22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Snexi
    és?:D attól még rohadtjól van összerakva a trailer
  • sanya200
    Nekem az egész e3 kéne full hd-ben.
  • Kopiati
    Akitől a fizetésed kapod, annak dolgozol.
  • wedge31
    Ahogy az EA parancsolja ök ugy csinálják...
  • sanya200
    Ezek a képek voltak már, még én linkeltem be őket, de lehet az a me2 fórum volt.
    De itt az összes alkotása ha valaki kíváncsi rá.
    http://patryk-garrett.deviantart.com/gallery/
  • Prof William
    Ja igen. Bocs késő volt már. Ha ilyen FF: A harc szelleme minőséget akarnának az kissé sokba kerülne. Egyszerűbb megfizetni az animátorokat. Mellesleg sztem Mass Effect anim is követi mostani ( Dead Space, Halo, Dante ) trendet szóval ilyen kis minitörténetekből fog állni.
  • Renjike
    Dead Space *
  • sanya200
    Hát lehetne olyan minőségű anime mint pl a final fantasy a harc szelleme.Az elég ütős volt sőt még ma is az.Legalábbis a minőségét tekintve.Én is tartok ettől az élőszereplős filmtől egy kicsit de majd meglátjuk milyen lesz.De sorozatot nyugodtan lehetne belőle eléggé kivan dolgozva az univerzum hozzá.
  • Prof William
    Nézd meg pl a Death Space 2 animot. Pl ott Stross története ilyen szempontból teljesen ok képileg. Nem csak nagy szemekből áll a világ.

• Kopiati
    Kedvencek:

Ez pedig nagybetűs hangulat:)
  • Renjike
    ez az 1 vége nagy részben .
  • Piszkos  Fred
    Szvsz az anime egyszerűen nem illik a Mass Effect univerzumához. Valahogy nem tudom elképzelni Shepardot mangaszemekkel...
  • Snexi
    és ez? üti szerintem az összes trailert,ráadásul magyar srác csinálta
  • penge96
    Én imádom Mirandát, de enyhén szólva krva szar kép. A Shepardös viszont üt. Nagyon.
  • Ryder62
    Szvsz elég ronda.
  • RAMyMamy
    jó kép, de miranda furcsa lenen dobozképnek, hiszen nem róla szól a játék, illetve nem ő a főszereplő
  • pite9
    na, a mirandás képet teljes méretben:
  • pite9
    vagy ez:
  • pite9
    na eztet nézzétek, mennyivel jobb lenne dobozképnek mint egy sima n7 felirat:
  • Bhalage
    nemcska itt , mindenhol
  • Bhalage
    bosszanto ez a $_$ hozzaallas, es az, hogy a mennyiseg a minoseg rovasara megy
  • bendáj17
    nem rossz videó :D
  • Roman
    Ahogy elnéztem a videókat, elgondolkoztam. Érthető, ha nagy csinnadrattával és csihipuhival kívánják fölkonferálni a gammát, de nem ártana majd valami mélyebb tartalom se, ne öljék meg a játékot.

ME1, DA, Jade Empire, KotOR, őtet mind-mind nagyon élvez(t)em, de nem lenne cseresznyés, ha a BW a "tömegek" igényét kezdené el előtérbe helyezni.. Csak van annyi bennük, hogy ne cseszerintsék el szándékkal a trilógia záró darabját.

Filmet meg látni se akarok az ME-ről, legalábbis gallivúdit nem. Lehetne anime sorozatban földolgozni esetleg a könyvekkel, képregényekkel együtt, de mindenképp a zusán kívül a fasírtos szigeteken. Az legalább valamennyire varrantálna egyfajta minőséget...
  • wedge31
    " Az EA Games fejese, Frank Gibeau a Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy az volt a céljuk, hogy növeljék a játék közönségét és "hozzáférhetőbbé", egyszerűbbé tegyék azt. "A Mass Effectnek eléggé összetett harcrendszere van, aztán ott a sztori és a választási lehetőségek. A rajongókat, akik nem vásárolnak évente 12 játékot, csak kettőt-hármat, azokat ezek a dolgok megfélemlíthetik."

Gibeau azt mondta, hogy nyitni akartak a szélesebb közönség felé, de semmi esetre sem akarták, hogy ez a minőség rovására menjen - ezért döntöttek az új Kinect-féle lehetőségek mellett. (Ahogy az E3-on kiderült, a játékban hangvezérléssel választhatunk a párbeszédek során, és a csapattársainkat is így irányíthatjuk.) Gibeau szerint így könnyebbé válik a játék, de a hardcore játékosok is sokat profitálhatnak ezzel, elvégre hatékonyabban játszhatnak majd. " GK

Megszakadok a röhögéstöl az ME széria mint hardcore, összetett játék...

• RAMyMamy
    jaj, mármint az újat azt láttam, most jutott eszembe
  • Kopiati
    Az utóbbi filmet bátran ajánlom, fogyasztható Star Trek lett. De nekem éppen ezért nem illik bele:) mert star trek =/= Mass Effect:D
  • RAMyMamy
    nem láttam egy ST részt sem, de szerintem is illett hozzá
  • Neton
    Szerintem remekül kipótolta a Trek jelenetekkel a hiányzó részeket. Mind Heist zenével meg minden epic amúgy is. :D
  • Kopiati
    Star Trek jelenetek nem illettek bele...
  • broman191
    A fannak egy BioWare marketinges állást megajánlanék. :P :)
  • bendáj17
    ARRIVAL Spoiler veszély a videóban:
  • Bhalage
    9 lépésből megvolt a 3 --.- meglehet 7ből is fakk :D de amugy jo jatek ezt elteszem ::D:D:D
  • broman191
    The Fall of Earth Trailer HD

Semmi újdonság tartalmilag, de ez már nem kamerás, konferenciás változat, igazi HD matéria. :)
  • Pares
    Egy kis agytorna...

A korongok számát 8-ra állítsátok, úgy az igazi.
  • Pares
    Látom nem sok Hanoi-tornyot játszottatok.
  • MrAndree
    Vagy lenyomni 100 omni gel-ért. Majd este 11kor fogok nekik gondolkodni, hogyne... :)
  • Renjike
    most összeraktam a fejemben hogy csapattársak ME 1 ből 1-2 akik már bevannak jelent + még pár ME 2 ből . ami logikus lenne az ugye Garrus , Tali mindenféleképpen , a Krogan akinek elfelejtem mindig a nevét mert ő végül is ő hűséget fogadott Thane mert ős is mondta hogy segít a harcokban . és még akire gondoltam az Jack ..... és az újjamat keresztbe szeszem Kasumiért :)
  • Kopiati
    Mondjuk szerintem jó az, ha nem kell világmegváltás közben sudokuzni, egy ajtó kinyitásához, az ME 2 minijátékai pont annyira törték meg a lendületet amennyire az elvárható, mondjuk nálam etalon zárfeltörés-kódfejtés az Alpha Protocolban volt (zárfeltörés, egy "igazi" zárfeltörést imitált, míg a kódfejtés egy ilyen folyamatosan változó kódsorból kellett kiszűrni az állandót)
  • bendáj17
    jaja emlékszem valami gáz volt h betűt kellett kirakni bár nem biztos.
  • Renjike
    SW kotor 1 padlótáblás logikai feladat? :D jó szar volt :D