22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Bocs ezt szarul szúrtam be. -
Nah ez tetszik!:) Mindenki kedvenc Thane- je akcióban:)
-
Természetesen, másra nem hiszem lehet gondolni. :) -
bár én csak úgy tudom elképzelni hogy eddigi csapattársaink valameikével megyünk 4 en 1 páján. -
co-op az még lehet. -
sanya200 #3196 Még mindig becegetik ezt a témát, egyszer már el lett pofázva hogy nem lesz multi semmilyen téren. -
bendáj17 #3195 érdekes lenne. -
Négyjátékos co-op a Mass Effect 3-ban? -
sanya200 #3193 Azoknál használok erősebb fegyvert de nem mindig.Ha csak 1 ilyen szar van azzal lehet trükközni.Közel mész lövöd mikor meg közelre akar támadni akkor meg hátrálsz így sehogy se tud támadni.Ha elég közel vagy akkor nem lövöldöz lökéshullámot de akkor a másik képességet akarja használni.Megfelelő ritmussal simán le lehet szedni,plusz dront érdemes ráküldeni mert azt akarja támadni de a lökéshullám nem sebzi a dront, közbe ha meg lövöd téged is akar támadni, de mielőtt lőne a dron is meglövi és akkor az ellen fordul.Így nem tudja eldönteni kit támadjon és így simán le lehet szedni, 2 ellen már kicsit macerásabb de megoldható.A sima huskok ellen meg biotika és a lángcsapás is jó.De főleg a biotika csak le kell lőni róluk a páncélt és a biotika egyből megöli őket.Mindegy megyik,lökés-emelés, de főleg területre ható lökés.Hand cannon-al 1-2 lövés és lemegy a páncéljuk utána meg egy sima lökés és kész.A kaszás hajón lehet irtani őket ezzel a taktikával, főleg úgy hogy addigra már baromi gyorsan visszatöltődik a biotik képesség.Tulajdonképpen 2-3 mp-ént le lehet szedni 1-et minimum.A kaszás hajón csak úgy dobáltam őket. 2 lövés 1 lökés....stb -
és a nagy Husk vagy mi ami a földön küld olyan toccsanó szarokat ? :D az még normalon is megöl ... semmi más de az igen .... -
sanya200 #3191 Hát nem tudom én legnehezebb fokozaton játszok és nagyon titka ha megfekszik shepard.Ez is csak akkor fordul elő ha valami kilők a fedezékből egy dront vagy egy ilyen tűz labda vagy mi. -
a 2 is nehéz insanen .... az animáció sztem pont jó :) nem kell ide gyorskezű Billy :) -
morzsi555 #3189 A penge szúrás animáció szerintem túl lassú lett, lehetne gyorsabb is. -
sanya200 #3188 a gránát nem rossz ötlet a 2-ből hiányzott, bár így is könnyű volt a 2, pedig a nehézfegyvereket is csak ritkán használtam, azokat is inkább a nagy huskok ellen.A penge érdekes próbálkozás majd meglátjuk hogy illik a játékmenetbe.Nekem elég lett volna csak pár plusz mozdulat a vég elkerülés érdekében,ha véletlenül közel kerülne valaki. -
amúgy nektek hogy teccenek az új dolgok pl h visszejön a gránát , meg lesz penge az izéből :D -
én az alap sheppel jáccom a játékot mert szerintem úgy az eredeti :D -
RAMyMamy #3185 képt -
sanya200 #3184 Hát mindenkinek a saját karaktere tetszik:D
Amúgy meg nem olyan randa az enyém se. -
Én imádom :D -
Jah:) A vizsgaidőszak elött pótoltam a lemaradásom:) 2 évadot:) Hát egy másik életben biztos ő lesz az asszony:D -
RAMyMamy #3181
-
sanya200 #3180 vááááá vááááá
Remélem cinematic lesz.Nem lehet elküldeni nekik a face kódot az enyémmel csinálják már meg:D -
Hoppá, Fringe elvtárs?:D -
Végre egy faszás hír :D -
Egyik hozzászólás adja nagyon:D "köhincs" nézzenúgykimintannatorv "köhincs" (fordításomban:D) annak örülnék ám:)
-
Nemrég jelentették be hogy a Mass effect marketingjében nöishepard nagy szerepet fog játszani pl. lesz külön trailere is. Sanya200 ez kifejezetten neked jo hir:)
forrás: http://www.gamepro.com/article/news/220454/femshep-mass-effect-3-salutes-you/ -
biztos lesz többféle befejezése,amiben meghal shepard,amiben nem,amiben nyerünk a reaperek ellen és amiben nem -
Amennyire én láttam egy trailerben a user interface, amire te gondolsz nem változott abba az irányba csak kék lett. Az egyik újdonság a bench(ahol a fegyvereket tudod testre szabni), aminek a hologramos hud-ja totál olyan mint a Dead Space-ben. -
Amikor a fegyvert modolja, majd kilép belőle a "kezelőfelület" ott marad kivetítve.
A fegyvereken eddig is voltak hologramok (2. óta), ajtón szintén. Max annyi jöhet még, hogy az omnitool afféle videó kivetítő funkciója is működni fog, mint a 2-ben amikor talival összefutunk a kirabolt földi kolónián, ott épp a KvariánMaps szolgáltatást használták... -
sanya200 #3172 Más téma
Nektek feltűnt valami a videókban?nekem nem jött át hogy dead space-sebb lenne a hud. -
Egy tucat kék aszári kommandós gyerkőc, meg 50-60 krogan gyerek keresztapja (kroganeknél bizti van valami hasonló...) Grunt überkrogan gyerekeire gondolok:D -
Én is olvastam a regényt, de Grissom jövője egyáltalán nem fényes szvsz és Shepard-nek remélem nem ilyen lesz. -
Evoluti0N #3169 A fene akar meghalni, miután végigvittem a 3 játékot. A Dragon Age-ben is hagytam szépen, h Alistair feláldozta magát, annak ellenére, h igyekeztem "jófiú" lenni :D -
sanya200 #3168 Olvastam az első regényt de én se szeretném ha meghalna,legyen benne mint lehetőség és kész. -
Egyébként látszik páran nem olvasták az első regényt:) ahol meg lehet látni milyen élete van az emberiség hősének öregkorára...
Én örülnék, ha életben maradna, már túl sokszor hal meg basszus... Az igazán köménymag az lenne, ha a játékban nem lenne reaperek feletti diadal, csak a Föld visszaszerzése, a pusztító háborúban meg játszódhatnának a folytatások. Shep pedig a sebhelyes arcú vezérré válna:D Remélem nem olyan trágya mmo lesz, mint a klasszikus mmo, hogy 8 millió hős és 1 cél... hanem eve online szerű úgy játszol ahogy akarsz, bányászhatsz, hajókázhatsz... stb... -
Az epikus halál az ME3 végén számomra is szimpatikus befejezés lenne, ha jól megcsinálják. Arra rátérve, h 3 részen át küzdesz és a végén meghal a karaktered... Shepard története mindenképp lezárul(ha lehet hinni a fejlesztőknek) szóval, ha túléled se játszhatsz vele többet. Mellesleg nem a karaktered életéért küzdesz, hanem a galaxis megmentéséért, mindig is ez volt az elsődleges cél.
Egy szerintem ideillő filmes mondattal zárnám a rövid mondandóm: "You either die like a hero or you live long enough to see yourself become the villain." -
sanya200 #3165 Ha nem halna meg is járna neki minimum.Elvégre a kroganok kaptak egyet.Sőt shepardnek már van egy szobra.Már ha végigtoltad az első részben a zúgjon az ég dlc-t.Akkor a 2-ben jön egy levél hogy szobrot emeltek a tiszteletére. -
Najo akkor elképzeléseim ME3 befejezésre:
Renegát befejezés: Shepard a legösibb fö reaper goré belsejébe ledobja a csapat felét mig ö a Normandia fedélzetén marad, és közd az egyesitet galaktikus flotta élén a reaper flottával tuléli, a legösibb reaper felrobban, de a csapat is vele együtt robban, Shepard-ra mindig is csak másodhegedüsként tekintenek, az igazi áldozatot a csapat vezetöje Garrus, Miranda... hozta.
Paragon befejezés: Shepard bedokkol az ösi reaperbe, két leglojálisabb emberével, köztük szerelmével, az ösi reaper robbanásáig még két perc, Shepard, és a csapata siet vissza a siklohoz, de hirtelen valami a lábára esik, és beszorul, szerelme nem akarja otthagyni, de végül egy bucsu csokot ad neki és elküldi, Shepard hösiesen küzd a huskok áradatával, és végül felrobban. A galaxis összes bolygolyán Shepard szobrokat emelnek nevét örökre beirta a galaxis történetébe.
-
sanya200 #3163 Nem elég hogy egyszer már meghalt szerencsétlen?Majd aki akarja 3 végén megdögleszti én nem fogom, biztos úgy lesz mint a 2-ben ha elbasztad az első 2 részt kampec,ha nem akkor életben maradhatsz. -
Esetleg hogy ne legyen full happy a vége azért érhetné egy nem halálos sérülés. Különben is már egyszer meghalt. :D Hányszor haljon még meg csatában? XD