22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #3001 Azért tényleg a vadászoknak lenne csak nagyobb esélyük mivel kicsik gyorsak, ezzel szemben a reaperek lassúak és nagyok, a fegyverzetük nem irányított teljesen ez ki is derül a kódex-ből.Plusz ha elolvastad volna a thanx cannon leírását tudhatnád hogy ezeket az ágyúkat a vadászokra is rá lehet szerelni.nem kell hogy torpedózzanak, azért még ha kicsivel kisebb teljesítményű is mint ami a normandyn van már akkor se lenne gyenge.Azért normandy vs collector hajó se volt semmi a 2 hajó mérete között hatalmas különbség van.Mégis úgy vágta fel a normandy az ágyúval a hajót mint a konzervdobozt.Én nem írnám le a vadászokat mert sok kicsi sokra meg alapon lehet szemétkedni velük és én nem láttam a reaper hajókon gardian rendszert.Szerintem nem is tartanak fenyegetésnek ilyen kicsi hajókat, arra viszont nem számítanak hogy a "saját" fegyverüket fordítják ellenük.Mert a thanx cannon ugyanazon az elven működik csak kisebb teljesítményű.Másrészt a videóban is csak fregatt vagy max cirkáló volt amit szétküldött a reaper de ott vannak a csatahajók amik méretben jóval nagyobbak, 800-1000m hosszúak .s kilométerekről kilövik a célpontot.Csak eddig még nem láttuk őket.Az egyben se voltak csatahajók ha jól emlékszem a fellegvár csatájára.Meg ha ezeket a hajókat felszerelik nagyobb nullelem maggal és raknak rá jó pár ilyen ágyút az már tekintélyes pusztításra lenne képes. -
Pares #3000 Hjaaaj. Ki mondta, hogy szégyenkezz? Ki mondta, hogy az én véleményem többet ér a tiédnél? Légyszíves, ne játszd most itt az ártatlan kis áldozatot, amikor semmi olyat se. Egyszer nem voltál képes válaszolni egyetlen ellenérvem re se értelmesen. Folyton a mellébeszélést nyomatod. De ha nektek ez így megfelel.
Ejtsük a témát. -
Pares #2999 Erre talán csak annyit, hogy ez hazugság, én is a saját gondolataim, véleményem írom le a dolgokról.
Engem vádoltok személyeskedéssel, amikor semmi ilyet nem csináltam, miközben Ti mást se csináltok. -
Engem a menüben érdekelne a hologram a háttérben, eddig mindig a hajó volt ott, most valami "űrállomás szerű dolog"
Lehet valami protián cucc, elvégre nyitott maradt a protián szál, hogy maradtak-e még. -
Prof William #2997 Csak nehogy ennek köszönhetően kevés bolygó legyen... + valamint megnézném a Turian/Salarian/kék fejű "Ah yes the Reapers" anyabolygókat támadás alatt.
Azért egy térden csúszó bocsánatunkért esedező tanácsra minimum számítok. :) -
Szthomas #2996 Az a vörös gömb, amit mutogatnak a videóban azokkal a furcsa, mozgó rögzítésekkel az lehet hogy maga a sötét anyag, mármint amit Tali is keresett? Én arra tippelnék így elsőre... -
Fuuulll Videóóóó (menüvel!!!)
ITT! -
Főleg amilyen arrogáns a Harbinger:D Azért nagyon várom, hogy kik lesznek azok akik majd írnak levelet Shepnek a konzoljára:) Végén EDI és Joker összebútoroznak...:D -
Szthomas #2993 Olyat is el tudok képzelni, hogy hamis infókat nyomni a kommunikációs csatornákon (amiket csakúgy, mint a geth-ek folyamatosan figyelnek) és valami masszív ellentámadást emlegetni nekik. Ők úgy éreznék, hogy most véget vehetnek az egésznek, rajtaütnének a helyen és ott valami meglepi várná őket, mondjuk egy fekete lyuk :D Persze ez mind csak fikció, de az nem fáj senkinek, nem? -
Sztem már ott kiadnak, amikor rácsatlakozva az "internetre" meglátják Kiszel Tünci képeit:D "this human must be eliminated"... -
Szthomas #2991 Könnyen lehet hogy nem úgy fogunk győzni, hogy mindet egyesével elpusztítjuk. Lehet hogy lesz rá egyszerűbb mód is. Végül is gépek, adjunk nekik vírust, mint a Függetlenség Napjában... :D -
Nem, te mások gondolatait véleményezed, mások kérdéseit, ötleteit, nem a saját véleményed, amit szívesen "hallgatunk", de mások kérédseit nem véleményezni kell, hanem megválaszolni, de akkor ha válaszolsz rá akkor megy kis saját véleményezés is belefér, szájlik stb. Ironizálás stb., de az, hogy sanya200, (bocsi) vagy valakinek az ötletét, kérését lehordod, hogy "hülye", ez felesleges. -
Szthomas #2989 Én csak annyit tudok javasolni Kopiati, hogy hagyd rá. Ha ez boldoggá teszi hát legyen, ettől nekünk még nem kell szegénykéznünk, vagy meghúznunk magunkat. A véleménye nem ér annyival többet, mint bárki másé hogy emiatt sarokba kellene állnunk és elnézést kérni, amiért nem úgy vélekedünk, mint ő. Nehéz gyerekkora lehetett, vagy tudom is én mi, de igazából az ilyen emberekkel sok mindent nem lehet kezdeni. -
Bhalage #2988 shepardek meg vagy megtalaljak az eldugott/elhagyatott reaper- es molyirto stukkert, vagy csúfos gáme over lesz
a tobbi csak fluff -
Bhalage #2987 nem lesz semmilyen csata cska meszarlas. reaperek fognak meszarolni... -
Pares #2986 Értem. Szóval ha leírom a tényeket vagy a saját véleményem, az kötekedés.
-
Igazad van, Szthomas. Én sem nagyon értem miért "kötsz" (nem vagy a nagyanyám, Pares) bele másokba, amikor mi jól eldumálunk, aztán, napitroll legyen meg beszólsz hogy átaludták a 40 órás játékidőt...Mondjuk a fórum fórum létével jár ez, de jó kedéllyel meg lehet válaszolni dolgokat, lásd Milka reklám (merj kedves lenni!) -
Szthomas #2984 Mindent meg tudnak magyarázni, minden őket igazolja, még jó, hogy a spanyol viaszt nem ők... De részemről tényleg befejezem. Nincs értelme. Ha konkrét részekhez lesz véleményed és nem mások álláspontjához akkor ígérem reagálok rá. -
Szthomas #2983 Önelégültségből nincs hiány, mi? Örülök, hogy pár embernek csak ennyi kell a boldogsághoz... -
Pares #2982 Nem védek én senkit se. Csak nem bírom, ha ökörségeket beszélnek, meg értetlenkednek. Az igazság meg fáj, szóval többnyire a vita érveimet személyeskedéssel válaszolják meg, így is igazolva, hogy igazam van. -
Szthomas #2981 Te amúgy valami rejtett BioWare tag vagy? Csak azért mert úgy véded őket, mint valami pitbull. Szerintem nem szorulnak rá, bizonyítsanak ők maguk, ne pedig mások bizonygassák az ő érdemeiket... -
Szthomas #2980 Szerintem amúgy maguk a reaperek konkrétan a Föld ellen támadnak, maximum a szövetségeseiket küldik a többi faj ellen. A képek alapján több tucat reaper lép be a Föld légkörébe, szóval szerintem ide koncentrálják az erőiket... -
Pares #2979 Egyesek itt annyi mindent nem értenek, hogy erősen megkérdőjelezhető, hogy nyitott szemmel és füllel játszották-e végig a két játékot. Na de mindegy. Most még szarozhattok, meg kételkedhettek, meg minden, a megjelenés után úgyis leesik az állatok, még ha ide nem is azt fogjátok írni, hanem hogy "jáj nem tudok kukát túrni a loot után jáj"... -
Épp az, hogy hülyék, elvégre a kvárik a szülőbolygójuk visszafoglalását tervezik, milliárdnyi geth ellen, stb... Shepardnek kell rávenni őket, hogy ne, vagy turiánok segítségbe hívása, akik biztos imádják az embereket... -
MrAndree #2977 Biztosan nem csak a Földet támadják, gondolom egy a sok közül, csak Shep éppen itt tartózkodik majd, azért ott kezdünk. -
Gondolom lesz katartikus ütközet a végén, ahogy Shep "belovagol" majd elvágtat a végtelenbe (és tovább) de pl a pont a gethes vidiben mondták, hogy éppen egy csata zajlik a bolygó körül, lent mi pedig kommandózunk. -
MrAndree #2975 Biztos lesz valami nagy űrcsata benne, csak gondolom nem rögtön a játék elején, hanem majd a vége felé. Mondjuk egy egyesített galaxis VS reaperek csatát el tudnék képzelni. :) -
Szthomas #2974 Persze ott a többi faj, de azok meg hülyék lesznek berohanni egy ilyen öngyilkos csatába... -
Szthomas #2973 Jó érvek. Ezek szerint viszont akkor elfelejthetjük a komolyabb ütközeteket az emberek és a reparek között, ha jól értelmezem az álláspontodat. Flotta és hadsereg nélkül akkor megint nekünk kell majd megváltanunk a világot. -
Overlord DLC-t vágod?:) Gethek irányítása Cerberus részről:)
Nem kell vadászokat hiányolni, mert bár vannak ME világban vadászok, de nem nagyon használják őket, mert iylen oylan Guardian rendszerek leszedik mint a szart, Reaper ellen meg felesleges, ha egy flotta is alig írt ki egyet, valószínüleg a Föld körüli védelmet úgy lenyomták, mint taxiórát, a cirkálónak a videóban is 2 lövés kellett és egyből elszállt a reaktor...
Tankok stb. Földön egy részt már kevéssé lehetnek, hiszen "egységes" a bolygó, nem itthon tárolják a hadsereg egy részét, ahogy a flotta jó része is az Arcturus állomáson lehet, közlekedés nyilván Reaperek által megbénítva. és kb 20 perccel egy totális támadás után csak mesefilmekben masírozik a hadsereg az utcákon:) Normandynak kell ennyi szerencse, elvégre Shep is annyiszor meghalhatott volna...meg is halt... -
Szthomas #2971 Engem amúgy ezek az új reaper lépegetők erre emlékeztetnek:
Universe at War - lépegető -
Szthomas #2970 A csatához még annyit, hogy szinte semmi sem támadja a Reapereket, ezáltal marhára kihaltnak tűnik az egész hely. Akármennyire is fölényben vannak, vadászoknak és tankoknak azért kellene lenniük szerintem, már csak a hangulat miatt is... -
Szthomas #2969 A csatajelenetre visszatérve elég sok furcsa dolog van. Például alig látni vadászokat, pedig egyértelműen azoknak lenne esélyük a gyorsaságuk miatt a reaperek "zaklatásában", a nagyobb hajókat pillanatok alatt szétkapják. A másik, hogy amikor megérkezik a Normandy egyetlen lövést sem kap, de még a védelmi rendszereit sem kell használnia. Több tucat reaper között ez azért érdekes, nem? -
sanya200 #2968 Ezt én is észrevettem nem értem hogy jön ez ide elvileg az összes geth a fejedelem ellen harcol.A renegát gethek vagy átállnak vagy kipurcannak, ha meg az összes geth a reaperekkel lenne akkor meg legion mit keres ott mellettünk.Vagy megint leszakadt egy renegát csoport vagy mi? -
sanya200 #2967 Már nem azért de amit a normandy alakított a videóban se volt nagy szám csak puttyogtatott valami.Nehogy már egy ilyen hajónak ilyen pici tűzereje legyen.Meg nem is tudna bombázni, honnan dobná ki?Garrus kigurítja a raktérből vagy mi?Mivel csak lézerfegyverek vannak rajta.Én legalábbis eddig nem láttam rajta pl rakétavetőt.A másik ha már itt tartunk hogy lesz akkor sr3 vagy nem?A koncepciórajzok nagyon tetszettek de a játék elején csak a sr2 van.És nem hiszem hogy csak úgy adnak egy másikat mikor minden hajóra szükség lenne hogy megvédjék a földet.Meg ugye ott van edi akkor ő meg megy a kukába? -
Szthomas #2966 A cerberus-os esetet látva talán érdemes elgondolkozni azon, hogy akármi is történt a múltban, lehet hogy majdnem mindenkit ellenfélként üdvözölhetünk valamilyen új fordulat miatt. ha ez így lesz, akkor foghatjuk majd a fejünket... -
Szthomas #2965 És mi a helyzet a geth-ekkel? Mi a francnak programoztuk át őket(persze ha ezt tettük), ha végül úgy is le kell gyepálnunk majd mindet? -
Szthomas #2964 Jó ötlet, bár látva a ME3-as videókat szerintem erről szó sem lesz. Leszünk mi, meg két gyászhuszár és szevasz. Arról nem is beszélve, hogy a tüzérségi támadást sem kell célra tartanunk, csak azt, amit a Normandy intéz. Egyszóval a célzott tüzérségi támadások is kifújtak szerintem... -
sanya200 #2963 Ashley-re azért kíváncsi leszek mert ha az egyben nem dugtam meg akkor úgy leosztott a 2-ben hogy csak néztem.És csak abban az esetben kér bocsánatot ha volt valami.Ez eléggé kibaszás mert női karakterrel sose fogom elérni nála hogy kérjen bocsánatot.Ha meg nem kér akkor meg csak odaállít a 3-ban mintha semmi se történt volna? -
sanya200 #2962 A dlc-s karakterekről meg annyit hogy végül is tetszettek de nem értem hogy miért nem lehetett teljes értékű társakká tenni őket.Csak pár nyamvadt mondatot kellett volna írni és kész, mivel loyaliti küldetésük ugyan úgy volt.
Én valami olyasminek örülnék nagyon amiben a küldetés előtt leülünk és megbeszéljük hogy ki hova megy ki mit csinál hol hatolunk be...stb.Úgy mint a 2 végén.Persze nem kéne minden szaros mellékküldetésnél ilyet de a fő helyszíneken küldetéseken lehetne.és ugyan úgy lehetne több csapatot küldeni az egyik elölről a másik hátulról menne, vagy az egyik elterelné a figyelmet még mi beosonunk hátul és szabotálunk vagy ellopunk valamit.Meg lehetne benne vmi hangtompítós cucc is.Álcázás nem sokat ér ha az első lövésre észrevesznek minket.A másik meg a 2.ben is ha álcáztuk magunkat és ellopakodtunk az ellen mögé rögtön kiszúrt ahogy lement az álca,,pedig a láda/fal mögött voltam és még csak ki se dugtam a fejem.