Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Azért tényleg a vadászoknak lenne csak nagyobb esélyük mivel kicsik gyorsak, ezzel szemben a reaperek lassúak és nagyok, a fegyverzetük nem irányított teljesen ez ki is derül a kódex-ből.Plusz ha elolvastad volna a thanx cannon leírását tudhatnád hogy ezeket az ágyúkat a vadászokra is rá lehet szerelni.nem kell hogy torpedózzanak, azért még ha kicsivel kisebb teljesítményű is mint ami a normandyn van már akkor se lenne gyenge.Azért normandy vs collector hajó se volt semmi a 2 hajó mérete között hatalmas különbség van.Mégis úgy vágta fel a normandy az ágyúval a hajót mint a konzervdobozt.Én nem írnám le a vadászokat mert sok kicsi sokra meg alapon lehet szemétkedni velük és én nem láttam a reaper hajókon gardian rendszert.Szerintem nem is tartanak fenyegetésnek ilyen kicsi hajókat, arra viszont nem számítanak hogy a "saját" fegyverüket fordítják ellenük.Mert a thanx cannon ugyanazon az elven működik csak kisebb teljesítményű.Másrészt a videóban is csak fregatt vagy max cirkáló volt amit szétküldött a reaper de ott vannak a csatahajók amik méretben jóval nagyobbak, 800-1000m hosszúak .s kilométerekről kilövik a célpontot.Csak eddig még nem láttuk őket.Az egyben se voltak csatahajók ha jól emlékszem a fellegvár csatájára.Meg ha ezeket a hajókat felszerelik nagyobb nullelem maggal és raknak rá jó pár ilyen ágyút az már tekintélyes pusztításra lenne képes.