bemutatót, az valszeg érdekesebb lesz. -
Sir Cryalot #2621 ez az az exxxtra drámai döntéshelyzet, amit abból a ps3-as pszichothriller szemétből néztek ki maguknak :) itt már elő is kell adni abban a pillanatban,lol :D
-
hangvezérlés??? -
KI A FASZT ÉRDEKEL A BUTI KINECT? DUGJÁK FEL A LÁTHATATLAN WIIMOTEOT BOBBY SEGGÉBE... MI JÁTSZANI AKARUNK... NEM BOHÓCKODNI. -
A videóban vissza tekertek a 21.-ik percig és meglehet nézni.
Én se vonnék le elhamarkodott döntéseket... ;)
Azért volt 1-2 pillanat mikor kirázott a hideg.. :D -
-
Tuti nemsokára fenn lesz. De inkább ne nézd meg :D -
Sir Cryalot #2615 Kettőn is látszott hogy úgy lopkodták össze ,közben túlértékeltebb mint a half life2, szóval még önkéntelenül is korrigál majd a dolog ;) -
nah visszanéztem, hát kérem vissza azt a 2-3 percet az életemből -
én is remélem youtubra fölkerül hogy megnézzem -
Cef #2612 Elég szépen leírtátok a játékot pár perc alapján. -
nah mostmár a ghost 2 van, lemaradtam :( -
2 percig tartott az egész és sikerült elérniük, hogy ne várjam... hát ehhez nem semmi kell... -
morzsi555 #2609 Inkább tűnt egy me2 dlcnek, mint harmadik résznek. A hangfelismeréses cuccon meg csak röhögni lehet. -
MI A FASZ EZ? Baszki milliókat szánnak ilyen szarokra... halos lézerkard vagy mi? EL FOGJÁK KÚRNI!
-
Bullitt #2607 Lol, Microsoft konferencián ME3 gameplay. Vmi audiofelismerést mutatnak be, ami nekem tökéletesen feleslegesnek tűnik. :D -
ME3 MOST!!!!!!!!!!!!!! -
sanya200 #2605 Persze hogy az látszik rajta, egyébként már elég élethűek ezek a cgi-k csak nézzétek meg a me3 debut trailerét azért a fószer nem gyengén van megcsinálva. -
a legelején a repülőgépbelsőn kívül az egész cgi, azok is amiket felsoroltál. -
sanya200 #2603 tudom láttam azt is de abban nincs harc nagyon csak állnak a tűz körül vagy mi, itt azért neccesebb a helyzet mert sok harc is van.De örülnék neki ha már ilyen lenne egy mezei screenshoot:D -
Nem azt mondtam, hogy teljesen élőszereplős, (mint a Halóóóóé), de sok jelenet, jelvény feldobás, leugrás előtt hátrasandítás(1:03), vagy a végén a huncut mosoly az nem cgi, de mivel annyi cg van benne, annyi szűrő, hogy a harmonikus a látványvilág, (ellentétben Halóóóóóó videóval, szerintem a Halo élőszereplős közül, amit itthon forgattak a jobb, a Halo odst vagy mi...)