22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kopiati
    Bocs ezt szarul szúrtam be.
  • Kopiati
    Nah ez tetszik!:) Mindenki kedvenc Thane-
    je akcióban:)
  • broman191
    Természetesen, másra nem hiszem lehet gondolni. :)
  • Renjike
    bár én csak úgy tudom elképzelni hogy eddigi csapattársaink valameikével megyünk 4 en 1 páján.
  • penge96
    co-op az még lehet.
  • sanya200
    Még mindig becegetik ezt a témát, egyszer már el lett pofázva hogy nem lesz multi semmilyen téren.
  • bendáj17
    érdekes lenne.
  • broman191
    Négyjátékos co-op a Mass Effect 3-ban?
  • sanya200
    Azoknál használok erősebb fegyvert de nem mindig.Ha csak 1 ilyen szar van azzal lehet trükközni.Közel mész lövöd mikor meg közelre akar támadni akkor meg hátrálsz így sehogy se tud támadni.Ha elég közel vagy akkor nem lövöldöz lökéshullámot de akkor a másik képességet akarja használni.Megfelelő ritmussal simán le lehet szedni,plusz dront érdemes ráküldeni mert azt akarja támadni de a lökéshullám nem sebzi a dront, közbe ha meg lövöd téged is akar támadni, de mielőtt lőne a dron is meglövi és akkor az ellen fordul.Így nem tudja eldönteni kit támadjon és így simán le lehet szedni, 2 ellen már kicsit macerásabb de megoldható.A sima huskok ellen meg biotika és a lángcsapás is jó.De főleg a biotika csak le kell lőni róluk a páncélt és a biotika egyből megöli őket.Mindegy megyik,lökés-emelés, de főleg területre ható lökés.Hand cannon-al 1-2 lövés és lemegy a páncéljuk utána meg egy sima lökés és kész.A kaszás hajón lehet irtani őket ezzel a taktikával, főleg úgy hogy addigra már baromi gyorsan visszatöltődik a biotik képesség.Tulajdonképpen 2-3 mp-ént le lehet szedni 1-et minimum.A kaszás hajón csak úgy dobáltam őket. 2 lövés 1 lökés....stb
  • Renjike
    és a nagy Husk vagy mi ami a földön küld olyan toccsanó szarokat ? :D az még normalon is megöl ... semmi más de az igen ....
  • sanya200
    Hát nem tudom én legnehezebb fokozaton játszok és nagyon titka ha megfekszik shepard.Ez is csak akkor fordul elő ha valami kilők a fedezékből egy dront vagy egy ilyen tűz labda vagy mi.
  • Renjike
    a 2 is nehéz insanen .... az animáció sztem pont jó :) nem kell ide gyorskezű Billy :)
  • morzsi555
    A penge szúrás animáció szerintem túl lassú lett, lehetne gyorsabb is.
  • sanya200
    a gránát nem rossz ötlet a 2-ből hiányzott, bár így is könnyű volt a 2, pedig a nehézfegyvereket is csak ritkán használtam, azokat is inkább a nagy huskok ellen.A penge érdekes próbálkozás majd meglátjuk hogy illik a játékmenetbe.Nekem elég lett volna csak pár plusz mozdulat a vég elkerülés érdekében,ha véletlenül közel kerülne valaki.
  • Renjike
    amúgy nektek hogy teccenek az új dolgok pl h visszejön a gránát , meg lesz penge az izéből :D
  • Renjike
    én az alap sheppel jáccom a játékot mert szerintem úgy az eredeti :D
  • RAMyMamy
    képt
  • sanya200
    Hát mindenkinek a saját karaktere tetszik:D
    Amúgy meg nem olyan randa az enyém se.
  • penge96
    Én imádom :D
  • Kopiati
    Jah:) A vizsgaidőszak elött pótoltam a lemaradásom:) 2 évadot:) Hát egy másik életben biztos ő lesz az asszony:D
  • RAMyMamy
  • sanya200
    vááááá vááááá
    Remélem cinematic lesz.Nem lehet elküldeni nekik a face kódot az enyémmel csinálják már meg:D
  • penge96
    Hoppá, Fringe elvtárs?:D
  • Piszkos  Fred
    Végre egy faszás hír :D
  • Kopiati
    Egyik hozzászólás adja nagyon:D "köhincs" nézzenúgykimintannatorv "köhincs" (fordításomban:D) annak örülnék ám:)
  • SZEG007
    Nemrég jelentették be hogy a Mass effect marketingjében nöishepard nagy szerepet fog játszani pl. lesz külön trailere is. Sanya200 ez kifejezetten neked jo hir:)

forrás: http://www.gamepro.com/article/news/220454/femshep-mass-effect-3-salutes-you/
  • Snexi
    biztos lesz többféle befejezése,amiben meghal shepard,amiben nem,amiben nyerünk a reaperek ellen és amiben nem
  • IJIazz
    Amennyire én láttam egy trailerben a user interface, amire te gondolsz nem változott abba az irányba csak kék lett. Az egyik újdonság a bench(ahol a fegyvereket tudod testre szabni), aminek a hologramos hud-ja totál olyan mint a Dead Space-ben.
  • Kopiati
    Amikor a fegyvert modolja, majd kilép belőle a "kezelőfelület" ott marad kivetítve.
    A fegyvereken eddig is voltak hologramok (2. óta), ajtón szintén. Max annyi jöhet még, hogy az omnitool afféle videó kivetítő funkciója is működni fog, mint a 2-ben amikor talival összefutunk a kirabolt földi kolónián, ott épp a KvariánMaps szolgáltatást használták...
  • sanya200
    Más téma
    Nektek feltűnt valami a videókban?nekem nem jött át hogy dead space-sebb lenne a hud.
  • Kopiati
    Egy tucat kék aszári kommandós gyerkőc, meg 50-60 krogan gyerek keresztapja (kroganeknél bizti van valami hasonló...) Grunt überkrogan gyerekeire gondolok:D
  • IJIazz
    Én is olvastam a regényt, de Grissom jövője egyáltalán nem fényes szvsz és Shepard-nek remélem nem ilyen lesz.
  • Evoluti0N
    A fene akar meghalni, miután végigvittem a 3 játékot. A Dragon Age-ben is hagytam szépen, h Alistair feláldozta magát, annak ellenére, h igyekeztem "jófiú" lenni :D
  • sanya200
    Olvastam az első regényt de én se szeretném ha meghalna,legyen benne mint lehetőség és kész.
  • Kopiati
    Egyébként látszik páran nem olvasták az első regényt:) ahol meg lehet látni milyen élete van az emberiség hősének öregkorára...

Én örülnék, ha életben maradna, már túl sokszor hal meg basszus... Az igazán köménymag az lenne, ha a játékban nem lenne reaperek feletti diadal, csak a Föld visszaszerzése, a pusztító háborúban meg játszódhatnának a folytatások. Shep pedig a sebhelyes arcú vezérré válna:D Remélem nem olyan trágya mmo lesz, mint a klasszikus mmo, hogy 8 millió hős és 1 cél... hanem eve online szerű úgy játszol ahogy akarsz, bányászhatsz, hajókázhatsz... stb...
  • IJIazz
    Az epikus halál az ME3 végén számomra is szimpatikus befejezés lenne, ha jól megcsinálják. Arra rátérve, h 3 részen át küzdesz és a végén meghal a karaktered... Shepard története mindenképp lezárul(ha lehet hinni a fejlesztőknek) szóval, ha túléled se játszhatsz vele többet. Mellesleg nem a karaktered életéért küzdesz, hanem a galaxis megmentéséért, mindig is ez volt az elsődleges cél.
    Egy szerintem ideillő filmes mondattal zárnám a rövid mondandóm: "You either die like a hero or you live long enough to see yourself become the villain."
  • sanya200
    Ha nem halna meg is járna neki minimum.Elvégre a kroganok kaptak egyet.Sőt shepardnek már van egy szobra.Már ha végigtoltad az első részben a zúgjon az ég dlc-t.Akkor a 2-ben jön egy levél hogy szobrot emeltek a tiszteletére.
  • SZEG007
    Najo akkor elképzeléseim ME3 befejezésre:
    Renegát befejezés: Shepard a legösibb fö reaper goré belsejébe ledobja a csapat felét mig ö a Normandia fedélzetén marad, és közd az egyesitet galaktikus flotta élén a reaper flottával tuléli, a legösibb reaper felrobban, de a csapat is vele együtt robban, Shepard-ra mindig is csak másodhegedüsként tekintenek, az igazi áldozatot a csapat vezetöje Garrus, Miranda... hozta.

Paragon befejezés: Shepard bedokkol az ösi reaperbe, két leglojálisabb emberével, köztük szerelmével, az ösi reaper robbanásáig még két perc, Shepard, és a csapata siet vissza a siklohoz, de hirtelen valami a lábára esik, és beszorul, szerelme nem akarja otthagyni, de végül egy bucsu csokot ad neki és elküldi, Shepard hösiesen küzd a huskok áradatával, és végül felrobban. A galaxis összes bolygolyán Shepard szobrokat emelnek nevét örökre beirta a galaxis történetébe.

• sanya200
    Nem elég hogy egyszer már meghalt szerencsétlen?Majd aki akarja 3 végén megdögleszti én nem fogom, biztos úgy lesz mint a 2-ben ha elbasztad az első 2 részt kampec,ha nem akkor életben maradhatsz.
  • Ryder62
    Esetleg hogy ne legyen full happy a vége azért érhetné egy nem halálos sérülés. Különben is már egyszer meghalt. :D Hányszor haljon még meg csatában? XD