22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
bendáj17 #3281 ismerős kép már megvan nekem :D -
RAMyMamy #3280 tudom, de akkor is fos -
sanya200 #3279 Nem az enyém:)
mielőtt letolnál. -
RAMyMamy #3278 hát ez elég fos munka :D -
sanya200 #3277 Ha már itt tartunk tényleg nem csúnya,csak a haja volt gáz.
-
RAMyMamy #3276 mi csúnya benne? szerintem az "öreganyámos" frizuráján kívül semmi gáz nem volt vele, #3274 +1 -
A DLC-k hiányát úgy veszi a játék, hogy renegát döntések, ahogy a 2. részben is új játék esetén egy elég renegát karaktert indíthatsz... -
Prof William #3274 Egy jó fodrász csodákra képes a jövőben is.
Mellesleg most tetszik a legjobban a 3 rész közül. -
oh IGN en Arrival "tesztet" olvastam és ha megvan az összes DLC és végigvitted őket akkor sokat nyom a mass effect 3 hoz mert ha emgcsináltad őkat az onnan szerzett infót döntéseket , történéseket el kell vidd a 3. részbe is . és ha nemvitted végig a DLC ket akkor olyan mintha megsem történtek volna :) szal : dlc karakterek -> mass effect 3 , liara a shadowbrokerben és még románcod is volt vele az 1 ben ---> Me 3 mégtöbb :) -
Bhalage #3272 nekem bejott az egyben, cska az a hulye feher pancel ne legyen rajta :D -
Az eddigieknél átlag 20-22 óra volt a főküldetések+egy-két mellékküldi végigvitele. -
egy olyan infóra lennék már kiváncsi hogy mennyi ideig tart 1 végigjátszás kb úgy hogy nem csinálsz meg mindent kb úgy a főküldetések meg az egyéb dolgok felét kb.... :) -
ME 3 as asley (vagy hogy kell írni a nevét :D) tök jól néz ki :) 1 ben csúnya volt :D 2 ben is xDD -
nem frissítettem és sokáig "ültem" a komin :D -
-
Turián nőstény
csak linkben, hátha valakinek illúzióromboló vagy csak szimplán spoileres lenne -
:D pont ezt írtam :) de melyik az a gameplay linket légyszives :)) -
Turian nőstény már volt az egyik képregényben, krogan pedig az ME3-ban lesz.. már látni is lehetett egy gameplay bemutatóban(már amit nem takart az a ruha/páncél szerű izé rajta) -
ha létezne turian igazából én csípném :) nagyon bejön a faj :) -
krogan lesz a 3 ban . Turian-t meg én láttam :) a játékban nincs benne a de a képregényben van :) meg könyvben is levan írva .... .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ugyan az mint a turian férfi alig külömbözik vékonyabb másmilyenek a "csápok" a fején , vékonyabb , más a felsőtest formája . -
ferenc001 #3261 A Bioware-re jellemző, hogy jól felépített univerzumokat alkotnak meg, amikben sok lehetőség rejlik. -
Bhalage #3260 igy van, a galaxis(unk) szep nagy : ) -
sanya200 #3259 Lehet jó a düne univerzum is de minden véget ér egyszer, ehet már nem tudnak kitalálni hozzá olyan folytatást ami felérne az eredetivel.Ha meg így lenne akkor meg az lenne a baj.A mass effect annyiban jó hogy rengeteg lehetőség van benne,tulajdonképpen még a fajok sincsenek rendesen bemutatva,nem láttunk még pl se turian,se krogan se sararian nőstényt.Helyszínek szempontjából is csak a felszínt karcolgatták az első 2 részben.pl egy komolyabb főbolygót se láttunk se turian se semelyiket, még a földet se.Vagy ott van a citadel egy egész játékot simán elbírna csak ez az egy helyszín,főleg amilyen nagy meg ahány szárny annyiféle kultúra.Mivel minden szárny máshoz tartozik.Szóval van benne még rengeteg potenciál.Amit megérné kiaknázni.Nekem tetszik ez az univerzum elég jól fel van építve ahhoz hogy lehessen benne újabb és újabb játékokat csinálni.És nem feltétlenül kell leragadni az embereknél,mehetnénk pl asarival is akár vagy turiannal. -
Bhalage #3258 nagony fasza a dune univerzuma, de ott 1 bolyocska korul forog az egesz mizeria, szal, de a korites 10/10.
volt egy regi gamma, azon csodalatosan vegig lehetett kalandozni(+strategiai harcolni) a tortentet.
ornitoppteres sziccs felderites ottvolt.- en legalabbis kurva sokat csinaltam :D -
Bhalage #3257 nemtudom vegignyomtad-e (nekem szerencsere megvan az osszes 5cd bg1+1cd exp, 4cd bg2+1cd exp) de a baldurs gate egyertelmuen veget es a throne of bhaal-lal. milyen folytatas ?
gagyi lenne barmilyen uj probalkozas mar. foleg ha elpusztult a tron -
Bhalage #3256 megmondtak a bioware legnagyobb arcai (dr ray m, casey h) hogy NEM lesz, hiaba vitatkozol meg hisztizel, mint egy furdoskurva..
nincs mirol beszelni, amugy meg lesz helyette mas, es lehet mas tipusu jatek, mint ez a mostani
es meg fogod venni, mert kúva jó lesz :D -
Az is jo volna ha Mass Effect 3 után kicsit jegelnék az egészett, és nekikezdenének egy uj projektnek, esetleg elkészitenék a Jade Empire, vagy Baldurs Gate folytatását. -
ferenc001 #3254 Természetesen szerintem, nem is más ember véleményét írtam le :D -
bah Mass Effect, és Star Wars univerzuma egy bolhafing a Düne univerzumához képest. -
vg #3252 Aha, ja. Szerinted. Én tuti nem veszem meg, ha nem a régi főhős lesz benne. -
ferenc001 #3251 De, mondták a Bio-s srácok, hogy Shep történetét a harmadik ME-vel zárják. Ettől függetlenül lehet hogy nem így lesz (főleg ha figyelembe vesszük az EA szerepét), de azért elég valószínű hogy a következő ME-hez új hőst kapunk. -
Roman #3250 Sanya, és az orosz zsidó biokémikussal próbálkoztál már? :) Szerintem Asimov nélkül ma se ST se SW se ME. Valahogy azt tartom a modern SF gyökerének, bár nem mintha olyan tájékozott lennék. Csak szerettem na :P -
vg #3249 "nem lesz 4ik resz sheparddel, ezt is megmondtak 10 csillioszor"
Senki nem mondta, sőt mozifilm is lesz, szerintem az első rész előtti történettel. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz új hős a játékban. -
sanya200 #3248 Hát igen számomra ez a 3. sci-fi univerzum ami megfogott a star-tek és a star wars mellett.Nagyszerűen kidolgozott változatos fajok,és maga az egész remekül kivan dolgozva amiből rengeteg sok jó alkotás születhet.Bár szerintem maradjon meg RPG-nek.Stratégia vagy sima akció játék nem illene nagyon bele. -
Roman #3247 nem, me féle városépítős-menedzselős játék kő. kvariánokkal (az akcentusuk miatt, élvezni lehetne a jó kis keleti bazározást)
Kolonizálj, építs gazda(g)ságot, szövetségeket, háborút. Meg építs sok Sepi-szobrot, mert akkor a nép boldog lesz.
Szívem szerint méltó harmadik részt, s utána továbbvitt univerzumot szeretnék, a frencsájz elszakadhat Septől, amíg a többi tényező a helyén van. Jól kitalálták, van benne potenciál, könyvekre egyebekre.
Csak ne tolják el. -
Bhalage #3246 Casey egyertelmuen megmondta - nem mondom, hogy nem gondolhatjak meg magukat, de - a trilogia, shepard tortenete ezzel veget er, es gondolom tudja mirol beszel a faszi. -
tuti hogy nem mindenféleképpen hal meg és nemtudhatod hogy nem lesz 4. rész shepel .... Assassin's Creedben is úgy volt hogy Brotherhood az utolsó rész Ezioval és lám itt a revelvations is. -
sanya200 #3244 Npc-ként még visszatérhet pár mondat és/vagy küldetés erejéig, én már annak is örülnék.Szeretném viszont ha tényleg elmenne egy kicsit a csapatirányítás felé.A Republic Commando-ban nagyon faszán meg lett oldva ez a rész itt is jó lenne valami hasonló. -
Bhalage #3243 nem lesz 4ik resz sheparddel, ezt is megmondtak 10 csillioszor
(=ebbol meg egyaltalan nem az kovetkezik, hogy meghal a vegen, de egyes emberek ezt sem ertik meg) -
Bhalage #3242 meg lett mondva 10csilliószor, hgoy akkor azt a mentest nem lehet betolteni
zzz