22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #2681 Lehet most megkavartál a 2-ben ki szinkronizálta mordint?Csak mert itt egy kicsit más a hangja mint a 2-ben.
Amúgy tetszik az a jelenet az egyik videóban mikor háttal áll az egyik cerberus katona és shepard megragadja a grabancát majd átrántja a fedezéken majd leszúrja a pengével.Nagyon tuti mozdulat volt, remélem több ilyen is lessz. -
Gondolom, még nem tartanak Mordin hangjainak felvételénél, ahogy Wrex hangja is más volt a videóban. -
RAMyMamy #2679 nem érted :(
ugyanaz szinkronizálta, mint a férfi shepardot (Mark Meer), csak el van torzítva a hangja -
sanya200 #2678 Igen ramy olvastam már előtte is azért emeltem ki morndint nekem is feltűnt hogy tök más a hangja.Mellesleg nem ide tartozik teljesen de a cerberus katonáknak kis bomba vagy mi vagy a koronában szal ha valaki áruló lesz azt szépen kinyiffantják simán.Elképzelhető hogy Shepardnek is ültettek be ilyet?(Még mordin említette az egyik beszélgetés alatt asszem.) -
MaRee #2677 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED -
Európában március 9. -
bendáj17 #2675 nagyon állat videók ultra király lesz, nekem nagyon tetszik. -
A második videóban már Ashley is feltűnik...
Megjelenés: 2012. március 6.
Azthittem ezt is belövik januárra, mint a második részt, de ez is csak márciusban érkezik, mint idén a Dragon Age 2... -
RAMyMamy #2673 erre nem találok szavakat 

-
RAMyMamy #2672 olvass -
közben megnéztem utolag a késöbbi bemutatokat, na ezek alapján tuti vétel lesz :D -
Pares #2670
-
E3 2011: Extended Walkthrough: Part I
E3 2011: Extended Walkthrough: Part II -
Jimmyke #2668 Placeholder mind ami a demóban volt. -
deadnight #2667 A videó, amit E3-on lenyomtak, meg egy kis körítés: http://rpgames.web4.hu/cikk/e3-ea-konferencia-mass-effect-3-jatekmenet-video -
Látatlanban nem szeretnék beruházni rá, de ügyesen meg lehet vágni/oldani dolgokat, hogy utólag kamu legyen, ha játszol vele, nem értem, itt miért nem próbálkoztak. -
Egy sci-fi rpg-ből nem lehet jó rpg-t csinálni, mert akkor olyan lesz, mint az első rész, stílustanulmány, a 2. résszel egyszerűsítették a formulát, a harmadikra egy tökéletes egyveleg lesz.
Jah és soha ne várja senki, hogy 2011-ben a már közel sem forradalmi párbeszédekkel, vagy a fejlődési lehetőségekkel fogják reklámozni, mint anno, itt már csak az ügyes arányokat, akciót, és a történetet lehet kiemelni. (a párbeszéd az L.A. Noirral lépett legalább 100 szintet a mass effecthez képest. -
Egyik trailerben:
Oooh shiiiiit. Kifejezetten az életed lepereg előtted szintű látvány. Kíváncsi vagyok ilyen esetben mi lesz a túlélés kulcsa...valószínűleg ha meg sem lát...már ha az lehetőség. :D -
morzsi555 #2663 Akkor ne nézd, ha ennyire félsz a spoilerektől. -
Engem az zavar, hogy megint olyan SPOILERES videókat tesznek ki... áhhh oké, gameplay, de fúúú nagyon-nagyon sok infó van bennük.
Játék pedig király lesz! -
sanya200 #2661 Itt nem arról van szó hogy ne legyen benne semmi harc, tévedésbe vagy.Itt nem az akció mennyisége a probléma hanem az hogy ezt az RPG elemek rovására teszik.Ha több benne az akció mint az RPG elem vagy ha elhanyagolják az RPG elemeket az akció miatt akkor van baj.És azért a da2 esetében már már kezdett elmenni az akció és kicsit az RPG rovására. -
ZSOOLT2 #2660 Jók lettek az E3-as videók, utolsó vid, ami a Földön játszódott, meg különösen. -
MrAndree #2659 Az meg várható volt... -
MrAndree #2658 Ez hülyeség, a Bioware játékok kb. az NWN óta tökig vannak tömve akcióval. De ennek ellenére még a DA 2ben is voltak részek amikor 2-3 órán át nem csatáztam senkivel. Meg azért már elnézést de háború lesz, mégis mit vártatok, Shep kidumálja magát? :) -
divatfikázás .. mimás
-
sanya200 #2656 Ezt én se értem alig láttunk belőle pár percet már megy a rinya.Eddig az volt a baj hogy semmit nem tudtunk róla most meg szidják a kinect miatt.Ugyanaz mint a homo témánál csak egy lehetőség nem vagy rákényszerítve hogy használd.A játék lényegéből meg semmit nem láttunk, mármint az RPG részből.Biztos fejlesztettek a párbeszédrendszeren is.Meg tulajdonképpen semmit nem láttunk belőle csak 2-3 perc lövöldét.Majd idővel jönnek még infok szokás szerint ahol bemutatják a kasztokat, a párbeszédrendszert...stb
Egyedül a szinkronhangok amin remélem nem változtatnak, bár Modrin már más, remélem a female Shepardnek megmarad Jennifer Hale hangja mert ha nem 2-é töröm a lemezt az biztos. -
"nah visszanéztem, hát kérem vissza azt a 2-3 percet az életemből"
Mondjuk azt sem értem hogy minek kell már rögtön fikázni a játékot. Alig láttunk belőle valamit. Sőt az is lehet hogy változtatnak még rajta. Légyszíves ne ítélj már pár perc videó alapján. :)
-
sanya200 #2654 Egyébként az hogy több akció lesz benne az a mi hibánk, vagyis a játékosoké, szomorú de erre van igény.Persze nem rólatok beszélek hanem a sok kis casual pöcs játékosról.Meg azokról akinek bőven elég az is ha csak menni kell és lőni.Lusták az emberek elolvasni a párbeszédet vagy egy kicsit is gondolkozni.Amíg a játékosok nagy részének bőven elég a tömény akció a történet vagy at rpg elemek helyett addig ez nem fog változni.A kiadó se hülye nyilván olyan irányba fejlesztik a játékot amire a legtöbben vágynak.A da2 se lett volna tele akcióval ha nem erre lett volna igény.Ha többet szerettek volna jobb rpg-t az egynél akkor az lett volna.De a fejlesztő-kiadó nem fog kibaszni magával hogy olyan játékot fejlesztenek amire kevésbé van igény.Ahogy elnéztem az új codot is semmi másról nem szól, jó látványos a hajós rész de az ellenfelek sík hülyék, realizmus lófasz nincs benne...stb és ez így is marad mindaddig még a játékosok többségének ez is bőven elég hogy csak lőhessen. -
A hud meg néhány zene a 2-ből van. Remélem azért nem sok zenét akarnak átvenni a 2-ből. -
Evoluti0N #2652 Itt az ideje a hibernációnak gyerekek. -
http://www.youtube.com/watch?v=WqCqVAoCA8w&feature=player_embedded -
mcgrape #2650 "Wait until you see Casey Hudson's demo of Mass Effect 3 coming up! 2 more new demos on Spike including EARTH!"
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html -
sanya200 #2649 Persze nem azt mondom hogy szar a da2 nincs jogom hozzá mert végig se toltam csak kipróbáltam de az origins-hez képest visszalépés volt némely tekintetben. -
Pares #2648 Az se lett szar. Az ME3 meg a mutatottak alapján, és ezt egyébként is tudtuk, hogy egy egészen más kategória, mint a Dragon Age. -
sanya200 #2647 Jó játék lesz ez gyerekek a bw nem nagyon szokott szart kiadni.A da2 igaz lehetett volna jobb is de azt más stúdió csinálta mint a me2-t.Most persze megy a szitkozódás hogy mi ez de amikor meg majd megjelenik nem lehet levakarni majd a gépről. -
ZSOOLT2 #2646 Aki lemaradt: 3:34:00-ig vissza lehet tekerni a stream-et, kb. akkor kezdődik. -
Pares #2645 Mijeeeez? Pont vége? 
-
Pares #2644 Köszi! -
Ennek aztán van hangulata... Vissza vonok mindent! ÁÁÁáá -
ZSOOLT2 #2642 E3 élő adás