Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Doom 4
    Na hát két dologhoz szeretnék hozzászólni.

Az egyik az Omni-Blade, ami jól néz ki, de valahol azt mondták, hogy sokkal jobb lesz a sérülésmodell a játékban, akár testrészek is szakadhatnak le a lövésektől. Namármost amiket eddig láttunk videók, ugyan úgy sérülnek az ellenségek, mint eddig és legalább a pengétől keletkezhetne valami látványos sérülés. Ami a Bladet illet, szerintem nagyon, jó hogy van, de kicsit overpoverednek érzem, hogy jóformán a sima ellenfelekhez elég csak közel menni és 1-hit-kill. Én alapból, hiányoltam egy komolyabb, összetettebb közelharci rendszert, hogy legalább egy mozdulatsort hajtson végre Shep, ne csak a puskatussal üssön. Most berakták ezt a pengét, de én úgy csinálnám, hogy minden ellenséghez minimum 3-4 kivégzési animációt csinálni, mert így hamar unalmassá válhat.

Aminek minden formájának örülnék. Nyilván való, hogy ha csak egy tdm-ctf típusú játékot nézünk azt a főmenüből külön, opciónál lehetne elérni, a co-op már más tészta.

Szerintem az is megoldható lenne, hogy a fősztorit is co-opba csináljuk. A pályákon ügye, aki csinálta mondjuk a játékot az lesz Shepardal, a másik két ember meg kiválasztja magát. A Nomandyt meg lehetne csinálni egy lobby résznek is és akkor csak az akcióra mész a haverokkal, de akár azt is meglehetne, hogy mondjuk, mind a 3 játékosnak ilyenkor megvan a maga kis története és azt bonyolítja, ilyenkor szabadon járkálhatnak a galaxisban, ha meg egy küldetésre talál valaki, vagy a főszálat kéne, folytatni akkor kap mindenki egy jelzést, amit elfogad, utána mindenki oda ugrik és kezdődik az akció. Most ezt csak így rögtönöztem, de akiknek ez a szakmáljuk biztos ki tudnak találni valami mást is. Amúgy egy külön co-op résznek is örülnék akár DLC formában is.