22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Evoluti0N
    Jah. Úgy hangzik, mint egy szuperhős civil neve :D
  • RAMyMamy
    a j a v-re nehezen, vagy mire gondolsz?
  • Kopiati
    Így meg alliterál is a neve:)
  • RAMyMamy
    ezt tudom, de kitalálhattak volna neki értelmesebb vezetéknevet is :(
  • RAMyMamy
    na, majd hétvégén szakítok rá időt :D
  • Pares
    Vincent "Véletlenül sült el bazdmeg!" Vega
  • Pares
    "Sokáig" James Sanders volt a neve, de aztán rájöttek, hogy problémás lehet a neve, mert az egyik regényben is volt egy Kahlee Sanders nevezetű nő, akivel ezek szerint semmilyen kapcsolatot nem kívántak létrehozni, így Vegára változtatták a vezetéknevét.
  • Kindred Blades
    Mars Ponyvaregényt nézni!
  • RAMyMamy
    nem James volt eddig? :D
  • bendáj17
    tök jó lesz nálam mindenki túlélte már alig várom a gamet !
  • Fenrir
    Vincent Vega.
  • Kopiati
    Velünk Ashley/Kaiden, Garrus, Liara, valamilyen Vega,
    Később 1-2 missionre mindenki visszatér aki még él a mentésed szerint.
  • Kopiati
    Egy film aminek se rendezője, se kész forgatókönyve nincs 2011.6.10-én abból nem lesz film 2012 szilveszterére (ne is legyen). A Star Trek második része is valószínű csúszik 2013-ra mert a forgatókönyv még nem végleges, pedig az is 2012-re ígért film volt.

A pletykált történet az az elmúlt egy évben számtalanszor változott imdb-re került ki először, amit írtál, de mint az láthatód már ott sem írják. Más filmes oldalakon (linkem most nincs), az anime sztorija lenne a Kapcsolatháborús dolog.

imdb, egy elég kétes értékű oldal, keresni jó, de készülő filmről jobb nem ott tájékozódni, főleg ha egy Alkonyat x. részért a főoldalt is átvarázsolják....
  • Renjike
    akkor most már milyen karaterek lesznek tuti velünk?
  • Mimasz
    Itt van magyar szöveggel az élőszereplős videó:

• evil006
    ME 3 karakterek

Ez is várható volt de még nem tisztázott a szerepük.
  • RAMyMamy
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Prof William
    Mellesleg valahol kódexben van leírva hogy a földi államok (nyelvek kultúrák) megvannak (Bár gondolom már erősen globalizálódva) csak mind egy globális államszövetség részesei a jövőben. Szóval nem kizárt hogy ezekben percekben jelentik be Magyarosságon hogy a Reaper invázió miatt ismét csúszni fog a 4-es metró átadása előreláthatólag 2200-ra.
  • Pares
    A hsz.-ek alapján látom páran lemaradtatok néhány igazán fontos bejelentésről, ami pár hónapja történt. Egész pontosan hogy készül a Mass Effect film, ami az Első Kapcsolat Háborút fogja feldolgozni.

Mass Effect

A film elkészítéséhez a jogokat a Legendary Pictures kapta meg, aki nem igazán a rossz filmekről híres. És a Bioware is kontrollálja a filmmel kapcsolatos dolgokat. 2012-ben jön, ha minden igaz...
  • Prof William
    Az anime állítólag ilyen kis rövidfilmekből áll mint a Dead Space film és maga nagyfilmn szól majd az Első Kapcsolat háborúról.
  • Pares
    Hát én is!
  • Mimasz
    Szerk.:

http://masseffect.bioware.com/me3/game/biowaretv/
  • Mimasz
    Megint megy a TV:

http://j.mp/jZMzGa
  • Snexi
    csak ilyet találtam,ez nem a 41-es határ,de ha már szlováűkia egésze a mienk azzal is elégedett lennék :D
  • Snexi
    nekem is feltűnt,kicsit zavaró,hogy a mai határok vannak rajta,biztos hogy 200 év múlva nem így fog kinézni európa térképe :D
  • Kopiati
    Igen ez örvendetes, hogy létezik kis hazánk bő 2 milla c típusú kisebbségivel:) és a nyuggereket már a vorchák is zaklatják:D

A tom clancy endwarban volt külön szép kis hazánk, mert ott a 1944-es határokkal szerepelt:D nesze revízió!
  • Ryder62
    Jó látni hogy Magyarország még megvan. Gondolom ilyentájt lesz kész a 4-es metró :D Befogtak pár vrockát azok arra talán jók hogy kifurjanak egy alagutat. Ja a BKV meg szerződést kötött az új metrókocsikra a Turian Transport Authority-val de mivel a reaperek a földet támadják így megint késnek a cserével. XD
  • Szthomas
    Jó kérdés. Mondjuk ha bejön a számításuk a harmadik résszel gondolom meggyorsítják a filmmel kapcsolatos tevékenységeket is...
  • Kopiati
    Lehet nem is volt a Földnél a flotta, bár kétlem, hogy újjongva menne a tv-ben, hogy 1 perc alatt lenullázták őket.

Jövő nyáron lesz egy Mass Effect anime, elméletileg az Első Kapcsolat Háborúról szólna, és mivel az igazi filmmel csúsznak, az legkorábban 2013-ban, bár elég érdekes dolgokat olvasni egy Avatarnál is nagyobb projektről, nem tudom erre gondolnak-e...
  • Szthomas
    Na még annyit, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól veszem ki a flottát nem is érte támadás (legalább is nem rögtön), hiszen ellenkező esetben azonnal tudták volna hogy mi a helyzet, vagy nem?
  • Szthomas
    A videóhoz visszatérve, jól értem hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    több ezer reapert észleltek a támadás előtt és még akkor sem hitték el, hogy bekövetkezik?

Nem igazán spoiler, de hátha Sanya inkább kimaradna belőle.
  • Szthomas
    Kicsit más, de szerintem a Half-Life-ból is zseniális sci-fit lehetne csinálni. Youtube-on volt is fenn egy amatőr próbálkozás és szerintem egész jóra sikerült. Az új Star Trek-hez hasonló Mass Effect-et szívesen látnék...
  • Szthomas
    Elképzelhető. Remélem azért nem valami District 9-os megoldáson gondolkoznak, mert az szerintem itt nagyon nem jönne be...
  • penge96
    Az elejét leszámítva én sem értem :P Amúgymeg mozifilm? Mass Effectről? Ez kérdés? AKAROM!!! Hát már ez 1,5 perces szösszenet is zseniális, überel minden UFO-s filmet :D
  • vg
    Megnézheted, úgysem értesz egy szót se... :) Mellesleg ezekkel a élőszereplős videókkal tesztelik (mármint várják a reakciókat) az embereket egy esetleges mozifilmhez, vagy mi?
  • Prince23
    Élőszereplős videó... amúgy nem spoileres. nem halsz bele :)

Egyébként pár képkocka jóval a videó előtt már megjelent a neten.
  • sanya200
    nagyon spoileres?
  • Prince23
    Az invázióról új videó

• Piszkos  Fred
    Erről már volt szó az egyben is, hogy a sovereign olyan gyorsan képes fordulni, mint akármelyik hajó a szövetségi flottában.
  • sanya200
    Viszont amit nem értek az az hogy az egyben is miért nem manővereznek a hajók.Elvileg nagy teljesítményű nullelem maggal rendelkezik mindegyik de csak egy helyben álltak és úgy lőttek.Így még a vak is eltalálja őket.Ha mondjuk manővereztek volna meg nem totál szemből lőnének akkor nem hullott volna el ennyi.Mivel a reaper nem tudott mozogni akkor nem jobb lett volna beállni a feje fölé ahova nem tud lőni.Ezeket a csatákat mindig 2d-be csinálják és már baromira unom egy ekkora hajót mint a reaper vagy épp egy collector hajó simán ki lehet manőverezni,mire megfordulna addigra 3x körberepülhetné.Főleg egy olyan fregatt mint a normandy, elég lenne csak elmenni a hajó fölé majd szépen megsorozni.Esélye nem lenne mert az a hajó csak egy fele tud lőni előre mire megfordulna úgy hogy eltaláljon már rég megkerülted.