22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    a szivemből szóltál :D . és ne jáccunk kicsitben egy külön 10 es coop is jöhet :D
  • Prince23
    Attól még jöhet egy külön 3-5 órás sztori hozzá, amit online lehet tolni coopba. Egy melléksztorit simán kitalálhatnak, nem véletlen a 3 és félhónapos csúszás sem.

Az Xbox World címlapján meg ugye ki van téve a exkluzívként, szal ez már hivatalos. nem csinálhatnak a szájukból segget.
  • SZEG007
    nem tudom mi a problémátok a coop játékmodal, senki nem fog kötelezni hogy haverokkal együtt toljátok.
  • Bhalage
    irdatlan faszsag ez a coop, csinaljanak egy RENDES single player jatekot, oszt kész!
  • Fenrir
    Nem azzal van most is tele?
  • MrAndree
    Nem, nem mondták. Annyit mondtak, hogy minden játékuknál gondolkodnak a multiplayeren de eddig még nem találtak rá módot hogyan tegyék bele. Ha egyértelműen közölték volna, hogy lesz koop Me 3ban akkor már rég azzal lenne tele az internet.
  • Kopiati
    A Coop nem csak pletyka, egyik E3-as videóban is mondták hivatalos arcok (lusta vagyok megkeresni)
  • Prince23
    Ezt már nyugodtan elkönyvelheted, valamilyen multiplayer támogatás lesz benne.

egyelőre nem tudni miben nyilvánulna meg ez. de a pletykák szerint 3 fős coop lesz.
  • Prince23
    Ez nem az a pálya, ahol benga mechákat kell szétvernünk?
  • Renjike
    kicsit átalakították de szerintem csak ötlettervnek szánta.
  • MrAndree
    Persze, hogy kamu, eleve ott van felül kiírva, hogy "blue sons trooper". Valaki fogta ezt az ME 2 képet és rá photoshoppolta a multis neveket.
  • broman191
    Lehet fakerék, főleg hogy ez a pálya egy ME2-es mellékküldetésben volt, pont ez a hely a kezdése...
  • Pares
    Hát én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amíg nekem nem mutattok egy hivatalos forrást, vagy legalább csak egy csöppet is megbízhatót, ami nem a százszor kivesézett idióta pletykákat szajkózza újra, addig én abszolút nem hiszek a multi létezésében.

Az omni-melee meg igen is jól néz ki.
  • RAMyMamy
    csöppet sántít az me2-es, cerberusos HUD, de érdekes...
  • cdr74
    fotóbolt!!!
  • MrAndree
    Ilyen formában valóban jó lenne.
  • MrAndree
    Photoshopból. :)
  • cdr74
    honnan?:)
  • Prince23
  • Prince23
    Én ezt a Mass Effect 3 coopot úgy képzelem el, hogy olyan lesz, mint a Convictionban. Egy külön, 3-5 órás történettel. remélem ilyen lesz... nem pedig a single részt lehet majd tolni online. Ahhoz ne nyúljanak. maradjon egyszemélyes. valamit csak kitalálnak, ha ubiéknak sikerült...
  • MrAndree
    Még van fél év a megjelenésig, bőven elég idő mindent javítani. Ki tudja lehet simán kész lettek volna decemberre is, és arra kapták az extra 3 hónapot, hogy beletoljanak pár koop missziót.
  • cdr74
    Ez mind szép és jó, de már toltak a játékon, és ha ennyire sok idejük van, hogy csinálnak egy játékot a játékban, akkor miért látunk ilyen béna, "végstádiumos" omnis cuccokat.

Felőlem jöhet MMO is nekem mind1, az ME3 legyen tisztességesen meg, és ne megjelenés után 1 évvel a DLC halommal együtt legyen "tartalmas".

Szóval toljanak rá még 3 hónapot nyugodtan:).
  • cdr74
    Igényfelmérésnek tudom elképzelni, megnézik milyen a visszhang, tulajdonképpen éles "bétateszt"
  • MrAndree
    "Multiplayer játék akkor jó, ha folyamatosan játsszák"

Ellenpéldának rögtön ott a portal 2 aminek ugye van egy fasza single része és mellé extrának egy 3-4 órás koop ami szintén nagyon jól sikerült. Nem kell egy multit folyamatosan játszani, de igenis jó móka volt párszor végigtolni ismerősökkel. Valami hasonló ME 3ba is bőven beleférne.
  • cdr74
    Egyelőre inkább szedjék rendbe a közelharci omni-s támadásokat, mert vérgáz az összes kb., felfújt ököl meg ilyen állatságok, tiszta Hasbro.
  • Különc
    De ide veszem, hiszen az SW univerzum unokatestvére valamelyest az ME és az is rengeteg játékost fog vonzani.
    Multiplayer játék akkor jó, ha folyamatosan játsszák, ha megveszik 1-2 hónap aztán semmi, az szerintem bukás és a ilyen konkurencia mellett szvsz egy RPG multiplayer eléggé rizikós.

#3814 előző részek nem tudom hogy tartoznak ide, érteném a BioWare hozzáállását, ha lett volna eddig is vagy legalább a 2-ben multi. De így a semmiből...
  • MrAndree
    SC 2 kieg az tuti nem lesz még, Diablo 3 meg akkor ha az istenek és a blizzard is úgy akarják. ToR meg MMO, azért azt ne vegyük már ide. Amúgy meg nem is lenne rossz egy 3 fős koop ME 3ba. Nyilván párhuzamosan futna a fő szállal (ami természetesen marad single), mókás lenne mondjuk zúzni egyet pár haverral a Föld ostrománál.
  • Prince23
    Szerintem mind a két rész zseniális volt. még akkor is, ha kissé leegyszerűsítették a másodikat.
  • Különc
    Szerintem pár éve már nem működik ez a hozzáállás
  • Prince23
    Meg, mert a Franchise mindent visz! elég ha csak kimondjuk: mass effect
  • Különc
    Mire megjelenik lesz: Új CoD, Battlefield 3, Diablo 3(?), Starcraft 2 kieg(?), Dota2, SWTor

Biztos megéri ezt?
  • Prince23
    Már az Xbox World címlapján van a Mass Effect 3, szal minden bizonnyal 3 fős coop lesz. ez lesz a multi akkor :d

ez még igenis belefér:P

én már itt TDm alapú meccsekre is gondoltam (ami totál káosz lett volna), de tudtam h coop lesz ez a bizonyos multi
  • MrAndree
    De. 5 perces single lesz, minden egyéb a multi. Olvassatok hivatalos BW fórumot, amit művelnek most ott a fanok azon jókat lehet röhögni.
  • Marci0115
    édes istenem csak ezt ne, remélem legalább a single rovására megy
  • Ulthane
    Lesz multi a ME3-ban!

Olllálllááá! ezt el sem hiszem. :)
  • MrAndree
    És időt.
  • MrAndree
    Több tartalom=kapnak rá több pénzt és embert.
  • Kindred Blades
    Ebben a formában rendkívüli módon igaz.
    A multiplayer kreálása pénzbe, időbe, emberanyagba kerül. Utóbbiból lehet újat felvenni, előbbi kettőből nem kapnak plusz forrást.
    X-Y < X
  • MrAndree
    Ez ebben a formában rendkívüli módon nem igaz.
  • Renjike
    hát szerintem nagyon nem :D Assassin's Creed ???? :) Call of Duty (régiek) , Gears Of War ? , Halo , Dead Space 2 , Medal Of Honor .... u are totaly wrong :))))))))))