22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #3161 Remélem akkor te nem leszel hős, megmentesz egy gyereket az égő házból aztán epic befejezésként elüt egy busz, éljen hős vagy,illetve csak voltál.Egyszerűbb ha csak simán visszavonul nem? -
Én se akarom hogy a 3. rész végén megmurdereljen. Még az kéne, végigszenvedsz egy trilógiát vele és meghalnál a végén. -
sanya200 #3159 Ó hát persze miért ne kéne meghalnia, a da originsban is meghalt a főhős nem?Azért mert ti elvárjátok hogy meghalljon még nem kell meghalnia,ennyiből a büdös életbe sose lenne hős mert mindig elhullanának, ennyniből akár a me1 végén öngyilkos is lehetett volna mert így is úgy is meghal akkor meg nem mindegy. -
Hát ha minden jol megy akkor több fog elpusztulni mint 1 turian bolygo:D
Shepard meg azért haljon meg, mert az kizárja a lehetöségét annak hogy valami förmedvény folytatást csináljanak egy zseniális trilogiának, nameg a hösi halál valahogy nekem mindig is szimpatikus volt:) -
Egy hősnek egy igazi epic befejezésben az életét kell adnia az elérendő célért. Igazi hősöket nem lehet elképzelni csak úgy a tengerparton, koktélt szürcsölgetve, valami tengerparton visszavonulva. Persze a 2. rész óta tudjuk, hogy a halál nem feltétlen végleges állapot...legalábbis nem Shepard számára. :) -
sanya200 #3156 Nem tudom mér akarja mindenki hogy megdögöljön shepard, én nem akarom.Inkább pusztuljon el egy egész turian bolygó. -
Sir Cryalot #3155 elmondomén mi a probléma, az hogy nem adnak el elég mass effect bizbaszt a chocapichez meg a hepimílmenühöz. -
Yesterday (June 14), we learned that a hacker gained unauthorized access to the decade-old BioWare community server system associated with the Neverwinter Nights forums. -
cdr74 #3153 A 3. rész végjátékában egy acélgerenda széttrancsírozza Shep fejét, és onnantól Vega a játék alapja. -
szerintem Shepard-bol elég volt, a legjobb az volna, ha hösi halált halna a reaperek elleni küzdelemben, hogy a neve mégnagyobb legendaként éljen tovább. Eleve Shepard neve öszefonodott a reaperek elleni küzdelemmel,egy legenda, és egy legendához nem mélto hogy csinálunk valami konfliktust rabszolga kereskedökkel, vagy valami terminusbol valo hadural, aztán rányomjuk a dobozra hogy Mass Effect 4
A másik meg az hogy a Dragon Age 2-ben egy egész Thedas területére kiterjedö konfliktus kezdetét láthatod, kb olyan rész volt, mint itt a Mass Effect 1 -
Lesz valami ME univerzumban jatszodo fps/strategia vagy esetleg a mostanihoz hasonlo stilusu kaland, de valami zsoldossal vagy egyeb X idegennel a foszerepben. A lenyeg, hogy lesz valami, amivel a franchise fenn lesz tartva. Aztan majd jon az MMO 4-5 ev mulva, csak elobb letesztelik es feldolgozzak az SWTOR tapasztalatait. -
sanya200 #3150 Hát persze hogy nem, de nyilván fejlődik utána is az ember.De ez csak egy példa volt. -
sanya200 #3149 Viszont az nem baj ha folytatják a sorozatot de ez várható volt.Egy ekkora címet nem dobnak a kukába.Csak legyen kicsit más mint eddig, ne megint galaxist kelljen menteni,jó persze epic meg minden de már kezd uncsi lenni hogy az egész kócerájban csak mi tudunk harcolni meg rajtunk múlik minden.A da1 és a 2 között jó ez a fajra átmenet.Legalábbis történet szempontjából, az már más téma hogy nem lett olyan jó mint sokan elvárták. -
Az N7 kiképzés, ahogy a legtöbb elit katonai kiképzés nem "zöldfülüeket" stb eredményez:) -
sanya200 #3147 Hát ha marad hajó amivel egymásnak lehet esni.Lehet hogy a terminusban úgy gondolják itt az ideje terjeszkedni és eltüntetni az útból a tanácsot.Mivel az összes faj legyengül itt az esély rá hogy lépjenek.
Én mondjuk örülnék ha shepard kapitánynő maradna továbbra is,nem lenne muszáj lezárni a történetét.Csak ezúttal nem egy egész galaxist kéne megmenteni.
Őszintén szólva egy da2 szerű történet jönne jól utána már kezd unalmassá válni a galaxis megmentése.Shepi is unja már biztos.Lehetne egy előzmény játék amiben ugyan úgy shepard szerepel csak az első rész előtt játszódhatna.Mindegyik múltban benne van a szkilliai villámháború épülhetne arra is, viszont jobban örülnék annak ha shepard köré épülne a story mint a da2-ben, ezzel közelebb hozva őt,bemutatni hogy vált azzá az emberré akit az első részben megismertünk.Vagy az új tomb raider játékhoz hasonlóan ott kezdődne hogy frissen elvégeztük az n7 képzést és még tapasztalatlan,esendő fiatal tiszt tele élettel...stb kicsit többet mutatni róla.És nem az a terminátor lenne mint a 2-ben, hanem jobban sérülne nem tudna még úgy harcolni,lévén még zöldfülűnek számít,akár berakhatnák egy csapatba ahol történetesen nem ő a parancsnok,esetleg idővel kiérdemelhetné a játék vége fele.Senki se úgy kezdi hogy egyből parancsnok lesz. -
Nem lehet igy értelmezni, a Mass Effect 3-ban Shepard története biztosan lezárul, de hogy mi lesz utána? Azt senki se tudja. Valoszinünek tartom hogy a reaperek legyözése utén felborul a galaktikus eröegyensuly, közös ellenség hiányéban pedig egymásnak esnek régi ellenségek, ez pedig ideális táptalaj egy uj a Mass Effect univerzumában játszodo történetnek. -
A reaper fenyegetés & Shepard sztorit lezárják, de érezhetően több van a ME univerzumában annál. :) -
sanya200 #3144 Gyönyörű.Most hogy belegondolok 1x se vittem úgy végig hogy be lettem volna jelentkezve.
Olvastam a pc gurun egy me3 hírt és ezen megakadt a szemem "A Mass Effect 3-mal például egy galaktikus háború kezdődik, úgyhogy fényes a jövő.”
Vagyis ezt úgy is lehet értelmezni hogy nem zárják le a történetet a 3. résszel bezárólag?
De itt a teljes hír bár nem valami hosszú.
bioware_uj_bejelentesek_varhatoak -
rohadjanak már meg, nemtom hányszor lopták már el az adataimat ezek a mocskok :D -
BioWare szervereit feltörték, és 18000 account infot sikerült ellopniuk hekkereknek: http://kotaku.com/5812498/bioware-hacked-18000-accounts-compromised -
sanya200 #3141 nekem olcsóbban jött ki futárral szerintem.Még felmegyek a városba már majdnem egy ezres.Így meg házhoz hozták. -
megrendeled online alexandránál, vagy librinél, és legközelebbi könyvesboltjukat kiválasztod mint átvételi pont, igy nincs postaköltség -
Igen, a Dead Space 2 is egész jól sikerült animében, csak beletették a gagyi CG részt (ami, öhm "okádék" volt)de össezségében nekem tetszett, sztem Mass Effectre is hozzák a szintet, és a reálisabb ábrázolás lesz.
Ma megnéztem a Zöld Lámpás rajzfilmet, szintén anime a sok japán rajzolóból ítélve, egész szép stílusban készült, Mass Effect is elmenne úgy... -
Akkor te még nem láttál minőségi anime-t, nézd meg pl az ergo proxy-t... sok filmet maga mögé utasíthatna -
Én anno booklinetól vettem, máshol is van (libri, alexandra...)
-
A regényt könyvesboltokban sehol nem lehet kapni ? Engem is érdekelne, csak tuan-tól rendelve sajnálom azt a majd 1000 Ft-os szállítási költséget. :) -
A tuan.hu-n elég occón lehet az első könyvet megvenni, a második nem sokára jelenik, meg bár már egy ideje halogatják. -
sanya200 #3134 A könyvet a tuan kiadónál tudod megrendelni, a képregény van magyarul de az nem hivatalos.Megvenni magyarul nem fogod tudni, de angolul is elég macera, valószínű külföldről kéne rendelni. -
hol lehet beszerezni a könyveket és a képregényeket magyarhonba? akár angolul (a képregényeket csak , a könyvet nem vagyok hajlandó angolul olvasni ) -
sheperd az a pásztor nem a shepard!
-
sanya200 #3131 jó hogy nem jános vitéz.
-
MrAndree #3130 Pásztor János? -
OMG! ha shepard neve pásztor akkor a magyarításban mér nem fordították így? tudtommal mindent magyarosítanak: kvári, vermár, f-véd (ezt de rühellem), szküliai, kaszás (no.1), Baka etc. -
Kapsz egy like-ot a hozzászólásra :D -
Roman #3127 ejdefasság, magyarok vagyunk, mi ez a pásztor? juhász lesz ő kéremszépen.
;-) Hmm viszont azon gyanúm, hogy Ross Szövettan-könyvét is ezzel fordították, beigazolódni látszik. ^.^ -
Sztem a japán krix-kraxok érthetőbbek, gondoltam nektek a gugli fordító is jó lesz:) -
RAMyMamy #3125 linket nézd... :D -
Evoluti0N #3124 "...a tér csatahajó Pásztor felszállt az első számú SSV Normandia hős..."
-
sanya200 #3123 Eléggé értelmetlenül fogalmaznak az oldalon mintha google fordítóval csinálták volna. -
Az anime gőzerővel készül
[URL=http://translate.google.hu/translate?sl=ja&tl=hu&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.toenta.co.jp%2Fmovie%2Fmass%2Findex.html]"magyarul"[/URL]