22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RAMyMamy #3721 nem hímnemű vagyok, így biztosan nem értek hozzá, de ha már "dugnám" kategória, akkor szerintem a 3-as a legszebb és legnőiesebb...
az 5 és 6-osak csöppet renegade kinézetűek szerintem, ami nem is baj -
cdr74 #3720 Ha már gibbed, nekem a beret kell!! :) -
cdr74 #3719 A régi default az szerintem marad, ez csak promóciós célokra kell, ergó dobozkép, marketing videók stb., persze a játékban is választható lesz.
A 6-os a legeredetibb, de hát ez van. Biztos a faszik szavazták meg a szőkét, mert d*gnám... -
Amúgy minek ez a szavazás? Ha vki az alap női karival játszotta végig, az 1-2 a 3. részhez pedig teljesen más lesz. Van értelme amúgy...
De a 6. néz ki úgy mit aki tud is harcolni. De mindegy, lesz úgyis gibbed's save editor :) vagy talán lesz eszük és a default karit is lehet majd szerkeszteni. -
Renegade #3717 csak a szőkék, 5. :-) -
az alap shepard kinézet a legjobb. -
Evoluti0N #3715 Az ötödik vezet, de elég magasan. Az ötödikre kb 15k szavazat érkezett, a harmadikra, ami pedig a második helyezett csak kb. 8k. -
Pares #3714 Akkor jó, az még elmegy.
-
Az 5. vezet (blondee Shep). -
Pares #3712 Egyébként meg tudjátok mondani, hogy melyik vezet? Csak ne a 4. könyörgöm, az annyira szar, tiszta emós közhelyes, pfúúúj.
-
Pares #3711 Nekem az 1., a 3. meg az 5. tetszik. Ha lenne faszbúkom, akkor az 1. szavaznék. -
Akkor valamelyik másik ME3-ismertetőben Adept, nagyon vérszegényen játszik vele a gyerek, jókat "röhögtem" rajta:) -
cdr74 #3709 Amúgy a közepe fele, előtte ha jól láttam Sentinel, utána a baka. -
cdr74 #3708 Hát nézem, de nem láttam semmi extrát, 1 jelenetet találtam, ahol Shep villámlott, de hogy az mi volt nemtom, mellesleg a szikrák az ellenségre vonatkoztak, nem Shepre.. -
Bocs, mind1iknél 3 fegyver + a speciál nehéz fegyó... ami soldiernél kevés -
Meg ezek butított kasztok, mert, soldiernél csak 2 fegyver van, a többi amúgy is csak annyival megy, de az adeptnél volt 3 fegyver is... mire fel?:)
-
A Bioware tv pénteki adásában van adept....a végén asszem:) vagy közepén... végén lehet soldier... -
RAMyMamy #3704 valamelyik nap volt élőben a me3 honlapján bemutató, de csak pár perces, abban volt az adept
ugyanaz a pálya volt megint, mint az első videóban (asszem), amiben mordin is benne van -
cdr74 #3703 Amúgy ez a 2 omni elég érdekes, köddé válik a fegyver meg minden, de amilyen minőségű volt a videó, lehet volt ott vmi animáció még... -
cdr74 #3702 Eddig nem csak soldire meg sentinel volt? Vagy van vmi régi adept közeli kill?? -
Hogy szerintem?:) Sentinellel még csak a 2-ben ismerkedem, joféle közelharcos egyed:) annyiból jól ál neki a 2 omniblade, hogy akkor 2 omnitoolja is van:) Ha nekiállna szikrázni olyna lenne, mint az adept közeli killje...az derossz:) -
cdr74 #3700 "...Sentinel class: Instead of 2 Oblades, smash&discharge 1 into the target to burn his\her neurosystem out. Maybe twitching body with bolts&sparks effects?..." Kopiati szerinted? -
Konzolok szervize aztat mondja jövőhétre megtudakolják és beárazzák a CE-t. -
sikerb #3698 Ha mondták akkor az ugy is lesz, bár kurvára szomorú vagyok....mert el tudnám viselni a játékban : )) -
cdr74 #3697 Amúgy is a brit kommandósok a legjobbak, akcentus, fekete humor... -
RAMyMamy #3696 szerintem is -
Sajnos elég nagy ziccert kihagytak azzal, hogy pont az a csávó kimarad. Nagyon nagyot, mondjuk csak egy újabb Garrus lenne, a kis orvlövész, de legalább James Vega aka "Jersey Shore" aka "Fake-Krogan" helyett jobban nézne ki. -
RAMyMamy #3694 :D:D
mondták már párszor, hogy az nem lesz benne, meg a trailer szerint sincs a csapatban (hiszen azt mondja, hogy shepnek kell erősítést hoznia, vagy mindenki meghal), így nem igazán valószínű... de én is el tudnám képzelni vega 'csúnyabácsi' helyett -
sikerb #3693 Ugyis az lesz amit a férfinépség dönt...majd még pont az fog számítani én mit akarok : )))) egyet mondok legyen benne a katona a trélerből : ))) -
RAMyMamy #3692 3-asnak van feljebb, de annak az arca is más, a 6-os is az előzőkhöz hasonlít, csak az orra ronda, a 4-es meg a kakukktojás
-
sikerb #3691 Meg néha az egyiknek feljebb van a szemöldöke : ))))) azért az nagy különbség : ) -
RAMyMamy #3690 mondjuk igazad van, megint megnéztem és az 1, 2 és 5-ös között csak bőr-/szemszínbeli különbség van a hajon kívül, tehát alig változtattak rajta, ez elég nagy faSSág -
sikerb #3689 Jaaaa én kurvára nem látok különbséget : ))))) én csak a hajban láttam változást : ))))
-
RAMyMamy #3688 nagyban lehet nem, de ott van a letöltési lehetőség (amivel az eredeti méretben nézheted meg) -
facebook nem jelenítette volna meg. -
RAMyMamy #3686 ...hogy ne a hűdefasza páncélzatot lássuk, hanem a lényeget -
RAMyMamy #3685 dehogy ugyanaz az arc. csak ezeken a pár pixeles fos jpg-ken nem látszik semmi, igazán feltehettek volna legalább 2x ekkora képeket... -
5. kép sry:) -
Hajból az, divatos darab, de annak pont más az arca:) ezért a 4. nyert nálam (mert van haja, bár szőke ami hátrány) hiszen csak egy blonde shep van és az jútúbos hülyegyereké, aki a "lehető legrosszabb mentést" hozta össze. -
sikerb #3682 De itt csak a hajak változnak, az arc az összes képen ugyan az hajból meg a 3. a legjobb, ha már nő vagyok : )))))