22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    hát figyeljetek biztos lehet shepel is :) elvégre nemtudni h meghal vagy nem majd te döntöd el . de szerintem a 3. rész a Reaperekkel való dolgot zárja le :) szerinte még lesz Mass Effect mondjuk egy újab Ember- Truian háború :) vagy hasonló :) :)
  • SZEG007
    Én egy ütös befejezést szeretnék, kifejezetten felbaszna ha huznák mint a rétestésztát, mert akkor megint 3 évet várhatok egy befejezésre.
  • sanya200
    Én is el játszanék sheppel egy 4. részt is simám.Csak kicsit hozzák közelebb ne legyen olyan terminator mint a 2. részben.Lehetne kicsit sérülékenyebb,meg több minden történhetne körülötte vagyis vele.Mert a 2 se a főhősről szólt hanem a társakról.Az elejét kivéve persze.Már említettem de lehetne kicsit dragon age-sebb ott a főhős állandóan középpontban van és nem az a félisten.Gondolok itt arra hogy pl rémálmai vannak,sokat támaszkodik a társaira,főleg Alisteir-re,elrabolják...stb.
  • bendáj17
    ja simán lehetne van is kereslet én se értem.
  • RAMyMamy
    én bírnám, ha lenne a 3. rész után egy tisztességes 4. rész is, nehéz elszakadni shepitől :') mindig ezzel a 3-as számmal vannak megáldva; trilógia... bah
  • Kopiati
    Mondjuk valószínű, hogy a Dragon Age-el egymás váltócímei lesznek, a Medal of Honor-Battlefield mintára.
  • Renjike
    nem kell még + egy év mulva a 4.... csinálják csak sokáig.
  • Kopiati
    Erre mondta Hudson úr, hogy akkor vége:) az a mentés szál kudarc, csak túlélő Shep játszható, nem is akartak/nem is tudtak volna egy teljesen alternatív szálat belefűzni a 3. részbe.

Azon gondolkozom, ha mondjuk 2012 végén kijön az új generációs xbox, amiről egyre többet hallani, és egyre erősebben cáfolják, akkor gondolom egy Mass Effecttel fog nyitni, a Halo 4-en kívül persze, hiszen valami iszonyat húzónevekkel kell nyomulniuk, és egy esetleges Mass Effect 4, 2013 elejére időzítve nagy dobás lenne.
  • Prof William
    Vagy akkor Jokerrel leszünk. :)
  • Piszkos  Fred
    Eleinte volt szó arról hogy az alapértelmezett karakter a trailerben látható katona lenne, de ezt hamar megcáfolták
  • RAMyMamy
    nagyot néznék, ha mégis, de az a logikus, hogy nem lehet majd
  • Piszkos  Fred
    Nyilván akkor majd nem tudod importálni majd a mentést.
  • Renjike
    azon tűnődöm ha az 2 végén nem úgy alakul a dolog hogy felugrunk a hajóra hogy folytatódik a 3?
  • Renjike
    xDDD
  • sanya200
    xD
    Pont most nézem a sorozatot.
  • nyirog
    huhúú, MIchael Hogan is benne lesz mint kapitány xD
  • broman191
  • RAMyMamy
  • Renjike
    mostmár értem hogy a Reaperek mért a földet ostromolják először
  • penge96
    Jajj köszönöm szépen
  • RAMyMamy

csak neked
  • penge96
    Öööö...ja :D
  • Kopiati
    Ameddig az autogram címére nem küldesz szerelmes leveleket, addig no problem:)
  • penge96
    Megvettem az első évadot 9.000-ért, hagyjál xD
  • RAMyMamy
    inkább nézzél Chuckot
  • Pares
    Ez már beteges, hallod!
  • sanya200
    Miranda mániás.
    Shep benne lesz az a lényeg.
  • penge96
    Kit érdekel? Miranda benne lesz, az a lényeg. Rossz már nem lehet XD
  • MrAndree
    Nyilván, de belerakott jópár olyat ami még a pletyka szintet is alulról súrolja, aztán most majd jönnek az ilyenekkel a hiszékenyek, hogy "jaj de jó, benne lesz Aria, láttam imdb-n".
  • penge96
    Az egy dolog, de itt nem szoktak szórakozni...
  • MrAndree
    IMDB-re akárki írhat akármit.
  • TBTPumpa
    A Mass Effect 3 teljes (szinkron) szereplőgárdája:
    http://www.imdb.com/title/tt1839558/
  • Szthomas
    Szerintem nagyon jó lett a kép. A Mékót én is hiányolom, de szerintem a harmadik részben már nem fog visszatérni semmilyen formában...
  • Renjike
    NORMANDY :D
  • Fpocok
    Még valami repülő kellene :D
  • Kopiati
    Hát a mékót szopi volt vágni:D (gyakorló vagyok naah:D)
  • RAMyMamy
    a kivágásba bele tudnék kötni :D
  • Kopiati
    Csináltam egy képet, a gyenge ps tudásommal:) ahhoz képest egész tűrhető lett:) A címe Massefield 3
  • Evoluti0N
    Nem rossz ötlet ez a penge. Habár nekem az is jó lett volna, ha valami látványosabb mozdulattal támadjuk le közelharckor az ellenséget és nem az első két részben lévő szerencsétlen ütéssel támadunk.
  • sanya200
    :D
    A másik fórumba linkeltem pár napja:D