22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• FSpofon
    Olyan kevesen játszanak az első 2 résszel is multiban, jobb lett volna ha bele se kezdenek soha. Egyszerűen ez a játékmenet nem állja meg a helyét a PC-n lévő jobb játékok mellett, ez tényleg csak a controlleres játékok közt lehet a király. A gears-re ugyanez vonatkozik, egy rémegyszerű lövölde mindkettő.
  • sanya200
    Egyébként a másik sci-fi univerzum a mass effect mellett ami érdekel az a Halo, de máig nem értem miért nem lehet pc-re is kiadni, legalább a 3. részt hogy végre befejezhessem.Utálom az ilyen 2 színűséget hogy a microfos 2-3 évente letolja az emberek torkán a fos windowsokat de a játékaikat meg basszák kiadni pc-re.Jó legyen előbb xboxra aláírom de mittudomén 1 évre rá kiadhatnák pc-re is.Ráadásul a 3. részt már a kutya nem veszi meg boxra mikor azóta már kijött az ODST meg a Reach is.Valószínű hogyha játszani akarok vele be kell ruháznom egy konzolra, de más játék nem igazán érdekel, legalábbis ami konzol only, esetleg gears of war, vagy ace combat és ennyi.Most 2-3 játék miatt venni egy konzolt hááát.Plusz kéne egy tv is mellé meg szar xbox live előfizetés hogy játszhassak multiba.Ekkora szart.Pc-n legalább ingyen van, az esetek nagy részében.Megveszed a játékot xboxra aminek az árában benne van a multi is csak használni nem tudod csak akkor ha előfizetsz, ráadásul még drágább is konzolra a game, akkor legyen olcsóbb, kifizettetik veled 2x a multi részét.1x mikor megveszed meg még egyszer mikor használni akarod.
  • Szolnokboy1
    én is. :D ez egy kegyetlen jó CGI video a Blur stúdiótól.
  • sanya200
    Ez nem élőszereplős max a legeleje amikor a repülőn vannak.

Na ez élőszereplős hasonlítsd össze a 2-t.

Amúgy kár hogy a final fantasyból nincs több rész nekem nagyon tetszett.Legalábbis a harc szelleme az odabaszott ahhoz képest hogy kb 2002-es még ma is megállja a helyét jóformán.
  • Fpocok
    Elnézést, de ez mi a faszom? Tudtommal az első rész arról szólt, hogy SPOILER az idegenek megtámadták a földet... invázió. Ahhoz képest ez így mi a faszom?
  • Kopiati
    Ez élőszereplős, erre gondoltam:
  • vg
    Arra hát.
  • Fpocok
    Mire gondolsz? A CGIra? Csak mert a neven kívűl nem sok köze volt a FF-hez.
  • vg
    Muhahahahah, ott a 10 éves Final Fantasy mozifilm, senki sem nézte, bele is csődölt a Columbia Pictures... :) Azóta nem látni ilyen stílusú sc-fi mozifilmet, nem véletlenül.
  • sanya200
    A prey 2 nem élőszereplős legalábbis amit most láttam az nem az abban harcol is egy faszi
  • Szolnokboy1
    csakhogy az nem élőszereplős. ;)
  • Kopiati
    Eddig Prey 2 élőszereplős a nyerő:), elnézegetnék egy 120 perces filmet...
  • sanya200
    Már nagyon várós.Nézegettem pár trailert pl tomb raider az is durva, legalábbis a videó minősége.Bár nem vagyok egy tomb raider rajongó.
  • Kopiati
    Ha majd valakit érdekelne: Itt megy majd élőben a show. Bocsi ITT!
  • Pares
    Ekkora marhaságot is már rég hallottam.
  • vg
    Butaság.
  • Gruffersten
    A Mass Effect az EA egyik legnagyobb márkaneve a NFS-el, Battlefieldel.
  • sanya200
    Mellesleg a legutolsó hír a gameinformeren a kinectel kapcsolatos volt.
    me3
  • sanya200
    kizártnak tartom hogy kaszálta volna, esetleg az e3-on való részvételt de nem a játékot.Egy ekkora címet hülye lenne kukába dobni.
  • RAMyMamy
    nem jön be az oldal, de egyébként április 1 már rég elmúlt
  • dysfunctional
    Az EA kaszálta a Mass Effect 3-at
  • SZEG007
    Dragon Age 2-be szétszortak néha különbözö tárgyakat, pl emberi csontvázakat amik a Tomb Raider 1-es idökre emlékeztetnek:P
  • sanya200
    Ja meg végül is nem feltűnő helyen volt de a karaktereket meg elég sokszor látni.
  • Ryder62
    "Mint ahogy a me1-be volt pl a lépcső kidolgozása, na az is csak egy 2d-s textúra volt."

Na de az a jobbik féle. Első ránézésre észre se vettem hogy 2d-s azt hittem normálisan kivan dolgozva.
  • sanya200
    Kicsit OFF:
    Tudjátok egyébként mi tud idegesíteni?Pl a dragon age 2-ben a grafikai megoldás.Komolyan belebasznak dx11-et meg minden szar effektet, közbe meg úgy néz ki a játék mintha 5-6 éves lenne.Főleg a karakterek kidolgozása, főleg a haj és a ruha.Ha az ember kicsit jobban megnézi nincs is rajta ruha, legalábbis nem úgy néz ki, hanem csak egy sima szar 2d-s textúra van ráhúzva a karakterre.Az ilyen marhára fel tud idegesíteni reklámozzák össze-vissza hogy így dx11 meg úgy közbe meg az egész karakter úgy néz ki mintha valami 6 éves játékkal játszanék.Mikor jön már el az az idő amikor ténylegesen ki lesz dolgozva és nem ilyen felemás szart kapunk.Nem kellett volna nekem dx11 se de akkor cserébe lenne kidolgozva úgy a karakter ahogy illik.Szart se ér a shader meg az effektek ha maga a felület fos 2d-s.Mint ahogy a me1-be volt pl a lépcső kidolgozása, na az is csak egy 2d-s textúra volt.Tudom nem ide tartozik de ez már bennem volt egy ideje.Sajnos a fejlesztők sok téren még mindig 2d-ben gondolkodnak, pl az űrcsaták is csak 2d-be zajlanak.Pedig ha azt vesszük egy begyűjtő hajónak nem sok esélye lett volna eltalálni mivel sokkal lassabb-lomhább simán csak alá vagy fölé kellett volna fordulni és alulról vagy felülről megsorozni.Ki az a hülye aki szemtől szembe megy egy jóval nagyobb hajó ellen.Pedig ha nem rakjuk fel a 2-ben az ágyút a normandyra akkor szemből megy neki joker.
    OFF vége
  • sanya200
    A mai tecknikával már meglehetne csinálni, de pl cask akkor használná ha xy feltétel megfelel, pl ha az ellenfél x méterre van, 2 ellenfél meg y-ra...stb
  • penge96
    Hát ez igaz, de ha pl. minden karakter magához méltóan mozogna, akkor agyon lenne scriptelve a játék... valszeg
  • penge96
    Hú, ennek örülök :D

Amúgy lehet szerkeszteni, dobsz egy emelt díjas sms-st az SG-nek és VIP vagy
  • sanya200
    Jaja egyébként engem ez zavart a 2-ben hogy a karakterek nem úgy harcoltak ahogy kellett volna.Pl Thane a lopakodás mestere és a közelharc se áll messze tőle, de a játékmenetben ebből semmi nem látszott.A CGI videon tényleg szépen osztotta a népet ugrált össze-vissza de a játékban semmi.Grunt meg ugye csak megy előre mint a gyorsvonat.De pl jack is alig használja a biotikát meg elég gyenge.Pl mikor megszökik 3 nehéz mecket is elintéz meg úgy dobálja az ellenfeleket mint a rongyot de játékmenetben szintén elég gyenge sokszor előbb megfekszik mint én.Plusz maguktól alig használnak képességeket mindig utasítgatni kell.A közelharc viszont tényleg kéne, legalább annyi hogy ne pusztuljak már meg amiatt hogy éppen tárazok és akkor lép be valaki,ha bárki közöljön mindig csak szívás van belőle főleg a begyűjtőtábornoknál vagy kroganoknál.
  • vitaro
    Itt a teljes cikk, ha érdekel valakit. OFF: Kár, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat.
  • vitaro
    Dolgoznak a közelharci támadásokon. A katona például képes lesz bevinni az ellenfélnek pár gyors és erős ütést. (Talán hasonlót, mint Thane az általad említett trailerben.) Ezen kívül megjelenik az "insatnt kill", ami osztályonként más és más lesz. Katona esetében egy, a páncél csukló részében lévő tech-pengével (de hülyén hangzik magyarul) fogja majd Shep jobb létre szenderíteni azokat, akik megérdemlik.
  • Fpocok
    Ha nem lóg ki teljesen az egészből az jó. Pl egy olyan, hogy ha közelmész, akkor az ellen akar megütni téged előbb, amit valamelyik gombbal blokkolni kéne, és ha sikerült, akkor üthetsz te.
  • penge96
    Juuj, van egy ötletem, mint gondoltok?
    Arra gondoltam, hogy ha elfogy a muníció, akkor a 3. részben ne csak egy egy mozdulatos kézi tusa lehessen, hanem egy jól kidolgozott közelharc-rendszer. Persze nem mindig kéne, de végső esetben sztem kurvajó lenne. (ME2 indításánál megnéztem a trailert, és Thane éppen ököllel osztotta a népet, erről jutot eszembe)
  • Prof William
    Mint ahogy manapság a jövőben is mindenütt vannak kínaiak. Ők gyártják márkás Quarrian ruhákat vagonszámra és jól jönnek a flottában mert olcsó munkaerő.
  • vitaro
    Nem bánom, hogy nem sokat változott a grafika, így talán szépen fog futni a gépemen...
  • Sir Quno Jedi
    De mitől lenne szebb?!?!? A hw nem változott, ugyanazok a konzolok. Max. kapunk PC-re egy HD extúra packot, mint a DA2-höz.
  • sanya200
    Hát ahogy elnézem a grafika nem lesz szebb sokkal.Pedig reméltem hogy így lesz, legalább a karakterek lennének szebbek mint a 2-ben.
  • vitaro
    Tegnap felkerült az IGN oldalára 3 friss kép
  • Kopiati
    Overlord II-ben is volt egy olyan 30 sec-es jelenet amit egy órán át csináltam:D (fiatal és lelkes voltam) zöld minionokat kellett falon körbe-körbe vezetni, egérrel akadályokat kerülgetve, nah egy focipálya kevés lett volna akkora egér mozgáshoz...
  • Ryder62
    "Nincs benne köszönet, írja hogy húzzam lefele az egeret de már elfogyott az asztal is.ÁÁÁHHH"

:DD ezen jót nevettem. Eszembe jutott hogy kínlódtam én is. Szerencsére a ME sorozat mentes az ilyen gyökér megoldásoktól.