22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RAMyMamy #2881 csík: vagy olyan, mint a dragon age 2-ben a friend/rival szint, vagy csak bugos -
RAMyMamy #2880 áh, megkerült Liara retikülje :D
-
Pares #2879
Soha nem vettem ilyet észre.
-
36-os level kapacitás kicsit kevéske ennyi skillhez, de tetszik, szép összetett lett, azáltal, hogy minden szinten lehet dönteni, hogy mi változzon a ráköltött pont álltal. Kíváncsi vagyok, miért van a karakterek mellett paragade csík? Eddig sosem volt náluk. A bolygókon a mission választás elég hangulatos, és az új mappok szépségesen jók. -
sanya200 #2877 Jah látom hogy konzolos, még néha egyébként észreveszem a 2-ben az konzol gombjait.Ti nem vettétek még észre?Akkor szokott jelentkezni amikor bolygó scennelés van és távolodsz a bolygótól, akkor lehet néha halványan látni a kontoller gombjait. -
sanya200 #2876 Remélem azért a szintlépés nem úgy lesz mint a 2-ben, abból a szempontból hogy addig nem engedett szintet lépni amíg véget nem ért a küldetés, csak a hajón lehetett kiosztani a pontokat.Az egyben tetszett hogy bármikor lehetett. -
Pares #2875 Szép. Kíváncsi vagyok erre a fegyver upgradelésre. De mindez igazán csak mozgás közben lesz értékelhető. Nem mellesleg ezek konzolos képek. És nem egy dolog totál máshogy néz ki konzolon, mint PC-n. -
Pares #2874 1-es mellékküldiknél kevés dolog van, ami unalmasabb. -
sanya200 #2873 Upps lemaradt na midnegy, azt akartam csak írni hogy remélem végleg száműzik azokat a semmitmondó küldetéseket amik a 2-ben voltak.Szállj le egy bolygón szedjé duracell elemet a robotba típusú küldetések nem kellenek.Feleslegesek csak a játékidőt növelik bár azt is csak percekkel,de hangulat szempontjából nem sokat ér meg totál unalmasak is. -
sanya200 #2872 Jó ez, majd csak lesz valamikor jó minőségbe is.Az első kép tetszik. -
mcgrape #2871 Kiolloztam pár képet printscreen-el :)
-
sanya200 #2870 vannak egyébként új vidik én csak 4-et láttam amit tegnap meg tegnapelőtt adtak le.Ami a gamtrailersen van fent az az összes? -
Csokis #2869 Persze, mert még nem megy. Este 11-től lesz adás! -
sanya200 #2868 Offline -
sanya200 #2867 az nekem is tetszik:D
Mellesleg átjött nektek valami a videóból?Úgy volt hogy ilyen dead space szerű lesz de én nem vettem észre. -
RAMyMamy #2866 btw, a design azért jóféle -
Csokis #2865 LIVE Broadcast -
sanya200 #2864 máshogy néz ki, nem narancs hanem kék.De igazad van csak poénkodok.De ez csak 1 kép most a szintlépésen nem valószínű hogy változtatnak.Csak több képesség lesz. -
RAMyMamy #2863 hát, ez semmiben sem különbözik a 2-től... :( -
mcgrape #2862 kis korrekcio, itt meg lehet nézni csak vissza kell tekerni a 17. perctől van
http://e3.gamespot.com/live-show/live-show-day-2/?tag=topslot;img;1 -
mcgrape #2861 Hát persze hogy ilyenkor lemaradok egy teljes demórol amiben többet mutatnak, nah mindegy .
ezt talátam, sajnos kicsi a kép
Itt lessz ma még valami, élő Chat, végigjátszással, de ez az amerikai idő eltolodás, kissé megzavar,
http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect -
sanya200 #2860 A játékban is használják az "ember" kifejezést idegenekre érdekes. -
A magyar nyelv elég toleráns ilyen szempontból nem tesz különbséget intelligens lények között. Fordításban is sz*rul hangzik, ha ki kell hangsúlyozni (this HUMAN must be eliminated...) földi-földlakó elég furi:) -
sanya200 #2858 Jó hát értsd a lényeget.Persze hogy nem ember volt hanem turian.Most ilyenbe kár belekötni. -
"Hát Saren is csak egy ember volt"
Pont hogy nem az XD -
sanya200 #2856 -
Minnél több ügynököt alkalmaznak annál valószínűbb, hogy lebuknak a végén mindenki ügynök lenne, meg besúgó (tiszta magyar 60-70es évek kb a lakosság fele ügynök:D) -
cdr74 #2854 TeraLOL :):):) -
-
sanya200 #2852 Hát Saren is csak egy ember volt és lásd mekkora kárt okozott.Ezek az ügynökök inkognitóban dolgoznak, és szépen lépésről lépésre haladnak.Így csökkentve a lebukás kockázatát.Én még azt is eltudnám képzelni hogy egy-vagy több tanácstag is nekik dolgozik.Csak egyszerűen várják a megfelelő időt. -
A begyűjtők folyamatosan aktív tagok voltak, ők voltak a reaperek szeme és füle, meg voltak lehetőségeik, hajók, állomány, technológia, búvóhely, másnak nem hiszem, hogy nagyon lenne a Cerberuson kívül. -
sanya200 #2850 Mass Effect 3 trailer magyar felirattal.
Ha esetleg kellen valakinek.
-
sanya200 #2849 Azt azért nem jelenteném ki hogy nem maradt a reapereknek kapcsolatuk a galaxisban.Kizárt hogy csak 2 "embert" sulykoltak vannak még csak még nem fedték fel magukat.Majd csak akkor ha eljön az ideje.Jó példa erre az első és a 2. rész.A begyűjtők cak azután kezdték el a reaper építését hogy sheapard keresztbe tett és elpusztította a fejedelmet. -
Tuti jó története lesz, itt nem lesz külön, értelmetlen szál mint a DA2-ben. itt dögivel folytatódik a reaperes sztori, 0 mellébeszélés nélkül. -
Szerintem lemaradtál az első játék első 1-2 percéről, amikor azt ecsetelik, hogy ő egy született vezető. Taktikus-stratéga ellentét nem elég hangsúlyos, és Reapereknek nem is stratéga kell, hiszen ők mondanaák meg, hogy merre az arra.
Az amerikai rendszerű hadseregekben "ranger" típusú irányítás van, pl. : foglald el Budapestet. azt nem közlik, hogy hogyan tedd meg (az eszközöket biztosítják persze) érvényesül a szubszidiarítás elve. Míg a másik a részletező parancsnoki láncon végigfutó nagyon részletes, életképtelen parancsok sora (lásd magyar hadsereg, bár ez elvileg ranger rendszerű (nato belépés-támogatás feltétele) Szóval mivel Bioware kanadai cég, emiatt az amerikai minta van előttük, Shep lényegében megtestesíti ezt, Anderson szintén, sosem kapott konkrét parancsot, hogy hogyan csinálja, csak az eszközt. Emiatt igaz, hogy taktikus, mert a legkisebb szinten hozza meg a döntést, de átlátja a nagy képet is, a harmadik részben szó szerint vezetővé válik. (Napóleon pl. jó stratéga volt, de nem látta át a hozzá hasonló hadvezérekkel egyetemben a kis szintek folyamatait.) Meg azért ne feledjük a csapatát sem. A reapereknek épp ezért lett volna rá szüksége, mert karizmatikus, Saren képtelen csapatépítésre, mert csak felhasználja az embereit, a begyűjtők eltüntetésével nem maradt más aktív kapcsolatuk a galaxisban (csak TIM, aki sulykolt, félig húsbábbá alakult (lásd szeme)) De az igazság csak 2012-ben fog kiderülni!:D -
sanya200 #2846 Nem csodálkoznék rajta, a bw jó történeteket szokott írni.Én még arra lennék kíváncsi hogy lesz-e valami hatása annak hogy milyen múlttal kezdted az egyet.Biztos van oka hogy többféle van.Igazából ezért szeretem jobban mint a dragon age-t, az átvihető mentések miatt aminek súlyos következményei lehetnek.De ha a da1 mentéseit importálod a 2-be ott nem sok vizet zavar. -
Vagy, Sheprol (legfokepp a szarmazasarol, fuggetlenul a harom valasztasi lehetosegtol) ki fog derulni valami olyan, eddig "almainkban sem gondolnank" info, amely alapjaiban valtoztatja meg a dolgokat a ME3 elejen. -
Kindred Blades #2844 Nem igazán, ha belegondolsz, Shepard inkább taktikus, mint stratéga, s ilyen szerep betöltésére nem olyan ember kell, aki ki tud füstölni egy épületet, hanem aki átlátja a nagyobb skálán történő eseményeket. -
bendáj17 #2843 igen sajna de eljön az az idő is. -
Szthomas #2842 Arra még jócskán várnunk kell...