22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
és?:D attól még rohadtjól van összerakva a trailer -
sanya200 #3120 Nekem az egész e3 kéne full hd-ben. -
Akitől a fizetésed kapod, annak dolgozol. -
Ahogy az EA parancsolja ök ugy csinálják... -
sanya200 #3117 Ezek a képek voltak már, még én linkeltem be őket, de lehet az a me2 fórum volt.
De itt az összes alkotása ha valaki kíváncsi rá.
http://patryk-garrett.deviantart.com/gallery/ -
Prof William #3116 Ja igen. Bocs késő volt már. Ha ilyen FF: A harc szelleme minőséget akarnának az kissé sokba kerülne. Egyszerűbb megfizetni az animátorokat. Mellesleg sztem Mass Effect anim is követi mostani ( Dead Space, Halo, Dante ) trendet szóval ilyen kis minitörténetekből fog állni. -
Dead Space * -
sanya200 #3114 Hát lehetne olyan minőségű anime mint pl a final fantasy a harc szelleme.Az elég ütős volt sőt még ma is az.Legalábbis a minőségét tekintve.Én is tartok ettől az élőszereplős filmtől egy kicsit de majd meglátjuk milyen lesz.De sorozatot nyugodtan lehetne belőle eléggé kivan dolgozva az univerzum hozzá. -
Prof William #3113 Nézd meg pl a Death Space 2 animot. Pl ott Stross története ilyen szempontból teljesen ok képileg. Nem csak nagy szemekből áll a világ.
-
Kedvencek:
Ez pedig nagybetűs hangulat:)
-
ez az 1 vége nagy részben . -
Szvsz az anime egyszerűen nem illik a Mass Effect univerzumához. Valahogy nem tudom elképzelni Shepardot mangaszemekkel... -
és ez? üti szerintem az összes trailert,ráadásul magyar srác csinálta -
Én imádom Mirandát, de enyhén szólva krva szar kép. A Shepardös viszont üt. Nagyon. -
Szvsz elég ronda. -
RAMyMamy #3106 jó kép, de miranda furcsa lenen dobozképnek, hiszen nem róla szól a játék, illetve nem ő a főszereplő -
pite9 #3105 na, a mirandás képet teljes méretben:
-
pite9 #3104 vagy ez:
-
pite9 #3103 na eztet nézzétek, mennyivel jobb lenne dobozképnek mint egy sima n7 felirat:
-
Bhalage #3102 nemcska itt , mindenhol -
Bhalage #3101 bosszanto ez a $_$ hozzaallas, es az, hogy a mennyiseg a minoseg rovasara megy -
bendáj17 #3100 nem rossz videó :D -
Roman #3099 Ahogy elnéztem a videókat, elgondolkoztam. Érthető, ha nagy csinnadrattával és csihipuhival kívánják fölkonferálni a gammát, de nem ártana majd valami mélyebb tartalom se, ne öljék meg a játékot.
ME1, DA, Jade Empire, KotOR, őtet mind-mind nagyon élvez(t)em, de nem lenne cseresznyés, ha a BW a "tömegek" igényét kezdené el előtérbe helyezni.. Csak van annyi bennük, hogy ne cseszerintsék el szándékkal a trilógia záró darabját.
Filmet meg látni se akarok az ME-ről, legalábbis gallivúdit nem. Lehetne anime sorozatban földolgozni esetleg a könyvekkel, képregényekkel együtt, de mindenképp a zusán kívül a fasírtos szigeteken. Az legalább valamennyire varrantálna egyfajta minőséget... -
" Az EA Games fejese, Frank Gibeau a Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy az volt a céljuk, hogy növeljék a játék közönségét és "hozzáférhetőbbé", egyszerűbbé tegyék azt. "A Mass Effectnek eléggé összetett harcrendszere van, aztán ott a sztori és a választási lehetőségek. A rajongókat, akik nem vásárolnak évente 12 játékot, csak kettőt-hármat, azokat ezek a dolgok megfélemlíthetik."
Gibeau azt mondta, hogy nyitni akartak a szélesebb közönség felé, de semmi esetre sem akarták, hogy ez a minőség rovására menjen - ezért döntöttek az új Kinect-féle lehetőségek mellett. (Ahogy az E3-on kiderült, a játékban hangvezérléssel választhatunk a párbeszédek során, és a csapattársainkat is így irányíthatjuk.) Gibeau szerint így könnyebbé válik a játék, de a hardcore játékosok is sokat profitálhatnak ezzel, elvégre hatékonyabban játszhatnak majd. " GK
Megszakadok a röhögéstöl az ME széria mint hardcore, összetett játék...
-
RAMyMamy #3097 jaj, mármint az újat azt láttam, most jutott eszembe
-
Az utóbbi filmet bátran ajánlom, fogyasztható Star Trek lett. De nekem éppen ezért nem illik bele:) mert star trek =/= Mass Effect:D -
RAMyMamy #3095 nem láttam egy ST részt sem, de szerintem is illett hozzá -
Neton #3094 Szerintem remekül kipótolta a Trek jelenetekkel a hiányzó részeket. Mind Heist zenével meg minden epic amúgy is. :D -
Star Trek jelenetek nem illettek bele... -
A fannak egy BioWare marketinges állást megajánlanék. :P :) -
bendáj17 #3091 ARRIVAL Spoiler veszély a videóban: -
Bhalage #3090 9 lépésből megvolt a 3 --.- meglehet 7ből is fakk :D de amugy jo jatek ezt elteszem ::D:D:D -
The Fall of Earth Trailer HD
Semmi újdonság tartalmilag, de ez már nem kamerás, konferenciás változat, igazi HD matéria. :) -
Pares #3088 Egy kis agytorna...
A korongok számát 8-ra állítsátok, úgy az igazi.

-
Pares #3087 Látom nem sok Hanoi-tornyot játszottatok.
-
MrAndree #3086 Vagy lenyomni 100 omni gel-ért. Majd este 11kor fogok nekik gondolkodni, hogyne... :) -
most összeraktam a fejemben hogy csapattársak ME 1 ből 1-2 akik már bevannak jelent + még pár ME 2 ből . ami logikus lenne az ugye Garrus , Tali mindenféleképpen , a Krogan akinek elfelejtem mindig a nevét mert ő végül is ő hűséget fogadott Thane mert ős is mondta hogy segít a harcokban . és még akire gondoltam az Jack ..... és az újjamat keresztbe szeszem Kasumiért :) -
Mondjuk szerintem jó az, ha nem kell világmegváltás közben sudokuzni, egy ajtó kinyitásához, az ME 2 minijátékai pont annyira törték meg a lendületet amennyire az elvárható, mondjuk nálam etalon zárfeltörés-kódfejtés az Alpha Protocolban volt (zárfeltörés, egy "igazi" zárfeltörést imitált, míg a kódfejtés egy ilyen folyamatosan változó kódsorból kellett kiszűrni az állandót) -
bendáj17 #3083 jaja emlékszem valami gáz volt h betűt kellett kirakni bár nem biztos. -
SW kotor 1 padlótáblás logikai feladat? :D jó szar volt :D