22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• RAMyMamy
    nem hímnemű vagyok, így biztosan nem értek hozzá, de ha már "dugnám" kategória, akkor szerintem a 3-as a legszebb és legnőiesebb...
    az 5 és 6-osak csöppet renegade kinézetűek szerintem, ami nem is baj
  • cdr74
    Ha már gibbed, nekem a beret kell!! :)
  • cdr74
    A régi default az szerintem marad, ez csak promóciós célokra kell, ergó dobozkép, marketing videók stb., persze a játékban is választható lesz.

A 6-os a legeredetibb, de hát ez van. Biztos a faszik szavazták meg a szőkét, mert d*gnám...
  • JethroHUN
    Amúgy minek ez a szavazás? Ha vki az alap női karival játszotta végig, az 1-2 a 3. részhez pedig teljesen más lesz. Van értelme amúgy...
    De a 6. néz ki úgy mit aki tud is harcolni. De mindegy, lesz úgyis gibbed's save editor :) vagy talán lesz eszük és a default karit is lehet majd szerkeszteni.
  • Renegade
    csak a szőkék, 5. :-)
  • JaSoN HuNTeR #3716
    az alap shepard kinézet a legjobb.
  • Evoluti0N
    Az ötödik vezet, de elég magasan. Az ötödikre kb 15k szavazat érkezett, a harmadikra, ami pedig a második helyezett csak kb. 8k.
  • Pares
    Akkor jó, az még elmegy.
  • Kopiati
    Az 5. vezet (blondee Shep).
  • Pares
    Egyébként meg tudjátok mondani, hogy melyik vezet? Csak ne a 4. könyörgöm, az annyira szar, tiszta emós közhelyes, pfúúúj.

• Pares
    Nekem az 1., a 3. meg az 5. tetszik. Ha lenne faszbúkom, akkor az 1. szavaznék.
  • Kopiati
    Akkor valamelyik másik ME3-ismertetőben Adept, nagyon vérszegényen játszik vele a gyerek, jókat "röhögtem" rajta:)
  • cdr74
    Amúgy a közepe fele, előtte ha jól láttam Sentinel, utána a baka.
  • cdr74
    Hát nézem, de nem láttam semmi extrát, 1 jelenetet találtam, ahol Shep villámlott, de hogy az mi volt nemtom, mellesleg a szikrák az ellenségre vonatkoztak, nem Shepre..
  • Kopiati
    Bocs, mind1iknél 3 fegyver + a speciál nehéz fegyó... ami soldiernél kevés
  • Kopiati
    Meg ezek butított kasztok, mert, soldiernél csak 2 fegyver van, a többi amúgy is csak annyival megy, de az adeptnél volt 3 fegyver is... mire fel?:)
  • Kopiati
    A Bioware tv pénteki adásában van adept....a végén asszem:) vagy közepén... végén lehet soldier...
  • RAMyMamy
    valamelyik nap volt élőben a me3 honlapján bemutató, de csak pár perces, abban volt az adept
    ugyanaz a pálya volt megint, mint az első videóban (asszem), amiben mordin is benne van
  • cdr74
    Amúgy ez a 2 omni elég érdekes, köddé válik a fegyver meg minden, de amilyen minőségű volt a videó, lehet volt ott vmi animáció még...
  • cdr74
    Eddig nem csak soldire meg sentinel volt? Vagy van vmi régi adept közeli kill??
  • Kopiati
    Hogy szerintem?:) Sentinellel még csak a 2-ben ismerkedem, joféle közelharcos egyed:) annyiból jól ál neki a 2 omniblade, hogy akkor 2 omnitoolja is van:) Ha nekiállna szikrázni olyna lenne, mint az adept közeli killje...az derossz:)
  • cdr74
    "...Sentinel class: Instead of 2 Oblades, smash&discharge 1 into the target to burn his\her neurosystem out. Maybe twitching body with bolts&sparks effects?..." Kopiati szerinted?
  • Renjike
    Konzolok szervize aztat mondja jövőhétre megtudakolják és beárazzák a CE-t.
  • sikerb
    Ha mondták akkor az ugy is lesz, bár kurvára szomorú vagyok....mert el tudnám viselni a játékban : ))
  • cdr74
    Amúgy is a brit kommandósok a legjobbak, akcentus, fekete humor...
  • RAMyMamy
    szerintem is
  • Kopiati
    Sajnos elég nagy ziccert kihagytak azzal, hogy pont az a csávó kimarad. Nagyon nagyot, mondjuk csak egy újabb Garrus lenne, a kis orvlövész, de legalább James Vega aka "Jersey Shore" aka "Fake-Krogan" helyett jobban nézne ki.
  • RAMyMamy
    :D:D

mondták már párszor, hogy az nem lesz benne, meg a trailer szerint sincs a csapatban (hiszen azt mondja, hogy shepnek kell erősítést hoznia, vagy mindenki meghal), így nem igazán valószínű... de én is el tudnám képzelni vega 'csúnyabácsi' helyett
  • sikerb
    Ugyis az lesz amit a férfinépség dönt...majd még pont az fog számítani én mit akarok : )))) egyet mondok legyen benne a katona a trélerből : )))
  • RAMyMamy
    3-asnak van feljebb, de annak az arca is más, a 6-os is az előzőkhöz hasonlít, csak az orra ronda, a 4-es meg a kakukktojás
  • sikerb
    Meg néha az egyiknek feljebb van a szemöldöke : ))))) azért az nagy különbség : )
  • RAMyMamy
    mondjuk igazad van, megint megnéztem és az 1, 2 és 5-ös között csak bőr-/szemszínbeli különbség van a hajon kívül, tehát alig változtattak rajta, ez elég nagy faSSág
  • sikerb
    Jaaaa én kurvára nem látok különbséget : ))))) én csak a hajban láttam változást : ))))
  • RAMyMamy
    nagyban lehet nem, de ott van a letöltési lehetőség (amivel az eredeti méretben nézheted meg)
  • Renjike
    facebook nem jelenítette volna meg.
  • RAMyMamy
    ...hogy ne a hűdefasza páncélzatot lássuk, hanem a lényeget
  • RAMyMamy
    dehogy ugyanaz az arc. csak ezeken a pár pixeles fos jpg-ken nem látszik semmi, igazán feltehettek volna legalább 2x ekkora képeket...
  • Kopiati
    5. kép sry:)
  • Kopiati
    Hajból az, divatos darab, de annak pont más az arca:) ezért a 4. nyert nálam (mert van haja, bár szőke ami hátrány) hiszen csak egy blonde shep van és az jútúbos hülyegyereké, aki a "lehető legrosszabb mentést" hozta össze.
  • sikerb
    De itt csak a hajak változnak, az arc az összes képen ugyan az hajból meg a 3. a legjobb, ha már nő vagyok : )))))