22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
hát figyeljetek biztos lehet shepel is :) elvégre nemtudni h meghal vagy nem majd te döntöd el . de szerintem a 3. rész a Reaperekkel való dolgot zárja le :) szerinte még lesz Mass Effect mondjuk egy újab Ember- Truian háború :) vagy hasonló :) :) -
Én egy ütös befejezést szeretnék, kifejezetten felbaszna ha huznák mint a rétestésztát, mert akkor megint 3 évet várhatok egy befejezésre. -
sanya200 #3239 Én is el játszanék sheppel egy 4. részt is simám.Csak kicsit hozzák közelebb ne legyen olyan terminator mint a 2. részben.Lehetne kicsit sérülékenyebb,meg több minden történhetne körülötte vagyis vele.Mert a 2 se a főhősről szólt hanem a társakról.Az elejét kivéve persze.Már említettem de lehetne kicsit dragon age-sebb ott a főhős állandóan középpontban van és nem az a félisten.Gondolok itt arra hogy pl rémálmai vannak,sokat támaszkodik a társaira,főleg Alisteir-re,elrabolják...stb. -
bendáj17 #3238 ja simán lehetne van is kereslet én se értem. -
RAMyMamy #3237 én bírnám, ha lenne a 3. rész után egy tisztességes 4. rész is, nehéz elszakadni shepitől :') mindig ezzel a 3-as számmal vannak megáldva; trilógia... bah -
Mondjuk valószínű, hogy a Dragon Age-el egymás váltócímei lesznek, a Medal of Honor-Battlefield mintára. -
nem kell még + egy év mulva a 4.... csinálják csak sokáig. -
Erre mondta Hudson úr, hogy akkor vége:) az a mentés szál kudarc, csak túlélő Shep játszható, nem is akartak/nem is tudtak volna egy teljesen alternatív szálat belefűzni a 3. részbe.
Azon gondolkozom, ha mondjuk 2012 végén kijön az új generációs xbox, amiről egyre többet hallani, és egyre erősebben cáfolják, akkor gondolom egy Mass Effecttel fog nyitni, a Halo 4-en kívül persze, hiszen valami iszonyat húzónevekkel kell nyomulniuk, és egy esetleges Mass Effect 4, 2013 elejére időzítve nagy dobás lenne. -
Prof William #3233 Vagy akkor Jokerrel leszünk. :) -
Eleinte volt szó arról hogy az alapértelmezett karakter a trailerben látható katona lenne, de ezt hamar megcáfolták -
RAMyMamy #3231 nagyot néznék, ha mégis, de az a logikus, hogy nem lehet majd -
Nyilván akkor majd nem tudod importálni majd a mentést. -
azon tűnődöm ha az 2 végén nem úgy alakul a dolog hogy felugrunk a hajóra hogy folytatódik a 3? -
xDDD -
sanya200 #3227 xD
Pont most nézem a sorozatot. -
huhúú, MIchael Hogan is benne lesz mint kapitány xD -
-
RAMyMamy #3224
-
mostmár értem hogy a Reaperek mért a földet ostromolják először 

-
Jajj köszönöm szépen
-
RAMyMamy #3221 

csak neked -
Öööö...ja :D -
Ameddig az autogram címére nem küldesz szerelmes leveleket, addig no problem:) -
Megvettem az első évadot 9.000-ért, hagyjál xD -
RAMyMamy #3217 inkább nézzél Chuckot -
Pares #3216 Ez már beteges, hallod!
-
sanya200 #3215 Miranda mániás.
Shep benne lesz az a lényeg. -
Kit érdekel? Miranda benne lesz, az a lényeg. Rossz már nem lehet XD -
MrAndree #3213 Nyilván, de belerakott jópár olyat ami még a pletyka szintet is alulról súrolja, aztán most majd jönnek az ilyenekkel a hiszékenyek, hogy "jaj de jó, benne lesz Aria, láttam imdb-n". -
Az egy dolog, de itt nem szoktak szórakozni... -
MrAndree #3211 IMDB-re akárki írhat akármit. -
A Mass Effect 3 teljes (szinkron) szereplőgárdája:
http://www.imdb.com/title/tt1839558/ -
Szthomas #3209 Szerintem nagyon jó lett a kép. A Mékót én is hiányolom, de szerintem a harmadik részben már nem fog visszatérni semmilyen formában... -
NORMANDY :D -
Még valami repülő kellene :D -
Hát a mékót szopi volt vágni:D (gyakorló vagyok naah:D)
-
RAMyMamy #3205 a kivágásba bele tudnék kötni :D -
Csináltam egy képet, a gyenge ps tudásommal:) ahhoz képest egész tűrhető lett:) A címe Massefield 3
-
Evoluti0N #3203 Nem rossz ötlet ez a penge. Habár nekem az is jó lett volna, ha valami látványosabb mozdulattal támadjuk le közelharckor az ellenséget és nem az első két részben lévő szerencsétlen ütéssel támadunk. -
sanya200 #3202 :D
A másik fórumba linkeltem pár napja:D