22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Prof William #3321 Emberek ne marjuk egymást hiszen közös az ellenség! :) -
szeretlek :) -
RAMyMamy #3319 idióta vagy, nem foglalkozom veled tovább. csá. -
gondolkozom ember , de nem egy szaros fórumon kérek kioktatást a helyesírástól most bocs hogy gépen pont leszarom az egészet ettől nemlesz szarabb az érettségim :))) ja és ha nem vagy low ne ugrálj rajta suhanj el felette ..... :) , és igen elmentem felette nem figyeltem vagy már nem emlékszem minimum 5 ször játszottam végig a 2. rész és közbe rengeteg játékkal játszom .. baj ha elfelejtek / átugrok valamin véletlenül? nem emberi hiba . de köszönöm hogy tanító mesteremnek jelölted magad , és okos vagy :) -
RAMyMamy #3317 gratulálok az értelmi szintedhez, elsuhantál a játék LEGFONTOSABB momentuma felett és még én vagyok a low... pff
sértegetés = oltogatás
már nem értették, amit #3290-ben írtál, igen, tudsz helyesen írni
kicsit gondolkozz már -
a reapert tényleg nem tudtam mert nem figyeltem a játék közben ... xd ezen kívül mit nem tudtadm ? .... és ha ez neked oltogatás akkor grat hozzá (Y) :) , tudok helyesen írni de a legtöbben megértik úgy is ha nem :P szal ennyi. -
RAMyMamy #3315 low a nénikéd picsája
már nem először írsz úgy a játékról, mintha fingod se lenne az egészről
AHOGY te írtad, az olyan, mintha újdonság lenne számodra, hogy a 2. részben kilőttek egy reapert, mikor már nem első alkalom volt
tanuljál meg fogalmazni meg helyesen írni, gyerek, ne engem oltogassál -
tudom te low -.-" szerinted mért mondtam? -
sanya200 #3313 Hát ezek szerint látod, amúgy a legvégén már nem Sarennel harcolsz, mert ő vagy fejbe lőtte magát vagy te lőtted le.A legvégén már magával a fejedelemmel harcolsz egy megtestesüléssel ha úgy tetszik.És nem a szövetségi flotta szedte le a fejedelmet hanem te.Csak azután ment le a pajzsa a hajónak hogy te végeztél a fejedelemmel a tanácsteremben.Azért ha megnézitek rengeteget fejlődtek mindössze 2év alatt, ott vannak pl a mech-ek, az egyben nem voltak de a 2-ben már igen.És ha elolvastátok volna a kódexet tudhatnátok pl hogy amit a fejedelem használt fegyvert azt bármilyen hajóra fel lehet szerelni,akár vadászgépekre is,és a fejedelem fegyverzete nem irányított fegyver csupán a semmibe lő egy sugarat amivel talán el is talál valamit.És ezt a gyengeséget ki lehet használni, igaz az 1-ben könnyen elbánt sok hajóval de azok csak egy helyben álltak,de ha a fregattokat-vadászokat felszerelik ilyen ágyúval akkor igencsak meglehet lepni a reapereket.Lehet hogy azok is fordulékonyak, de pl mikor több 10 vadász lődözi ezzel az ágyúval sok mindent nem tud tenni ellene.A begyűjtő hajó is sokkal nagyobb volt mint a normandy mégis lazán kimanőverezte. -
Bakker, egyeseknek még ez is újdonság?:D -
RAMyMamy #3311 én nem Sarenről beszélek, hanem a legvégéről, mikor szétlőtték Sovereignt, az persze más kérdés, hogy nem mi irányítottuk a csatát -
Attól függ mivel osztod őket, az első részben jóval nehezebb volt leölni az akkor elérhető fegyverzeti technikával egyetlen egy kaszást, mivel egy megszokott csatahajót nem arra terveztek hogy ilyen monstrumokkal harcoljon. A második részben megemlítik hogy Fejedelem roncsaiból visszafejtették a kaszás fegyverzet titkát (turián segítséggel), azt, hogy nem lézereket használnak, ahogyan elsőre látszik, csupán átlagos lövedéket képesek kilőni veszett sebességgel, ezért annyira pusztító a hatásuk (az új Normandy számára elérhető fejlesztés volt a második részben). Persze az egy dolog hogy ezt sikerült kivitelezni, de minden átlagos mezei flottahajó valószínűleg nem kap a nyalánkságból, mire a kaszások megérkeznek. :) -
MrAndree #3309 ja, bár Saren inkább egy Sovereign irányította husk volt, rossz modorral. :) -
Fail! XDD
-
RAMyMamy #3307 lol, amúgy feltűnt, hogy az első részben is egy reapert kellett kinyírni a játék végén? :D -
értem köszönöm :) ezek szerint nem is olyan nehezen döglenek ..... HA EGYEDÜL VANNAK ;) :D -
Az egy olyan reaper amit kilőttek régebben, egy bolygóra telepített ágyúval, a cerberus megtalálta a reapert, majd visszakövették az ágyúig a nyomokat. -
a 2. részben amelyikből kiszedtük az IFF et az meik volt? :O vagy az csak úgy ott van? -
Pares #3303 Guantánamóban ezt engednék a raboknak, még az amcsi hadseregbe is belépnének... -
Már vagy 1 hete:) -
sanya200 #3301 megtörtént:D -
Feltörték a Bioware szerverét, változtassátok meg az EA jelszavatokat. Valszeg kapni fogtok mail-t is ezzel kapcsolatban. -
sanya200 #3299 Jó tudni:D -
igen róla beszéltünk eddig is az (lehetséges SPOILER) Illusive Man-t hívják Jack Harpernek ..... -
sanya200 #3297 Ash-ét nem láttam,pedig shepét megnéztem.Asszem tüzetesebben át kéne olvasnom, minden érdekel ami mass effect, már csak a 2. regényt várom,remélem megjelenik a szülinapomra:D -
RAMyMamy #3296 mondtam már neked sztem, masseffect.wikia.com, minden rajta van:D
Shepi 2154 Április 11-én született, Ash 2158 Április 14-én (lol, mindkettő csillagjegye kos xD) -
sanya200 #3295 Hát illusive man is élt már akkor nem?Legalábbis a képregény ami róla szól az így kezdődik nem?Hogy a turianok elfoglalják a kolóniát.Mondjuk shepard is élt már az első kapcsolat háború idején de akkor még csak 3 éves volt.Amúgy Ashley fiatalabb mint shepard nem?Kinézete alapján legalább 5-6 év lehet köztük.
-
Ash nagyapja az a Williams .... Jack Harper meg ....... meg tudjuk ki :)))) de az meddig élet? amúgy mert ash már felnőtt de jack még csak ősz .... meddig élt az a f*sz? :O -
Vessző helyett és-t tegyél a mondatba, mert így úgy jött átt, mintha ashley nagyfaterja lenne Jack harper. "ash nagyapja, jack harper =/= ash nagyapja és jack harper" -
tudom de valami köze neki is volt a Turián háborúhoz de lehet az nem a fist contact war volt :/ -
Williams tábornok, Jack Harper az más:) -
first contact war az Turian - Ember háború nem? ahol Ash nagyapja , Jack Harper is ott volt nem? -
sanya200 #3289 Ja ez így van. -
Prof William #3288 Igen ráadásul ez egy fiatalabb kori fotója. Sajnos mát ténye nem a korosztálya de ha 10 éve lett volna Mass film lazán szerepelhetett volna benne...
A Mass Effect film meg ha minden igaz a First Contact War-ról fog szólni, akkor meg még meg sem született. -
A mozi/tv vilagaban, amikor 30 eves csajok es fiuk jatszanak 14-18 eves tiniket, siman megoldhato, hogy egy 38 eves (csinos es kelloen "karbantartott") holgy jatsszon egy 25 ev koruli katonat. -
sanya200 #3286 Nem rossz ez a csaj de már kissé öreg lenne ashleynek szerintem. -
Prof William #3285 Igen abban... A lényeg az hogy nem volt előnyös az a frizura. Bár igaz ami igaz bevetések közben zavarhat a nagy hajzat szóval már csak a realitás kedvéért is hátra kellett fognia.
Mellesleg ez a nő nagyon hasonlít rá. Eljátszhatná ha lenne film. Lena Headey
-
Látod Sanya, én is mondtam, hogy szar :D -
RAMyMamy #3283 kontyban volt a haja, nem copfban :DD -
Prof William #3282 Az arcával sosemvolt baj csak ez coffos haj volt gáz ami így kissé jobban kiemelte a keményebb arcvonásit míg hosszú haj valamennyit lágyított rajta.