22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mike01010101 #3761 @sanya küldtem pm-et -
Mert nem is fából van. -
sanya200 #3759 Meg nem mondtam volna hogy fából van, totál nem látszik rajta. -
Aki kedvet kapott a fegyverhez: LINK -
RAMyMamy #3757 van hozzá jó kis mod
-
Pares #3756 KhmDragonAgeThePearlkhm... -
Pares #3755 Jackkel csak annyi bajom volt, hogy kopasz. Amúgy sunáznám.
De ha minden igaz, akkor az uccsó részben növeszt már egy csöpp fejszőrzetet, szóval a Tali, Miranda, Ashley, Jack, Kelly Fivesome is megoldható lesz ízlés szempontjából.

-
RAMyMamy #3754 engem kicsit a dragon age-ből morriganre emlékeztet, habár morrigannek volt egy jó kis stílusa, jacknek nem igazán, csak egy "hisztis picsa". a lényeg, hogy mindkettő hűdekeménynek mutatja magát az elején, aztán minél többször beszélgetsz velük, rájössz, hogy igazából kis törékenyek és olyan szinten szeretethiányuk van, hogy nagyon... :D -
Én szerettem, előbb nyírattam ki Talit mint őt.... -
Egyszer ki kell próbálni a románcot vele, mert érdekes dolgokat lehet megtudni róla. És így már szerethető karakter, bár még mindig nem a kedvencem. -
RAMyMamy #3751
-
bendáj17 #3750 igen olyasmi el lehet viselni. -
A maga módján szerethető, nem az ő hibája hogy gyerekkorától elb4szták szociálisan... :) -
RAMyMamy #3748 én igen -
jacket szerette egyáltalán valaki?én a halálba küldtem a végén :D -
Ja. Kivéve Jacket. Korrektül felépített karakter, de valahogy nem tudtam tolerálni :D Jacob meg próbál jófej lenni meg minden, de annyira jelentéktelenül a háttérbe szorul, hogy esélye sincs kibontakozni :D -
bendáj17 #3745 ez jó :D igaz is. Én minden karaktert kedveltem és klassznak tartottam. -
sanya200 #3744 Tali
-
Evoluti0N #3743 Úgy látom, h Garrus és Tali fanból van a legtöbb :) -
Ez elméletileg a játékban gránátvető(szerű) cucc, lehet a Kassa-Locust jobb Airsoft fegyvernek:D -
Ez tök jó, de még jobb lenne ha meg lenne csinálva Airsoftnak!
-
bendáj17 #3740 hú de jó, nekem is kell egy :) -
sanya200 #3739 Nekem is kell
-
RAMyMamy #3738 kelllllll C: -
cdr74 #3737 Most én látom rosszul, vagy az Omni-attack egy fefújt ököl...???.... wtf -
ME3 replikafegyverek -
bendáj17 #3735 klassz videó beraktam a kedvencek közé :) Köszi -
RAMyMamy #3734 megnéztem, semmi újat nem mondott -
Találtam egy jó kis fan art gyűjteményt, 0:56 nál van egy jó kis Talis rajz. Bár úgy kb. mindegyik jó. -
nem , kis lövöldözés , szúrás , meg ilyenekről van szó :) meg hogy majd a kapcsolatokat folytathatod bla bla :D -
RAMyMamy #3731 spoileres? -
-
Az ára még vagy 20-szor fog változni úgyis. -
vitaro #3728 Múltkor még "csak" 15k volt, 18-at nem adok ki játékért, akkor sem ha Mass Effect. Inkább rendelem külföldről. -
sanya200 #3727 Valószínűleg azért is volt ám ez a szavazás mert volt róla szó hogy magán a dobozon is rajta lesz a female shepard és gondolom azt teszik rá amelyik a legtöbb szavazatot kapja. -
viszont hivatalos külföldi ár 80 Dolcsi ami alig több mint 14 ezer hm... 14 körül KELL KELL KELL -
CD galaxisban előrendelésnél 18 ezer magyar pénz majdnem a CE. PC re. -
sikerb #3724 Én már szarok a z egészre csak legyen több választék karakteralkotásnál : )))))))) -
támogatom. -
Nálam az összefogott haj miatt nem nyerő a 3-as (kapott szavazatot, mert nem szőke:)), az 5-ös azért kapta a szavazatot, mert ki van bontva a haja, (bár szőke, emiatt nálam negatív:)) Hosszú vörös haj és Thumbs up:D