22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #3041 Jah. Úgy hangzik, mint egy szuperhős civil neve :D -
RAMyMamy #3040 a j a v-re nehezen, vagy mire gondolsz? -
Így meg alliterál is a neve:) -
RAMyMamy #3038 ezt tudom, de kitalálhattak volna neki értelmesebb vezetéknevet is :( -
RAMyMamy #3037 na, majd hétvégén szakítok rá időt :D -
Pares #3036
Vincent "Véletlenül sült el bazdmeg!" Vega
-
Pares #3035 "Sokáig" James Sanders volt a neve, de aztán rájöttek, hogy problémás lehet a neve, mert az egyik regényben is volt egy Kahlee Sanders nevezetű nő, akivel ezek szerint semmilyen kapcsolatot nem kívántak létrehozni, így Vegára változtatták a vezetéknevét. -
Kindred Blades #3034 Mars Ponyvaregényt nézni! -
RAMyMamy #3033 nem James volt eddig? :D -
bendáj17 #3032 tök jó lesz nálam mindenki túlélte már alig várom a gamet ! -
Vincent Vega. -
Velünk Ashley/Kaiden, Garrus, Liara, valamilyen Vega,
Később 1-2 missionre mindenki visszatér aki még él a mentésed szerint. -
Egy film aminek se rendezője, se kész forgatókönyve nincs 2011.6.10-én abból nem lesz film 2012 szilveszterére (ne is legyen). A Star Trek második része is valószínű csúszik 2013-ra mert a forgatókönyv még nem végleges, pedig az is 2012-re ígért film volt.
A pletykált történet az az elmúlt egy évben számtalanszor változott imdb-re került ki először, amit írtál, de mint az láthatód már ott sem írják. Más filmes oldalakon (linkem most nincs), az anime sztorija lenne a Kapcsolatháborús dolog.
imdb, egy elég kétes értékű oldal, keresni jó, de készülő filmről jobb nem ott tájékozódni, főleg ha egy Alkonyat x. részért a főoldalt is átvarázsolják.... -
akkor most már milyen karaterek lesznek tuti velünk? -
Itt van magyar szöveggel az élőszereplős videó:
-
evil006 #3026 ME 3 karakterek
Ez is várható volt de még nem tisztázott a szerepük. -
RAMyMamy #3025 :DDDDDDDDDDDDDD -
Prof William #3024 Mellesleg valahol kódexben van leírva hogy a földi államok (nyelvek kultúrák) megvannak (Bár gondolom már erősen globalizálódva) csak mind egy globális államszövetség részesei a jövőben. Szóval nem kizárt hogy ezekben percekben jelentik be Magyarosságon hogy a Reaper invázió miatt ismét csúszni fog a 4-es metró átadása előreláthatólag 2200-ra. -
Pares #3023 A hsz.-ek alapján látom páran lemaradtatok néhány igazán fontos bejelentésről, ami pár hónapja történt. Egész pontosan hogy készül a Mass Effect film, ami az Első Kapcsolat Háborút fogja feldolgozni.
Mass Effect
A film elkészítéséhez a jogokat a Legendary Pictures kapta meg, aki nem igazán a rossz filmekről híres. És a Bioware is kontrollálja a filmmel kapcsolatos dolgokat. 2012-ben jön, ha minden igaz... -
Prof William #3022 Az anime állítólag ilyen kis rövidfilmekből áll mint a Dead Space film és maga nagyfilmn szól majd az Első Kapcsolat háborúról. -
Pares #3021 Hát én is!
-
Szerk.:
http://masseffect.bioware.com/me3/game/biowaretv/ -
Megint megy a TV:
http://j.mp/jZMzGa -
csak ilyet találtam,ez nem a 41-es határ,de ha már szlováűkia egésze a mienk azzal is elégedett lennék :D -
nekem is feltűnt,kicsit zavaró,hogy a mai határok vannak rajta,biztos hogy 200 év múlva nem így fog kinézni európa térképe :D -
Igen ez örvendetes, hogy létezik kis hazánk bő 2 milla c típusú kisebbségivel:) és a nyuggereket már a vorchák is zaklatják:D
A tom clancy endwarban volt külön szép kis hazánk, mert ott a 1944-es határokkal szerepelt:D nesze revízió! -
Jó látni hogy Magyarország még megvan. Gondolom ilyentájt lesz kész a 4-es metró :D Befogtak pár vrockát azok arra talán jók hogy kifurjanak egy alagutat. Ja a BKV meg szerződést kötött az új metrókocsikra a Turian Transport Authority-val de mivel a reaperek a földet támadják így megint késnek a cserével. XD -
Szthomas #3014 Jó kérdés. Mondjuk ha bejön a számításuk a harmadik résszel gondolom meggyorsítják a filmmel kapcsolatos tevékenységeket is... -
Lehet nem is volt a Földnél a flotta, bár kétlem, hogy újjongva menne a tv-ben, hogy 1 perc alatt lenullázták őket.
Jövő nyáron lesz egy Mass Effect anime, elméletileg az Első Kapcsolat Háborúról szólna, és mivel az igazi filmmel csúsznak, az legkorábban 2013-ban, bár elég érdekes dolgokat olvasni egy Avatarnál is nagyobb projektről, nem tudom erre gondolnak-e... -
Szthomas #3012 Na még annyit, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól veszem ki a flottát nem is érte támadás (legalább is nem rögtön), hiszen ellenkező esetben azonnal tudták volna hogy mi a helyzet, vagy nem? -
Szthomas #3011 A videóhoz visszatérve, jól értem hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!több ezer reapert észleltek a támadás előtt és még akkor sem hitték el, hogy bekövetkezik?
Nem igazán spoiler, de hátha Sanya inkább kimaradna belőle. -
Szthomas #3010 Kicsit más, de szerintem a Half-Life-ból is zseniális sci-fit lehetne csinálni. Youtube-on volt is fenn egy amatőr próbálkozás és szerintem egész jóra sikerült. Az új Star Trek-hez hasonló Mass Effect-et szívesen látnék... -
Szthomas #3009 Elképzelhető. Remélem azért nem valami District 9-os megoldáson gondolkoznak, mert az szerintem itt nagyon nem jönne be... -
Az elejét leszámítva én sem értem :P Amúgymeg mozifilm? Mass Effectről? Ez kérdés? AKAROM!!! Hát már ez 1,5 perces szösszenet is zseniális, überel minden UFO-s filmet :D -
vg #3007 Megnézheted, úgysem értesz egy szót se... :) Mellesleg ezekkel a élőszereplős videókkal tesztelik (mármint várják a reakciókat) az embereket egy esetleges mozifilmhez, vagy mi? -
Élőszereplős videó... amúgy nem spoileres. nem halsz bele :)
Egyébként pár képkocka jóval a videó előtt már megjelent a neten. -
sanya200 #3005 nagyon spoileres? -
Az invázióról új videó
-
Erről már volt szó az egyben is, hogy a sovereign olyan gyorsan képes fordulni, mint akármelyik hajó a szövetségi flottában. -
sanya200 #3002 Viszont amit nem értek az az hogy az egyben is miért nem manővereznek a hajók.Elvileg nagy teljesítményű nullelem maggal rendelkezik mindegyik de csak egy helyben álltak és úgy lőttek.Így még a vak is eltalálja őket.Ha mondjuk manővereztek volna meg nem totál szemből lőnének akkor nem hullott volna el ennyi.Mivel a reaper nem tudott mozogni akkor nem jobb lett volna beállni a feje fölé ahova nem tud lőni.Ezeket a csatákat mindig 2d-be csinálják és már baromira unom egy ekkora hajót mint a reaper vagy épp egy collector hajó simán ki lehet manőverezni,mire megfordulna addigra 3x körberepülhetné.Főleg egy olyan fregatt mint a normandy, elég lenne csak elmenni a hajó fölé majd szépen megsorozni.Esélye nem lenne mert az a hajó csak egy fele tud lőni előre mire megfordulna úgy hogy eltaláljon már rég megkerülted.