22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Jó semmitmondó volt:) -
Konferencia stream MOST! -
-
RAMyMamy #3878 nem voltam benne biztos, hogy kell-e a pont, mert egyszer valaki kioktatott, hogy nem kell, de akkor ő sem jól mondta. de végre mostmár megtudtam az igaSSágot:D -
vagy még párhuzamos sem . xd , vagy esetleg valami 2-3 között történt 2 ben nem látott hőskkel vagy valami . ilyesmi. -
MrAndree #3876 Nem lesz benne sztori koop, nem is értem miért feltételezi bárki, hogy bármiféle esély van rá. Ha lesz benne bármilyen koop akkor az tuti külön lesz, egy rövid párhuzamos sztoriszál, ahol irányítatok mondjuk 3 katonát vagy ilyesmi. -
A host gondolom mindig Shepard-el lenne. És lehetne látni melyik választási lehetőségre vitték a kurzort a többiek, mint ahogy például a rettenet gagyi, de kooperatívban élvezhető DnD daggerdale-ben :) De mondjuk tényleg fura lenne 2 koop. mentes rész után a harmadikba belerakni. Mondjuk legalább egy elkönyvelhető újítás máris adná magát :) -
mint* -
1 főszereplő van de sokan jobban szeretik a mellékszereplőket ment Shepet. -
szeritnem a story-központúsághoz nincs köze a co-op-nak, inkább a sorozat eddigi játékmenete kissé furcsává tenné a dolgot. pl. a beszélgetéseknél ki választ? meg pl. akkor már 3-as co-opnak kellene lennie, mivel 1-2 kivétellel shep-pel mindig +2-en nyomulnak.
nekem speciel nem hiányzik, bár biztos élvezetes lehet. -
Szerintem is egy jó coop többet ér egy sima sp-nél föleg mivel ebbe a részbe ugyis csak többnyire lövöldözni fogunk. -
Azért jó lenne egy coop, akár mellékszereplővel is. Baldurs gate 2 meg neverwinter nights is story központú volt, még is ott volt a lehetőség :) -
összeszámolhatom egy kezemen, hogy az eddigi 2 részben mennyiszer használtam a közelharcot. szerintem az eredmény 1 lenne :D egyszerűen NEM adta magát a közelharc.
ha annyira nagy fícsőrnek akarják ezt az omniblade-et, akkor a készítőknek olyan helyzeteket kell teremteniük, ahol lehet vagy kell használni. -
Bhalage #3868 hihetetlen hogy meg mindig a coopon megy az agonizalas
total felesleges a coop egy ilyen jatekba ahol egy darab foszereplo van, totalisan dominalja a tortenetet, a tobbi "tars" csak golyofogo/csicskás/ágyas
bevezetni a 3ik reszre megegy ilyen kaliberu szereplot badarsag lenne es nem is volt rola szo.
vagy ti akartok lenni a csicskuszok? nem ertem.
ez egy tortenettorientalt single player jatek, ahol mindenki vegigtolja a sajat tortenetet.. -
Amúgy hogy témában maradjak, ne legyen multi, hanem majd dlc formájában jöjjön egy co-op és akkor majd aki akarja, megveszi, akit meg nem érdekel, az meglesz nélküle is, de legalább nem megy most a single rovására. -
Mindketten helytelenül írtátok 
A sorszámnevek után (ha számjegyekkel írjuk őket) pontot teszünk: 1. osztály, 3. sor, 1978. évi, a 10–12. oldalon stb.
A pontot a toldalékokat kapcsoló kötőjel előtt is megtartjuk: 3.-nak futott be, a 8.-ba jár, a 10.-kel...
-
RAMyMamy #3865 így van
-
Nyugi, csak egy kis nyelvtan. ^^ -
RAMyMamy #3863 ha szerinted ez kötekedés, akkor gratulálok... -
Te most mit kötekszel? Nincs jobb dolgod, mi? -
RAMyMamy #3861 ha mással nem is, cheattel/trainerrel biztos lehet majd -
RAMyMamy #3860 nem jól írtad, az meg 2-kal (másodikKAL) -
2. al nem 2 vel :) jól írtam én szerintem :D -
Majd menjen youtube-ra hogy "Mass Effect 3 Done Quick (Omni-Blade only)"
-
Én csak azért is megpróbálok majd egy olyan végigjátszást, hogy ahol lehet csak Omni-Bladet használok.
-
Ez így már-már MMO RPG-nek hangzik. :) Az Omni-Blade-hez tényleg lehetne több animáció, ellenféltől függően is, persze a folyamatos akció feláldozása nélkül, kellően gyorsan folyamatosan (láttam a legutóbb linkelt videóban hogy az egyik kari class-nak lehet dupla blade-je is, ha egy is ilyen erős akkor kettővel milyen lesz...just call me Wolverine Shep bitches, come get some!!!44
) mert az Assassin's Creed-ben például itt-ott meg is csaphattak az enemy-k közben, úgy meg már nem poén élvezkedni a kivégzésen hogy közben sérülhetsz...sajnos a Mass Effect-be ezért nem illenének az ilyen instant kill animációk, túlzottan folyamatos az akció, túl sok az enemy egyszerre, és ugye ennek megfelelően csapatos harc, nem egymagad előre, leszúrkálva mindenkit, mindent vagy semmit alapon. Csak látványosabb fícsör a puskatus helyett, de folyamatos omnis ölögetésre nem kell építeni, annyira sokat nem fogod tudni használni az ellenség arcába futva hogy feltűnjön a különböző animációk hiánya az biztos, a nehézségi szint garantálja. :)
-
RAMyMamy #3855 nem 3 akart az lenni? (amúgy helyesen: 2-vel / 3-mal)
amiről beszélsz/beszéltek, az már inkább mmo kategória lenne, nem sima multiplayer/co-op. én még mindig ellenzem a multit ebbe a játékba, szvsz tök felesleges, majd a 3. rész után csináljanak egy tisztességes, direkt internetes mókára kihegyezett játékot az ME univerzumában és kész. szvsz különben sem megoldható lenne az az ötlet, hogy csata közben csatlakozik hozzánk 2 haver, mert a játék (ha nem több, mint) felét csak a mászkálás, a párbeszédek teszik ki, nem pedig az akció. -
igen a 2. al sokat . de úgy értettem h ott arra mész amerre akarsz meg mindenki csinálj a maga dolgát de multiba hülyeség lenne :D -
RAMyMamy #3853 te játszottál már simsszel? :) -
érdekes videó minden osztálynak megvan a maga kivégzése , fegyverek nem lesznek korlátozva csak a slotok amennyit vipelhetsz , történet spilerek , és karakterek :))) szép jó videó :) -
túl bonyolult dolgokat írsz le , ne csinálj simset a mass effectből.
Multiplayer-t meglehetne oldani de aszerintem az összes nevesebb ember hadjuk ki belőle , legyen Blue Sun , Cerberus , Alliance , Geth , és kész ezekkel egy TDM szerű el tudnék képzelni a pajzs visszatöltési mód meg egyebek jól szuperálnának , Haloban is nagyon szuperül meg van csinálva . fegyver moddolás ugyan olyan szinten mint single playerben majd elviselhető lenne , a coop része a játéknak meg missziókra lesz osztva nem lenne célszerű a szabad mászkálás hülyeség is lenne max 1 free foam részleg ami 1 helyen zajlik és ott választod ki mire mész . a többi felesleges.
szakadó testrészek nem illenek a játékba , Omni Blade is tökéletes de valami nagyobb nyomot tényleg hagyhatna. -
Jó oké, de azért nem értana, vagy legalább ellenségtípusokhoz más fájta, értem ez alatt, hogy mondjuk egy krogant máshogy öl meg mint egy cerberus katonát.
A SP:C-vel meg nem játsozttam de néztem róla videókat, biztos jó lehetet. :D -
A coop lényege is az egyediség, vagy a jó sztori, amit csak a Splinter cell Conviction stílusában tudok, elképzelni, hogy külön történet külön szereplőkkel.
Azért ez nem Assassins Creed, hogy 100 féle egyedi kivégzés legyen:) -
Érdekes videót kaptam el a masseffect.hu chat-ján volt belinkelve. -
Na hát két dologhoz szeretnék hozzászólni.
Az egyik az Omni-Blade, ami jól néz ki, de valahol azt mondták, hogy sokkal jobb lesz a sérülésmodell a játékban, akár testrészek is szakadhatnak le a lövésektől. Namármost amiket eddig láttunk videók, ugyan úgy sérülnek az ellenségek, mint eddig és legalább a pengétől keletkezhetne valami látványos sérülés. Ami a Bladet illet, szerintem nagyon, jó hogy van, de kicsit overpoverednek érzem, hogy jóformán a sima ellenfelekhez elég csak közel menni és 1-hit-kill. Én alapból, hiányoltam egy komolyabb, összetettebb közelharci rendszert, hogy legalább egy mozdulatsort hajtson végre Shep, ne csak a puskatussal üssön. Most berakták ezt a pengét, de én úgy csinálnám, hogy minden ellenséghez minimum 3-4 kivégzési animációt csinálni, mert így hamar unalmassá válhat.
Aminek minden formájának örülnék. Nyilván való, hogy ha csak egy tdm-ctf típusú játékot nézünk azt a főmenüből külön, opciónál lehetne elérni, a co-op már más tészta.
Szerintem az is megoldható lenne, hogy a fősztorit is co-opba csináljuk. A pályákon ügye, aki csinálta mondjuk a játékot az lesz Shepardal, a másik két ember meg kiválasztja magát. A Nomandyt meg lehetne csinálni egy lobby résznek is és akkor csak az akcióra mész a haverokkal, de akár azt is meglehetne, hogy mondjuk, mind a 3 játékosnak ilyenkor megvan a maga kis története és azt bonyolítja, ilyenkor szabadon járkálhatnak a galaxisban, ha meg egy küldetésre talál valaki, vagy a főszálat kéne, folytatni akkor kap mindenki egy jelzést, amit elfogad, utána mindenki oda ugrik és kezdődik az akció. Most ezt csak így rögtönöztem, de akiknek ez a szakmáljuk biztos ki tudnak találni valami mást is. Amúgy egy külön co-op résznek is örülnék akár DLC formában is. -
MrAndree #3846 Nem ez lenne az első magazin amelyik segget csinál a szájából pár plusz eladott példányért és némi hírverésért. Ettől persze még lehet igaz, de amíg ki nem áll egy bioware-es arc és közli, hogy "igen lesz multi, méghozzá ilyen..." addig annak kezelem a magazin írását ami: pletykának. -
"Jöttment újságírók" szoktak h.lyeségeket beszélni, csak nem ilyen szinten...várjuk ki a végét. :) -
RAMyMamy #3844
-
Pares #3843 Először is a hivatalos fórumon nincs nagy felhajtás a multival/coopal kapcsolatban. Másodszor az égvilágon sehol nem olvastam hivatalos forrásból származó alátámasztó nyilatkozatot, miszerint lesz benne multi/coop. Csak néhány szarkeverő oldal a szenzációhajhászás miatt elkezdte néhány pletykával telifosni az étert. Ennyit látok én. De ha tényleg van olyan hír, újdonság, ami a Biowaretől származik, és nem valami jöttment újságírótól, akkor linkeljétek be pls, és visszavonom amint írtam. -
mármint 10 órás :)