22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kopiati
    Azaz, kb 5 perc alatt rá lehet érezni, bár elsőre valamikor rohadt fáradtan értem oda hajnali 1-2 körül, nem voltam teljesen észnél, szenvedtem vele:D de úgy meglett 30 perc alatt:) tutorial nélkül:)
  • IJIazz
    Az 1-ben ott volt pl Noveria-n ahol az adathalmazokat kellett átpakolni a meghibásodott memóriáról egy jól működőre, nem volt nehéz, de akkor is egy picit legalább kellett gondolkodni elsőre.
  • Pares
    Amik a Mass Effectben vannak, azok nem logikai, hanem inkább ügyességi mini játékok.
  • Prince23
    Szerintem keveri a Dragon Age hidas jelenetével :D

DA2-ben meg ugye 0 logikai feladvány :)
  • Kopiati
    ME 1-ben volt logikai feladvány? Hmm nem tűnt fel:D A 2-ben azért volt egy-két darab, gombnyomogatós cucc.

Jha meg van mire gondolsz, az elég könnyű logikai cucc, bár kell 5 perc mire ráérez az ember a szabályaira...
  • SZEG007
    már ME 1-ben is csak kb 2 logikai feladvány volt ami megeröltetö volt egyes emberek számára, ME2-ben már ennyi se volt, szerintem tovább nem butithatják nagyon, max kiszedik az ajtonyitos hekkelö minijátékot, de azon amugy se kellett gondolkodni, csak idöhuzásra volt jo.
  • Prince23
    Értem én, de ettől (me2) jobban lesüllyedni?

az első rész egyébként is komolyabb volt, a me2-n már tényleg casualostottak rajta. szal ennél jobban nem kéne elmenjen a me3 a casual fogalomhoz.
  • SZEG007
    ez miota ujdonság? Mass Effect mindig is a casual gamereknek készült.
  • Prince23
    leginkább casual gamereknek készül a Mass Effect 3!

WTF

forrás: gg
  • Renjike
    elvagyok maradvan nekem csak 3 van :S
  • bendáj17
    jaja nekem is annyi de lehet több is lesz
  • RAMyMamy
    nekem is van vagy 5 XD
  • bendáj17
    frankó kép alig várom hogy végig toljam az összes karimmal szép sorjában :D
  • sanya200
    Vááá ez tetszik
  • sanya200
    Nekem tetszik ennek a dobozképe is.De hát ízlések kérdése.A 2-é azért tényleg durva volt.A logo eszméletlen jól nézett ki kicsit véres volt meg karcolás is volt rajta.Tény hogy szebben ki volt dolgozva de annyira ez se rossz.
    Egyébként én is jobban örülnék egy olyan kiadásnak amiben mind a 3 rész benne van.És egy bazi nagy szép díszdobozban lenne.Persze mindegyik rész külön külön fémtokkal...stb az nagyon jó lenne.De ha lesz is tuti 20 alatt nem úsznánk meg.Ha már a sima ce is 15-be kerül.
    De nem úgy volt hogy valami nagyon durva ce kiadás lesz,n7 sisakkal vagy az csak a rajongók szerették volna?Azért tényleg kicsit szegényes főleg az árához képest.Normandy modellt láttam ebay-en de eszméletlen drága volt ha jól emlékszem 35-40000 ft között volt valahol.
  • RAMyMamy
    tudom, de ő nem a CE-t kérdezte, biztos a ME3 CE is lesz vagy 3 lemezes
  • SgtMathias
    A Mass Effect 2 Collector's Edition az 3 lemezes volt ha a bónusz DVD-t is beleszámítjuk.
  • RAMyMamy
    a 2. rész 2 dl dvd-s volt, szerintem ez se lesz több
  • Renjike
    amúgy ME 3 hány lemezes lesz?
  • Renjike
    nő shepel . ez kimaradt xD
  • Renjike
    Sírjatok még és mikor volt ME-s steelbok akármikor is? :P
  • nyirog
    Nekem a nem CE-s ME 3 dobozképe jobban bejön mint az ME2 normálé
  • nyirog
    Normandy makettnek én is jobban örülnék, de az artbook is tetszik meg dark horse képregény. Amúgy kíváncsi leszek h kiadnak e majd egy mass effect pakkot amiben benne lesz mind a 3 rész DLCkkel együtt.
  • RAMyMamy
    szerintem szar, a ME2 CE dobozképe sokkal szebb
  • bendáj17
    lehet van benne valami majd hátha lesz olyan hogy 3 az 1-ben :D
  • broman191
    Most miért mondod? Egyszerű és nagyszerű.
  • Marci0115
    ennyi pénzért szerintem elvárható lenne egy normandy makett vagy valami, vagy egy pendrive pl amire rávan irva hogy N7
  • bendáj17
    érdekes a gyűjtői változat.
  • RAMyMamy
    biztos több tíz órás munka volt összehozni a dobozképet
  • SgtMathias
    Mass Effect 3 N7 Collectors Edition PC játék – elővétel 14 990 Ft
  • motyodlee
    ne mulassza el!
    most csak 9999999999.99 $
  • Csokis
  • Pares
    Bagdad bombázásáról készült videót spékelték meg egy pöppet.
  • sanya200
    Ebben van pár valós jelenet is szerintem, nem sok de 1-2 biztos van.
  • Kopiati
    Másik játék, de a videó minősége "azt 3,14csa de állat, bmeg!"
  • Fenrir
  • Pares
    Zaeedel semmi gond nincs. Vagyi éppen annyi, amennyi egy fejbelőtt emberrel.
  • Kopiati
    Minden túlélő fel fog bukkani valahogy, de "állítólag" nem marad ki semmiből az akinél elhaláloztak, csak akkor máshogy történnek dolgok.

Én Zaeed "elmeroggyant" Massanit várom még, az egy nagyon beteg karakter a "jó" értelemben:)
  • Kopiati
    Jaj, Ponyvaregény szerencsére kimaradt az életemből, nem jött át a kult humor:)
  • Renjike
    Kasumi ???